sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
η τσόντα της Τζούλιας δεν βγήκε λίγο πριν ο Τζέφρυ συμφωνήσει να μας φέρει το ΔΝΤ? ;)
μου εχουν πει, απο εγκυρη πηγη, οτι αυτος που ειναι πισω απο τον σειρηνακη ειναι ο κωστοπουλος...
αυτος & ο λογος που τα "μοντελα" ποιο ευκολα τα προσεγγιζει σε ταινιες πλεον...
Αν ειναι ο Κωστοπουλος απο πισω, τωρα εξηγειται γιατι οι τσοντες τους ειναι για πεταμα.
Οχι οτι αν δεν ηταν ετσι το θεμα, θα αλλαζε κατι, απλα τωρα δικαιολογειται λιγο παραπανω καθως η πουστρα ο Κωστοπουλος δεν εχει καθολου αισθητικη.
:o :o :oκαι να είσαι βέβαιος ότι [size=20pt]πίσω[/size] από τον Κωστόπουλο κάποιος άλλος είναι ;)
για κουφους μαλλον...Και είναι και σε έκδοση για μουγγούς..... :S :S :S
ο Κωστόπουλος μπορεί να είναι πολλά αλλά πούστρα δεν νομίζω...έχει γαμήσει όλα τα μοντέλα από τα μέσα της δεκαετίας του 80 μέχρι σήμερα
Πανηδονιστής ;)
για πανηδονιστης αδυνατος ειναι.....αρα δεν ειναι σουβλακοηδονιστης.....Πανηδονιστής ;)
bisexual in Greek?
για πανηδονιστης αδυνατος ειναι.....αρα δεν ειναι σουβλακοηδονιστης.....
για πανηδονιστης αδυνατος ειναι.....αρα δεν ειναι σουβλακοηδονιστης.....
Χορτασμενος ειναι ο Πετρος...δεν του εχει ληψει το γαμησι, μην τρελαθουμε.
εγω τον κακομοιρη τον πατερα της κοπελας σκεπτομαι που θα ντρεπετε να παει στο καφενειο της γειτωνιας να παιξει πρεφα και την μανα της στο φουρνο...κατα τα αλλα δεν θα εδινα ουτε ενα σεντ να δω την ταινια. Πέρνω το Ευάκι (22) ή την Τζενουλα και εχω live τσοντα in private.
τις στοντες στο μυαλο μου τις εχω συνδεσει με ηλικιες μερχι 20, με μπυρες, πιτσες, και παρεα. Δεν μου κανει κλικ πλεον. Εκτος να η πρωταγωνιστρια ειναι η Τσομπανιδου ή η Ράπτη. Εκει, μαλιστα
Χορτασμενος ειναι ο Πετρος...δεν του εχει ληψει το γαμησι, μην τρελαθουμε.
εγω τον κακομοιρη τον πατερα της κοπελας σκεπτομαι που θα ντρεπετε να παει στο καφενειο της γειτωνιας να παιξει πρεφα και την μανα της στο φουρνο...κατα τα αλλα δεν θα εδινα ουτε ενα σεντ να δω την ταινια. Πέρνω το Ευάκι (22) ή την Τζενουλα και εχω live τσοντα in private.
τις στοντες στο μυαλο μου τις εχω συνδεσει με ηλικιες μερχι 20, με μπυρες, πιτσες, και παρεα. Δεν μου κανει κλικ πλεον. Εκτος να η πρωταγωνιστρια ειναι η Τσομπανιδου ή η Ράπτη. Εκει, μαλιστα
μπας και μπερδεψες τις τσοντες με το τσαμπιονς λιγκ;ολυμπιακος εισαι;Χορτασμενος ειναι ο Πετρος...δεν του εχει ληψει το γαμησι, μην τρελαθουμε.
ο λαιμαργος ηδονιστης ειναι κι αυτος....και ο φαλακρος λαιμαργος πανηδονιστης για ευνοητους λογους....ηδονιστής δε σημαινει λαίμαργος
:o τη Σιλβάνα ?
Χορτασμενος ειναι ο Πετρος...δεν του εχει ληψει το γαμησι, μην τρελαθουμε.εγω τον κακομοιρη τον πατερα της κοπελας σκεπτομαι που θα ντρεπετε να παει στο καφενειο της γειτωνιας να παιξει πρεφα και την μανα της στο φουρνο...κατα τα αλλα δεν θα εδινα ουτε ενα σεντ να δω την ταινια. Πέρνω το Ευάκι (22) ή την Τζενουλα και εχω live τσοντα in private.
το γαμησι δεν χορταινεται ....απλα μπορεις να κανεις επιλογες....δεν του έχει λείψει αλλά είναι αχόρταγος!
το γαμησι δεν χορταινεται ....απλα μπορεις να κανεις επιλογες....