baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
μλκ ντυμενη σα γραμματεας ηταν μες την καυλα ντυμενη θα θελα να τηνεμενα σαν υποσυνολο...
μλκ ντυμενη σα γραμματεας ηταν μες την καυλα ντυμενη θα θελα να τηνεμενα σαν υποσυνολο...
και εμένα σαν δυναμοσύνολοεμενα σαν υποσυνολο...
καταρχην ειστε μαλακες ολοι οσοι κανετε τους κριτες στις τσοντες του σιρινα.
ρε μαλακες γυριζε και απο χθες τσοντες η ελλαδα? και ειδικα με γκομενες ελληνιδες?
ξεχασατε που βλεπατε κατι βιντεο με θολωμενη εικονα πισω απο καλαμια οταν επαιζε καμια ελληνιδα,και ητανε και τραβηγμενα στη ζουλα κιολας τα βιντεο?
για καθηστε καλα και καντε τουμπεκι.
βγηκε ενας τυπος ο σιρινας,και κανει παιχνιδι με γκομενες και τις βαζει να γαμιουντε,που σε αλλη περιπτωση θα τις βλεπατε να κανουν κανενα γυρισμα σε καμια μεσημεριανη εκπομπη με αφρολουτρα,και θα γκαβλωνατε παλι.
αντε μαλακες,αν δεν σας αρεσει μην αγοραζετε την ταινια,αλλα δεν μπορειτε να τις κρινετε καθολου.
Μάθε να γαμιέσαι γαμώ το σπίτι σου!
θα το παραφράσω..................
"μαθε να γαμίεσαι στο σπίτι σου, ,μανδαμ και μετά το κάνεις στο πλατό"
...Μας ζαλίσατε μ αυτή την ΑΝΟΡΕΞΙΚΉ γύφτισσα, ρε...Αει στο διάολο με την κάθε κάργια που θέλει και καλά να γίνει πορνοστάρ...
Να ρωτησω κατι....
Δεν σας κανει εντυπωση, που αν & παρανομη στο ελλαδα το γυρισμα ερωτικων ταινιών, παρόλα αυτά, τον δημιουργό της εταιρίας σιρινα, ΔΕΝ τον πειράζει ΚΑΝΕΝΑΣ??????Επειδή σε πισω σελιδες έχω αναφέρει κάποιο όνομα, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, οτι στο ελλαδα ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕ το κρατος των ΕΚΔΟΤΩΝ !!!!!
οπως & τωρα....
υπαρχει σχετικη νομολογια;επειτα μπορει να τις γυριζει στην αλβανια σε μια βιλα του και καλα.....Να ρωτησω κατι....
Δεν σας κανει εντυπωση, που αν & παρανομη στο ελλαδα το γυρισμα ερωτικων ταινιών, παρόλα αυτά, τον δημιουργό της εταιρίας σιρινα, ΔΕΝ τον πειράζει ΚΑΝΕΝΑΣ??????
Επειδή σε πισω σελιδες έχω αναφέρει κάποιο όνομα, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, οτι στο ελλαδα ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕ το κρατος των ΕΚΔΟΤΩΝ !!!!!
οπως & τωρα....
Ποιος σου είπε ότι το κάνει εάν το κανει μονο ο σειρινακης? Υπουργός έχει 40 ακίνητα...αλλά δεν είναι δικά του της γυναίκας του είναι...χααχαχαχαχαρε παιχτες, δεν καταλαβατε τι θελω να πω....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο σειρινακης.... αλλοι ειναι απο πισω του & εχουν βαλει αυτον να φαινεται...
ξερεις κανεναν;ρε παιχτες, δεν καταλαβατε τι θελω να πω....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο σειρινακης.... αλλοι ειναι απο πισω του & εχουν βαλει αυτον να φαινεται...
ρε παιχτες, δεν καταλαβατε τι θελω να πω....