You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«H Βούλα Βαβάτση και ο Υπουργός». Νέα 3D τσόντα Sirina!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 546
- Εμφανίσεις 85K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ναι....υπερπαραγωγη ....διαβασε και κριτικη μου να παρεις μια ιδεα....mono 2 skines exei re paidia????
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
παντως το μικρο το παει το γραμμαναι....υπερπαραγωγη ....διαβασε και κριτικη μου να παρεις μια ιδεα....
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ΥΓ:πρόβλημα στον ήχο από ένα σημείο και μετά.λοιπον η ταινια εχει ανεβει στο γαματο.με κατεβαστε και βοηθηστε στι σινταρισμα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
το ιδιο ειχε γινει και με την τζουλια υπομονη μεχρι την δευτερα που θα βγει το κανονικο.ΥΓ:πρόβλημα στον ήχο από ένα σημείο και μετά.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Το θεμα ειναι οτι το δωσε το παληκαρι και παιζει, γιατι με αυτα τα hotlife και rapidshare δεν ξερεις τι θα κατεβασεις, ενω ετσι το βλεπεις κατευθειαν
εμενα δεν μου την ανοιγει....
δειχνει μια μαυρη οθονη ... γιατι?
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
axaxxaxaaxax γιατι δεν ξερεισ να το ανοιγεισεμενα δεν μου την ανοιγει....
δειχνει μια μαυρη οθονη ... γιατι?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
axaxxaxaaxax γιατι δεν ξερεισ να το ανοιγεισ
πως ανοιγει? παταω πανω εκει που λεει Βουλα και Υπουργος στα κιτρινα γραμματακια και δεν παιζει.
δειχνει μαυρη οθονη
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
δεξι κλικ ανοιγμα με και το προγραμμα που εχεισπως ανοιγει? παταω πανω εκει που λεει Βουλα και Υπουργος στα κιτρινα γραμματακια και δεν παιζει.
δειχνει μαυρη οθονη
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
θες κ τα γυαλια εκτος απο το προγραμμα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
θες κ τα γυαλια εκτος απο το προγραμμα.
οκ φαινεται και ετσι καλο μουνι αυτη
γαμιεται καλα....
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ωραιο γκομενακι οντως.οκ φαινεται και ετσι καλο μουνι αυτη
γαμιεται καλα....
Επισκέπτης
Η Carla έδειξε ζήλο στην αρχή για τις πούτσες Ζαφείρη και Δημήτρη αλλά μετά κουράστηκε πολύ .Προς το τέλος της πρώτης σκηνής εκεί που τους πήρε ταυτόχρονα έκανε πολύ κοιλιά η τσόντα και ομολογώ βαρέθηκα λίγο.Η Βούλα γαμιέται καλά ,ωραία παρουσία και πιστεύω οτι ο Σειρηνάκης θα την αξιοποιήσει σε καλύτερη παραγωγή στο μέλλον.Θα προτιμούσα να την γαμήσει ο Ζαφείρης που πηδάει πιο "βρώμικα".Ο Γιατρός κλασσικά τις μαλακίες του..τον βαριέμαι αφόρητα..Αυτό που μου έμεινε τελικά ήταν η πολύ φθηνή παραγωγή και η προχειρότητα και φυσικά η Βούλα που είναι ανερχόμενο αστεράκι.Μέσα σε 2 μέρες πρέπει να το γύρισαν πάντως.Τα γυαλιά 3d τα έβαλα λίγο αλλά δεν άλλαξε και πολύ το τοπίο οπότε τα έβγαλα.
Τέλος να πω οτι δεν συμφωνώ καθόλου με τα κατεβάσματα(παρόλο που το έχω κανει κι εγώ παλιότερα..)και καλό θα είναι να στηρίξουμε sirina αν θέλουμε να συνεχίσει να βγάζει τσόντες
Τέλος να πω οτι δεν συμφωνώ καθόλου με τα κατεβάσματα(παρόλο που το έχω κανει κι εγώ παλιότερα..)και καλό θα είναι να στηρίξουμε sirina αν θέλουμε να συνεχίσει να βγάζει τσόντες
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.263
- Πόντοι
- 5.097
εσυ πηγες στο περιπτερο και την αγορασες η στη φερανεΗ Carla έδειξε ζήλο στην αρχή για τις πούτσες Ζαφείρη και Δημήτρη αλλά μετά κουράστηκε πολύ .Προς το τέλος της πρώτης σκηνής εκεί που τους πήρε ταυτόχρονα έκανε πολύ κοιλιά η τσόντα και ομολογώ βαρέθηκα λίγο.Η Βούλα γαμιέται καλά ,ωραία παρουσία και πιστεύω οτι ο Σειρηνάκης θα την αξιοποιήσει σε καλύτερη παραγωγή στο μέλλον.Θα προτιμούσα να την γαμήσει ο Ζαφείρης που πηδάει πιο "βρώμικα".Ο Γιατρός κλασσικά τις μαλακίες του..τον βαριέμαι αφόρητα..Αυτό που μου έμεινε τελικά ήταν η πολύ φθηνή παραγωγή και η προχειρότητα και φυσικά η Βούλα που είναι ανερχόμενο αστεράκι.Μέσα σε 2 μέρες πρέπει να το γύρισαν πάντως.Τα γυαλιά 3d τα έβαλα λίγο αλλά δεν άλλαξε και πολύ το τοπίο οπότε τα έβγαλα.
Επισκέπτης
Τι σημασία έχει?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.263
- Πόντοι
- 5.097
εχει σχεση να βλεπα τον περιπτεραΤι σημασία έχει?
Η Carla έδειξε ζήλο στην αρχή για τις πούτσες Ζαφείρη και Δημήτρη αλλά μετά κουράστηκε πολύ .Προς το τέλος της πρώτης σκηνής εκεί που τους πήρε ταυτόχρονα έκανε πολύ κοιλιά η τσόντα και ομολογώ βαρέθηκα λίγο.Η Βούλα γαμιέται καλά ,ωραία παρουσία και πιστεύω οτι ο Σειρηνάκης θα την αξιοποιήσει σε καλύτερη παραγωγή στο μέλλον.Θα προτιμούσα να την γαμήσει ο Ζαφείρης που πηδάει πιο "βρώμικα".Ο Γιατρός κλασσικά τις μαλακίες του..τον βαριέμαι αφόρητα..Αυτό που μου έμεινε τελικά ήταν η πολύ φθηνή παραγωγή και η προχειρότητα και φυσικά η Βούλα που είναι ανερχόμενο αστεράκι.Μέσα σε 2 μέρες πρέπει να το γύρισαν πάντως.Τα γυαλιά 3d τα έβαλα λίγο αλλά δεν άλλαξε και πολύ το τοπίο οπότε τα έβγαλα.
θελω να σε σοδωμισω
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αν θελουνε να τουσ στηριξουμε να κανουν πιο ποιοτηκεσ ταινιεσ και οχι αυτεσ τισ φτηνοπαραγωγεσ το ιντερνετ ειναι στη ζωη μασ και μασ το επιτρπει να κατεβαζουμε δεν νομιζω οτι απο κει στηριζονται αλλα πραγματα παιζονται απο πισω μ αυτη τη λογικη και στην αμερικη θα πρεπε να πειναγανε τωρα.....ασ κανουνε μια πλουσια παραγωγη να παμε να το αγορασουμε και σε λογικη τιμη στισ μερεσ που ζουμε 15 ευρω για μια μαλακια? οχι ελεοσ....κατεβαζετε ρεεεεεεεεεεε να βαλουνε μυαλο στ αρχιδια σασσσσσσσσσσσσσΗ Carla έδειξε ζήλο στην αρχή για τις πούτσες Ζαφείρη και Δημήτρη αλλά μετά κουράστηκε πολύ .Προς το τέλος της πρώτης σκηνής εκεί που τους πήρε ταυτόχρονα έκανε πολύ κοιλιά η τσόντα και ομολογώ βαρέθηκα λίγο.Η Βούλα γαμιέται καλά ,ωραία παρουσία και πιστεύω οτι ο Σειρηνάκης θα την αξιοποιήσει σε καλύτερη παραγωγή στο μέλλον.Θα προτιμούσα να την γαμήσει ο Ζαφείρης που πηδάει πιο "βρώμικα".Ο Γιατρός κλασσικά τις μαλακίες του..τον βαριέμαι αφόρητα..Αυτό που μου έμεινε τελικά ήταν η πολύ φθηνή παραγωγή και η προχειρότητα και φυσικά η Βούλα που είναι ανερχόμενο αστεράκι.Μέσα σε 2 μέρες πρέπει να το γύρισαν πάντως.Τα γυαλιά 3d τα έβαλα λίγο αλλά δεν άλλαξε και πολύ το τοπίο οπότε τα έβγαλα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αυτες τις μαλακιες να μην λεγατε.το αβαταρ δηλαδη που ηταν ταινιαρα το εχεις αγορασει δηλαδη;αν θελουνε να τουσ στηριξουμε να κανουν πιο ποιοτηκεσ ταινιεσ και οχι αυτεσ τισ φτηνοπαραγωγεσ το ιντερνετ ειναι στη ζωη μασ και μασ το επιτρπει να κατεβαζουμε δεν νομιζω οτι απο κει στηριζονται αλλα πραγματα παιζονται απο πισω μ αυτη τη λογικη και στην αμερικη θα πρεπε να πειναγανε τωρα.....ασ κανουνε μια πλουσια παραγωγη να παμε να το αγορασουμε και σε λογικη τιμη στισ μερεσ που ζουμε 15 ευρω για μια μαλακια? οχι ελεοσ....κατεβαζετε ρεεεεεεεεεεε να βαλουνε μυαλο στ αρχιδια σασσσσσσσσσσσσσ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 179
- Εμφανίσεις
- 75K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις