Νέα

«H Βούλα Βαβάτση και ο Υπουργός». Νέα 3D τσόντα Sirina!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
λοιπον η ταινια εχει ανεβει στο γαματο.με κατεβαστε και βοηθηστε στι σινταρισμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το θεμα ειναι οτι το δωσε το παληκαρι και παιζει, γιατι με αυτα τα hotlife και rapidshare δεν ξερεις τι θα κατεβασεις, ενω ετσι το βλεπεις κατευθειαν

εμενα δεν μου την ανοιγει....
δειχνει μια μαυρη οθονη ... γιατι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
axaxxaxaaxax γιατι δεν ξερεισ να το ανοιγεισ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πως ανοιγει? παταω πανω εκει που λεει Βουλα και Υπουργος στα κιτρινα γραμματακια και δεν παιζει.

δειχνει μαυρη οθονη

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
πως ανοιγει? παταω πανω εκει που λεει Βουλα και Υπουργος στα κιτρινα γραμματακια και δεν παιζει.

δειχνει μαυρη οθονη
δεξι κλικ ανοιγμα με και το προγραμμα που εχεισ

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
θες κ τα γυαλια εκτος απο το προγραμμα.

Επισκέπτης
Η Carla έδειξε ζήλο στην αρχή για τις πούτσες Ζαφείρη και Δημήτρη αλλά μετά κουράστηκε πολύ .Προς το τέλος της πρώτης σκηνής εκεί που τους πήρε ταυτόχρονα έκανε πολύ κοιλιά η τσόντα και ομολογώ βαρέθηκα λίγο.Η Βούλα γαμιέται καλά ,ωραία παρουσία και πιστεύω οτι ο Σειρηνάκης  θα την αξιοποιήσει σε καλύτερη παραγωγή στο μέλλον.Θα προτιμούσα να την γαμήσει ο Ζαφείρης που πηδάει πιο "βρώμικα".Ο Γιατρός κλασσικά τις μαλακίες του..τον βαριέμαι αφόρητα..Αυτό που μου έμεινε τελικά ήταν η πολύ φθηνή παραγωγή και η προχειρότητα και φυσικά η Βούλα που είναι ανερχόμενο αστεράκι.Μέσα σε 2 μέρες πρέπει να το γύρισαν πάντως.Τα γυαλιά 3d τα έβαλα λίγο αλλά δεν άλλαξε και πολύ το τοπίο οπότε τα έβγαλα.
Τέλος να πω οτι δεν συμφωνώ καθόλου με τα κατεβάσματα(παρόλο που το έχω κανει κι εγώ παλιότερα..)και καλό θα είναι να στηρίξουμε sirina αν θέλουμε να συνεχίσει να βγάζει τσόντες :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Η Carla έδειξε ζήλο στην αρχή για τις πούτσες Ζαφείρη και Δημήτρη αλλά μετά κουράστηκε πολύ .Προς το τέλος της πρώτης σκηνής εκεί που τους πήρε ταυτόχρονα έκανε πολύ κοιλιά η τσόντα και ομολογώ βαρέθηκα λίγο.Η Βούλα γαμιέται καλά ,ωραία παρουσία και πιστεύω οτι ο Σειρηνάκης  θα την αξιοποιήσει σε καλύτερη παραγωγή στο μέλλον.Θα προτιμούσα να την γαμήσει ο Ζαφείρης που πηδάει πιο "βρώμικα".Ο Γιατρός κλασσικά τις μαλακίες του..τον βαριέμαι αφόρητα..Αυτό που μου έμεινε τελικά ήταν η πολύ φθηνή παραγωγή και η προχειρότητα και φυσικά η Βούλα που είναι ανερχόμενο αστεράκι.Μέσα σε 2 μέρες πρέπει να το γύρισαν πάντως.Τα γυαλιά 3d τα έβαλα λίγο αλλά δεν άλλαξε και πολύ το τοπίο οπότε τα έβγαλα.
Τέλος να πω οτι δεν συμφωνώ καθόλου με τα κατεβάσματα(παρόλο που το έχω κανει κι εγώ παλιότερα..)και καλό θα είναι να στηρίξουμε sirina αν θέλουμε να συνεχίσει να βγάζει τσόντες :rockon:
εσυ πηγες στο περιπτερο και την αγορασες η στη φερανε :think:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Η Carla έδειξε ζήλο στην αρχή για τις πούτσες Ζαφείρη και Δημήτρη αλλά μετά κουράστηκε πολύ .Προς το τέλος της πρώτης σκηνής εκεί που τους πήρε ταυτόχρονα έκανε πολύ κοιλιά η τσόντα και ομολογώ βαρέθηκα λίγο.Η Βούλα γαμιέται καλά ,ωραία παρουσία και πιστεύω οτι ο Σειρηνάκης  θα την αξιοποιήσει σε καλύτερη παραγωγή στο μέλλον.Θα προτιμούσα να την γαμήσει ο Ζαφείρης που πηδάει πιο "βρώμικα".Ο Γιατρός κλασσικά τις μαλακίες του..τον βαριέμαι αφόρητα..Αυτό που μου έμεινε τελικά ήταν η πολύ φθηνή παραγωγή και η προχειρότητα και φυσικά η Βούλα που είναι ανερχόμενο αστεράκι.Μέσα σε 2 μέρες πρέπει να το γύρισαν πάντως.Τα γυαλιά 3d τα έβαλα λίγο αλλά δεν άλλαξε και πολύ το τοπίο οπότε τα έβγαλα.

θελω να σε σοδωμισω

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
αν θελουνε να τουσ στηριξουμε να κανουν πιο ποιοτηκεσ ταινιεσ και οχι αυτεσ τισ φτηνοπαραγωγεσ το ιντερνετ ειναι στη ζωη μασ και μασ το επιτρπει να κατεβαζουμε δεν νομιζω οτι απο κει στηριζονται αλλα πραγματα παιζονται απο πισω μ αυτη τη λογικη και στην αμερικη θα πρεπε να πειναγανε τωρα.....ασ κανουνε μια πλουσια παραγωγη να παμε να το αγορασουμε και σε λογικη τιμη στισ μερεσ που ζουμε 15 ευρω για μια μαλακια? οχι ελεοσ....κατεβαζετε ρεεεεεεεεεεε να βαλουνε μυαλο στ αρχιδια σασσσσσσσσσσσσσ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν θελουνε να τουσ στηριξουμε να κανουν πιο ποιοτηκεσ ταινιεσ και οχι αυτεσ τισ φτηνοπαραγωγεσ το ιντερνετ ειναι στη ζωη μασ και μασ το επιτρπει να κατεβαζουμε δεν νομιζω οτι απο κει στηριζονται αλλα πραγματα παιζονται απο πισω μ αυτη τη λογικη και στην αμερικη θα πρεπε να πειναγανε τωρα.....ασ κανουνε μια πλουσια παραγωγη να παμε να το αγορασουμε και σε λογικη τιμη στισ μερεσ που ζουμε 15 ευρω για μια μαλακια? οχι ελεοσ....κατεβαζετε ρεεεεεεεεεεε να βαλουνε μυαλο στ αρχιδια σασσσσσσσσσσσσσ
αυτες τις μαλακιες να μην λεγατε.το αβαταρ δηλαδη που ηταν ταινιαρα το εχεις αγορασει δηλαδη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom