Νέα

H Τσόντα της Ντούβλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσε η μπαζοτσοντα?

• Ναι

Ψήφοι: 59 56,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 45 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    104

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21
Η βιβιαν οντως ειναι μουναρα "γραφει" καλα στη καμερα για τσοντα μια σκετη καυλα , εχει μεγαλες προοπτικες εξελιξης...

Το τραγελαφικο ειναι οτι η ορκα που ξεβραστηκε στα βορεια προαστια το ξερει αυτο και ρωταει γυρω στο 48:00 λεπτο το τυπα αν του αρεσει η φιλη της η αυτη καλυτερα...που πας μωρη κλανιαρα? και ο τυπας απανταει εσυ στη πατσαρδα  :2funny:

Επισκέπτης
η σκηνη της ντουβλη ηταν ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε

η συμμετοχη της δε ηταν τυπικη,διαδικαστικη χωρις συμμετοχη και ηχητικα εφε  :jerking:

τις αλλες 2 σκηνες τις ειδα στα γρηγορα αλλα συμφωνω οτι η βιβιαν ειναι προστυχο τεμαχιο,κλασικη τσοντοφατσα

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Το συμπέρασμα είναι οτι της κυρά Μαριάννας της ταιριάζει τέλεια ο ρόλος της τσατσάς. Εγω εκεί καταλήγω απο αυτό που είδα, είχε ενα ταλέντο να προωθεί τις άλλες.

Dylan-Johnny

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, ας το ανεβάσει κανείς σε κανένα απ'τα γνωστά σάιτ...

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Βιβιαν ολα τα λεφτα. Τεχνικα υστερει λιγο οπως σημειωθηκε παραπανω ,αλλα ελπιζω κι εγω να την δουμε στο μελλον αρκετα.
Η Ντουβλη εντελως οικτρη , την περιμενα καλυτερη ομολογω , αυτη η σκηνη ηταν οτι πιο χαλια εχω δει σε τσοντα και ειναι και μπελοτα οσο δεν παει . Οι αλλες 2 παρακμιακες επισης ,ετσι για να συμπληρωνουν τους κομπαρσικους ρολους .
Την τελευταια την κακομοιρα τι την βαλανε να παιξει δεν καταλαβαινω...

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
η βιβιαν πολυ στεγνη...καλο ξεκωλο,αλλα αν παρατηρησετε καλα δεν εχει καθολου μεση...προσωπικα ειμαι λατρης του σχηματος του αχλαδιου...οχι βυτιοφορο αλα ντουβλη,αλλα στενη μεση με τουρλωτο σφιχτο κωλο...ενα τετοιο διαφορικο στα 4 ειναι λουκουμος!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αν δεν γουστάρετε την Μαριάννα Ντούβλη στην πορνό ταινία που γύρησε δικαίωμά σας είναι!!
Αλλά η Μαριάννα Ντούβλη έχει τα @@ να γυρίσει πορνό ταινία δημόσια. Οχι σαν κάτι Μοντέλα που κάνουν βίζιτες, η μπλέκουν με Ναρκωτικά, και όταν τις συλλάβουν κάνουν σαν ηλίθειες. Η Μήπως είναι ψέμματα ?
Η τζούλια είχε πάρει ένα καράβι πρέζα όταν έκανε την πορνό ταινία - Και Σιγά Την Πορνό Ταινία - σε σχέση με την Μαριάννα Ντούβλη που ήταν Νορμάλ εντελώς!!!!

Εμένα μου άρεσε η πορνό ταινία με την Μαριάννα Ντούβλη!!

Για όλους εσάς που αποκαλείτε  :jerking: εμάς που έχουμε δη την πορνό ταινία με την Μαριάννα Ντούβλη, να μου το πήτε απο κοντά αυτό!!!  Δεν μαλώνω ποτέ Ιντερνικά!!!

Καλά να περνάτε Τύποι! Johnnys!!!

Καλα τα λες τυπε !!

+1.000.000

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μαγκες ουτε κρυο ουτε ζεστη... Για να την δεις μια φορα και να παιξεις 2 μαλακιες καλη ειναι  :2funny: δεν ειναι ουτε καμια υπερπαραγωγη πριβειτ και ουτε για οσκαρ ερμηνιας θα παει. Αυτα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εχει ανεβει τπτ στο internet ,υπαρχει κανενα link να παρουμε μια γευση ?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Η απορία του παιδιού της Ντούβλη..
Γεμάτη νόημα δεν μπορείτε να πείτε..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλημέρα amjik !

Να σου στείλουμε, καλύτερα, την ίδια την Ντούβλη  :)

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Δεν μπορούμε να την κρίνουμε από τώρα…είναι πολύ νωρίς … πάντως άμα πάει σε ένα καλό πλαστικό χειρούργο να φτιάξει το στήθος της  που ήταν μια αηδία  , και την αναλάβει ένας καλός σκηνοθέτης του είδους, για να ξέρει τι να λέει και πως να συμπεριφέρεται,  πιστεύω πως έχει λαμπρό μέλλον στην τσόντα… Η κολάρα της , αν και πλαδαρή  δεν με χάλασε καθόλου  , με έφτιαξε θα έλεγα…. Όπως και η πρόστυχοφάτσα της…. Έχει μέλλον η κοπέλα …. 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
''είσαι καύλα κύρα-Μαριάννα...!!!''

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Καλημέρα amjik !

Να σου στείλουμε, καλύτερα, την ίδια την Ντούβλη  :)

Αγαπητε fark....ό πόνος είναι , άβασταχτος...
Όταν κατάλαβα ότι τα λόγια ήθελα να τα κάνω πράξη, δεν ξέρω τι με έπιασε................. :think:
Φοβήθηκα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τελικα πως και δεν μπηκε πρωτοσελιδο στο σαιτ μας η τσοντα; :think: :think:

ΥΓ λινκς δεν ξαναβαζω γιατι μου τα σβηνουν :jerking: :tickedoff:
ΥΓ Πιο μαλακια τσοντα δεν εχω ξαναδει...τουλαχιστον η ντουβλη ηταν γκεστ.....βαλτε ρε μαλακες καμια καλη σκηνη με τις αλλες να γουσταρουμε.... :tickedoff:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
αν δειτε τα σχολια εδω πρεπει να εχει μπει και να εχει κανει acount καποιος απο τη σειρηνα η να ειναι και ο ιδιος ο σειρηνακης
και να λεει στους αλλους οτι τα λινκ ειναι ψευτικα :2funny: :2funny: :2funny:

πωπω καταντια ο ανθρωπος!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

αν μπορει ας κανει μηνυση και στο piratebay ο μαλακας να δουμε τι θα καταφερει :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom