Ντούβλη: Βίντεο δηλώσεων και "συμπεράσματα" ενός πορνό dvd
17 Μαϊου 2010, 11:18
Η ανταπόκριση από το νέο dvd με την Μαριάννα Ντούβλη , που απασχολεί από την Παρασκευή τη showbiz σίγουρα δεν ήταν σαν αυτή με την Τζούλια!
Ούτε τα media απασχόλησε τόσο πολύ, ούτε την Βουλή αλλά σίγουρα ο Σειρηνάκης το "έμαθε" καλά το κόλπο των εισπράξεων...
Μετά το "Απαγορευμένο" με την Τζούλια Αλεξανδράτους και τα απίστευτα παρασκήνια ήρθε το Sex and the City in Athens», το πορνό dvd με την Μαριάννα Ντούβλη και την παρέα της: τον 30χρονο Ζαφείρη, τον 37χρονο Δημήτρη, τον Tony Carrera και την Βίβιαν Ιωακείμ.
Μία "υπερπαραγωγή"! Η Ντούβλη δήλωσε περήφανη για το dvd της και αποκάλυψε στην εκπομπή και στους τηλεθεατές ότι δε δυσκολεύτηκε καθόλου στα γυρίσματα και ότι αισθάνθηκε πάρα πολύ άνετα με τους παρτενέρ της!!! Αυτοχαρακτηρίζεται "βασίλισσα" και "ηφαίστειο"!
Στην ταινία η Μαριάννα υποδύεται μια πλούσια κυρία που μοιράζεται τις φαντασιώσεις της με τις κολλητές της φίλες και δεν διστάζει να ζητήσει από τον προσωπικό της γυμναστή να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις, συμμετέχοντας σε ένα ερωτικό τρίγωνο. «Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσα να πάω με δύο άντρες», ενώ
μιλάει και για την περιβόητη σκηνή με το πούρο: «Είναι τέχνη αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. Αυτό είναι μόνο η αρχή.
Εχω κάνει ήδη γυρίσματα και για δεύτερη ταινία, στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί και ένας πολύ καλός Γάλλος πορνοστάρ, αλλά δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα».
Η Μαριάννα, όμως, έχει και άλλες βλέψεις: «Το ότι έκανα αυτή την ταινία δεν σημαίνει πως δεν έχω όνειρα και για άλλα πράγματα. Με περιμένει ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο του θεάματος. Θα σας αποκαλύψω πως σε μερικές ημέρες θα βρεθώ στο Φεστιβάλ των Καννών με έναν πολύ γνωστό κοσμικό κύριο!»
Ομως, η Μαριάννα Ντούβλη είναι και μητέρα: «Το παιδί μου το λατρεύω και αν το ανακατέψει κανείς σε αυτή την ιστορία, θα έχει να κάνει με τη Δικαιοσύνη».
προσεχε λουκ....
Η νέα πρωταγωνίστρια, πάντως, έχει ήδη τονίσει πως γύρισε το πορνό DVD για... το παιδί της! Αμάρτησε η έρμη η μάνα, αλλά τι να κάνει; Στα ύψη έχουν φτάσει τα έξοδα για να αναθρέψεις τα βλαστάρια σου την σήμερον ημέρα
«Όταν βλέπεις ένα ωραίο κουτί με μια φάλαινα μέσα, καταλαβαίνεις ότι το μοναδικό που σου προκαλεί είναι λύπη», σχολίασε ο Μένιος Φουρθιώτης και διέψευσε τις φήμες ότι αναλαμβάνει το μανατζεριλίκι και της Ντούβλη
Όταν όμως ο συνεργάτης της Χριστίνας Λαμπίρη, Θοδωρής Ρακιντζής τη ρώτησε μήπως τελικά είναι δράμα, η Μαριάννα Ντούβλη απάντησε: «Μια τόσο όμορφη γυναίκα σαν κι εμένα να παίζει σε δράμα;»
Κι επειδή της κας Ντούβλη δεν της αρέσει να της την μπαίνουν μας αποστόμωσε όλους, δηλώνοντας με περηφάνια ότι είδε το dvd και ήταν «ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ»!!!
Μη γελάτε… Να φανταστείτε μόλις πέταξε τη… φλογερή ατάκα άναψε η κουβέντα. «Δεν μπορείς να μιλάς σαν να είσαι έτοιμη να πας στο Hollywood», της είπε ο Ρακιντζής κι εκείνη του απάντησε: «Έχω κάνει φοβερή επιτυχία και θα κάνω και μεγαλύτερες θα κάνω διεθνή καριέρα»!!!
Και όταν συνέχισε ο Θ. Ρακιντζής την… επίθεση, λέγοντάς της ότι ο κόσμος την κοροϊδεύει εκείνη τον.. αποστόμωσε λέγοντας:
«Ο κόσμος με λατρεύει και με θαυμάζει. Είσαι τρελός»!!!
Και επειδή δε θέλει και πολύ για να ξεσπαθώσει η… κάποτε wannabe Ελένη Μενεγάκη, wannabe τραγουδίστρια, κτλ, κτλ, του πέταξε και το ωραίο: «Έχω ξεπουλήσει χρυσέ μου, θα πάω στο φεστιβάλ των Καννών και εσύ δεν έχεις περάσει ούτε απ’ έξω»!!!
Τι είπε;;; Τα΄ βαλε μάλιστα το κορίτσι και με τα media που την πυροβολούν συνεχώς, βγάζοντας το παράπονό της: «Αμφισβητήσατε την ηλικία μου, τα κιλά μου. Κοιτάξτε πώς είστε εσείς, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και μετά μιλήστε»!!!