σκηνικο παρομοιο με του σαμανς..πισω στο 91 νομιζω παιζουμε με μπαοκ στο ναο ..το ματς εχει ληξει 3-2..με ντεταρι νομιζω ακομα..ειχαμε προηγηθει 3-0 και τα φαγαμε στο τελευταιο 10λεπτο...τεσπα τελειωνει το ματς και παιρνουμε τρεχαλα τους οποιους παοκτσηδες υπηρχαν και τους πηγαινανε συνοδεια τα ματ μοσχατο για να φυγουν..μ αποτελεσμα να φυγω παρα πολυ ωρα αργοτερα για βικτωρια (που εμενα τοτε) με τραινο...μπαινουμε στο αδειο τραινιο 5 ατομα περιπου σε καποιο απο τα μπροστινα βαγονια απο πειραια.φτανοντας καλλιθεα βλεπουμε την πλατφορμα στην σιβιτανιδειο γεματη αεκτσηδες (επαιζαν με πανιωνιο ν.σμυρνη)..για κακη μας τυχη τα ματ τους οδηγουν ΜΟΝΟ στα μπροστινα βαγονια..κρυβουμε επιμελως κασκολ και το βαγονια γεμιζει απο ζακια και μη ακτσηδες...ψωφαμε στην μποχα απο νταφου και ιδρωτιλα κι ειμαστε σαν τις ρεγκες (ευτυχως εμεις καθομαστε).πετραλωνα περιπου κι αφου μας κοζαρουν συνεχεια γυρναει ενας τυπος και μας λεει:
ποσο ηρθατε ρε κωλογαυροι με τους βουλγαρους?
δεν απανταει κανεις...οποτε κι αφου μας στριμωχνουν ολοι για τα καλα μας ξαναλεει:
ρε μαλακες γαυροι δεν ειστε?
βλεποντας οτι δεν εχει νοημα γιατι αν μας ψαξουν θα γινει της πουτανας, του απανταω εγω:
ναι ρε φιλε,κερδισαμε 3-2 και τι μου λεει?
μην τους πειραξει κανεις μαλακες..σημερα δερνουμε ολοι μαζι βουλγαρους..παμε κηφισσια να τους γαμησουμε...
εχω μεινει καγκελο....και κανω 5-6 λεπτα να ισιωσω..στην βικτωρια χαιρετηθηκαμε και καναμε και πλακα μεταξυ μας μεχρι τοτε....