Το getto το εχει πουλησει ο κουντουρης.Ετσι νομιζω τουλαχιστον.Μετα το ατυχες σκηνικο στην παιανια ειχαν ριξει δυναμιτη στο μαγαζι.Παντως απο τα καλυτερα σκηνικα ειχαν γινει στις αρχες τις δεκαετιας το 90 οταν ειχαν ερθει 3000 παοκια στο σεφ και επεφτε ξυλο στο κεντρο της αθηνας απο το πρωι.Ο υποβρυχιος σε μεγαλες στιγμες,κανονικος στρατηγος στο athens club εδινε κατευθυνσεις για το που αραζαν τα παοκια.Εκεινη την ημερα ειχε πεσει απιστευτο ξυλο.Στο σεφ δεν ειχε μεινει τιποτα ορθιο,ειχαν ξηλωθει τα παντα.
Ημουν σε αυτή την εκδρομή.
Ηταν Μάρτιος νομίζω του 93 και είμασταν 70 πούλμαν (3500) + καμιά 500άρα Αθηναίοι ΠΑΟΚτσήδες.
Αράξαμε από το πρωί στην Ομόνοια και πήγαμε στο ΣΕΦ με τα πόδια(κολπάκια του καθηγητή της Αλητείας) με συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης που βρίζανε συνέχεια Βούλγαροι και τέτοια.
Ο κυρίως όγκος της πορείας δεν συναντήθηκε με τους γάβρους παρά μόνο μέσα στο ΣΕΦ όπου μπήκαμε αργά αφού μπαίναμε ένας ένας απο μια πολύ στενή πόρτα με μαγκιές απο τα ΜΑΤ και τους επιστήμονες "σεκιουριτάδες".
Κατα τη διάρκεια της πορείας εμφανίζονταν συνέχεια κάτι τύποι με μηχανάκια που έκοβαν από μακριά και διακριτικά.
Μέσα στο ΣΕΦ βροχή απο πλακάκια σιφώνια κτλ τα οποία βέβαια επιστράφηκαν στον αποστολέα. Ο διπλανός μου σχίστηκε πολύ βαθια λίγο κάτω από το μάτι από μεταλλική περσίδα εξαερισμού, πολύ αίμα.
Σε ατμόσφαιρα κόλασης χάσαμε και την διαφορά από τον 1ο γύρο (νομίζω ήταν 13 και χάσαμε 18) και βγήκατε 1οι και πήρατε το πρωτάθλημα.
Στο γυρισμό φύγαμε με ηλεκτρικό , λεωφορεία και επιστροφή Θεσσαλονίκη.