fan_club_pitsi
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καμία σχέση με Αλβανό ο Τσέλσι,κάπου είχα δει πολύ παλιά φωτο 80΄ς σε πουλμανάκι με Τσουκαλά και ένα από τα 2 ουφάκια.
Επίσης αυτό που λέμε καλός συνδεσμίτης στους Saints.
Μπεκάκος,Χαρος,Τόλης,κτλ από σήμερα.
Εξελίξιμος ο Ρομάριο που κάνει και κερκίδα.
Οι πιο παλιοί πάντως άμα τους ρωτήσεις για Υποβρύχιο κουνάνε το χέρι σε φάση "άσ'τα να πάνε" χαχαχα σου λένε παιδί κουμπί και δεν είχε να κάνει τόσο με τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
Απλά με αυτές απόγινε το κακό Κουβάλαγε και πανώ Πας Μη Ελλην Βαρβαρος. Σοκολατένιος,Λιοφάγος άλλοι γνωστοί.
Μόκας αεκτζής από Πέραμα αλλά εκεί όλοι μια γειτονιά και δεν έπαιζε και τόσο πρόβλημα.
Πάντως αυτό που μου είχε μείνει που μου είχε πει κάποιος είναι πως παλιά δεν πείραζες αυτόν που έπεφτε κάτω.Τώρα περιμένεις ποιος θα πέσει να ασχοληθείς μαζί του...
Κλαμπ γνωστό και δεν ξέρω γιατί δεν αναφέρθηκε ο Άρης.
Πορείες Κυριακή μεσημεράκι από Μοναστηράκι μες στα Ερυθρόλευκα.
Σταθμοί οι κλασσικοι Βικτόρια κ Ειρήνη για βαζέλες και Περισσός για χανούμια.
Πακέτα πολλά εκατέρωθεν.
Οι γαύροι πιο λαϊκά παιδιά ήταν και πιο χύμα.
Οι βαζέλες έφεραν έννοιες ευρωπαϊκές αγγλικές πιο πολύ όπως Cockneys k East End.
Σήμερα τα διακριτικά από μέσα και όλοι casual.
Μπορεί να παρθεί καμιά μπλούζα γνωστού συνδέσμου από 15χρονο και να ανέβει σε site για μαγκιά...η θρασυδειλία και η ρουφιανιά καλά κρατεί πάντως.
Επίσης αυτό που λέμε καλός συνδεσμίτης στους Saints.
Μπεκάκος,Χαρος,Τόλης,κτλ από σήμερα.
Εξελίξιμος ο Ρομάριο που κάνει και κερκίδα.
Οι πιο παλιοί πάντως άμα τους ρωτήσεις για Υποβρύχιο κουνάνε το χέρι σε φάση "άσ'τα να πάνε" χαχαχα σου λένε παιδί κουμπί και δεν είχε να κάνει τόσο με τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
Απλά με αυτές απόγινε το κακό Κουβάλαγε και πανώ Πας Μη Ελλην Βαρβαρος. Σοκολατένιος,Λιοφάγος άλλοι γνωστοί.
Μόκας αεκτζής από Πέραμα αλλά εκεί όλοι μια γειτονιά και δεν έπαιζε και τόσο πρόβλημα.
Πάντως αυτό που μου είχε μείνει που μου είχε πει κάποιος είναι πως παλιά δεν πείραζες αυτόν που έπεφτε κάτω.Τώρα περιμένεις ποιος θα πέσει να ασχοληθείς μαζί του...
Κλαμπ γνωστό και δεν ξέρω γιατί δεν αναφέρθηκε ο Άρης.
Πορείες Κυριακή μεσημεράκι από Μοναστηράκι μες στα Ερυθρόλευκα.
Σταθμοί οι κλασσικοι Βικτόρια κ Ειρήνη για βαζέλες και Περισσός για χανούμια.
Πακέτα πολλά εκατέρωθεν.
Οι γαύροι πιο λαϊκά παιδιά ήταν και πιο χύμα.
Οι βαζέλες έφεραν έννοιες ευρωπαϊκές αγγλικές πιο πολύ όπως Cockneys k East End.
Σήμερα τα διακριτικά από μέσα και όλοι casual.
Μπορεί να παρθεί καμιά μπλούζα γνωστού συνδέσμου από 15χρονο και να ανέβει σε site για μαγκιά...η θρασυδειλία και η ρουφιανιά καλά κρατεί πάντως.