Νέα

H παλιά Θύρα 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fan_club_pitsi

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καμία σχέση με Αλβανό ο Τσέλσι,κάπου είχα δει πολύ παλιά φωτο 80΄ς σε πουλμανάκι με Τσουκαλά και ένα από τα 2 ουφάκια.
Επίσης αυτό που λέμε καλός συνδεσμίτης στους Saints.
Μπεκάκος,Χαρος,Τόλης,κτλ από σήμερα.
Εξελίξιμος ο Ρομάριο που κάνει και κερκίδα.
Οι πιο παλιοί πάντως άμα τους ρωτήσεις για Υποβρύχιο κουνάνε το χέρι σε φάση "άσ'τα να πάνε" χαχαχα σου λένε παιδί κουμπί και δεν είχε να κάνει τόσο με τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
Απλά με αυτές απόγινε το κακό :P Κουβάλαγε και πανώ Πας Μη Ελλην Βαρβαρος. Σοκολατένιος,Λιοφάγος άλλοι γνωστοί.
Μόκας αεκτζής από Πέραμα αλλά εκεί όλοι μια γειτονιά και δεν έπαιζε και τόσο πρόβλημα.

Πάντως αυτό που μου είχε μείνει που μου είχε πει κάποιος είναι πως παλιά δεν πείραζες αυτόν που έπεφτε κάτω.Τώρα περιμένεις ποιος θα πέσει να ασχοληθείς μαζί του...

Κλαμπ γνωστό και δεν ξέρω γιατί δεν αναφέρθηκε ο Άρης.

Πορείες Κυριακή μεσημεράκι από Μοναστηράκι μες στα Ερυθρόλευκα.
Σταθμοί οι κλασσικοι Βικτόρια κ Ειρήνη για βαζέλες και Περισσός για χανούμια.
Πακέτα πολλά εκατέρωθεν.
Οι γαύροι πιο λαϊκά παιδιά ήταν και πιο χύμα.
Οι βαζέλες έφεραν έννοιες ευρωπαϊκές αγγλικές πιο πολύ όπως Cockneys k East End.

Σήμερα τα διακριτικά από μέσα και όλοι casual.
Μπορεί να παρθεί καμιά μπλούζα γνωστού συνδέσμου από 15χρονο και να ανέβει σε site για μαγκιά...η θρασυδειλία και η ρουφιανιά καλά κρατεί πάντως.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Ο Αλέκος ειναι αλβανός,ειναι πρόεδρος του συνδεσμου των Αγίων
ε δεν πας καθολου καλα παληκαρι!!!ακου αλβανος!!κι ηρθε κι ελλαδα το 90???αχαχαχχαχαχχαααα!!ρε τι μαθαινουμε....αχαχαχχαχαχχαχααα!!!
καθολου σαρκαστικο..και γαμω τα παιδια ο αλεκος!!!!

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
επειδη γραφετε οτι να ναι δεν μιλατε για τπτ αλλο...αλβανος ο ενας ,η αλλη ξεπεταγε το μισο πουλμαν!!γραφτε τπτ αλλο που να γνωριζετε καλυτερα!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τι να πω?  Ηταν μια κοπελια κοντουλα και γεματουλα με σκουλαρικια στην μυτη και στο στομα,(για την εποχη τοτε, πολυ extreme) που απλα της αρεσε το sex... :grin:  Eξου και το προσωνυμιο "τιγρακι"

elbetos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πω?  Ηταν μια κοπελια κοντουλα και γεματουλα με σκουλαρικια στην μυτη και στο στομα,(για την εποχη τοτε, πολυ extreme) που απλα της αρεσε το sex... :grin:  Eξου και το προσωνυμιο "τιγρακι"
:) :)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ενας Κινεζος, δεν εχει αναφερθει. Επαιξε ποτε τετοιο ατομο ή ηταν local urban legend ?

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ο τακης παντως το 99 περιπου εκανε σκουπα στο σεφ υπαρχουν κ βιντεακια.

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Τελη 80 αρχες 90 ητανε απο τις χειροτερες περιοδους απο πλευρας αλητειας,ειδικα στα πετρινα χρονια του Ολυμπιακου η πορωση ειχε φτασει στο απροχωρητο,στο γηπεδο θυμαμαι βγαινανε κατι ανακοινωσεις του στυλ,παρακαλειται ο κυριος ταδε να μεταβει στο ταδε μαιευτηριο γιατι η γυναικα του γεννησε  :idiot: η συνεχεια ολο επαιζε ασθενοφορο.
Επισης επεφτε σχεδον καθε Κυριακη ξυλο αναμεσα σε Ολυμπιακους για μικροπαρεξηγησεις κτλ.
Αλλο χαρακτηριστικο της εποχης που θυμαμαι,ειναι οτι στους δρομους επαιζε πολυ ληστεια,σε σταματαγανε και σου παιρνανε στη ψυχρα λεφτα,μπουφαν,παπουτσια κτλ.
Θυμαμαι ανεβαινανε ολοκληρες ομαδες Κηφισια για να παρουνε μπουφαν και παπουτσια γυριζανε φορτωμενοι  :o

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε σεις κανενας σας θα εξιστορισει κανα καλο σκηνικο
και σε εμας τους βορειους....

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η ανακοινωση σχετικα με το " γενναει η γθναικα του ταδε"
ειναι κλασσικη πιστευω,πρωσοπικα την εχω ακουσει δεκαδες φορες στο παλιο καραισκακη.
ωραιες εποχες!!!!!

δεν ξερω αν καποιος εγραψε,(δεν προλαβα να διαβασω ολο το θεμα) για τοτε που ειχαν βαλει 200 βαζελους μεσα στη 7.
με 400 μπατσους βεβαια να τους φιλανε!!!!!
ε ρε πουστη,να γιατι τους πηδαει ο Σωκρατης τοσα χρονια,γιατι τετοια κανανε οι τσατσοι του βαρδινογιαννη

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους
τονους δεν βαζω...βαριεμαι αφανταστα...σαν παλιο μελος της Θ7..οταν λεω παλιο εννοω δεκαετια 80 οταν τα "γραφεια" του συνδεσμου ηταν στην καραισκου στον πειραια εχω να σας πω τα εξης
η ουσιαστικη διαλυση του συνδεσμου και η ανοικοδομηση του ξεκινησε μετα απο το παιχνιδι με τον Μπαοκ(4-0) επι ντεταρι οταν εσπασε η 8υρα και μπηκαν μεσα ολα τα ζονια καφροι χαπακηδες και πεταγαν οτι εβρισκαν στα μπαοκια....οταν ο βουκεφαλας ο υποβρυχιος ο λοχιας και τα λοιπα καλα παιδακια ειχαν μπουκαρει κι αυτοι μεσα και με νυχια και με δοντια προσπα8ουσαν να τους βαλουν παλι μεσα...
η τυπικη διαλυση ξεκινησε οταν εγιναν αυτα τα αδερφατα του κωλου με ερυ8ρους αστερες παιρνοντας ολα τα κοιμησιαρικα συν8ηματα τους...8ρυλ ολε ολε κλπ και τα κορεο στιλ μιλαν σαν σιρο  που δεν προκειται να τους φτασουμε να τους μοιασουμε ποτε μιας και εχουν σοβαρα λα8η στο στησιμο τους...
ολντ 87 σημαινει αρνταν στεντον και παιδια μια πορτοκαλαδιτσα στην κοπελα που πεφτει λυπο8ημη απ τους υπνους....παλια 87 σημαινει να παιζω ουεφα να χει μπει γκολ και να γυρνανε ολοι και να σφυριζουν για το ρολοι οτι δη8εν και ταχα μου εχει κανει λα8ος αυτος με το σκορ και εχει δωσει γκολ στον φιλοξενουμενο...ενω οντως το χω φαει...και δεν εχω παρει χαμπαρι γιατι μπαλα δεν βλεπω...
παλια 87 φιλοι παλιοι και νεοι σημαινει τα σπαω...κραταω 1λεπτο σιγη για ολα τα παιδια που βγηκαν να πανηγυρισουν και εχασα την ζωη τους...ανατριχιαζω,ποναω γιατι οταν πηγα στο σπιτι με τον πατερα μου τον ρωτησα "γιατι" και δεν ηξερε να μου πει τι και πως...αντριχιλα...
παλια 87 τελος σημαινει να χανω 3-4 απ τον αιωνιο εχ8ρο και μαζι του να αδερφοποιουμαι και να φωναζω "πουλημενο-πουλημενο"!
αυτα τα ολιγα...

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
για τον οικοδομο τι ξερετε?

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ενας Κινεζος, δεν εχει αναφερθει. Επαιξε ποτε τετοιο ατομο ή ηταν local urban legend ?
[/quote]Πρωτοποαλίκαρο στην π.κ.ε.(προ κοκκαλη εποχή) μαζί με υποβρύχιο και κολλητός με Στέφανο (μένανε στην ίδια γειτονιά στον Περισσό). Παλιός γνωστός και φίλος, έχω γλιτώσει λιντσάρισμα στην Πατησίων εξ'αιτιας του, καθώς με 2 άλλους φίλους πηγαίναμε για Λεοφώρο και πέσαμε σε μηχανοκίνητο ντου. Καλό παιδί ο Σπυρέας ακόμα εύχομαι γι'αυτόν, αν και δύσκολο. Ο γιός του τρέχει με τον γαύρο και είναι μια χαρά.   

OP
OP
P

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι το πως ασπρισανε τα μαλλια του Τσουκαλα μεσα σε μισο χρονο  :2funny:
Τωρα θα μου πειτε πως ειναι και καμια 47αρα

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
...λές να του έκοψε κανένα "επίδομα" ο Σωκράτης και να τον έπιασαν οι στεναχώριες?? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom