Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια λιγο περιεργη αντιληψή μου για το θεσμο της μπουρδελοτσαρκας....
Εδω και καποιο καιρο εχω αρχισει να μετατρεπω την εν λογω βολτα σε...πραγματικη βολτα (κι οχι τροπος του λεγειν)! Σε εξοδο!
Τυχαινει να ειμαι στην Αθηνα αεργος, χωρις γονεις (λειπουν διακοπες) και χωρις φιλους (λειπουν διακοπες)
Τα δε ωραρια μου ειναι τελειως παλαβα. Κοιμαμαι μερα και ζω τη νυχτα- Αυτο ανεκαθεν
Το προβλημα ειναι οτι επειδη ακριβως πολλες φορες δεν εχω τι να κανω ολη τη νυχτα, και δεν βρισκω κανεναν διαθεσιμο για βολτα, ακολουθω τον εξης τροπο μοναχικης "εξοδου":
Αμαξακι, χαλαρη μουσικουλα, τσαρκα στις διαφορες πιατσες,εν τελει παρκαρισμα σε καποια "κακοφημη" περιοχη και σβαρνα τα μπουρδελα μεχρι πρωιας...Χωρις οχι μονο προθεση να γαμησω, αλλα ουτε καν καβλες. Σαν μια εντελως αποσυνδεδεμενη απο το γαμησι βολτα (πχ οπως θα πηγαινα για ψωνια, ή περιπατο με φιλους στη Διονυσιου Αρεοπαγιτου)
Εκει θελω να σταθω: Οτι οχι μονο δε γαμαω γιατι δεν εχω τα λεφτα κλπ...(δηλαδη οι λογοι που ισχυαν ως τωρα), αλλα πλεον συνηθιζω να το κανω με τελειως χαλαρη κι οχι "ροζ" διαθεση!!! Οποτε δεν γαμαω γιατι ουτε καν περναει απο το μυαλο μου.
Γιατι μπουρδελοτσαρκα? Γιατι ειναι ενας τροπος να σκοτωσεις πολλη ωρα- οταν βαριεσαι και δεν εχεις πού αλλου να πας εκτος σπιτιου- γιατι διανυκτερευουν (τι αλλο ενδιαφερον να βρεις τετοια ωρα?) και γιατι εμπεριεχει πολυ χαβαλε με αλλους αντιστοιχους παραλίες τυπους ή διαφορα ευτραπελα.Και φυσικα γιατι μπορεις να πιασεις κανα κωλο εκ παρεκτροπης στο σαλοναρισμα (αλλα το αφηνω για λιγο στην ακρη, γιατι ειπα να δωσουμε την αλλη διασταση/ οχι την αμιγως σεξουαλικη.) Εμενα μου αρεσει και η διαδικασια πριν και μετα. Δηλαδη η βολτα με το αμαξι (μενω μακρια απο τα μουρδελα και τις πιατσες, οποτε αν βαλουμε και τα πηγαινε-ελα ειναι ολοκληρη "εκδρομη". Ξεδινεις για τα καλα! Μαλιστα σε τετοιες ωρες κυκλοφορανε και αρκετοι καγκουρες που οδηγανε προκλητικα, και, αν εισαι κι εσυ καβλωμενος με την ταχυτητα μπορεις να ξεδωσεις στη νιοστη με καμια κοντριτσα 2-3 χιλιομετρα. Πραγμα που δεν επιδιωκω εξ αρχης,αλλα αμα κατσει γουσταρω τρελα1) Βενζινη να υπαρχει!
Επισης, αλλες φορες τσιμπαω και τιποτα σε καμια καντινα ή σε κανα everest ή σε κανα διανυκτερευον παγωτατζιδικο, κι ετσι συμπληρωνω ενα μεγαλο πακετο βολτας.
Υπαρχουν αλλοι απο σας που αντιμετωπιζουν καποιες φορες το θεμα της μπουρδελοτσαρκας με τον ιδιο τροπο? Προσωπικα, αρχιζω να φοβαμαι πως θα μου γινει τοσο πολυ βιωμα, που στο τελος θα πηγαινω συνεχεια- σαν μηχανικη ενεργεια- στη θεση αλλων, πιο φυσιολογικων ενεργειων,οπως πχ να ψαξω επιτελους για γκομενα, ή να παρω τηλεφωνο κανα φιλο για βολτα. Εννοω πως φοβαμαι οτι θα ενταχθει κανονικα στις καθημερινες μου δραστηριοτητες και επειδη ακριβως με γεμιζει στο τελος της-συνδυαστικα και με ολα τα αλλα συμβαντα πριν και μετα, θα με κανει απροθυμο να ακολουθω αλλα προγραμματα/ πρσκλησεις για αλλες ενεργειες...
Πειτε τα δικα σας. Καποιοι εδω μεσα σιγουρα εχουν ενταξει τη μπουρδελοτσαρκα στην καθημερινη τους ρουτινα- αν δουμε τη συχνοτητα των κριτικων τους. Ας μας πουν πώς το βλεπουν