Νέα

H μπουρδελοτσαρκα ως ευρυτερη λειτουργια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια λιγο περιεργη αντιληψή μου για το θεσμο της μπουρδελοτσαρκας....
Εδω και καποιο καιρο εχω αρχισει να μετατρεπω την εν λογω βολτα σε...πραγματικη βολτα (κι οχι τροπος του λεγειν)! Σε εξοδο!
Τυχαινει να ειμαι στην Αθηνα αεργος, χωρις γονεις (λειπουν διακοπες) και χωρις φιλους (λειπουν διακοπες)
Τα δε ωραρια μου ειναι τελειως παλαβα. Κοιμαμαι μερα και ζω τη νυχτα- Αυτο ανεκαθεν
Το προβλημα ειναι οτι επειδη ακριβως πολλες φορες δεν εχω τι να κανω ολη τη νυχτα, και δεν βρισκω κανεναν διαθεσιμο για βολτα, ακολουθω τον εξης τροπο μοναχικης "εξοδου":
Αμαξακι, χαλαρη μουσικουλα, τσαρκα στις διαφορες πιατσες,εν τελει παρκαρισμα σε καποια "κακοφημη" περιοχη και σβαρνα τα μπουρδελα μεχρι πρωιας...Χωρις οχι μονο προθεση να γαμησω, αλλα ουτε καν καβλες. Σαν μια εντελως αποσυνδεδεμενη απο το γαμησι βολτα (πχ οπως θα πηγαινα για ψωνια, ή περιπατο με φιλους στη Διονυσιου Αρεοπαγιτου)
Εκει θελω να σταθω: Οτι οχι μονο δε γαμαω γιατι δεν εχω τα λεφτα κλπ...(δηλαδη οι λογοι που ισχυαν ως τωρα), αλλα πλεον συνηθιζω να το κανω με τελειως χαλαρη κι οχι "ροζ" διαθεση!!! Οποτε δεν γαμαω γιατι ουτε καν περναει απο το μυαλο μου.

Γιατι μπουρδελοτσαρκα? Γιατι ειναι ενας τροπος να σκοτωσεις πολλη ωρα- οταν βαριεσαι και δεν εχεις πού αλλου να πας εκτος σπιτιου- γιατι διανυκτερευουν (τι αλλο ενδιαφερον να βρεις τετοια ωρα?) και γιατι εμπεριεχει πολυ χαβαλε με αλλους αντιστοιχους παραλίες τυπους ή διαφορα ευτραπελα.Και φυσικα γιατι μπορεις να πιασεις κανα κωλο εκ παρεκτροπης στο σαλοναρισμα (αλλα το αφηνω για λιγο στην ακρη, γιατι ειπα να δωσουμε την αλλη διασταση/ οχι την αμιγως σεξουαλικη.) Εμενα μου αρεσει και η διαδικασια πριν και μετα. Δηλαδη η βολτα με το αμαξι (μενω μακρια απο τα μουρδελα και τις πιατσες, οποτε αν βαλουμε και τα πηγαινε-ελα ειναι ολοκληρη "εκδρομη". Ξεδινεις για τα καλα! Μαλιστα σε τετοιες ωρες κυκλοφορανε και αρκετοι καγκουρες που οδηγανε προκλητικα, και, αν εισαι κι εσυ καβλωμενος με την ταχυτητα μπορεις να ξεδωσεις στη νιοστη με καμια κοντριτσα 2-3 χιλιομετρα. Πραγμα που δεν επιδιωκω εξ αρχης,αλλα αμα κατσει γουσταρω τρελα1) Βενζινη να υπαρχει!
Επισης, αλλες φορες τσιμπαω και τιποτα σε καμια καντινα ή σε κανα everest ή σε κανα διανυκτερευον παγωτατζιδικο, κι ετσι συμπληρωνω ενα μεγαλο πακετο βολτας.

Υπαρχουν αλλοι απο σας που αντιμετωπιζουν καποιες φορες το θεμα της μπουρδελοτσαρκας με τον ιδιο τροπο? Προσωπικα, αρχιζω να φοβαμαι πως θα μου γινει τοσο πολυ βιωμα, που στο τελος θα πηγαινω συνεχεια- σαν μηχανικη ενεργεια- στη θεση αλλων, πιο φυσιολογικων ενεργειων,οπως πχ να ψαξω επιτελους για γκομενα, ή να παρω τηλεφωνο κανα φιλο για βολτα. Εννοω πως φοβαμαι οτι θα ενταχθει κανονικα στις καθημερινες μου δραστηριοτητες και επειδη ακριβως με γεμιζει στο τελος της-συνδυαστικα και με ολα τα αλλα συμβαντα πριν και μετα, θα με κανει απροθυμο να ακολουθω αλλα προγραμματα/ πρσκλησεις για αλλες ενεργειες...

Πειτε τα δικα σας. Καποιοι εδω μεσα σιγουρα εχουν ενταξει τη μπουρδελοτσαρκα στην καθημερινη τους ρουτινα- αν δουμε τη συχνοτητα των κριτικων τους. Ας μας πουν πώς το βλεπουν

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
θεσμο της μπουρδελοτσαρκας....

Πειτε τα δικα σας....

Μεγάλε, άγγιξες πολλά σημεία που βλέπω ταύτιση.  Να σου πω μερικά:

-Άεργος
-Χωρίς γονείς
-Φίλους που δεν καταλαβαίνουν τη χαρά της μπουρδελότσαρκας (ούτε για συζήτηση)
-Παλαβά ωράρια (νύχτα-μέρα)
-Έλλειψη διάθεσης για γαμήσι
-Χαβαλές

Να σου πω που ΔΕΝ υπάρχει ταύτιση:

-Κόντρες με τα αυτοκίνητα (έχω ξεπεράσει αυτό το στάδιο/φάση)
-Πιάσιμο κώλου στο σαλόνι (κρατάω μια στάση αξιοπρέπειας - δε θα πω όχι όμως αν μου την πέσει καμια του γούστου μου και αρχίσει να τρίβεται)
-Καντίνες-Everest-παγωτά (προσπαθώ να μη παρασύρομαι γιατί αλλιώς θα μας πάρει ο διάολος και θα γίνουμε σα βώδια)
-Καθημερινή δραστηριότητα (εν τάξει, να μη μας γίνει και συνήθεια. Μένω και μακριά από τις πιάτσες (20+20km = 40 km για το πήγαιν-έλα ΧΩΡΙΣ την εσωτερική διαδρομή), οπότε ακόμα και η διαδρομή είναι κάματος.

Όπως βλέπεις τα σημεία ταύτισης είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ από τα σημεία απόστασης, οπότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά κοινά στην αντιμετώπιση του θέματος.

Έχεις καμιά πρόταση?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πάντα πίστευα ότι η τσατσάδες λόγω του κολοχαρακτήρα τους είχαν εφεύρει έναν τύπο στη φαντασία τους που κάθε μέρα γυρνούσε όλα τα σπίτια και δεν έμπαινε ποτέ σε κανένα. Από αυτό έβρισκαν λαβή για να κάνουν τα σχόλια τους κλπ. Που να φανταστώ ότι τέτοια τύποι όντως υπάρχουν ( ! ). Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να βλέπεις όλα αυτά τα κορίτσια διαθέσιμα και στο τέλος να μην περνάς σε κανένα ;  :huh:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
πώς γίνεται να βλέπεις όλα αυτά τα κορίτσια διαθέσιμα και στο τέλος να μην περνάς σε κανένα ; 

Δεν είπαμε ότι δεν περνάμε ποτε ρε φίλε! (εγώ τουλάχιστον).

Είπαμε μια άλλη σκοπιά απο την οποία βλέπουμε το θέμα, και η οποία συνοψίζεται στο "Κι αν δε βρω και καμμία που να μου κάνει "κλικ" δε χάλασε κι ο κόσμος". Δε θα τα βάψω μαύρα και θα κάθομαι εδώ μέσα να γράφω κατεβατά από διαμαρτυρίες για τις φόλες πουτάνες και τσατσάδες που έχει γεμίσει η πιάτσα, και να ζαλίζω τ' αρχίδια και των άλλων, αλλά και τα δικά μου.

Προφανώς και αν βρω κάτι που μου κάνει "κλικ" θα το πάρω. Αλλά κι αν δε βρω, δε θα χαλαστώ.
Έκανα τη βόλτα μου, έκανα το χαβαλέ μου, πάμε γι άλλα τώρα.

Δε σε υποχρεώνει κάποιος ή κάτι να πάρεις ό,τι βρεις μπροστά σου, αυτό είπε και ο συνάδελφος που ξεκίνησε το θέμα (και υποθέτω κοιμάται τώρα, όταν ξυπνήσει θα δει τι λέμε εμείς).

Κατάλαβες?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Και νομίζω ότι ο τίτλος του θέματος θα ήταν πιο πετυχημένος αν ήταν

"Η μπουρδελότσαρκα ως κοινωνικό και ατομικό φαινόμενο"

και όχι

"H μπουρδελοτσαρκα ως ευρυτερη λειτουργια"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάντα πίστευα ότι η τσατσάδες λόγω του κολοχαρακτήρα τους είχαν εφεύρει έναν τύπο στη φαντασία τους που κάθε μέρα γυρνούσε όλα τα σπίτια και δεν έμπαινε ποτέ σε κανένα. Από αυτό έβρισκαν λαβή για να κάνουν τα σχόλια τους κλπ. Που να φανταστώ ότι τέτοια τύποι όντως υπάρχουν ( ! ). Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται να βλέπεις όλα αυτά τα κορίτσια διαθέσιμα και στο τέλος να μην περνάς σε κανένα ;  :huh:

ΜΗπως εργαζεσαι? εχεις ενα σταθερο εισοδημα το μηνα?  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οποιος εχει ενα σταθερο μισθο το μηνα μιλαει μπολικα
γιατι και καποια φολα να φαει μπορει να διαθεσει αμεσως μετα αλλα 2 20αρικα για να ρεφαρει
καποιος που δεν δουλευει ομως καταλαβαινεις γιατι μπορει να ειναι διστακτικος  ;)

Εγω εχω παρακολουθησει πολλους μπουρδελιαριδες που κανουν πανω απο 1 καταθεση συνηθως
καθε φορα που κατεβαινουν αυτοι θα δουλευουν... εχω κανει και εγω διπλες καταθεσεις (πχ παραπανω χρηματα στην ιδια πουτανα να μας προσεξει) αλλα αυτο 2-3 φορες μαξ ως τωρα. Δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω αμα δεν εχεις ενα σταθερο μισθο το μηνα. Ωστε να βγαλεις ενα ποσο που θα το διαθετεις για τις βολτες σου .

Προτιμω να ξερω που θα μπω και να το κουρασω λιγο ψαχνοντας το παρα να μπω με την μια οπου βρω και αμα μετα φαω καμια φολα να χρειαζεται να δωσω αλλα τοσα για να ανακαμψω!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τώρα να με συμπαθάς, αλλά τι μαλακίες λες βρε Boldemort?

Τι σχέση έχουν τα οικονομικά του καθενός με αυτό που συζητάμε?

ΠΡΟΦΑΝΩΣ συζητάμε για ανθρώπους που αν κάτι τους κάνει "κλικ" δε θα λυπηθούν το 'κοσάρικο για να πάνε πιο μέσα. Αν ο άλλος δεν έχει να πληρώσει το νοίκι του, στα μπουρδέλα θα γυρίζει?

Οπότε άς το, μη το θίγεις το οικονομικό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τώρα να με συμπαθάς, αλλά τι μαλακίες λες βρε Boldemort?

Τι σχέση έχουν τα οικονομικά του καθενός με αυτό που συζητάμε?

ΠΡΟΦΑΝΩΣ συζητάμε για ανθρώπους που αν κάτι τους κάνει "κλικ" δε θα λυπηθούν το 'κοσάρικο για να πάνε πιο μέσα. Αν ο άλλος δεν έχει να πληρώσει το νοίκι του, στα μπουρδέλα θα γυρίζει?

Οπότε άς το, μη το θίγεις το οικονομικό.

εσυ λες μαλακιες φιλε... αν γυριζεις σε τοσες γκομενες
και ισχυριζεσαι πως δεν σου κανει κλικ ουτε μια μαλλον θα πρεπει
να αρχισεις να ξανασκεφτεσαι αν οντως γουσταρεις τα μπουρδελα ή αν το κανεις απλα
και μονο απο αντιδραση.
Για μενα το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο και οπως το παρουσιασα... αν ειχα λεφτα δικα μου θα μπαινα συνεχεια και ας ετρωγα και φολες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτος που παιρνει σβαρνα τα μπουρδελα ολη τη μερα τη νυχτα κτλπ δεν ξερω ποτε παει ο καθενας ενω εχει λεφτα (αν εχει) και δεν μπαινει σε κανενα επειδη ισχυριζεται πως καποια δεν του κανει "κλικ" τοτε αυτος απλα το κανει απο αντιδραση και μολις βρει γκομενα θα εξαφανιστει απο ολα αυτα...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Για μενα το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο και οπως το παρουσιασα... αν ειχα λεφτα δικα μου θα μπαινα συνεχεια και ας ετρωγα και φολες.

Θα αποφύγω να το γυρίσω σε προσωπική αντιπαράθεση (για να μη ξεφτυλιστεί το θέμα), αλλά αν το κανα, θα είχα πολλά να σου πω.
Σου (ξανα)λέω μόνο ότι το θέμα (όπως το έθεσε ο συνάδελφος που το ξεκίνησε και μάλλον κοιμάται τώρα) ΔΕΝ αναφέρεται στην οικονομική βάση της μπουρδελότσαρκας.
Αυτό είναι ΜΙΑ ΑΛΛΗ παράμετρος του θέματος, που δε την εξετάζουμε εδώ.
Γιατί επιμένεις?

αυτος που εχει λεφτα και δεν μπαινει σε κανενα επειδη ισχυριζεται πως καποια δεν του κανει "κλικ" τοτε αυτος απλα το κανει απο αντιδραση και μολις βρει γκομενα θα εξαφανιστει απο ολα αυτα...

Τι λες ρε μεγάλε?
"Αντίδραση" σε τι?

Και ποιός σου είπε ότι εγώ (π.χ), που ΚΑΝΩ τσάρκες, ΔΕΝ έχω γκόμενα?

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Το αμάξι σου μόνο πρόσεξε. Είχα και εγώ αυτή την τάση να κάνω βόλτες τα βράδια μπορεί να έκανα μία βόλτα σε 40 σπίτια και να έμπαινα στα 6-7 από αυτά γιατί μου έκανε κλικ ανεξάρτητα αν μπορεί πριν 10-15 λεπτά να είχα ήδη πάει με κάποια άλλη.Αυτό το σκηνικό γινόταν για περίπου ενάμιση χρόνο.

Μέχρι που μου έσπασαν 2 φορές το αμάξι και μου έφυγε αυτή η καύλα. Τώρα πλέον βόλτα μόνο σε πιάτσες αντε και σε ρδέλο  που να ξέρω τι παίζει

Κωλάρχιδο

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια λιγο περιεργη αντιληψή μου για το θεσμο της μπουρδελοτσαρκας....
*
*
*
Πειτε τα δικα σας. Καποιοι εδω μεσα σιγουρα εχουν ενταξει τη μπουρδελοτσαρκα στην καθημερινη τους ρουτινα- αν δουμε τη συχνοτητα των κριτικων τους. Ας μας πουν πώς το βλεπουν

Είσαι ωραίος φίλε μου , βαδίζεις στο σωστό δρόμο.
Περίπου στα ίδια είμαι και εγώ ... γουστάρω τρελά να κυκλοφορώ την νύχτα - βόλτες άνευ λόγου , έστω και για να πεταχτώ κάπου να φάω , να πιω μια μπύρα. Μετά μπουρδελότσαρκα , ασκεί μια περίεργη γοητεία η όλη υπόθεση , βλέπεις κάθε καρυδιάς καρύδι , περίεργες φυλές που ξαμολιούνται στο σκοτάδι , δεν βαριέσαι ποτέ.
Η πόλη την νύχτα είναι μεθυστική - με τα φώτα της , τα έρημα δρομάκια , τους περίεργους .

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
η μπουρδελοτσαρκα ειναι απο μονη της ενας θεσμος. ειναι σπορ που ειναι τοσο ατομικο οσο και ομαδικο. εχει μια περιεργη γοητεια ειναι η αληθεια, βλεπεις οτι να ναι κοσμο, αλλους χαβαλεδιαριδες,αλλους αγχωμενους που το σκασαν απο την γυναικα η την δουλεια, αλλους ρεμπελους να περιφερονται χωρις ιδιαιτερο σκοπο (γκουχ γκουχ)
βεβαια ποτε δεν εχω κανει τσαρκα χωρις να εχω εστω στο πισω μερος του μυαλου μου την καταθεση. καλο το ταξιδι,αλλα για μενα εχει παντα σημασια ο προορισμος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα αποφύγω να το γυρίσω σε προσωπική αντιπαράθεση (για να μη ξεφτυλιστεί το θέμα), αλλά αν το κανα, θα είχα πολλά να σου πω.
Σου (ξανα)λέω μόνο ότι το θέμα (όπως το έθεσε ο συνάδελφος που το ξεκίνησε και μάλλον κοιμάται τώρα) ΔΕΝ αναφέρεται στην οικονομική βάση της μπουρδελότσαρκας.
Αυτό είναι ΜΙΑ ΑΛΛΗ παράμετρος του θέματος, που δε την εξετάζουμε εδώ.
Γιατί επιμένεις?

Τι λες ρε μεγάλε?
"Αντίδραση" σε τι?

Και ποιός σου είπε ότι εγώ (π.χ), που ΚΑΝΩ τσάρκες, ΔΕΝ έχω γκόμενα?

ακου. Πεταχτηκε ενας πιο πανω και αναρωτηθηκε πως ειναι δυνατον καποιοι να μην μπαινουν ενω κανουν τοσες γυρες και του απαντησα εγω πως για μενα ειναι θεμα χρηματων. Αν απλα πηγαινεις βολτες εκει κατω χωρις να μπαινεις ενω εχεις λεφτα (ειτε για να μπεις σε ενα μπουρδελο να περασεις καλα ειτε για να βγεις καμια βολτα με αλλα φιλαρακια εκτος μπουρδελων) για μενα εισαι απλα προβληματικος.

Ειναι η δικη μου αποψη. Δεν θα απαντησω αλλο αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω γιατι το προβλημα ειναι δικο σου... ξαναδιαβασε τα οσα εγραψα αλλιως μην παραθετεις μιας και δεν εχει νοημα οταν ενω σου λενε αλλα αλλα να καταλαβαινεις.

Επισκέπτης
Βασικα φιλε εχεις λιγη καταθλιψη ακομα κι αν δεν το ξερεις. Εχω περασει κι εγω απο αναλογο σταδιο και ξερω πως νιωθεις. Δεν ειναι πολυ κακο, απλα περνας μια φαση.

Boldemort κι εγω αμα ειχα γκομενα θα τα εκοβα τα μπουρδελα γιατι το θεωρω μαλακια και ανανδρο να συνδυαζω σχεση και πουτανες, ειδικα αν το κρυβω απο τη γκομενα μου. Βεβαια σχεση θα εκανα μονο με καποια που θα μου την επεφτε η ιδια  :grin:  και θα ηταν προθυμη να κανει συχνα σεξ, διαφορετικα θα προτιμουσα να συνεχισω ετσι.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εισαι απλα προβληματικος.
το προβλημα ειναι δικο σου...
Ειναι η δικη μου αποψη.
Μα τη δική σου άποψη θα 'γραφες, ποιανού θα γραφες? τη δική μου?

Έχω και εγώ άποψη όμως, αφού το θέλεις έτσι:
Είσαι ανεγκέφαλος και με μειωμένη ικανότητα αντίληψης.
Κρίνε εσύ αν κάτι τέτοιο είναι πρόβλημα ή όχι.

Δεν θα απαντησω αλλο αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω
ενω σου λενε αλλα αλλα να καταλαβαινεις.

Αμοιβαίο.
Και εγώ σου λέω ότι δε καταλαβαίνεις τι γράφω εγώ.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
:huh:Το ρολοι γραφει 19:35...
Ξυπνησα για πρωι, εφαγα το...πρωινο μου (σοβαρα:γαλα με δημητριακα εφαγα), κι επιστρεφω στην κουβεντα που, στο μεταξυ εχει ζωηρεψει πολυ- και χαιρομαι γι αυτο!

H εισαγωγη ηταν νομιζω μια πρωτη απαντηση στον Boltemort, που εθιξε το θεμα του χρηματος. Φιλε, ισχυει αλλα και ΔΕΝ ισχυει συγχρονως. Τα ωραρια μου ειναι τετοια ωστε και καβλες να ΜΗΝ ειχα (που εχω δηλαδη), παλι στα μπουρδελα θα πηγαινα. Ετσι, χωρις αποτερο σκοπο. Αυτη ειναι και η κεντρικη ιδεα της αρχικης δημοσιευσης. Η μπουρδελοτσαρκα χωρις την προοπτικη του σεξ (ή "η μπουρδελοτσαρκα ως κοινωνικο φαινομενο" οπως λεει ευστοχα κι ο αποπανω)

Τα δεδομενα ειναι δύο: A) Δεν εχω λεφτα,οποτε ουτως ή αλλως δεν μπορω να γαμαω καθε φορα
                      Β) Εχω παψει να πηγαινω ΜΕ ΣΚΟΠΟ να γαμησω

Ειναι δυο ξεχωριστα μεταξυ τους πραγματα. Το Α ειναι ακρως φυσιολογικο και δεν χρηζει περαιτερω σχολιασμου. Το Β τωρα... Αφ'ενος νιωθω πια οικειοτητα με τα μπουρδελα, και δεν εχω την αισθηση της "παρανομιας" οταν βρισκομαι εκει. Ουτε της "ειδικης περιστασης". Για μενα ειναι απλα μια ανοιχτη πορτα που με περιμενει να μπω. Σαν ενα φιλοξενο,φιλικο σπιτι.
Αρα, ναι μεν οταν πηγαινω και βλεπω τα ωραια κοριτσια εχω τη διαθεση να περασω στο δωματιο, αλλα δεν ειναι η αρχικη μου προθεση. Αρχικη προθεση απλα...δεν υπαρχει!
Επισης, σημειωνω και το εξης-για να εξηγησω απολυτα τη σταση μου: 3-4 φορες που εχω γαμησει σε μπουρδελο, ηταν κακη εμπειρια και δεν αξιζε ουτε καν το 20αρικο. Οποτε, εχω καταληξει πως θα δινω καθε 2-3 μηνες ενα 50ρικο για ενα καλο γαμησι σε στουντιο, με συστημενη κοπελα κι οχι τυχαια, και στα μπουρδελα θα πηγαινω ως νυχτερινος περιπατητης και (μαλλον) τιποτε αλλο.
Διευκρινιζω οτι πολλες φορες ειναι μεγαλος ο πειρασμος να περασω,αλλα συνηθως τον αντιπαλευω.

Κυρια κινητρα μου για τη μπουρδελοτσαρκα:
H φιλομαθεια (ναι, θελω για καποιο αλλοκοτο λογο να γνωριζω ολα τα μπουρδελα-και σαν οικημα και σαν "προσωπικο", εστω κι αν δεν τα προτιμαω- θελω να ξερω "τι παιζει"), η πληξη στο σπιτι, το απαγορευτικο της ωρας για οποιαδηποτε αλλη ενεργεια, και μια αδιευκρινιστη ελπιδα οτι καποτε μετα το χαρακτηριστικο χτυπο των τακουνιων στο βρωμικο πατωμα θα δω να εμφανιζεται μπροστα μου η γυναικα των ονειρων μου. (Εδω να σημειωσω οτι τα 5-6 δευτερολεπτα με τα ισαριθμα "τακ" των τακουνιων στο πατωμα, πριν την εμφανιση της κοπελας υα θεωρω το απαυγασμα της ολης υποθεσης...Φοβερη προσμονη ενωπιον του αγνωστου). Και φυσικα ο χαβαλες, ειδικα σε ωρες αιχμης, και η σωστη επισημανση του παραπανω οτι γνωριζεις νεες "φυλές", της νυχτας. (Λες γι αυτο να λεγεται Φυλής?)

Τωρα, για να απαντησω και σε 2-3 ακομα πραγματακια....Ναι, ειμαι λιγο καταθλιπτικος-μαλλον. Αλλα αυτο δεν ειναι "φαση". Ειναι ολη μου η ζωη. Παρολο που σε παρεες συνηθως γινομαι το επικεντρο, και φαινομενικα ειμαι πολυ χαβαλες. Αρα, και η μπουρδελοτσαρκα δεν βλεπω να περιοριζεται στο εγγυς μελλον
Και Ναι...Το θεωρω περιεργο, γι αυτο και ηθελα γνωμες τριτων. (αναφερομενος παντα στο Β σκελος της προηγηθεισας αναλυσης-οτι δηλαδη δεν εχω αποτερο σκοπο να γαμησω). Αλλα απο ο,τι βλεπω υπαρχουν κι αλλοι με τα ιδια συμπτωματα οποτε αυτο με παρηγορει. Να φτιαξουμε μια λεσχη προβληματισμου για "πειραγμενους της νυχτας"  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom