Νέα

H μαλακία πάει σύννεφο: το Άγιο Φως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συμβάν που να στοιχειοθετεί εξαναγκασμούς θεολογικής μορφής στην Ελλάδα ???????

χμχμχμχ για να δούμε, για να δούμε!!

Μήπως το να χρησιμοποιούν τα χρήματα μου ως φορολογούμενου πολίτη για να μεταφέρουν ένα αναμένο κερί (επειδή το θεωρούν θαύμα!) από το Ισραήλ και μάλιστα την ώρα που η χώρα μαστίζεται από οικονομική κρίση?????

Μην απαντήσεις καλύτερα φιλαράκο! Μην απαντήσεις καλύτερα

τα χρήματα μου τα έχουν πολλάκις χρησιμοποιήσει για πράγματα που όχι μόνον εγώ αλλά και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί.. για παράδειγμα αναφέρω την περίθαλψη των απεργών της Υπατίας, την συνεχή περίθαλψη των λαθρομεταναστών, την παροχή κατοικίας στην Κούνεβα και πολλά άλλα...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Μήπως το να χρησιμοποιούν τα χρήματα μου ως φορολογούμενου πολίτη για να μεταφέρουν ένα αναμένο κερί (επειδή το θεωρούν θαύμα!) από το Ισραήλ και μάλιστα την ώρα που η χώρα μαστίζεται από οικονομική κρίση?????

χμμμμμμ

τοτε το να χρησιμοποιουν χρηματα του φορολογουμενου πολιτι για να χτισουν τζαμι mall και μαλιστα την ωρα που η χωρα μαστιζεται απο οικονομικη κριση σε ενοχλει εξισου φανταζομαι?

το να διαγραφουν προστιμο 700.000 για πολεοδομικες παραβασεις στην ανεγερση τζαμιου την ωρα που η χωρα μαστιζεται απο κριση σε ενοχλει?

αριστερα φασιστακια, η επισημη θρησκεια του κρατους ειναι η χριστιανικη! οσο και να χτυπατε τα πολυδουλεμενα κωλαρακια σας κατω εχει και οφειλει να εχει περισσοτερη σπουδη απο το επισημο κρατος!

αντε παιξτε με τις σουφριτσες σας τωρα...

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
τα χρήματα μου τα έχουν πολλάκις χρησιμοποιήσει για πράγματα που όχι μόνον εγώ αλλά και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί.. για παράδειγμα αναφέρω την περίθαλψη των απεργών της Υπατίας, την συνεχή περίθαλψη των λαθρομεταναστών, την παροχή κατοικίας στην Κούνεβα και πολλά άλλα...

Σε βρίσκω ιδιαίτερα δημοκρατικό....αφού πιστεύεις ότι "λανθασμένα τα χρησιμοποίησαν για όλα αυτα κι εγώ λανθασμένα θα τα χρησιμοποιήσω γιαυτό που γουστάρω".

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αριστερο φασιστακι,

η επισημη θρησκεια του κρατους με βαση το συνταγμα ειναι η ορθοδοξη χριστιανικη!

κλαψε οσο θες τωρα και παρε το μπουλο με τις ηλιθιες αποριες σου!
Ρουφα τη μυξα σου βρε βλαχο, Και βγαλε τον Δια απο το banner σου και βαλε τον μωυση, αφου εβραικη μυθολογια διαβαζεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρουφα τη μυξα σου βρε βλαχο, Και βγαλε τον Δια απο το banner σου και βαλε τον μωυση, αφου εβραικη μυθολογια διαβαζεις.
κλαααααψεεεεεεεεεεεε αναρχοαπλυτε φασιστα!

τραβα στην ομονοια να σε " κανονισουν" τα αδερφια σου οι ισλαμιστες και αδειασε μας τη γωνια....  ααα και που'σαι, οταν σε  :2on1: αφησε τους και οτι εχεις και δεν εχεις για να φιαξουν το τζαμι τους...αφου εσυ τα δικα σου λεφτα θες να τα δινεις εκει που γουσταρεις

αντε μπαϋ μπουλη...

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
χμμμμμμ

τοτε το να χρησιμοποιουν χρηματα του φορολογουμενου πολιτι για να χτισουν τζαμι mall και μαλιστα την ωρα που η χωρα μαστιζεται απο οικονομικη κριση σε ενοχλει εξισου φανταζομαι?

το να διαγραφουν προστιμο 700.000 για πολεοδομικες παραβασεις στην ανεγερση τζαμιου την ωρα που η χωρα μαστιζεται απο κριση σε ενοχλει?

αριστερα φασιστακια, η επισημη θρησκεια του κρατους ειναι η χριστιανικη! οσο και να χτυπατε τα πολυδουλεμενα κωλαρακια σας κατω εχει και οφειλει να εχει περισσοτερη σπουδη απο το επισημο κρατος!

αντε παιξτε με τις σουφριτσες σας τωρα...

Αφού σου αρέσει να μιλάς σαν υπανάπτυκτος εγώ δεν μπορώ να σε εμποδίσω!
Αν σε ενδιαφέρει όμως να σου πω ότι είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετος με την χρήση κρατικών κονδυλίων για την ανέγερση οποιουδήποτε θρησκευτικού ναού, τζαμιού κοκ. όπως επίσης και για οποιαδήποτε αδικαιολόγητη διαγραφή προστίμων!
Επίσης να σου αναφέρω ότι δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε φασιστάκι ούτε αριστερό φασιστάκι.
Τέλος αναφορικά με το σχόλιο για το πολυδουλεμένο κωλαράκι μου θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι κάνεις τεράστιο λάθος να το βάζεις στο στόμα σου μετά από το φαγοπότι των τελευταίων ημερών...
...καθαρά για λόγους υγιεινής !

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εισαι συναχωμενος ρε, δες βρε τρολ το σημα μου, ειναι αυτο που χρησιμοποιουσαν οι προγονοι μας οι ρωμαιοι για να κυνηγανε τους μογγολοσαρακινους.
Η απορια μου δεν υπονοουσε την αποδοχη μου.
Και δεν ανηκω σε καμια αριστερη η δεξια σκατοσυμμορια οπως εσεις τα απολιθωματα της ιστοριας.
Εξαλλου υπορχουν ποστ μου που εχω βρισει ανηλεως τους αναρχοκομμμουνιστες.

δεν χωνεψες ακομη αυτα που εφαγες το πασχα μαλλον.

quilanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
281

Bρε ασε το αν φορολογειται ο πολιτης για να ερθει με αεροπλανο το Φως... προσωπικα δεν εχω απο πουθενα στοιχεια οτι το κανει η Πολιτεια (ή εστω μονο αυτη) κ οχι η Εκκλησια με εξοδα της. Αλλα κ η Πολιτεια να το κανει, δε με ενοχλει. Υπαρχουν πιο σοβαρα εξοδα και λαμογιες που κανει...
Εγω σε ρωτησα για το σχολειο,κ ολα οσα ανεφερες..."πως θα αντιμετωπίσουν οι Χριστιανορθόδοξοι δάσκαλοι το παιδί σου στο σχολείο αν εσύ δηλώσεις άθεος και ζητήσεις να μην συμετέχει σε θεολογικού τύπου μαθήματα"...εχεις στοιχεια για αυτο?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω μπορω να ριξω πυροκλανι, αλλα δεν ξερω αν αυτο πιανεται για θαυμα :huh:

georgediver

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!

«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.
Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!
Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό.
Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.
Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς.
Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:
Το δικαίωμα να φύγετε!
Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!
Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.
Εσείς διαλέξατε να έρθετε.
Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Bρε ασε το αν φορολογειται ο πολιτης για να ερθει με αεροπλανο το Φως... προσωπικα δεν εχω απο πουθενα στοιχεια οτι το κανει η Πολιτεια (ή εστω μονο αυτη) κ οχι η Εκκλησια με εξοδα της. Αλλα κ η Πολιτεια να το κανει, δε με ενοχλει. Υπαρχουν πιο σοβαρα εξοδα και λαμογιες που κανει...
Εγω σε ρωτησα για το σχολειο,κ ολα οσα ανεφερες..."πως θα αντιμετωπίσουν οι Χριστιανορθόδοξοι δάσκαλοι το παιδί σου στο σχολείο αν εσύ δηλώσεις άθεος και ζητήσεις να μην συμετέχει σε θεολογικού τύπου μαθήματα"...εχεις στοιχεια για αυτο?

Η εκκλησία φίλε δεν πληρώνει ποτέ...Αυτό θάπρεπε να το ξέρεις... Οι τράγοι είναι οι πλέον παραδόπιστοι Έλληνες πολίτες.
Θα έπρεπε να σε ενοχλεί  διότι σε λίγο οι κάθε λογής θρησκεία ή αίρεση θα απαιτήσει (και νασαι σίγουρος ότι θα το κερδίσει βλ. ΕΕ) να της φέρνουν με έξοδα της πολιτείας το κάθε λογής μαγικό ματζούνι, κομποσχοίνι, μαγικό φως, μαγικό ποτό (βλ Αστερίξ) από το Ουζμπεκιστάν την Ζιμπάμπουε ή την Νιγρίτα Σερρών.
Όσον αφορά το σχολείο σε προκαλώ να πας σε οποιοδήποτε χωριό ή κωμόπολη της Ελληνικής υπαίθρου, να δηλώσεις άθεοςκαι να ζητήσεις το παιδί σου να εξαιρεθεί από τα θρησκευτικά. Θα σε πηδήξουν κι εσένα και την οικογένειά σου.
Αυτό αποτελεί την Ελληνική πραγματικότητα. Αν δεν το γνωρίζεις ή δεν το νιώθεις τότε ίσως είναι καλύτερα να σταματήσουμε αυτην την κουβέντα.

Και μία υπόδειξη. Όταν σε μία κουβέντα αρχίσεις τα "Βρε άσε" δείχνεις ότι ταπώθηκες ή τουλάχιστον εκνευρίστηκες. Οπότε μην το κάνεις!

quilanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
281
Η εκκλησία φίλε δεν πληρώνει ποτέ...Αυτό θάπρεπε να το ξέρεις... Οι τράγοι είναι οι πλέον παραδόπιστοι Έλληνες πολίτες.
Να σε ενοχλεί θα έπρεπε διότι σε λίγο οι κάθε λογής θρησκεί ή αίρεση θα απιτήσει (και νασαι σίγουρος ότι θα το κερδίσει βλ. ΕΕ) να της φέρνουν με έξοδα της πολιτείας το κάθε λογής μαγικό ματζούνι, κομποσχοίνι, μαγικό φως, μαγικό ποτό (βλ Αστερίξ) από το Ουζμπεκιστάν την Ζιμπάμπουε ή την Νιγρίτα Σερρών.
Όσον αφορά το σχολείο σε προκαλώ να πας σε οποιοδήποτε χωριό ή κωμόπολη της Ελληνικής υπαίθρου, να δηλώσεις άθεοςκαι να ζητήσεις το παιδί σου να εξαιρεθεί από τα θρησκευτικά. Θα σε πηδήξουν κι εσένα και την οικογένειά σου.
Αυτό αποτελεί την Ελληνική πραγματικότητα. Αν δεν το γνωρίζεις ή δεν το νιώθεις τότε ίσως είναι καλύτερα να σταματήσουμε αυτην την κουβέντα.

Και μία υπόδειξη. Όταν σε μία κουβέντα αρχίσεις τα "Βρε άσε" δείχνεις ότι ταπώθηκες ή τουλάχιστον εκνευρίστηκες.

Μαλιστα....και το οτι εγραψες "Όταν σε μία κουβέντα αρχίσεις τα "Βρε άσε" δείχνεις ότι ταπώθηκες ή τουλάχιστον εκνευρίστηκες." δειχνει οτι σε πειραξε και θιχτηκε ο εγωισμος σου, που δεν αποδεχτηκα οτι συμβαινουν αυτα τα απιθανα στα σχολεια σημερα. N'est pas...?

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Μαλιστα....και το οτι εγραψες "Όταν σε μία κουβέντα αρχίσεις τα "Βρε άσε" δείχνεις ότι ταπώθηκες ή τουλάχιστον εκνευρίστηκες." δειχνει οτι σε πειραξε και θιχτηκε ο εγωισμος σου, που δεν αποδεχτηκα οτι συμβαινουν αυτα τα απιθανα στα σχολεια σημερα. N'est pas...?

Χαίρομαι που αποδέχτηκες όλα τα υπόλοιπα! Αυτό δείχνει ειλικρίνεια!

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1

Ν'est pas exactement! Είναι μια ίσως όχι επιτυχημένη προσπάθεια να σου πω ότι με ενοχλεί το ύφος του "άσε ρε μεγάλε" ή "ίσα ρε μάγκα" γιατί ρίχνει το επίπεδο της κουβέντας μας.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ν'est pas exactement! Είναι μια ίσως όχι επιτυχημένη προσπάθεια να σου πω ότι με ενοχλεί το ύφος του "άσε ρε μεγάλε" ή "ίσα ρε μάγκα" γιατί ρίχνει το επίπεδο της κουβέντας μας.
Σε μπουρδελοσαιτ γραφεις, τι περιμενεις; Οι ιδεες μετρανε εδω, οχι ο τροπος εκφρασης.

kiriakosssss

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ωπ...να κι ενας μαγκας με επιχειρηματα σε οσα εγραψα. Αυτο ειναι μαγκια!!! :idiot:
Η ενορία και ο πνευματικός σου γνωρίζουν και εγκρίνουν το γεγονός ότι πας σε πουτάνες ;

(Η ερώτηση είναι σοβαρή)  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γενικώς θεωρώ το νήμα μαλακία
αλλά μια και έκατσα μισή ώρα να διαβάσω τι γράφατε στις τελευταίες 10 σελίδες, ας πω κι εγώ κάτι.
1. γενικώς έχουνε επιδοθεί οι επιστήμονες σε έναν αγώνα να αποδείξουνε πως ο Χριστός ήταν μούφα. Κάποια τους πιάνουν, κάποια άλλα όχι.
2. Θα παρακαλούσα κάποιον σχετικό να μου πει πώς γίνεται το πάσχα των καθολικών με δεδομένο πως δεν αποδέχονται το άγιο πνεύμα. Τα θρησκευτικά μου δυστυχώς δεν είναι στο φόρτε τους - θυμάμαι μόνο όσα πραγματικά μου έκαναν αρκετή εντύπωση ώστε να τα θυμάμαι.
3. ο καθένας πιστεύει σε ό,τι γουστάρει η ψυχή του. Και εκφράζει την άποψή του όπως νομίζει - τις κρίσεις επίσης ο καθένας τις κάνει για την πάρτη του.

4. έχω επίσης μια ακόμα απορία: σχετικά με τη Βίβλο και την ιστορία του Μωυσή. Υπάρχουνε ιστορικά δεδομένα που να επιβεβαιώνουνε την έξοδο από την Αίγυπτο δούλων; Των καταστροφών; Έστω της ύπαρξης τότε των συγκεκριμένων Φαραώ; Ρωτάω γιατί δεν ξέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom