gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οχι.....το ε; παει στον φραντσεσκο.....δεν απαντησε....Ειπα οτι εισαι απαιχτος που τον ρωτησες αν χαιζει κανονικα.σορυ αν σε ενοχλησε.
οχι.....το ε; παει στον φραντσεσκο.....δεν απαντησε....Ειπα οτι εισαι απαιχτος που τον ρωτησες αν χαιζει κανονικα.σορυ αν σε ενοχλησε.
Ο.Κ. φιλε μου. Ρε φραντζεσκοοοοοοοοοοοοοο που εισαιοχι.....το ε; παει στον φραντσεσκο.....δεν απαντησε....
Πρωκτολογο ζητησαν οχι μηχανικο για τα τουνελ που φτιαχνονται στην Ελβετιαλειπει και ο λιλας.....
να ξερεις ο λιλας φιλε μου βοηθησε τους εγκλωβισμενους στην χιλη με τις γνωσεις του....Πρωκτολογο ζητησαν οχι μηχανικο για τα τουνελ που φτιαχνονται στην Ελβετια
Αφου του επεστρεψαν και την καψουλα που τους ανεβασε στην επιφανεια!!!να ξερεις ο λιλας φιλε μου βοηθησε τους εγκλωβισμενους στην χιλη με τις γνωσεις του....
Λες να την έβαλε στον κωλο του? Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!Αφου του επεστρεψαν και την καψουλα που τους ανεβασε στην επιφανεια!!!
Φωτογραφίζει μουνι και κώλο για να είναι σίγουρος την αλλη φορα!!!!!!!!!!!!Ο.Κ. φιλε μου. Ρε φραντζεσκοοοοοοοοοοοοοο που εισαι
ο πρώτος στα χρονικά που θα γαμάει με manual θα είναι ο φραντζέσκο.
αληθεια τυπε αν χυσεις στο manual και μετα το δωσεις να το διαβασει η γκομενα,ο πρώτος στα χρονικά που θα γαμάει με manual θα είναι ο φραντζέσκο.
άρε μεγάλε γιωτά, γιωτάς και μέσα γιωτάς και έξω.
γιωτά εντός εκτός και επί τα αυτά είσαι μεγάλε, προχώρα.
οτι πισω κινηση βρει την σπρωχνει δηλαδη τυπε?δεν ξέρω να σας πω, είναι καινούρια κόλπα αυτά.
πρέπει να τα έμαθε εκεί στο στρατό. γκόμενες, όπλα, κτλ, τα γεμίζουμε όλα από πίσω
πάνε οι εποχές που ήταν μπροστόγιομα
Αν Είναι έγκυος η το ρίχνει η το κρατάτε δεν υπάρχει άλλη λυση
Τι λες ρε ηλιθιε!!Η κοπελα εχει 2 κινητα με μυνηματα μονο με τα δικα μου!!
Και στα ευρητηρια των κινητων της, υπαρχουν μονο αριθμοι που ανικουν σε φιλες της
και το δικο μου!Εδω με εχει αφησει να την φωτογραφησω με το κινητο μου γυμνη,οταν δεν ειμαστε μαζι ;) ;)!!!
Εχω μιλησει με την μητερα της με τον πατερα με τα αδερφια της,με ολους τους δικους της!!
Και ολη την μερα ειναι σπιτι και δουλεια πουθενα αλλου!!!