Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγω την ξεπαρθανιασα οταν το καναμε για πρωτη φορα το καλοκαιρι ,δεν ειχε αλλη φορα σχεση
ποτε η κοπελα!!!
Αντε γαμησου ηλιθιε.Θα μας βγαλεις και ΑΜΕΑ!!!ο φρατζεσκο με την κοπέλα του
![]()
Δυστηχως φιλε μου ατυχησες,ασε για το μελλον να γινεις Νονος σε καποιο αλλο μωρο..Να σας ζήσει το κωλόπαιδο καταρχάς.
Προσφέρομαι για νονός.
Αν βγει κορίτσι θα το ονομάσω Μέρεντιθ και αγόρι Μερεντόνα.
Αναλαμβάνω και τα έξοδα τοκετού. Έχω βρει και ποιος θα την ξεγεννήσει.
![]()
ελα ρε φιλε.απο το αγχος δε μου σηκωνοτανΣημερα Tελικα η αγωνια μας ελαβε τελος !!!Η κοπελα μου δεν ειναι εγκυος,τις
ηρθε επιτελους περιοδος!!Παλι καλα!!
εμα το μαλακα.τι γαμας ψωρις καποτα ρε φιλε αφου δεν το αντεχεις.και μη μου πεις οτι εσπασε,αντε να σου μαθουν να τη βαζεις
τυπε απτον κωλο την γαμησε και φοβοταν μηπως εμεινε εγκυοςεμα το μαλακα.τι γαμας ψωρις καποτα ρε φιλε αφου δεν το αντεχεις.και μη μου πεις οτι εσπασε,αντε να σου μαθουν να τη βαζεις
Aργησε 12 μερες η περιοδος γι αυτο φοβομουνα μην μεινει εγκυος!!!τυπε απτον κωλο την γαμησε και φοβοταν μηπως εμεινε εγκυος![]()
τυπε απτον κωλο την γαμησε και φοβοταν μηπως εμεινε εγκυος![]()
τυπε οχι,καταλαβαινω την αγωνια τουΤυπε διακρινω μια ελαφρα ειρωνια?
Η Γκομενα μου ηταν απειρη στο σεξ οταν την γνωρισα!!και καλα αυτος δεν ηξερε. η γκομενα του δεν ηξερε οτι δεν μενεις εγκυος απο τον κωλο τη ειχε χυσει κανας αλλος και επαιξε το σκηνικο.![]()
ναι εσυ εισαι ο μαστερ του καμα σουτρα αλλα δεν ξερεις το πιο βασικο πραγμα στον κοσμοΗ Γκομενα μου ηταν απειρη στο σεξ οταν την γνωρισα!!
Εγω τις εμαθα ολο το<< Καμα Σουτρα>>
Το ξερω αλλα το αγνοω μερικες φορες!!!ναι εσυ εισαι ο μαστερ του καμα σουτρα αλλα δεν ξερεις το πιο βασικο πραγμα στον κοσμο