apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δνε χρειαζονται τετοιες ασκησεις για τα ελληνικα στραταακυρωθηκε και ο παρμενιωνας τυπε. δε παιζουν φραγκα
ειναι αξιομαχα και χωρις αυτες
τυπε δνε χρειαζονται τετοιες ασκησεις για τα ελληνικα στραταακυρωθηκε και ο παρμενιωνας τυπε. δε παιζουν φραγκα
Σαν τον Sakis που ειχε γαντζωθει κατω απο το τζιπ και του καρφωσαν μια stedon στο κωλομέρι για να τον βγαλουν?
ακυρωθηκε και ο παρμενιωνας τυπε. δε παιζουν φραγκα
Τυπε, οταν ερχοταν η τροφοδοσια με σαντουιτσακια Στεργιου και Μιλκο,τυπε δνε χρειαζονται τετοιες ασκησεις για τα ελληνικα στρατα
ειναι αξιομαχα και χωρις αυτες
Τυπε, οταν ερχοταν η τροφοδοσια με σαντουιτσακια Στεργιου και Μιλκο,
ολοι η πυροβολαρχια ειμασταν σε ετοιμοτητα...
Το ξέρετε τύποι πως εμένα με καλούνε κάθε χρόνο Παρμενίωνα μέχρι να γίνω 40?
Μια βδομαδούλα στο βουνο με τις σκηνες και βολές?
Δυο χρονιες δεν πηγα γιατι δουλευα...απο εδω και περα όμως... (στα αρχιδια μου βεβαια πήγα 3 φορές σε άσκηση όταν υπηρετούσα)...
Αλλά μου κάνει εντυπωση...πως τα καταφέρνουν μερικοι...
εμεις να δεις στο ποροΤυπε, οταν ερχοταν η τροφοδοσια με σαντουιτσακια Στεργιου και Μιλκο,
ολοι η πυροβολαρχια ειμασταν σε ετοιμοτητα...
τυπε εχει να γινει παρμενιωνας απο το 2005. το 07 ακυρωθηκε, το 09 επισης λογω...εκλογων και το 11 επισης.
επειδή μετά από 23 σελίδες είδα πως το θέμα έχει γυρίσει στο στρατό, τελικά έγινε πατέρας ο λαμπρός αυτός νέος;Στα σεντονια εννοειτε ρε μαλακα το καλοκαιρι!!!!
Δυστυχως για το Εθνος μας, αυτος ο φερελπις νεος δεν εγινε πατερας.επειδή μετά από 23 σελίδες είδα πως το θέμα έχει γυρίσει στο στρατό, τελικά έγινε πατέρας ο λαμπρός αυτός νέος;
επειδή μετά από 23 σελίδες είδα πως το θέμα έχει γυρίσει στο στρατό, τελικά έγινε πατέρας ο λαμπρός αυτός νέος;
δημοσιοϋπαλληλάκι δικέ μου;Γιαυτο με απαλλάξανε τόσο εύκολα? Το χαρτί όμως ήρθε κανονικά τις δυο προηγούμενες φορές.
Απλά τους έστειλα χαρτί απο την υπηρεσία...
οχι ρε γμτ...Δυστυχως για το Εθνος μας, αυτος ο φερελπις νεος δεν εγινε πατερας.
Θλιβομαι...
δημοσιοϋπαλληλάκι δικέ μου;
χαχαχαχαχαχαχα
Εναs Ελληναs λιγοτεροs..........Δυστυχως για το Εθνος μας, αυτος ο φερελπις νεος δεν εγινε πατερας.
Θλιβομαι...