Νέα

H Kοπέλα μου και γω έχουμε ανησυχίες για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη!!!τι να κάνουμε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα francesco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
γαμησε τα δραμα ηταν.μπορει να μην εχω παει γενικα σε μπουρδελο :s&m_2: αλλα ουτε για  :cum: δεν προλαβαινα

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
στον αχορταγο κ στον βιολογικο της περιοχης

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε φιλε εσυ που ειχες χαθει? :think:
αστα αυτα ....εχουμε σοβαρο θεμα ....βρες ποιανου κλωνος ειναι ο φραντσεσκο να σε παραδεχτω....αλλιως θα αναγκαστω να επεμβω εγω και θα το κανω ωμα.... :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αστα αυτα ....εχουμε σοβαρο θεμα ....βρες ποιανου κλωνος ειναι ο φραντσεσκο να σε παραδεχτω....αλλιως θα αναγκαστω να επεμβω εγω και θα το κανω ωμα.... :sunglasses:
ε δικος σου θα ναι :2funny: :idiot: :birdman:

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Αμα οι δεξιοτητες σου ειναι σαν του νωντα καλυτερα να μην προβεις σε αποκαλυψεις.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
και τι θα πει αστα αυτα ρε αρρωστακι? :idiot:να μη ρωτησω το παιδι που χαθηκε? :birdman:μονο με σενα και τους κλωνους σου θα μιλαω νομιζεις ανωμαλακι? :uglystupid: :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και τι θα πει αστα αυτα ρε αρρωστακι? :idiot:να μη ρωτησω το παιδι που χαθηκε? :birdman:μονο με σενα και τους κλωνους σου θα μιλαω νομιζεις ανωμαλακι? :uglystupid: :birdman:
επρεπε να τον υποδεχτεις χτες οπως και γω.... :s&m_3:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το μουνι της το κραταει για το γαμο? :think:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Εδω και καποιους μηνες εχω σχεση με μια κοπελα!!
Εδω και καμια 20αρια μερες το ειχαμε κανει χωρις
προφυλαξη αλλα απο οπισθεν!!Εν τω μεταξυ προσφατα
μου παραπονιεται οτι δεν τις εχει ερθει περιοδος ακομα
και επρεπε να τις εχει ερθει εδω και 5 μερες
Τις 15 Νοεμβρη,!!Υπαρχει περιπτωση να χει μεινει
εγκυος??,Οσες φορες το χουμε κανει μονο απο πισω
ποτε απο μπροστα!!!
ελα ρε τυπε φραντζεσκο.
δεν τρεχει τιποτα να ξερεις.
απλα επειδη μαλλον πλακωσες την γκομενα στα γαμησια απο το κωλο αρκετες φορες,βουλωσε το λαστιχακι τις υπερχειλισης απο το μουνι,και δεν μπορει να φυγει το αιμα για να τις ερθει η περιοδος.
θα τις κανεις ενα καλο γλυφομουνι ωστε να καθαρισουν τα μπεκ στο μουνι τις,ωστε να ανεβασει πιεση το μουνι,και να φυγουν τα σκουπιδια απο την υπερχειλιση,και να καθαρισει το σωληνακι,και να φυγει το αιμα.
αυτο ειναι το κολπο.
ολα τα αλλα ειναι μαλακιες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το μουνι της το κραταει για το γαμο? :think:
ο φρατζεσκος ειναι απο τους μεγαλυτερους και καλυτερους φιδεμπορες της ελλαδος,με αγνα και καλα προιοντα.να φανταστεις,μια απο τις ιστοριες τους ειναι οτι μια φορα ειχε κανει τσαμπα ακαπωτο με στριπερ,και ηρθε και μια φιλη της.και τον πληρωσαν μετα,γιατι ηταν πολυ καλος.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ο φρατζεσκος ειναι απο τους μεγαλυτερους και καλυτερους φιδεμπορες της ελλαδος,με αγνα και καλα προιοντα.να φανταστεις,μια απο τις ιστοριες τους ειναι οτι μια φορα ειχε κανει τσαμπα ακαπωτο με στριπερ,και ηρθε και μια φιλη της.και τον πληρωσαν μετα,γιατι ηταν πολυ καλος.
:2funny: :2funny:
α μπραβο δεν ειναι να τον παιρνεις σοβαρα..

OP
OP
F

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Nαι αυτο εγινε περυσι το καλοκαιρι και τοτε ειχα φοβο με ΑΙDS και διαφορες αλλες ασθενειες τωρσ
εχω φοβο με εγκυμοσυνη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom