monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
τς τς τς...τι γλωσσακαι αφου το κανετε μονο απο πισω τι αγχωνεσαι??
κωλοπαιδο θα βγαλει?
αστα αυτα ....εχουμε σοβαρο θεμα ....βρες ποιανου κλωνος ειναι ο φραντσεσκο να σε παραδεχτω....αλλιως θα αναγκαστω να επεμβω εγω και θα το κανω ωμα....ρε φιλε εσυ που ειχες χαθει?
ε δικος σου θα ναιαστα αυτα ....εχουμε σοβαρο θεμα ....βρες ποιανου κλωνος ειναι ο φραντσεσκο να σε παραδεχτω....αλλιως θα αναγκαστω να επεμβω εγω και θα το κανω ωμα....
ε δικος σου θα ναι
Αμα οι δεξιοτητες σου ειναι σαν του νωντα καλυτερα να μην προβεις σε αποκαλυψεις.αστα αυτα ....εχουμε σοβαρο θεμα ....βρες ποιανου κλωνος ειναι ο φραντσεσκο να σε παραδεχτω....αλλιως θα αναγκαστω να επεμβω εγω και θα το κανω ωμα....
δεν θα προβω εγω ως τζιελ.....Αμα οι δεξιοτητες σου ειναι σαν του νωντα καλυτερα να μην προβεις σε αποκαλυψεις.
και τι θα πει αστα αυτα ρε αρρωστακι? να μη ρωτησω το παιδι που χαθηκε? μονο με σενα και τους κλωνους σου θα μιλαω νομιζεις ανωμαλακι?αστα αυτα ....εχουμε σοβαρο θεμα ....βρες ποιανου κλωνος ειναι ο φραντσεσκο να σε παραδεχτω....αλλιως θα αναγκαστω να επεμβω εγω και θα το κανω ωμα....
εχω παει βρε ηλιθιεEσύ μην αγχώνεσαι δεν θα πας,ι3 θα βγεις...
ο παπαζολης ειναι παλι;παλι μπαν θελει να φαει;εχω παει βρε ηλιθιε
επρεπε να τον υποδεχτεις χτες οπως και γω....και τι θα πει αστα αυτα ρε αρρωστακι? να μη ρωτησω το παιδι που χαθηκε? μονο με σενα και τους κλωνους σου θα μιλαω νομιζεις ανωμαλακι?
εχεις παει εσυ φανταρος???????σε λιγο θα ακουσουμε οτι πηραν και τον αβραμη!εχω παει βρε ηλιθιε
ελα ρε τυπε φραντζεσκο.Εδω και καποιους μηνες εχω σχεση με μια κοπελα!!
Εδω και καμια 20αρια μερες το ειχαμε κανει χωρις
προφυλαξη αλλα απο οπισθεν!!Εν τω μεταξυ προσφατα
μου παραπονιεται οτι δεν τις εχει ερθει περιοδος ακομα
και επρεπε να τις εχει ερθει εδω και 5 μερες
Τις 15 Νοεμβρη,!!Υπαρχει περιπτωση να χει μεινει
εγκυος??,Οσες φορες το χουμε κανει μονο απο πισω
ποτε απο μπροστα!!!
ο φρατζεσκος ειναι απο τους μεγαλυτερους και καλυτερους φιδεμπορες της ελλαδος,με αγνα και καλα προιοντα.να φανταστεις,μια απο τις ιστοριες τους ειναι οτι μια φορα ειχε κανει τσαμπα ακαπωτο με στριπερ,και ηρθε και μια φιλη της.και τον πληρωσαν μετα,γιατι ηταν πολυ καλος.το μουνι της το κραταει για το γαμο?
ο φρατζεσκος ειναι απο τους μεγαλυτερους και καλυτερους φιδεμπορες της ελλαδος,με αγνα και καλα προιοντα.να φανταστεις,μια απο τις ιστοριες τους ειναι οτι μια φορα ειχε κανει τσαμπα ακαπωτο με στριπερ,και ηρθε και μια φιλη της.και τον πληρωσαν μετα,γιατι ηταν πολυ καλος.
Nαι αυτο εγινε περυσι το καλοκαιρι και τοτε ειχα φοβο με ΑΙDS και διαφορες αλλες ασθενειες τωρσο φρατζεσκος ειναι απο τους μεγαλυτερους και καλυτερους φιδεμπορες της ελλαδος,με αγνα και καλα προιοντα.να φανταστεις,μια απο τις ιστοριες τους ειναι οτι μια φορα ειχε κανει τσαμπα ακαπωτο με στριπερ,και ηρθε και μια φιλη της.και τον πληρωσαν μετα,γιατι ηταν πολυ καλος.