zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
δωσε της καθαρτικο για να το ριξει!!
Πιασε ενα διπλο εσπρεσσο εσυ...και ασε τις μαλακιεςφραντσεσκο να σε ρωτησω κατι;οταν την γαμας απο κωλο χωρις καποτα μετα δεν μυριζει και ο πουτσος σου ;με τι τον πλενεις για απολυμανση ;
τι ειπε ο ανθρωπας ρεδωσε της καθαρτικο για να το ριξει!!
1.νομιζεις.1.Για εσένα,για εμάς όχι!!!
3.Πάντως φοβούμαι γαρ ολίγον,όποτε κάνω φεύγουνε πορδές μετά...
5.Γαμησέ τα είστε ρε πούστη μου,πιο εύκολα καταλαβαίνεις πυρινική φυσική παρά τον γυναικείο οργανισμό!!!
κατσε ρε το ζητημα ειναι σοβαρο....πρεπει να μαθω.......Πιασε ενα διπλο εσπρεσσο εσυ...και ασε τις μαλακιες
τυπε αν χυσεις στον εσπρεσσο και τον δωσεις να το πιει μια γκομενα θα μεινει εγκυος?Πιασε ενα διπλο εσπρεσσο εσυ...και ασε τις μαλακιες
Oχι ρε ο κωλος της καθαρος ειναι!!Λειος και απαλος!!φραντσεσκο να σε ρωτησω κατι;οταν την γαμας απο κωλο χωρις καποτα μετα δεν μυριζει και ο πουτσος σου ;με τι τον πλενεις για απολυμανση ;
Του κάνει πίπα για να τον απομερεντιάσει.
κλυσμα κανετε;Oχι ρε ο κωλος της καθαρος ειναι!!Λειος και απαλος!!
Κανουμε μπανιο πρωτα!!
Τυπε μια φορα οταν υπηρετουσα την θητεια μου στο ενδοξο ναυτικοειχαμε εναν μαλακα γκαζτολη πρωτο απο την γκατζολια ο οποιος μας πηγαινε πιπα κωλο εμενα και εναν τυπο απο τους παξους...τυπε αν χυσεις στον εσπρεσσο και τον δωσεις να το πιει μια γκομενα θα μεινει εγκυος?
ναι αλλα υπαρχει παντα και ο μικροτερος.. ;)1.Δεν νομίζω ψάξε το,μεγαλύτερος ο κίνδυνος είναι για όποιον/α κάνει τσιμπούκια.
κλυσμα κανετε;
ο πληθυντικος ηταν της ευγενειας που λεμε..... ;)ευλογη ερωτηση
Φιλαρακι δεν φοβασε μην κολλησεις κολοβακτηριδιο που πηδας κωλο χωρις προστασια;Οχι απλα μπανιο κανουμε!!
Και η σταση που το κανουμε ακαλυπτα συνηθως ειναι αυτη!!
Οχι απλα μπανιο κανουμε!!
Φιλαρακι δεν φοβασε μην κολλησεις κολοβακτηριδιο που πηδας κωλο χωρις προστασια;
εισαι και ρομαντικο παιδι .....το καταλαβα απο τα σεντονια....Οχι απλα μπανιο κανουμε!!
απο κατι τετοιες αποψεις γεμιζει ο κοσμος αρρωστιες...Εντάξει όλες οι χαρές της ζωής έχουνε μία επικινδυνότητα...
Μετά να κλειστούμε στα σπίτια μας αν είναι...
Το να κολλήσεις κάτι από ακάποτη είναι απειροελάχιστα πιθανό με πουτάνα πόσο μάλλον με μη...