gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αν ειχε παει με τραβελι ομως θα ειχε καταλαβει την διαφορα....κατι θε κρεμοταν μπροστα .....ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!
πατερα φραντσεσκο.....
αν ειχε παει με τραβελι ομως θα ειχε καταλαβει την διαφορα....κατι θε κρεμοταν μπροστα .....ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!
Οχι 27 χρονων ειναι η κοπελα!!!αν ειναι κατω απο 15 δικαιολογειται καπου...
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΞΕΧΩΡΙζεις τον κωλο απο το μουνι ετσι?!Απ το κωλο το βαζω!!Αλλα και παλι οταν νιωθω και ερχεται το σπερμα
το βγαζω το πεος μου αμεσως και τελειωνω στις κουβερτες αλλα δεν ξερω τι γινεται
καμια φορα!!!
εσυ?Οχι 27 χρονων ειναι η κοπελα!!!
Εγω ειμαι 25, ειναι 2 χρονια μεγαλυτερη μου!!!
Τι λες παλι ρε ?
Ειναι δυνατον να μεινει εγκυος με πρωκτικο?
Και μην ακουσω καμια βλακεια για "κωλοπαιδα"
η εγκυμοσυνη σε κανει αναισθητη...καλα με τοσο σεξ δεν την πονεσε ο κωλος την ''κοπελα'';μπας και τρεχει κατι;
27 χρονων γαιδουρα και α)δε φοραει προφυλακτικο οταν τα εχει μολις λιγους μηνες.
β)δε ξερει πως μενει εγκυος καποια.
ημαρτον!!!!!!!!!!!!
και αυτη κ αυτος ημαρτον!!!!
χωρις καμια προθεση να σας προσβαλλω αλλα ειστε οτι να ναι...
επικινδυνοι..
αλλο παρθενα αλλο ανενημερωτη και ηλιθια!!!σορρυ κιολας.Εγω την ξεπαρθανιασα οταν το καναμε για πρωτη φορα το καλοκαιρι ,δεν ειχε αλλη φορα σχεση
ποτε η κοπελα!!!
ολο το τοπικ πρεπει να μεταφερθει στο κοσμο..
μονο εσεις θα μας δουλευετε?!
ολο το τοπικ πρεπει να μεταφερθει στο κοσμο..
μονο εσεις θα μας δουλευετε?!
και οταν εχει ζεστη και δεν βαζετε κοθβερτεσ οθ το ριχνεισ?Απ το κωλο το βαζω!!Αλλα και παλι οταν νιωθω και ερχεται το σπερμα
το βγαζω το πεος μου αμεσως και τελειωνω στις κουβερτες αλλα δεν ξερω τι γινεται
καμια φορα!!!
στο http://[URL unfurl="true"]www.t3mag.gr/files/mainimages/star_wars.png[/img[/URL]] πρέπει να μεταφερθεί έτσι Ουφο που είστε και οι δυό......
[/quote]εγω τι εκανα;;;;;;;;;;
του του......αλλο παρθενα αλλοανενημερωτη και ηλιθια!!!σορρυ κιολας.
του του......