Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
γυφτολαγνε μου...μαζι σου και εγω...καυλωνεις και εσυ με μαυροτσουκαλα μουνακια ετσι?
γυφτολαγνε μου...μαζι σου και εγω...καυλωνεις και εσυ με μαυροτσουκαλα μουνακια ετσι?
Τι κρίμα που είμαι "πατρίδα" όταν πρόκειται να με αρμέξουν και να με πατήσουν , ενώ στο φαγοπότι είμαι πάντα ξένος .
Τι κρίμα που είμαι "πατρίδα" όταν πρόκειται να με αρμέξουν και να με πατήσουν , ενώ στο φαγοπότι είμαι πάντα ξένος .
Πινακίδες μπορεί να έχουν βγει
αλλά αν μου βρείς νέα ελληνίδα cg-ct
σε κερνάω δύο βόλια.
Αν γουστάρεις δημοκρατία , φταίς.
Όταν κυβερνούσαν οι παρακάτω,
έτρωγε κανείς ;;;;;;;;;
για ολα φταινε αυτοι οι λιγουριδεσ οι θεσαλονικεισ που αποτην μια διαδηλωνουν για την μακεδονια και απο την αλλη τρεχουν στα σκοπια να τα ακουμπησουν στα καζινο και στισ πουτανεσ να βγαλουν γουστα οπωσ λενε αυτα τα νουμερα,αυτοι οι πατριωτες
Αν γουστάρεις δημοκρατία , φταίς.
Όταν κυβερνούσαν οι παρακάτω,
έτρωγε κανείς ;;;;;;;;;
Συνωμότες είναι και αυτοι για να γινουν πρωτεύουσα στο καινούργιο κρατος ελεος..για ολα φταινε αυτοι οι λιγουριδεσ οι θεσαλονικεισ που αποτην μια διαδηλωνουν για την μακεδονια και απο την αλλη τρεχουν στα σκοπια να τα ακουμπησουν στα καζινο και στισ πουτανεσ να βγαλουν γουστα οπωσ λενε αυτα τα νουμερα,αυτοι οι πατριωτες
]
[size=15pt]
του Ιού της Ελευθεροτυπίας[/size]
(διακεκριμένος Ανθέλληνας , υποστηρικτής του Εθνικισμού και Μεγαλο-Ιδεατισμού σε βάρος της Ελλάδος, όλων των εχθρών-γειτόνων της Ελλάδος.ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ-ΑΛΒΑΝΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ).
Ευτυχώς αυτή η χαβούζα κλείνει
και οι γαμημένοι προδότες ανθέλληνες
δεν θα έχουν που να γράφουν τα σκατά τους.
Κομμουνιστές-ακροδεξιοί
Πάσχουμε από τους πολιτικούς που τους χάρισαν το ονομα δίνοντας τους το θαρρος και το θράσος να το παίζουν αδικημένοι και την νοοτροπία μας που τους κοιτάμε απαθέστατα να καινε την ελληνικη σημαια και να μη κινείται φυλλο.Εδώ κοντεύουμε να πιάσουμε πάτο και στους Λάκηδες φταίνε τα Σκόπια και αναπολούν τη χούντα.
Κλασικός, κομπλεξικός, πανίβλακας Έλληνας.
Δεν μας λείπουν τα λεφτά. Από νοοτροπία και πολιτική πάσχουμε.
Αρκετά cg που είχαν πει ότι είναι σκοπιανές.
Ξεκίναγαν να λένε μαλακίες
ότι είναι κροάτισες , ιταλίδες κτλ
αλλά όταν άρχιζα ερωτήσεις
σχετικά με τις χώρες αυτες και τις έπιανα αδιάβαστες
τελικά κελάηδαγαν την αλήθεια.
Όπως παλιότερα άλλες μου είχαν πει χωρίς να ρωτήσω,
(ποτέ δεν ρωτάω εθνικότητα, γιατί ξέρω ότι η απάντηση 10.000% θα είναι μαλακία)
ότι είναι ουγγαρέζες
(ω ποία ιεροσυλία)
οπότε τις ρώταγα πως λέγεται το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης ...
Εδώ κοντεύουμε να πιάσουμε πάτο και στους Λάκηδες φταίνε τα Σκόπια και αναπολούν τη χούντα.
Κλασικός, κομπλεξικός, πανίβλακας Έλληνας.
Ferihegy
Εχω πάει 11 φορες .Την τελευταια φορα το 2000 !
Μεξικάνος=
Κλασσικό χτικιάρικο πουστρόνι , χασικλής,
από αυτά που κυκλοφορούν αποκλειστικώς στα Εξάρχεια.