Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Elloy1985

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Like
1
Πόντοι
0
Λοιπόν, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Υπάρχει μια παρασκηνιακή προσπάθεια επιβολής συγκεκριμένων ατζεντών (φεμινισμός, αριστερισμός κλπ);
Ναι, υπάρχει.
Είναι η καταγγελία της αθλήτριας ψευδής ή στημένη και για άλλους πολιτικούς λόγους;
Ναι, κατά πάσα πιθανότητα.
Το ερώτημα όμως είναι, ο μπάρμπας, ο οποίος εντάξει πριν είκοσι χρόνια δεν ήταν μπάρμπας ήταν πιο νέος, αλλά σίγουρα ήταν παντρεμένος, έστω και αν ακόμα απ' την πλευρά της αθλήτριας υπήρχε 100% συναίνεση ή και ακόμα σου λέω εγώ, του ρίχτηκε εκείνη, θεωρείται ως σωστή κίνηση ένας παντρεμένος να επιδιώκει σεξουαλικές επαφές με άλλες γυναίκες εκτός απ' την δικιά του;
Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Αν έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο το οποίο σίγουρα έχει κρυφές ατζέντες που δεν τις ξέρουμε, οι άντρες απ' την πλευρά τους αν δεν είναι εντάξει και δίνουν συνεχώς πατήματα πώς θα το αντιμετωπίσουν; Δλδ, πρώτα δίνεις το ηθικό πλεονέκτημα να σε κατηγορήσουν και έπειτα τρέχεις να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα;

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Και τώρα μπορείς θεωρητικά να βρεθείς μπλεγμένος. Το "δεν έγινε κάτι" το λες εσύ. Αυτή δεν ξέρεις τί μπορεί να πει μετά από 20 χρόνια.
Ανοίγουν επικίνδυνα μονοπάτια τώρα και είναι αίσχος που τα ύψιστα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, πρωθυπουργός και Πρόεδρος τα στηρίζουν
Eτσι ακριβως. Εντελως απαραδεκτη η συμπεριφορα και του Κυριακου και της Προέδρου. Τουλαχιστον αντιθεσμικη.

Στο παρελθόν έχουμε διαφωνήσει Άλεξ. Η στάση σου όμως είναι άψογη στο συγκεκριμένο θέμα, κι ας αναφέρεσαι στον Πρωθυπουργό που έβγαλε το Κόμμα σου. Λίγοι θα το έκαναν αυτό
Απλως πρεπει να γινει κατανοητο οτι δεν αντλω κανενα προσωπικο συμφερον απο τη ΝΔ, δεν εχω εισπραξει ούτε ενα ευρω κρατικο χρημα ποτέ, δεν ειμαι μελος κανενος κομματος και δεν εχω κανενα προβλημα να πω την αποψη μου.

Α και επισης ηταν γελοιο το θεαμα να εμφανισθει χωρις φανελακι στον εμβολιασμο, ελεος

Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το τελευταίο! Γιατί να βάλει φανελάκι δηλαδή? Ποιός βάζει φανέλα μέσα από το πουκάμισο?

spurs

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
166
Πόντοι
1
Το εγραψα χθες

Η πρόεδρος που ηταν και δικαστικός πήρε θεση σε διαμάχη 2 ιδιωτών συμπολιτων μας

Και αν αυριο βγει αθωος ο κυριος,θα εχει ξεφτιλιστει πανελληνιως η Πρόεδρος

Απαραδεκτη!!!!Νομίζει οτι ειναι η Καινουριου να παιρνει θεση σε καθε κοινωνικο ζητημα,...αμα δειτε καθε μερα εκδιδει και μια ανακοινωση για τα ζωα,τα γατια τα σκυλια,τους μεταναστες κλπ

ΥΓ Αυτη η ΜΟΔΑ συμαπαραστασης στην Μπεκατωρου γιατί με κανει να ξερναω????Πόσο γλοιώδης και υποκριτικη?
Περίμενε, τωρα θα καλέσει και τον Σταθμάρχη στο Προεδρικό!

Να πιάσει πρώτα η δεύτερη δόση του εμβολίου.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Η καλυτερη λυση ειναι να βγει ενα application στο οποιο η κοπελα και το αγορι θα συναινουν με ενα κλικ οταν ειναι να πηδηχτουν.
Θα λειτουργει σαν προφυλακτικο, αλλα σε αυτην την περιπτωση θα προστατευει την κοινωνικη, ψυχικη, νομικη ηρεμια των δυο μερων και κυριως του ανδρα, μιας και στατιστικα οι γυναικες ειναι που συνηθως καταγγελουν. Σε οποιον-οποια δεν αρεσει και δε θελει να παταει ενα κλικ στο κινητο μιση ωρα πριν γαμηθει, ας μεινει αγαμητη-αγαμητος.
Ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι τετοιο στο μελλον. Μεχρι τοτε, καλο ειναι οσοι φοβαστε καποια περιπτωση, να κανετε εναν διαλογο μεσω sms η social κλπ οπου να φαινεται οτι η αλλη θελει και εχει σκοπο να γαμηθει μαζι σου, ωστε να ειστε καλυμμενοι
Πέρα από την μαλαπέρδα σου βγάζω και μια χατζάρα, μια μπιστόλα, κάτι ευγενές τέλος πάντων και σε αναγκάζω να χρησιμοποιήσεις την παραπάνω εφαρμογή.
Μετά σου πετάω τα μάτια έξω.
Άλλαξε κάτι?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
μην ξεχνας οτι σε παλαιοτερες εποχες οι γυναικες λεγαν οχι εννοωντας ναι
παλια ο τροπς μια γυναικα να ερθει σπιτι σου ηταν ελα να δεις την συλλογη γραματοσημων μου

τυπε πανε αυτα πλεον...μονο στις παλιες ταινιες θα τα βλεπουμε...τωρα αμα την πεις την αλλη για τη συλλογη γραματοσημων προκειται για ξεκαθαρη παραπλανηση και βιασμο.....:confused:
ας θυμηθουμε και τον επικο διαλογο του λαζαρου απο το εισαι το ταιρι μου, τις παλιες καλες εποχες πριν τα ισοπεδωσει ολα η πολιτικη ορθοτητα :

Λάζαρος: Τις προάλλες ο Μίμης είπε μια ατάκα σε μια γκόμενα και σε 10 λεπτά ήταν σπίτι του!
Γρηγόρης: Τι της είπε;
Λάζαρος: Έχω συνδρομητική τηλεόραση!
Γργόρης: Μα εμείς δεν έχουμε συνδρομητική τηλεόραση!
Λάζαρος: Ρε πας καλά; Ο Μίμης δεν έχει καν τηλεόραση!

:headbang2:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
1998, μετατιθεμαι σε Υπηρεσία που εδρευει στο Πενταγωνο ανεξαρτητη απο το ΓΕΝ.
Συνανταω μεσα μερικα από τα πιο ομορφα κοριτσια που εχω δει στο Ναυτικο,ολες συμμετειχαν στις Παρελασεις στις πρωτες σειρες,κορμαρες,22-25 χρονων.
Σκαντζαρω το συναδελφο μου που ηταν 40αρης χοντρος,βρωμιαρης ,αξυριστος και απότομος.
Και μια και εχω σχεση με το χρημα κι ερχονταν ολοι/ες στο Γραφειο για πληρωμες και τιμολογια,η διαφορα μας ηταν εμφανης.
Εβρισκα τφ σε χαρτακια,μηνυματα με υπονοούμενα,το χαβα μου εγω.Δεν καταλαβαινα Χριστό,λίγο ακομη και θα με λεγανε και gay.
Το αποκορυφωμα ηταν σε μια βαρδια ενδον με μια απο τις κοπελες για βοηθό μου,ηρθε να με ξυπνησει για εφοδεία και μου εσκασε μυτη στο δωματιο-διπλανα δωματια-με το νεγκλιζε!!!
Εκει αμφιταλαντευτηκα χοντρα..Αλλα βρηκα την αυτοκυριαρχία μου και της θυμισα το περιστατικό με την κελευστινα που πηδουσε ο Δτης του Β'Κλαδου/ΓΕΝ-μεταθεσεις κλπ,που οταν χωρισαν και τη μετεθεσε αλλου, τον εκανε ρομπα στους διαδρομους του Πενταγωνου ουρλιαζοντας "ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΔΟΥΣΕΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΤΣΙ??" και τον αποστρατευσαν.Κι εκει σταματησε...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
H Μπεκατωρου εκατσε και τον εφαγε
Αμφισβητει ομως κανεις οτι το γαμησι ηταν προιον εμμεσης εστω πιεσης?
Πιεση που προηλθε απο καποιον που μπορουσε να καταστρεψει τα ονειρα της?
Απο ενα τυπο που η δυναμη του προερχοταν απο την κομματικη του θεση και τα παραγοντιλικια?

Οταν ξεκολλησει ο εγκεφαλος σου απο το κομματικο και το θεμα εξουσιας μπορεις να ξαναγραψεις. Ο υποδεκανεας που σε ξεσκισε στο στρατο δεν το εκανε επειδη ηταν πασοκος νδτης ή ζαιος, το εκανε γιατι ηταν μουνοπανο γεννημενο.

Και εδω δεν εχουμε καν να κανουμε με εξακριβωμενο κατι τετοιο, η καταγγελια ειναι ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
Πριν 20 χρονια καποιο στελεχος του ΠΑΣΟΚ λοιπον παρενοχλησε την Δημαδαμα σε ενα ασανσερ.
Τι της ειπε?
Τι ομορφη που εισαι?
Θελω να παμε για καφε?
Την ακουμπησε στην πλατη?
Γιατι δεν μας εξηγει πώς την "παρενοχλησε"?
Μηπως εχουμε καταντησει ΑΗΔΙΑ?
Μήπως θα καταληξει να φοβασαι να πεις σε καποια οτι σου αρεσει μην τυχον μετα απο 20 χρονια πει οτι "την προσεβαλες"?

ξεκαθαρη σεξουαλικη παρενοχληση!!!!!ειναι δυνατον να λες σε μια αγνωστη οτι της γουσταρεις και θες να βγειτε για καφε!!!!!!!!!!?????
καλυτερα να της καψεις το σπιτι και να την σκοτωσεις....
ξεκαθαρη χρηση της ισχυος του απο το κομματικο στελεχος....μονο αν ηταν εμφανισιακα σαν τον σακη ρουβα ή ηταν γιος εφοπλιστη, θα μπορουσε να μιλησει στην κυρια δημαδαμαδαμηδαμη...
:confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
πολι καλα μαλακες που η κοινωνια ,οσο και αν εχει ξεπεσει,βρισκει ακομα τα αντανακλαστικα να ξεχωριζει περιπτωσεις και να αντιδρα αυτοματως!!!
Μπερδευεσαι αγαπητέ μου φίλε. Η καταπτωση της κοινωνιας εισαι εσυ. Εμεις ειμαστε τα αντανακλαστικα.
σοβαρα τωρα τα γραφεις αυτα?δηλαδη τι εγινε λες εκεινο το βραδυ?χωθηκε στο δωματιο του και του ρουφηξε τα νεφρα η τοτε νεαρα και μετα αισθανθηκε πορνη?πατε καλα ρε ,χτεσινοι ειμαστε,μπαμ απο χιλιομετρα κανει η φαση!

το τι εγινε εκεινο το βραδυ το εχουμε γραψει απο την 1η σελιδα του νηματος, ασχετα αν συνεχιζεις να κανεις τον κινεζο...
αυτο που εγινε ειναι το εξης :
η μπεκ αναγκαστηκε να κατσει στον πορνογερο για να μην χασει την δουλεια της!!!!και η σπυροπουλου εκατσε στον γέρο για να παρει εκπομπη....αυτο δεν ειναι βιασμος!!!!!

παντα θα υπαρχουν πορνογεροι, οσο υπαρχουν γκομενες που ενδιδουν....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
λίγο ακομη και θα με λεγανε και gay.

Το αποκορυφωμα ηταν σε μια βαρδια ενδον με μια απο τις κοπελες για βοηθό μου,ηρθε να με ξυπνησει για εφοδεία και μου εσκασε μυτη στο δωματιο-διπλανα δωματια-με το νεγκλιζε!!!

Μουτσε μηπως σε περασε για φιλεναδα;;

Μηπως το ετριβες το πιπερι;;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Η καλυτερη λυση ειναι να βγει ενα application στο οποιο η κοπελα και το αγορι θα συναινουν με ενα κλικ οταν ειναι να πηδηχτουν.
Θα λειτουργει σαν προφυλακτικο, αλλα σε αυτην την περιπτωση θα προστατευει την κοινωνικη, ψυχικη, νομικη ηρεμια των δυο μερων και κυριως του ανδρα, μιας και στατιστικα οι γυναικες ειναι που συνηθως καταγγελουν. Σε οποιον-οποια δεν αρεσει και δε θελει να παταει ενα κλικ στο κινητο μιση ωρα πριν γαμηθει, ας μεινει αγαμητη-αγαμητος.
Ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι τετοιο στο μελλον. Μεχρι τοτε, καλο ειναι οσοι φοβαστε καποια περιπτωση, να κανετε εναν διαλογο μεσω sms η social κλπ οπου να φαινεται οτι η αλλη θελει και εχει σκοπο να γαμηθει μαζι σου, ωστε να ειστε καλυμμενοι

Το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό και προφανώς το έχουν σκεφτεί και χιλιάδες ακόμα ειδικά στις χώρες που έχει επικρατήσει ο φεμιναζισμός. Πέρα από τα νομικά κωλύμματα που έχει σαν ιδέα (προσωπικά δεδομένα κλπ) δεν λύνει καν το πρόβλημα. Δες τι γίνεται στην φεμιναζιστική Σουηδία ας πουμε. Η συναινεση για σεξ δεν σε απαλασσει απο τις κατηγορίες ακόμα κι αν μπορείς να την αποδείξεις. Γιατί θεωρείται ως απλώς γενικου τυπου συναινεση. Αλλά σου λέει ο δικαστής , συναινεση για να βάλεις δάχτυλο είχες ; Πόσο βαθιά το έβαλες ; Τη ρώτησες πριν χύσεις αν θέλει να χύσεις ; Aν οχι είσαι βιαστής. Της έπιασες το βυζί ενώ εκείνη στο μυαλό της ήθελε να της πιασεις τον κώλο ; Είσαι βιαστής. Τη γάμησες και δευτερη φορά ; Α, εκεινη ηθελε μονο μια. Εισαι βιαστης. Κλπ κλπ κλπ

Ο μονος τροπος για να λειτουργησει κατι τετοιο στον οργουελικο φεμιναζιστικο κοσμο της ΝΤΠ θα ηταν υπογραφη αναλυτικου συμφωνου με ολες τις πραξεις που επιτρεπονται να λαβουν χωρα και ταυτοχρονη βιντεοκαταγραφη της πραξης που να καθιστα ρητη τη συναινεση ("Συναινεις να γυρισεις στα 4 ;" -"ΝΑΙ , Συναινώ" ) οπως γινεται στις επισημες ανακρίσεις. Και πάλι βεβαια θα βρουν το παραθυρακι οι φεμιναζι να σε βγαλουν στη σεντρα.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
H Μπεκατωρου εκατσε και τον εφαγε
Αμφισβητει ομως κανεις οτι το γαμησι ηταν προιον εμμεσης εστω πιεσης?
Πιεση που προηλθε απο καποιον που μπορουσε να καταστρεψει τα ονειρα της?
Απο ενα τυπο που η δυναμη του προερχοταν απο την κομματικη του θεση και τα παραγοντιλικια?

Οταν ξεκολλησει ο εγκεφαλος σου απο το κομματικο και το θεμα εξουσιας μπορεις να ξαναγραψεις. Ο υποδεκανεας που σε ξεσκισε στο στρατο δεν το εκανε επειδη ηταν πασοκος νδτης ή ζαιος, το εκανε γιατι ηταν μουνοπανο γεννημενο.

Και εδω δεν εχουμε καν να κανουμε με εξακριβωμενο κατι τετοιο, η καταγγελια ειναι ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ.

Την θεση στην ομοσπονδια την πηρε γιατι ηταν αξιος και οχι γιατι ηταν κομματικο στελεχος..
Το κομμα σου τον εκανε αυτο που ειναι

Οπως τα σκατα μαζευουν μυγες, ετσι εσεις μαζευετε κατακαθια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
ο ναυαρχος θα αγιασει...καλα ρε μαλακα μουτσε ηρθε η αλλη με το νεγκλιζε στο δωματιο σου και εσυ σκεφτοσουν πως την πατησε ο κελευστης????τι αυτοκυριαρχια ειναι αυτη???
ποιος εισαι ρε πουστη μου, ο δαλαι λαμα???
:confused::confused::confused::confused::confused:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ωραια

50 σελιδες για το αν παραβιαστηκε το μνι της σοφιας

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ο ναυαρχος θα αγιασει...καλα ρε μαλακα μουτσε ηρθε η αλλη με το νεγκλιζε στο δωματιο σου και εσυ σκεφτοσουν πως την πατησε ο κελευστης????τι αυτοκυριαρχια ειναι αυτη???
ποιος εισαι ρε πουστη μου, ο δαλαι λαμα???
:confused::confused::confused::confused::confused:
Οχι και κελευστης! Αρχιπλοιαρχος ηταν κι εφυγε κακην κακώς....
Και ναι ρε φιλε,θα αγιασω..Γιατι οταν βλεπω περιστατικά σαν και το παραπανω ή το αλλο που ειχε γινει και γνωστο στο Πανελληνιο,με το Διοικητη του ΝΣ που μπηκε στο γραφειο και τον πλακωσε στο ξυλο ο αντρας της γραμματεας του ,γιατι τους ειχε καταλαβει και εκτος του οτι τον εστειλε στο ΝΝΑ ,πηγε και σπιτι του στις επόμενες κρισεις,ε, καπου κωλωνω..Οι καριερες δεν ξαναφτιαχνονται ευκολα όταν αμαυρωνονται, ενω γκομενες μπορεις να βρεις παντου...ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ! ΝΟΜΟΣ!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μουτσε να πας σε μοναστηρι να αγιασεις

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Στην αποκάλυψη ότι υπήρξε και η ίδια θύμα παρενόχλησης προχώρησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα, στον απόηχο των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου....

Διαβάστε όλο το άρθρο:
:confused::confused::confused:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
1998, μετατιθεμαι σε Υπηρεσία που εδρευει στο Πενταγωνο ανεξαρτητη απο το ΓΕΝ.
Συνανταω μεσα μερικα από τα πιο ομορφα κοριτσια που εχω δει στο Ναυτικο,ολες συμμετειχαν στις Παρελασεις στις πρωτες σειρες,κορμαρες,22-25 χρονων.
Σκαντζαρω το συναδελφο μου που ηταν 40αρης χοντρος,βρωμιαρης ,αξυριστος και απότομος.
Και μια και εχω σχεση με το χρημα κι ερχονταν ολοι/ες στο Γραφειο για πληρωμες και τιμολογια,η διαφορα μας ηταν εμφανης.
Εβρισκα τφ σε χαρτακια,μηνυματα με υπονοούμενα,το χαβα μου εγω.Δεν καταλαβαινα Χριστό,λίγο ακομη και θα με λεγανε και gay.
Εκει αμφιταλαντευτηκα χοντρα..Αλλα βρηκα την αυτοκυριαρχία μου και της θυμισα το περιστατικό με την κελευστινα που πηδουσε ο Δτης του Β'Κλαδου/ΓΕΝ-μεταθεσεις κλπ,που οταν χωρισαν και τη μετεθεσε αλλου, τον εκανε ρομπα στους διαδρομους του Πενταγωνου ουρλιαζοντας "ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΔΟΥΣΕΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΤΣΙ??" και τον αποστρατευσαν.Κι εκει σταματησε...

τυπε ως ναυτης που περασε ολες τις βαρδιες Σαλαμινα και Πενταγωνο μπορω να κονφιρμαρω οτι οι κελευστηνες ειναι οι πιο ξηγημενες γκομενες , γιαυτο καθοντουσαν στους αξιωματικους χωρις πολλα πολλα και ας ηταν οι περισσοτερες με δεσμο ...:grin:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
μου φαινόταν παράξενο, πριν 30 χρόνια, όταν άκουγα ότι στα αμερικανικά κολέγια οι καθηγητές, όταν μπαίνει φοιτήτρια στο γραφείο τους, ανοίγουν την πόρτα για αυτοπροστασία,
τώρα και στην ελλάδα,
ότι μαλακία γίνεται εκεί πρέπει να έλθει και εδώ...
ο ξαδελφος ηταν καθηγητης στην φλοριδα αλλα και προπονητης μπασκετ των κοριτσιων του σχολειου

οταν η ομαδα επρεπε να ταξιδεψει μακρια για αγωνες η απαραιτητη προυποθεση που εθετε ηταν να συνοδευσουν και 2 μαναδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom