Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.813
- Πόντοι
- 9.931
Υπόθεση που πάει αρχείο
Ετσι και αλλιως η υπόθεση εχει παραγραφεί.
Υπόθεση που πάει αρχείο
λοβερδος λαλιωτης σε big boss ειχε μπλεξει αυτηΖέφη Δημαδάμα: Kομματικό στέλεχος με παρενόχλησε σε ασανσέρ
Λετε να ηταν ο Γιωργακης ?
H κάθε πικραμένη.....
Η δημοσιογράφος Ιωάννα Ηλιάδη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υφυπουργό
H κάθε πικραμένη.....
Η δημοσιογράφος Ιωάννα Ηλιάδη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υφυπουργό
H κάθε πικραμένη.....
Ποιος σαβουρογαμης την παρενοχλησε αυτη .... χαλαει την πιατσα ...!
H κάθε πικραμένη.....
Ποιος σαβουρογαμης την παρενοχλησε αυτη .... χαλαει την πιατσα ...!
Μπορεί πριν από 27 χρονια που έγινε το περιστατικό να βλεπόταν κάπως τύπε.
Αλανι μου ο μονος βιασμος μεχρι τωρα στην υποθεση συμβαινει στα ματια μας....προσπαθω να διαβασω αυτα που γραφεις ,αλλα πραγματικα χανω τη μπαλα .....δε γαμιεται ,συνεχισε ετσι σε αυτο το ιδιαιτερο στυλ γραφης μεχρι να το καθιερωσεις....κυριακη δημοτικες εκλογες μεσημερι
εγω 30 σταματαει στο φαναρι διπλα μου αυτοκινητο με εκφυλη σαρανταρα
μιρο πεσιμο και συμφωνει να σταματησει
βγαινω πηγαινω διπλα της μινι απιστευτο και μεγαλα βυζια
πριν να προλαβω να πω πολλα μου λεει θες να παμε σημερα στο θεατρο
ξερεις οποιαδηποτε αλλη μερα γιατι θελω σημερα να δω τα αποτελεσματα των εκλογων
παε απογευματινη και μετα θα ερθεις σπιτι ου να τα δεις
φυσικα ναι
ηρθε στο θεατρο ε παντελονι
και μετα παμε σπιτι της
κατσαε στο χωλ χωριςτηλεοραση
εγω ηθελα και σεξ και αποτελεσματα
τις λεω μου λεει θα παμε σε λθγο ειναι στο δωματιο μου
μετα απο λιγο παμε στο δωατιο τηςκαι μου λεει βγαλρ τα παπουτσια σου και ανοιγει την τβ και καθεται διπλα μου
αρχιζω να τις πιανω το χερι
οκ
παω να την φιλησω
τι ηρθες σπιτι μου να με γαμησεις
επειδη θα ακουστει πολλες φορες το ανωτερω θα κανουμε συντομογραφια ηγα
σταματαω
μετα απο 5 την χαιδευω στο λαιμο οκ φιλι στον λαιμο οκ
φιλι στο στομα ηγα
σταματαω για 10 λεπτα αγκαλια και χεριχερι και ψιλοχαιδεματα
μου λεει περιμενε και ερχομαι
φευγει και γυρναει σε 5 με νυχτικο σαν της γιαγιας μου
φιλι γρηγορο στο στοα ναι
παω να πιασω βυζια
ηγα
περναει λιγη ωρα και μου λει ερχομαι και ερχεται μετα 5 με νεγκλιζε σουτιεν με ντεκολτε ταγκα
οπως καταλαβαινετε προχωραγα μετα σιγα σιγα με βεβαια το ηγα
να δουε που θα παει αυτη η δουλεια σκεφτομαι
μετα λιγο που δεν προχωρουσα μου λεει να φερω λαδι ναμε αλειψεις
τ φερνει ξαπλωνει μπρουμουτα και ααρχιζω να την αλοιφω
ξεκουπωνω το σουτιεν οκ την αλοιφω πισω λαι παω να της πιασω τα βυζια
ηγα
συνεχιζω να την αλοιφω κωλομερια και ετα πιανω και αλειφω τα βυζια χωρις προβλημα
φυσικα λαδωνα κα τα κολομερια ολα δηλαδη πήν μουνιου
οταν πηγα να τισ βγαλω το ταγκα
ηγα
μου ειχε γινει ανσανσερ
δεν αντεχα αλλο
κατι επρεπε να κανω εσεις τι θα κανατε
απειρες φορες κλοζερ ειχε αντιρησεις αλλα μετα προχωραγε .μεχρι τωρα το θεωρεις βιασμο
δεν θα τελειωσω την ιστορια εδωαλλα μετα τυχον απαντησεις
Εάν είχε καταγγείλει κακοποίηση η κόρη του Μιχαλολιάκου, θα είχε εκδηλωθεί η ίδια κρατική συμπαράσταση με τη Μπεκατώρου;
Έλα ντε! Αυτόν εδώ τον φουκαρά που έκατσε 6,5 χρόνια στην φυλακή και έπαθε και εγκεφαλικό λόγω ψευδούς καταγγελίας βιασμού γιατί δεν τον καλεί η πρόεδρος;Το εγραψα χθες
Η πρόεδρος που ηταν και δικαστικός πήρε θεση σε διαμάχη 2 ιδιωτών συμπολιτων μας
Και αν αυριο βγει αθωος ο κυριος,θα εχει ξεφτιλιστει πανελληνιως η Πρόεδρος
www.protothema.gr/greece/article/1065995/athoos-o-proponitis-meta-apo-65-hronia-sti-fulaki/]Τραγική δικαστική πλάνη: Αθώος ο προπονητής για ασέλγεια σε ανήλικη μετά από 6,5 χρόνια στη φυλακή[/url]
ειμαι ολιγο ασχετος απο στρ.βαθμους.....η επιλοχιας ειναι αντιστοιχο της κελευστου?ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
1998, μετατιθεμαι σε Υπηρεσία που εδρευει στο Πενταγωνο ανεξαρτητη απο το ΓΕΝ.
Συνανταω μεσα μερικα από τα πιο ομορφα κοριτσια που εχω δει στο Ναυτικο,ολες συμμετειχαν στις Παρελασεις στις πρωτες σειρες,κορμαρες,22-25 χρονων.
Σκαντζαρω το συναδελφο μου που ηταν 40αρης χοντρος,βρωμιαρης ,αξυριστος και απότομος.
Και μια και εχω σχεση με το χρημα κι ερχονταν ολοι/ες στο Γραφειο για πληρωμες και τιμολογια,η διαφορα μας ηταν εμφανης.
Εβρισκα τφ σε χαρτακια,μηνυματα με υπονοούμενα,το χαβα μου εγω.Δεν καταλαβαινα Χριστό,λίγο ακομη και θα με λεγανε και gay.
Το αποκορυφωμα ηταν σε μια βαρδια ενδον με μια απο τις κοπελες για βοηθό μου,ηρθε να με ξυπνησει για εφοδεία και μου εσκασε μυτη στο δωματιο-διπλανα δωματια-με το νεγκλιζε!!!
Εκει αμφιταλαντευτηκα χοντρα..Αλλα βρηκα την αυτοκυριαρχία μου και της θυμισα το περιστατικό με την κελευστινα που πηδουσε ο Δτης του Β'Κλαδου/ΓΕΝ-μεταθεσεις κλπ,που οταν χωρισαν και τη μετεθεσε αλλου, τον εκανε ρομπα στους διαδρομους του Πενταγωνου ουρλιαζοντας "ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΔΟΥΣΕΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΤΣΙ??" και τον αποστρατευσαν.Κι εκει σταματησε...
τυπε ως ναυτης που περασε ολες τις βαρδιες Σαλαμινα και Πενταγωνο μπορω να κονφιρμαρω οτι οι κελευστηνες ειναι οι πιο ξηγημενες γκομενες , γιαυτο καθοντουσαν στους αξιωματικους χωρις πολλα πολλα και ας ηταν οι περισσοτερες με δεσμο ...
ειμαι ολιγο ασχετος απο στρ.βαθμους.....η επιλοχιας ειναι αντιστοιχο της κελευστου?ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
1998, μετατιθεμαι σε Υπηρεσία που εδρευει στο Πενταγωνο ανεξαρτητη απο το ΓΕΝ.
Συνανταω μεσα μερικα από τα πιο ομορφα κοριτσια που εχω δει στο Ναυτικο,ολες συμμετειχαν στις Παρελασεις στις πρωτες σειρες,κορμαρες,22-25 χρονων.
Σκαντζαρω το συναδελφο μου που ηταν 40αρης χοντρος,βρωμιαρης ,αξυριστος και απότομος.
Και μια και εχω σχεση με το χρημα κι ερχονταν ολοι/ες στο Γραφειο για πληρωμες και τιμολογια,η διαφορα μας ηταν εμφανης.
Εβρισκα τφ σε χαρτακια,μηνυματα με υπονοούμενα,το χαβα μου εγω.Δεν καταλαβαινα Χριστό,λίγο ακομη και θα με λεγανε και gay.
Το αποκορυφωμα ηταν σε μια βαρδια ενδον με μια απο τις κοπελες για βοηθό μου,ηρθε να με ξυπνησει για εφοδεία και μου εσκασε μυτη στο δωματιο-διπλανα δωματια-με το νεγκλιζε!!!
Εκει αμφιταλαντευτηκα χοντρα..Αλλα βρηκα την αυτοκυριαρχία μου και της θυμισα το περιστατικό με την κελευστινα που πηδουσε ο Δτης του Β'Κλαδου/ΓΕΝ-μεταθεσεις κλπ,που οταν χωρισαν και τη μετεθεσε αλλου, τον εκανε ρομπα στους διαδρομους του Πενταγωνου ουρλιαζοντας "ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΔΟΥΣΕΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΤΣΙ??" και τον αποστρατευσαν.Κι εκει σταματησε...
τυπε ως ναυτης που περασε ολες τις βαρδιες Σαλαμινα και Πενταγωνο μπορω να κονφιρμαρω οτι οι κελευστηνες ειναι οι πιο ξηγημενες γκομενες , γιαυτο καθοντουσαν στους αξιωματικους χωρις πολλα πολλα και ας ηταν οι περισσοτερες με δεσμο ...
κυριακη δημοτικες εκλογες μεσημερι
ξερεις οποιαδηποτε αλλη μερα γιατι θελω σημερα να δω τα αποτελεσματα των εκλογων
φυσικα ναι
και μετα παμε σπιτι της
μετα απο λιγο παμε στο δωατιο τηςκαι μου λεει βγαλρ τα παπουτσια σου και ανοιγει την τβ και καθεται διπλα μου
οκ
παω να την φιλησω
σταματαω
φιλι στο στομα ηγα
παω να πιασω βυζια
ηγα
περναει λιγη ωρα και μου λει ερχομαι και ερχεται μετα 5 με νεγκλιζε σουτιεν με ντεκολτε ταγκα
ηγα
συνεχιζω να την αλοιφω κωλομερια και ετα πιανω και αλειφω τα βυζια χωρις προβλημα
ηγα
μου ειχε γινει ανσανσερ
δεν αντεχα αλλο
απειρες φορες κλοζερ ειχε αντιρησεις αλλα μετα προχωραγε .μεχρι τωρα το θεωρεις βιασμο
Φτανει ρε μπουφοι με τη Μπεκατωρου..
Το γαμησατε το θεμα...
Ανοιξτε ενα νημα για τα μπουκετα που εφαγε ο σταθμαρχης του ΜΕΤΡΟ, να ξεκινησει νεος χαβαλες...
ο ξαδελφος ηταν καθηγητης στην φλοριδα αλλα και προπονητης μπασκετ των κοριτσιων του σχολειουμου φαινόταν παράξενο, πριν 30 χρόνια, όταν άκουγα ότι στα αμερικανικά κολέγια οι καθηγητές, όταν μπαίνει φοιτήτρια στο γραφείο τους, ανοίγουν την πόρτα για αυτοπροστασία,
τώρα και στην ελλάδα,
ότι μαλακία γίνεται εκεί πρέπει να έλθει και εδώ...
οταν η ομαδα επρεπε να ταξιδεψει μακρια για αγωνες η απαραιτητη προυποθεση που εθετε ηταν να συνοδευσουν και 2 μαναδες
Μεγαλα τρομπονια ....
για την γραφη εχεις δικιο και λυπαμαι μερικα γραμματα δεν τα πιανει παντα το πληκτρολογιο και μετα βαριεμαι κακως να τα διορθωσω γιατι νομιζω οτι απο τα συμφραζομενα βγενει συμπερασμαΑλανι μου ο μονος βιασμος μεχρι τωρα στην υποθεση συμβαινει στα ματια μας....προσπαθω να διαβασω αυτα που γραφεις ,αλλα πραγματικα χανω τη μπαλα .....δε γαμιεται ,συνεχισε ετσι σε αυτο το ιδιαιτερο στυλ γραφης μεχρι να το καθιερωσεις....κυριακη δημοτικες εκλογες μεσημερι
φυσικα ναι
και μετα παμε σπιτι της
οκ
παω να την φιλησω
σταματαω
φιλι στο στομα ηγα
παω να πιασω βυζια
ηγα
ηγα
ηγα
μου ειχε γινει ανσανσερ
δεν αντεχα αλλο