Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.771
Πόντοι
5.006
Φτανει ρε μπουφοι με τη Μπεκατωρου..
Το γαμησατε το θεμα...

Ανοιξτε ενα νημα για τα μπουκετα που εφαγε ο σταθμαρχης του ΜΕΤΡΟ, να ξεκινησει νεος χαβαλες...

:bounce-glasses:

προτεινω να ανοιχτει θεμα για την μιλφαρα μαμα των κωλοπαιδων...
:erection::erection::erection::erection:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
κυριακη δημοτικες εκλογες μεσημερι
εγω 30 σταματαει στο φαναρι διπλα μου αυτοκινητο με εκφυλη σαρανταρα
μιρο πεσιμο και συμφωνει να σταματησει
βγαινω πηγαινω διπλα της μινι απιστευτο και μεγαλα βυζια
πριν να προλαβω να πω πολλα μου λεει θες να παμε σημερα στο θεατρο
ξερεις οποιαδηποτε αλλη μερα γιατι θελω σημερα να δω τα αποτελεσματα των εκλογων
παε απογευματινη και μετα θα ερθεις σπιτι ου να τα δεις
φυσικα ναι
ηρθε στο θεατρο ε παντελονι
και μετα παμε σπιτι της
κατσαε στο χωλ χωριςτηλεοραση
εγω ηθελα και σεξ και αποτελεσματα
τις λεω μου λεει θα παμε σε λθγο ειναι στο δωματιο μου
μετα απο λιγο παμε στο δωατιο τηςκαι μου λεει βγαλρ τα παπουτσια σου και ανοιγει την τβ και καθεται διπλα μου
αρχιζω να τις πιανω το χερι
οκ
παω να την φιλησω
τι ηρθες σπιτι μου να με γαμησεις
επειδη θα ακουστει πολλες φορες το ανωτερω θα κανουμε συντομογραφια ηγα
σταματαω
μετα απο 5 την χαιδευω στο λαιμο οκ φιλι στον λαιμο οκ
φιλι στο στομα ηγα
σταματαω για 10 λεπτα αγκαλια και χεριχερι και ψιλοχαιδεματα
μου λεει περιμενε και ερχομαι
φευγει και γυρναει σε 5 με νυχτικο σαν της γιαγιας μου
φιλι γρηγορο στο στοα ναι
παω να πιασω βυζια
ηγα
περναει λιγη ωρα και μου λει ερχομαι και ερχεται μετα 5 με νεγκλιζε σουτιεν με ντεκολτε ταγκα
οπως καταλαβαινετε προχωραγα μετα σιγα σιγα με βεβαια το ηγα
να δουε που θα παει αυτη η δουλεια σκεφτομαι
μετα λιγο που δεν προχωρουσα μου λεει να φερω λαδι ναμε αλειψεις
τ φερνει ξαπλωνει μπρουμουτα και ααρχιζω να την αλοιφω
ξεκουπωνω το σουτιεν οκ την αλοιφω πισω λαι παω να της πιασω τα βυζια
ηγα
συνεχιζω να την αλοιφω κωλομερια και ετα πιανω και αλειφω τα βυζια χωρις προβλημα
φυσικα λαδωνα κα τα κολομερια ολα δηλαδη πήν μουνιου
οταν πηγα να τισ βγαλω το ταγκα
ηγα
μου ειχε γινει ανσανσερ
δεν αντεχα αλλο
κατι επρεπε να κανω εσεις τι θα κανατε
απειρες φορες κλοζερ ειχε αντιρησεις αλλα μετα προχωραγε .μεχρι τωρα το θεωρεις βιασμο
δεν θα τελειωσω την ιστορια εδωαλλα μετα τυχον απαντησεις

Οταν ξυπνησες τουλαχιστον ειχες εκσπερματωσει;;
με εχεις πιασει να λεω ποτε ψεμματα εν γνωσει μου;
το θεατρο που πηγαμε ηταν το αννα μαρια και επαιζε επιθεωρηση και οπως θα δεις την συνεχεια της ιστοριας απο πανω οταν τελικα δεν εγινε τιποτα πηγα σπιτι μου και την επαιξα
δεν φοβαμαι την αληθεια με συμφερει η οχι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.350
Πόντοι
34.538
Καλη φαινοταν πισω απο τη μασκα..
Το φεις της να βρεθει αμεσα...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.187
Πόντοι
4.895
Το εγραψα χθες

Η πρόεδρος που ηταν και δικαστικός πήρε θεση σε διαμάχη 2 ιδιωτών συμπολιτων μας

Και αν αυριο βγει αθωος ο κυριος,θα εχει ξεφτιλιστει πανελληνιως η Πρόεδρος
Έλα ντε! Αυτόν εδώ τον φουκαρά που έκατσε 6,5 χρόνια στην φυλακή και έπαθε και εγκεφαλικό λόγω ψευδούς καταγγελίας βιασμού γιατί δεν τον καλεί η πρόεδρος;

www.protothema.gr/greece/article/1065995/athoos-o-proponitis-meta-apo-65-hronia-sti-fulaki/]Τραγική δικαστική πλάνη: Αθώος ο προπονητής για ασέλγεια σε ανήλικη μετά από 6,5 χρόνια στη φυλακή[/url]

έχω κάποιες ερωτήσεις στην παραπάνω ιστορία, ίσως οι αξιότιμοι νομομαθείς συμφορουμίτες μπορούν να βοηθήσουν :

- όλοι και όλες αυτές που κατέθεσαν υπέρ του στο εφετείο δεν είχαν κάνει το ίδιο και στην αρχική δίκη ; αν ναι οι δικαστές δεν έχουν καμία ευθύνη που δεν τις έλαβαν υπόψιν ; και έστειλαν έναν αθώο στη φυλακή ; ιδιαίτερα για ένα έγκλημα που πολλές φορές οδηγεί σε ιδιαίτερη "περιποίηση" του καταδικασμένου από τους υπόλοιπους φυλακισμένους ;
- ο αθώος πλέον γυμναστής έχει δικαίωμα να κινηθεί νομικά εναντίον της γυναίκας που τον κατηγόρησε άδικα ; δεν είναι αυτονόητο ότι αφού είναι αθώος η άλλη είπε ψέματα ; μήπως να πήγαινε μια βόλτα και αυτή στη φυλακή για αντίσοτιχο χρονικό διάστημα ;
- το ίδιο το κράτος ανεξάρτητα με τον άδικα κατηγορηθέντα δεν θα έπρεπε να κινηθεί εναντίον της γυναίκας αυτής ;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.038
Πόντοι
2.606
κυριακη δημοτικες εκλογες μεσημερι
εγω 30 σταματαει στο φαναρι διπλα μου αυτοκινητο με εκφυλη σαρανταρα
μιρο πεσιμο και συμφωνει να σταματησει
βγαινω πηγαινω διπλα της μινι απιστευτο και μεγαλα βυζια
πριν να προλαβω να πω πολλα μου λεει θες να παμε σημερα στο θεατρο
ξερεις οποιαδηποτε αλλη μερα γιατι θελω σημερα να δω τα αποτελεσματα των εκλογων
παε απογευματινη και μετα θα ερθεις σπιτι ου να τα δεις
φυσικα ναι
ηρθε στο θεατρο ε παντελονι
και μετα παμε σπιτι της
κατσαε στο χωλ χωριςτηλεοραση
εγω ηθελα και σεξ και αποτελεσματα
τις λεω μου λεει θα παμε σε λθγο ειναι στο δωματιο μου
μετα απο λιγο παμε στο δωατιο τηςκαι μου λεει βγαλρ τα παπουτσια σου και ανοιγει την τβ και καθεται διπλα μου
αρχιζω να τις πιανω το χερι
οκ
παω να την φιλησω
τι ηρθες σπιτι μου να με γαμησεις
επειδη θα ακουστει πολλες φορες το ανωτερω θα κανουμε συντομογραφια ηγα
σταματαω
μετα απο 5 την χαιδευω στο λαιμο οκ φιλι στον λαιμο οκ
φιλι στο στομα ηγα
σταματαω για 10 λεπτα αγκαλια και χεριχερι και ψιλοχαιδεματα
μου λεει περιμενε και ερχομαι
φευγει και γυρναει σε 5 με νυχτικο σαν της γιαγιας μου
φιλι γρηγορο στο στοα ναι
παω να πιασω βυζια
ηγα
περναει λιγη ωρα και μου λει ερχομαι και ερχεται μετα 5 με νεγκλιζε σουτιεν με ντεκολτε ταγκα
οπως καταλαβαινετε προχωραγα μετα σιγα σιγα με βεβαια το ηγα
να δουε που θα παει αυτη η δουλεια σκεφτομαι
μετα λιγο που δεν προχωρουσα μου λεει να φερω λαδι ναμε αλειψεις
τ φερνει ξαπλωνει μπρουμουτα και ααρχιζω να την αλοιφω
ξεκουπωνω το σουτιεν οκ την αλοιφω πισω λαι παω να της πιασω τα βυζια
ηγα
συνεχιζω να την αλοιφω κωλομερια και ετα πιανω και αλειφω τα βυζια χωρις προβλημα
φυσικα λαδωνα κα τα κολομερια ολα δηλαδη πήν μουνιου
οταν πηγα να τισ βγαλω το ταγκα
ηγα
μου ειχε γινει ανσανσερ
δεν αντεχα αλλο
κατι επρεπε να κανω εσεις τι θα κανατε
απειρες φορες κλοζερ ειχε αντιρησεις αλλα μετα προχωραγε .μεχρι τωρα το θεωρεις βιασμο
δεν θα τελειωσω την ιστορια εδωαλλα μετα τυχον απαντησεις
Αλανι μου ο μονος βιασμος μεχρι τωρα στην υποθεση συμβαινει στα ματια μας....προσπαθω να διαβασω αυτα που γραφεις ,αλλα πραγματικα χανω τη μπαλα .....δε γαμιεται ,συνεχισε ετσι σε αυτο το ιδιαιτερο στυλ γραφης μεχρι να το καθιερωσεις....
για την γραφη εχεις δικιο και λυπαμαι μερικα γραμματα δεν τα πιανει παντα το πληκτρολογιο και μετα βαριεμαι κακως να τα διορθωσω γιατι νομιζω οτι απο τα συμφραζομενα βγενει συμπερασμα

δεν νομιζω ομως οτι δεν καταλαβες την ιστορια
την καταλαβες αλλα βρηκες δικαιολογια για την κακη ναι γραφη να μην απαντησεις

ετσι λοιπον συνεχιζω και τελειωνω την ιστορια
της λεω τοτε θα σταματησεις επιτελους αυτες τις σαχλαμαρες

οποτε σηκωνεται απο το κρεββατι και μου λεει ηγα σταματα γιατι ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΙΑΖΕΙς

οπως καταλαβαινεις ο βιασμος δεν ειναι παντα βιασμος

αλλα τι να εκανα
ντυθηκα πηγα σπιτι και τον επαιξα
στην συνεχεια τις επομενες μερες σκεφτομουνα τι να κανω για να πηδηχτω με την γκομενα
πηγα λοιπον κατω απο το σπιτι της και βρηκα εκει γυρω το αυτοκινητο της και της αφησα μυνημα στο παρμπριζ να με παρει
τιποτα
μετα μια βδομαδα ξαναπηγα
με πηρε
καλα ηγα
τις λεω να ξεχασουμε τα παλια και να κανουμε μια νεα αρχη
οκ θες ναρθεις σπιτι
τις επομενες 2 3 μερες πηγαινα καθε μερα σπιτι της
καθομαστε στο κρεββατι χερακι χερακι και οταν πηγαινα να προχωρησω
ακομα νωρις ειναι
το μονο που καναμε ηταν οτι 2 φορες πηγαμε σε 2 φιλες της και με συστησε και μιλησαμε καμμια ωρα
καμμια αλλη απαιτηση
την τριτη μερα τις λεω
κυττα εχουμε γνωριστει καλα ειμαστε ενηλικες δεν νομιζεις οτι πρεπει να προχωρησουμε;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ;
δηλαδη θα μου περνεις δωρα γουνες θα πηγαινουμε εκδρομες θα πηγαινουμε μπουζουκια και αλλα
δεν ειχα στην σεξουαλικη μου ζωη υποκυψει σε τετοια οποτε αφου τις εξηγησα τι θα προσφερω σε αυτην επειδη εγω το θελω οπως προσφερω και στις αλλες γκομενες μου
π,χ δωρα γενεθλεια γιορτη χριστουγεννα πασχα και πολυ λιγοτερα στα αλλα που ηθελε επηλθε οριστικη διαφωνια και τελος

αυτη η γυναικα αν δεν ειχα κρατησει την ψυχραιμια μου και της ειχα ορμησει μετα απο ολα το επιμαχο βραδυ θα με ειχε κατηγορησει για βιαστη

πιστευεις οτι οι αντρες που θα συνεχιζαν θα ηταν βιαστες;

τι βαθμο περνω σε αυτο το μυνημα
βελτιωθηκα΄΄
Χαλαρωσε ρε τυπε,ολα καλα ,γιατι να μην απαντησω,ισα ισα μου αρεσει ο τροπος που γραφεις κατα ενα περιεργο τροπο,εχω χιουμορ,γιατι νομιζεις οτι γουσταρω το σαη?
-καλα εκανες και εφυγες...ειδες οτι επεσες σε τρελη και λαμογιο και εφυγες κυριος....τι επρεπε να κανεις δηλαδη?να την τραβηξεις τιποτα χαστουκια και να τον χωσεις? καλα εκανες και εφυγες....

ΜΗΝ τα χανετε ρε μπροστα στις γυναικες,υπαρχουν απειρες για ολους και για ολα τα γουστα.......ειναι δυνατον δηλαδη να με ρωτας αν εχανες την ψυχραιμια σου και την γαμουσες με το ζορι τι θα γινοταν ????και βεβαια θα ησουν βιαστης...ο ορισμος..οταν σου λενε οχι ειναι οχι....και αν θες και την γνωμη μου θα ειχα φυγει πολυ νωριτερα....φουλαρα!
υγ...δεν φανταζομαι να την εχασες?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.038
Πόντοι
2.606
για την γραφη εχεις δικιο και λυπαμαι μερικα γραμματα δεν τα πιανει παντα το πληκτρολογιο και μετα βαριεμαι κακως να τα διορθωσω γιατι νομιζω οτι απο τα συμφραζομενα βγενει συμπερασμα

τι βαθμο περνω σε αυτο το μυνημα
βελτιωθηκα΄΄

[/quote]αυτο αρνουμαι να το απαντησω κολλητε

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Α και επισης ηταν γελοιο το θεαμα να εμφανισθει χωρις φανελακι στον εμβολιασμο, ελεος

Ξέρεις ότι δεν υποστηρίζω την κυβέρνηση.
Ωστόσο ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ή ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΝΔΡΟΣ.

Στο μέτρο που δεν υφίσταται κάτι ακραίο , π.χ. να βγει κανείς με εσώρουχα δημόσια ή κάπου που δεν πρέπει .

Επίσης, δείχνει χώρα επιπέδου κάτω από τη λατινική αμερική ή την αφρική ...

ΤΟ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ή ΤΙΜΩΡΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ.

Υπενθυμίζω όμως ότι έχουν γίνει και σχετικοί νόμοι . Που κόβουν π.χ. επιχορηγήσεις ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ.

Να θυμίσουμε τη συμμετοχή άλλης γυναίκας ολυμπιονίκη, ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΓΙΑ ... ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ fb ;;;;;

Χωρίς να απολογηθεί φυσικά.
Και χωρίς να καταδικαστεί !

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
έχω κάποιες ερωτήσεις στην παραπάνω ιστορία, ίσως οι αξιότιμοι νομομαθείς συμφορουμίτες μπορούν να βοηθήσουν :

- όλοι και όλες αυτές που κατέθεσαν υπέρ του στο εφετείο δεν είχαν κάνει το ίδιο και στην αρχική δίκη ; αν ναι οι δικαστές δεν έχουν καμία ευθύνη που δεν τις έλαβαν υπόψιν ; και έστειλαν έναν αθώο στη φυλακή ; ιδιαίτερα για ένα έγκλημα που πολλές φορές οδηγεί σε ιδιαίτερη "περιποίηση" του καταδικασμένου από τους υπόλοιπους φυλακισμένους ;
- ο αθώος πλέον γυμναστής έχει δικαίωμα να κινηθεί νομικά εναντίον της γυναίκας που τον κατηγόρησε άδικα ; δεν είναι αυτονόητο ότι αφού είναι αθώος η άλλη είπε ψέματα ; μήπως να πήγαινε μια βόλτα και αυτή στη φυλακή για αντίσοτιχο χρονικό διάστημα ;
- το ίδιο το κράτος ανεξάρτητα με τον άδικα κατηγορηθέντα δεν θα έπρεπε να κινηθεί εναντίον της γυναίκας αυτής ;
Ούτε στον Στρος-Καν ζήτησαν συγγνώμη ή τον αποζημίωσαν ή δίκασαν την ψευδή καταγγελία. Άρα καταλαβαίνεις τι θα πάρει αυτός ο φουκαράς, αν δεν το πήρε ήδη μέσα στη φυλακή :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Ούτε στον Στρος-Καν ζήτησαν συγγνώμη ή τον αποζημίωσαν ή δίκασαν την ψευδή καταγγελία. Άρα καταλαβαίνεις τι θα πάρει αυτός ο φουκαράς, αν δεν το πήρε ήδη μέσα στη φυλακή :grin:

Ουτε στον ανδρεα παπανδρεου οι γλοιωδεις της δεξιας

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Να δείτε που στο τέλος αυτής της ιστορίας η Ντόρα και η πτδ θα τα κλείσουν τα μπορδέλα :P

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.418
Πόντοι
6.515
Φτανει ρε μπουφοι με τη Μπεκατωρου..
Το γαμησατε το θεμα...

Ανοιξτε ενα νημα για τα μπουκετα που εφαγε ο σταθμαρχης του ΜΕΤΡΟ, να ξεκινησει νεος χαβαλες...

:bounce-glasses:

δεν τον :takethis: τον σταθμαρχη τυπε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.418
Πόντοι
6.515
τυποι αμα καταγγειλει και η ζωη κωνσταντοπουλου καμμια αποπειρα αποπλανησης προτεινω το θεμα να κλειδωσει

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.806
Πόντοι
9.931

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.451
Πόντοι
786
μ' όλα αυτά αναπολώ τις παλιές παρενοχλήσεις μου...
ακόμη, δεν ανησυχώ

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εάν είχε καταγγείλει κακοποίηση η κόρη του Μιχαλολιάκου, θα είχε εκδηλωθεί η ίδια κρατική συμπαράσταση με τη Μπεκατώρου; :grin:

Μεταξύ μας, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι θα παρενοχλούσε κάποιος την κόρη του Μιχαλολιάκου; 1ον. Βάσει εμφάνισης 2ον. Βάσει κατοπινών επιπτώσεων από τυχαία ατυχήματα που θα μπορούσαν να συμβούν;
Το θεωρώ απίθανο. Και την ίδια άποψη θα είχα αν κάποιος μου έλεγε ότι παρενόχλησαν την κόρη του Σινάτρα

Άρα η χώρα έρχεται τούμπα αν είσαι Ολυμπιονίκης και σε «κακοποιήσει» σεξουαλικά κάποιος επώνυμος,

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Α και επισης ηταν γελοιο το θεαμα να εμφανισθει χωρις φανελακι στον εμβολιασμο, ελεος

Ξέρεις ότι δεν υποστηρίζω την κυβέρνηση.
Ωστόσο ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ή ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΝΔΡΟΣ.
Στο μέτρο που δεν υφίσταται κάτι ακραίο , π.χ. να βγει κανείς με εσώρουχα δημόσια ή κάπου που δεν πρέπει .
Επίσης, δείχνει χώρα επιπέδου κάτω από τη λατινική αμερική ή την αφρική ...
ΤΟ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ή ΤΙΜΩΡΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ.
Υπενθυμίζω όμως ότι έχουν γίνει και σχετικοί νόμοι . Που κόβουν π.χ. επιχορηγήσεις ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΑΝΕΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ.
Να θυμίσουμε τη συμμετοχή άλλης γυναίκας ολυμπιονίκη, ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΓΙΑ ... ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ fb ;;;;;
Χωρίς να απολογηθεί φυσικά.
Και χωρίς να καταδικαστεί !

Ακόμα να καταλάβεις ότι οι Φεμινίστριες πέτυχαν να ακυρώσουν στην πράξη το τεκμήριο της αθωότητας για τους άντρες; αρκεί μια καταγγελία. Δεν ξέρω αν διαβάσατε Σταματά τη χορηγία στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας το Ίδρυμα Νιάρχος. ΓΙΑΤΙ; Ακόμα κι αν είχε αποδειχτεί πανηγυρικά πως ο τύπος τη βίασε, γιατί να σταματήσουν τη χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Για τις κάργιες που παρενοχλούσαν επί ΠΑΣΟΚ τον υπουργό μας θα πούμε κάτι; :grin:

Συνημμένα

• 35_n.jpg
    35_n.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 19

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
τυποι αμα καταγγειλει και η ζωη κωνσταντοπουλου καμμια αποπειρα αποπλανησης προτεινω το θεμα να κλειδωσει
Διάβασα στο κουλούρι ότι σε λίγο θα καταγγείλει η Παγώνη :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom