Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Η καλυτερη λυση ειναι να βγει ενα application στο οποιο η κοπελα και το αγορι θα συναινουν με ενα κλικ οταν ειναι να πηδηχτουν.
Θα λειτουργει σαν προφυλακτικο, αλλα σε αυτην την περιπτωση θα προστατευει την κοινωνικη, ψυχικη, νομικη ηρεμια των δυο μερων και κυριως του ανδρα, μιας και στατιστικα οι γυναικες ειναι που συνηθως καταγγελουν. Σε οποιον-οποια δεν αρεσει και δε θελει να παταει ενα κλικ στο κινητο μιση ωρα πριν γαμηθει, ας μεινει αγαμητη-αγαμητος.
Ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι τετοιο στο μελλον. Μεχρι τοτε, καλο ειναι οσοι φοβαστε καποια περιπτωση, να κανετε εναν διαλογο μεσω sms η social κλπ οπου να φαινεται οτι η αλλη θελει και εχει σκοπο να γαμηθει μαζι σου, ωστε να ειστε καλυμμενοι
Υπάρχει σχετικό ωραίο επεισόδιο του Black Mirror.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.074
Πόντοι
3.656

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.523
Πόντοι
266
κυριακη δημοτικες εκλογες μεσημερι
εγω 30 σταματαει στο φαναρι διπλα μου αυτοκινητο με εκφυλη σαρανταρα
μιρο πεσιμο και συμφωνει να σταματησει
βγαινω πηγαινω διπλα της μινι απιστευτο και μεγαλα βυζια
πριν να προλαβω να πω πολλα μου λεει θες να παμε σημερα στο θεατρο
ξερεις οποιαδηποτε αλλη μερα γιατι θελω σημερα να δω τα αποτελεσματα των εκλογων
παε απογευματινη και μετα θα ερθεις σπιτι ου να τα δεις
φυσικα ναι
ηρθε στο θεατρο ε παντελονι
και μετα παμε σπιτι της
κατσαε στο χωλ χωριςτηλεοραση
εγω ηθελα και σεξ και αποτελεσματα
τις λεω μου λεει θα παμε σε λθγο ειναι στο δωματιο μου
μετα απο λιγο παμε στο δωατιο τηςκαι μου λεει βγαλρ τα παπουτσια σου και ανοιγει την τβ και καθεται διπλα μου
αρχιζω να τις πιανω το χερι
οκ
παω να την φιλησω
τι ηρθες σπιτι μου να με γαμησεις
επειδη θα ακουστει πολλες φορες το ανωτερω θα κανουμε συντομογραφια ηγα
σταματαω
μετα απο 5 την χαιδευω στο λαιμο οκ φιλι στον λαιμο οκ
φιλι στο στομα ηγα
σταματαω για 10 λεπτα αγκαλια και χεριχερι και ψιλοχαιδεματα
μου λεει περιμενε και ερχομαι
φευγει και γυρναει σε 5 με νυχτικο σαν της γιαγιας μου
φιλι γρηγορο στο στοα ναι
παω να πιασω βυζια
ηγα
περναει λιγη ωρα και μου λει ερχομαι και ερχεται μετα 5 με νεγκλιζε σουτιεν με ντεκολτε ταγκα
οπως καταλαβαινετε προχωραγα μετα σιγα σιγα με βεβαια το ηγα
να δουε που θα παει αυτη η δουλεια σκεφτομαι
μετα λιγο που δεν προχωρουσα μου λεει να φερω λαδι ναμε αλειψεις
τ φερνει ξαπλωνει μπρουμουτα και ααρχιζω να την αλοιφω
ξεκουπωνω το σουτιεν οκ την αλοιφω πισω λαι παω να της πιασω τα βυζια
ηγα
συνεχιζω να την αλοιφω κωλομερια και ετα πιανω και αλειφω τα βυζια χωρις προβλημα
φυσικα λαδωνα κα τα κολομερια ολα δηλαδη πήν μουνιου
οταν πηγα να τισ βγαλω το ταγκα
ηγα
μου ειχε γινει ανσανσερ
δεν αντεχα αλλο
κατι επρεπε να κανω εσεις τι θα κανατε
απειρες φορες κλοζερ ειχε αντιρησεις αλλα μετα προχωραγε .μεχρι τωρα το θεωρεις βιασμο
δεν θα τελειωσω την ιστορια εδωαλλα μετα τυχον απαντησεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.074
Πόντοι
3.656
Το εγραψα χθες

Η πρόεδρος που ηταν και δικαστικός πήρε θεση σε διαμάχη 2 ιδιωτών συμπολιτων μας

Και αν αυριο βγει αθωος ο κυριος,θα εχει ξεφτιλιστει πανελληνιως η Πρόεδρος

Απαραδεκτη!!!!Νομίζει οτι ειναι η Καινουριου να παιρνει θεση σε καθε κοινωνικο ζητημα,...αμα δειτε καθε μερα εκδιδει και μια ανακοινωση για τα ζωα,τα γατια τα σκυλια,τους μεταναστες κλπ

ΥΓ Αυτη η ΜΟΔΑ συμαπαραστασης στην Μπεκατωρου γιατί με κανει να ξερναω????Πόσο γλοιώδης και υποκριτικη?
Περίμενε, τωρα θα καλέσει και τον Σταθμάρχη στο Προεδρικό!

Το ξέρω πως κάνεις πλάκα. Οι άντρες είναι αναλώσιμοι

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
Το πρωι σε καναλι η Ολυμπιονικης Βουλα Πατουλιδου, ειπε οτι ειναι απαραδεκτο στις Ομοσπονδιες να ειναι μονο αντρες, Αλλα θα πρεπει κατα τη γνωμη της να ειναι γυναικες και πρωην αθλητριες.
Αρχιζουν να μοιραζουν τα ποστα στις Ομοσπονδιες απο τωρα.

Παντως και ο Πλατινι ηταν πρωην μεγαλος αθλητης, αλλα αυτο δεν εμποδισε να αναμιχθει το ονομα του σε σκανδαλα.

παλι καλα που δεν ειπε οτι την βιασαν και αυτην...:confused:

και να θελε ποιός τολμούσε ... ο Πατουλίδου είχε ώμο μεγαλύτερο και από του Λιαδέλη ... άσε που στη δικιά της ομοσπονδία ο πρόεδρας δεν ήταν τόσο καλός στα λόγια όπως στην ιστιοπλοία που την πάτησε η Μπεκατ. :confused:

ο ωμος της ειναι το λιγοτερο...αν πεταξει εξω το παπαρι της, θα τρεχει να σωθει ολη η ομοσπονδια...
:confused::confused::confused:
πλακα πλακα η πατουλιδου πηδαγε πολυ καλα.και ΔΥΝΑΤΑ και ΣΥΝΕΧΩΣ χωρις να χυνει ετσι ξαναπηδαγε και ξαναπηδαγε
Οταν επαιζε μπασκετ την ειδε καποιος προπονητης στιβου και την πηρε για τους δρομους ταχυτητας. ξεκινησε σε πολυ μεγαλη ηλικια. κανεις δεν ξερει τι θα εκανε εαν ειχε αρχισει απο πιο μικρη.
ΥΓ το επιτοπιο αλμα εις υψος ειναι πολυ καλος δεικτης για το οριζοντιο αλμα δηλαδη το τρεξιμο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.074
Πόντοι
3.656
Η καλυτερη λυση ειναι να βγει ενα application στο οποιο η κοπελα και το αγορι θα συναινουν με ενα κλικ οταν ειναι να πηδηχτουν.
Θα λειτουργει σαν προφυλακτικο, αλλα σε αυτην την περιπτωση θα προστατευει την κοινωνικη, ψυχικη, νομικη ηρεμια των δυο μερων και κυριως του ανδρα, μιας και στατιστικα οι γυναικες ειναι που συνηθως καταγγελουν. Σε οποιον-οποια δεν αρεσει και δε θελει να παταει ενα κλικ στο κινητο μιση ωρα πριν γαμηθει, ας μεινει αγαμητη-αγαμητος.
Ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι τετοιο στο μελλον. Μεχρι τοτε, καλο ειναι οσοι φοβαστε καποια περιπτωση, να κανετε εναν διαλογο μεσω sms η social κλπ οπου να φαινεται οτι η αλλη θελει και εχει σκοπο να γαμηθει μαζι σου, ωστε να ειστε καλυμμενοι

ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι και μόνο που το προτείνεις, δεν ξέρω αν το λες για πλάκα, δείχνει ότι το φλερτ ΠΕΘΑΝΕ για οποιονδήποτε έχει ελάχιστο Νιονιό. Και το παράλογο είναι ότι πίσω από αυτό, δεν βρίσκεται η Συντηρητική Δεξιά, αλλά η δύναμη που το στηρίζει είναι οι ψευδεπίγραφη Αριστερά που υπάρχει σήμερα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.074
Πόντοι
3.656
Εντελως απο περιεργεια...
Εκεινη η αγωγη της ομοσπονδιας ιστιοπλοιας κατα του Κακλαμανακη εγινε ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ τις καταγγελιες Μπεκατωρου?

Για να αρχισουμε να βλεπουμε και τα κινητρα που αναφυονται μετα 23 χρονια δηλαδη...

έγινε πέρισυ Άλεξ

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πριν 20 χρονια καποιο στελεχος του ΠΑΣΟΚ λοιπον παρενοχλησε την Δημαδαμα σε ενα ασανσερ.
Τι της ειπε?
Τι ομορφη που εισαι?
Θελω να παμε για καφε?
Την ακουμπησε στην πλατη?
Γιατι δεν μας εξηγει πώς την "παρενοχλησε"?
Μηπως εχουμε καταντησει ΑΗΔΙΑ?
Μήπως θα καταληξει να φοβασαι να πεις σε καποια οτι σου αρεσει μην τυχον μετα απο 20 χρονια πει οτι "την προσεβαλες"?

Να περιμένουμε και δηλώσεις Δήμητρας; :grin:

«Ο Ανδρέας με εκβίαζε για μη συναινετικό σεξ και έτσι υποχρεώθηκα να τον παντρευτώ το 1989, χωρίς να το θέλω!!»

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Το κορυφαίο όλων είναι καταγγελία για βιασμό ΕΝΤΟΣ ΓΑΜΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ και όμως έχουν υπάρξει και τέτοιες περιπτώσεις

Γι αυτό και κάποιος πάνσοφος κάποτε είπε ότι την πόρνη την πληρώνεις όχι για να πηδηχτεί μαζί σου, αλλά για να την ξεφορτωθείς αφού την πηδήξεις...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.425
Πόντοι
6.515
50 σελιδουλες με παρενοχλησεις, χάθηκε κι η Κάτια, από survivor κι όλος ο λαός μαζευτήκαμε εδώ :glasses:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εάν είχε καταγγείλει κακοποίηση η κόρη του Μιχαλολιάκου, θα είχε εκδηλωθεί η ίδια κρατική συμπαράσταση με τη Μπεκατώρου; :grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μαγγες,

αρχιδια καπαμα!Ευχομαι να εξαϋλωθει η ανθρωποτητα.Το πιο αχρηστο ειδος ειμαστε!Πολυ κουρασαμε με τα "ναζακια" μας

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.869
Πόντοι
216
Τύπε πολύ black mirror βλέπεις...Θα έχει και κατηγορίες; π.χ. συναίνεση σε ακάποτο γκωνλικόν;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.298
Πόντοι
1.706
Εάν είχε καταγγείλει κακοποίηση η κόρη του Μιχαλολιάκου, θα είχε εκδηλωθεί η ίδια κρατική συμπαράσταση με τη Μπεκατώρου; :grin:
Μάλλον................................................στον θύτη...............................................

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Γιατι ποιον κακοποιησε η Μιχαλολιακου γιατρε;:bounce-glasses::bounce-glasses::bounce-glasses:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.584
Πόντοι
11.445

Συνημμένα

• Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 16

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Το εγραψα χθες

Η πρόεδρος που ηταν και δικαστικός πήρε θεση σε διαμάχη 2 ιδιωτών συμπολιτων μας

Και αν αυριο βγει αθωος ο κυριος,θα εχει ξεφτιλιστει πανελληνιως η Πρόεδρος
Έλα ντε! Αυτόν εδώ τον φουκαρά που έκατσε 6,5 χρόνια στην φυλακή και έπαθε και εγκεφαλικό λόγω ψευδούς καταγγελίας βιασμού γιατί δεν τον καλεί η πρόεδρος;

www.protothema.gr/greece/article/1065995/athoos-o-proponitis-meta-apo-65-hronia-sti-fulaki/]Τραγική δικαστική πλάνη: Αθώος ο προπονητής για ασέλγεια σε ανήλικη μετά από 6,5 χρόνια στη φυλακή[/url]

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.927
Πόντοι
26.141
Ένας να μου εξηγήσει παρακαλώ
Βιάστηκε η κ καλά σαν μικρή νεαρή αθλήτρια ενέδωσε εκβιασμό να πηδηχτει με τον αντιπρόεδρο;;
Η απλά την χοθφτωδε κ αυτή καθόταν λόγω δύναμης του κυρίου αυτού

Ούτε που καταλαβα

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ένας να μου εξηγήσει παρακαλώ
Βιάστηκε η κ καλά σαν μικρή νεαρή αθλήτρια ενέδωσε εκβιασμό να πηδηχτει με τον αντιπρόεδρο;;
Η απλά την χοθφτωδε κ αυτή καθόταν λόγω δύναμης του κυρίου αυτού

Ούτε που καταλαβα

Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι το ζαβο ο γουρλοματης και η αλλη η σακεραλοπουλου η γρια ζομπι εκμεταλλεύονται την ολη κατασταση για ψηφοφορικους λογους.Το ιδιο και οι συντροφοι της αριστερας(αλλα νταξει αυτοι παντα ετσι ηταν...).:confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.927
Πόντοι
26.141
Αρχιδια βιασμός
Του άνοιξε τα πόδια αν κ δεν τον γιυσταρε το γέρο κ την πήδηξε σσ μόλις διάβασα τι είπε

Κ επειδή μάλλον θέλουν τον ξαρεκλοκενταυρο παράγοντα να τον ξυπνήσουν βγάλανε τώρα το σκάνδαλο μετά από 23 χρινιαυ

Αν δεν ήθελε να πηδηχτει ας φωνάζει η να το χαστουκιζε αφού ήταν 21 χρόνων γυναίκα κ μάλιστα αθλήτρια

Πουτσες μπλε
Δεν γουστάρεις κ φωνάζεις κ εξάλλου σε ξενοδοχείο έχει τόσο κόσμο να σε ακούσει

Υπόθεση που πάει αρχείο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom