Τα διαβασα ολα...Τα στοματα ανοίγουν σιγα σιγα...
ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ
2000 Υπηρετω στο ΓΕΝ αλλα και σε ενα αλλο γραφειο του ΠΝ που εχει δικό του προυπολογισμό,ανεξαρτητο.
Ο Δευθυντης-πολιτης- με καλεί και μου λεει να προσλαβουμε μια κοπελα για γραμματειακη υποστηριξη και να την πληρωνουμε απο τα δικα μας λεφτα-του γραφειου,γυρω στα 400 χιλιαρικα δρχ.Βαλε μια αγγελία στς εφημεριδες για να ειμαστε αμερόληπτοι και περασε τις υποψηφιες από συνεντευξη.
Η αγγελια ελεγε "ζητούνται νεες με τιτλο ΑΕΙ και πολυ καλές γνωσεις Αγγλικών-Advance και ανω- μεχρι 30 χρονών για γραμματειακη υποστηριξη.
Παρουσιάστηκαν 8 κοριτσια από 23 εως 28 χρονών,με παρόμοια προσοντα, οι τρεις Τουμπανα!
Στις συνεντευξεις που τους επαιρνα στο Πενταγωνο οι απαντησεις τους ηταν περιπου οι ιδιες ,οι δυο όμως από τις τρεις παραπανω απαντούσαν με στυλ,"προσλαβετε με και από μενα ότι θελετε"!
Ελευθερος τότε, πηρα τη μια από τις 2 παραπανω,αν μη τι άλλο χαιροσουν να βλεπεις μια ομορφη παρουσία στο γραφειο καθε πρωι..
Η συγκεκριμένη ,αψογη στη δουλεια της,αρχισε το πρεσσινγκ,βγηκαμε για καφε,για ποτο, πηγαμε σε εκδηλώσεις μαζι,τη γυριζα σπίτι τα βραδια,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!!Ουτε ενα φιλι!
Οι κολλητοι μου με ελεγαν "καληνυχτακια" αλλα εγω ηξερα ότι "στη γειτονια σου δεν κατουρας"..
Θα μπορούσε να με ειχε "καψει" ναι η όχι???
Και τωρα να βγει να με καταγγειλει ποιος θα πιστεψει εμενα???
Επρεπε λοιπόν να την "καρφωσω"?