Πρώτα ¨τώρα θυμήθηκε να το πει?¨, στην συνέχεια ¨λέει ψέμματα¨, μετά ¨θα κατέβει στις εκλογές έχει σχέδιο¨..τώρα ¨απαγορέυεται να την πέσουν οι έχοντες εξουσία?¨...καλά το πάτε, μην ξεχάσετε στο επόμενο ¨πέσιμό¨ σας να ρίξετε και έναν πούτσο στην άλλη χωρίς να το θέλει...έτσι δεν γίνονται τα πεσίματα?? Επίσης όταν το αφεντικό της κόρης σας της ζητήσει να τον τσιμπουκώσει στο γραφείο για να μην την απολύσει να του πείτε μπράβο μάγκα ωραίο ¨πέσιμο¨.
τυπε οταν το αφεντικο της κορης μου ζητησει να τον τσιμπουκωσει, η κορη μου εχει 2 επιλογες :
ή να τον τσιμπουκωσει και να το βουλωσει για παντα
ή να αρνηθει και να τον καταγγειλει (οτι ειναι ανηθικος απλα, γιατι το να ζητησω απο καποια τσιμπουκι δεν ειναι ποινικο αδικημα)
και τσιμπουκι και καταγγελια δεν πανε μαζι...
οταν ο αλλος σε φιλαει στον δρομο, οπως εκανε στην μπεκατωρου, μετα δεν πηγαινεις στο δωματιο του!!!!!!!
Το αφεντικο απλα προσφερει μια δουλεια
Αν ενας κομματικος κολαουζος ελεγε στην κορη σου..
Αν θες να γινεις ιστιοπλοος/δικηγορινα/καθηγητρια/αστροναυτης...
Κατσε να σε γαμησω διαφορετικα βρες κατι αλλο να ασχοληθεις, τι θα εκανες?
Εγω παντως θα φροντιζα να υποφερει
ΟΥΤΕ ΚΑΝ....Αυτο ειναι απλα ανηθικο.....ΕΔΩ η φαση ειναι αυτη-
-ΑΝ ΕΝΑς ΚΩΜΜΑΤΙΚΟς ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ αφου πρωτα κερδιζε την εμπιστοσυνη της κορης σου και μετα ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ παρα την θεληση της και της ελεγε
Αν θες να γινεις ιστιοπλοος δικηγορινα καθηγητρια αστροναυτης
μην μιλησεις οτι σε γαμησα,αλλιως βρες κατι αλλο να ασχοληθεις,τι θα εκανες......?
ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ!
αν ειναι βιασμος ναι
για κυτταξε την περιγραφη της μπεκατωρου
πρωτα την φιλησε
μετα δεχθηκε εστω με δυσκολια να παει στο δωματιο του
πιστευεις οτι μι κοπελλα 21 χρονων δεν θα μπορουσε να βρει μια δικαιολογια του τυπου ασε ειμαι κουρασμενη να μην παει η μετα το φιλι δεν ειχε καταλαβει
μετα
ηξερε με τον τροπο του ηξερε να με ηρεμησει και να ριξει τις αμυνες μου
δεν ειμαι σιγουρος πως ακριβως εγινε
αν ησουν ενορκος θα ελεγες οτι ειναι ενοχος χωρις καμμια αμφιβολια στο ποινικο μερος
Στο δρόμο για το ξενοδοχείο συζητάγαμε για τους αγώνες και τις δυσκολίες. Για μένα θα ήταν η πρώτη ολυμπιακή συμμετοχή και καθώς ήμουν η μικρότερη της ομάδας (21), η χαρά μου ήταν ανείπωτη. Κάποια στιγμή όπως μιλάγαμε με τον Χ γύρισα και με φίλησε. Εγώ πάγωσα, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, δεν περίμενα ποτέ να κάνει μία τέτοια κίνηση. Για μένα ο Χ αντιπροσώπευε το πατρικό πρότυπο, ήταν ένας άνθρωπος που επιτέλους δε μας πολεμούσε μέσα στην ομοσπονδία και ήθελε το καλό μας, σκέφτηκα. Συνέχισα να προχωράω τώρα με ταχύτερο ρυθμό κάνοντας πως δεν κατάλαβα ότι συνέβη, αν και του το ανέφερα λέγοντας του ότι δεν περίμενα ποτέ μία τέτοια κίνηση του. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο μας στο ασανσέρ πριν πάει στο δωμάτιο του μου ζήτησε να τον ακολουθήσω. Εγώ αρνήθηκα και πήγα να κλείσω την πόρτα.
Εκείνος πάντα ευγενικά και με χαμόγελο με ρώτησε αν τον φοβάμαι και τότε του απάντησα πως όχι, αλλά ότι δεν υπήρχε λόγος να πάω μαζί στο δωμάτιο του. Εκείνος προσπαθώντας να με πείσει, με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι ερωτικό απλά να συζητήσουμε. Ήξερε όμως πώς να μου μιλήσει και πώς να με ηρεμήσει και να με κάνει να ρίξω τις άμυνες μου. Και όταν αυτό έγινε, τότε άρχισε να ασελγεί εις βάρος μου. Προσπάθησε να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί. Του είπα όχι, του επανέλαβα ότι δεν θέλω να προχωρήσω και εκείνος με ψεύτικα γλυκόλογα έλεγε ότι δεν είναι τίποτα κάνοντας χιούμορ. Έλεγε ότι θα σταματήσει αν δεν το θέλω, όμως δε σταμάτησε ότι κι αν του έλεγα. Κλαμένη και ντροπιασμένη έφυγα από το δωμάτιο όταν αυτός ολοκλήρωσε και σηκώθηκε από πάνω μου.
οσο αφορα τα αλλα
ο βιασμος και η ηθικη δεν εξαρταται απο κομματα - ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!
και αν εχουν γινει μεσα στα ας πουμε 46 χρονια μετα την μεταπολιτευση 5 υποθεσεις η 10 η 20 μπροστα στους χιλιαδες πολιτευτες δεν δειχνει τιποτα