Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Οι νομοι ειναι πλεον γραμενοι εναντιων των ανδρων...

Την παντρευτηκες-χωρισες= πληρωνε
Την πηδηξες-βιασθηκε=πληρωνε
Της μιλησες-παρενοχληση=πληρωνε

Στην Αμερικη το Me Too εχει κανει τους ανδρες managers να αποφευγουν τις γυναικες στη δουλεια ... για να προστατευτουν

Και οι γκομενες διαμαρτηρωνται οτι τωρα δεν τις προσλαμβανουν

Με καποιο τροπο ολες θα πληρωσουν το τιμημα ...!

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Πρώτα ¨τώρα θυμήθηκε να το πει?¨, στην συνέχεια ¨λέει ψέμματα¨, μετά ¨θα κατέβει στις εκλογές έχει σχέδιο¨..τώρα ¨απαγορέυεται να την πέσουν οι έχοντες εξουσία?¨...καλά το πάτε, μην ξεχάσετε στο επόμενο ¨πέσιμό¨ σας να ρίξετε και έναν πούτσο στην άλλη χωρίς να το θέλει...έτσι δεν γίνονται τα πεσίματα?? Επίσης όταν το αφεντικό της κόρης σας της ζητήσει να τον τσιμπουκώσει στο γραφείο για να μην την απολύσει να του πείτε μπράβο μάγκα ωραίο ¨πέσιμο¨.

τυπε οταν το αφεντικο της κορης μου ζητησει να τον τσιμπουκωσει, η κορη μου εχει 2 επιλογες :
ή να τον τσιμπουκωσει και να το βουλωσει για παντα
ή να αρνηθει και να τον καταγγειλει (οτι ειναι ανηθικος απλα, γιατι το να ζητησω απο καποια τσιμπουκι δεν ειναι ποινικο αδικημα)

και τσιμπουκι και καταγγελια δεν πανε μαζι...

οταν ο αλλος σε φιλαει στον δρομο, οπως εκανε στην μπεκατωρου, μετα δεν πηγαινεις στο δωματιο του!!!!!!!

Το αφεντικο απλα προσφερει μια δουλεια
Αν ενας κομματικος κολαουζος ελεγε στην κορη σου..
Αν θες να γινεις ιστιοπλοος/δικηγορινα/καθηγητρια/αστροναυτης...
Κατσε να σε γαμησω διαφορετικα βρες κατι αλλο να ασχοληθεις, τι θα εκανες?
Εγω παντως θα φροντιζα να υποφερει
ΟΥΤΕ ΚΑΝ....Αυτο ειναι απλα ανηθικο.....ΕΔΩ η φαση ειναι αυτη-
-ΑΝ ΕΝΑς ΚΩΜΜΑΤΙΚΟς ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ αφου πρωτα κερδιζε την εμπιστοσυνη της κορης σου και μετα ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ παρα την θεληση της και της ελεγε
Αν θες να γινεις ιστιοπλοος δικηγορινα καθηγητρια αστροναυτης
μην μιλησεις οτι σε γαμησα,αλλιως βρες κατι αλλο να ασχοληθεις,τι θα εκανες......?
ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ!
αν ειναι βιασμος ναι
για κυτταξε την περιγραφη της μπεκατωρου
πρωτα την φιλησε
μετα δεχθηκε εστω με δυσκολια να παει στο δωματιο του
πιστευεις οτι μι κοπελλα 21 χρονων δεν θα μπορουσε να βρει μια δικαιολογια του τυπου ασε ειμαι κουρασμενη να μην παει η μετα το φιλι δεν ειχε καταλαβει

μετα
ηξερε με τον τροπο του ηξερε να με ηρεμησει και να ριξει τις αμυνες μου

δεν ειμαι σιγουρος πως ακριβως εγινε
αν ησουν ενορκος θα ελεγες οτι ειναι ενοχος χωρις καμμια αμφιβολια στο ποινικο μερος

Στο δρόμο για το ξενοδοχείο συζητάγαμε για τους αγώνες και τις δυσκολίες. Για μένα θα ήταν η πρώτη ολυμπιακή συμμετοχή και καθώς ήμουν η μικρότερη της ομάδας (21), η χαρά μου ήταν ανείπωτη. Κάποια στιγμή όπως μιλάγαμε με τον Χ γύρισα και με φίλησε. Εγώ πάγωσα, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, δεν περίμενα ποτέ να κάνει μία τέτοια κίνηση. Για μένα ο Χ αντιπροσώπευε το πατρικό πρότυπο, ήταν ένας άνθρωπος που επιτέλους δε μας πολεμούσε μέσα στην ομοσπονδία και ήθελε το καλό μας, σκέφτηκα. Συνέχισα να προχωράω τώρα με ταχύτερο ρυθμό κάνοντας πως δεν κατάλαβα ότι συνέβη, αν και του το ανέφερα λέγοντας του ότι δεν περίμενα ποτέ μία τέτοια κίνηση του. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο μας στο ασανσέρ πριν πάει στο δωμάτιο του μου ζήτησε να τον ακολουθήσω. Εγώ αρνήθηκα και πήγα να κλείσω την πόρτα.

Εκείνος πάντα ευγενικά και με χαμόγελο με ρώτησε αν τον φοβάμαι και τότε του απάντησα πως όχι, αλλά ότι δεν υπήρχε λόγος να πάω μαζί στο δωμάτιο του. Εκείνος προσπαθώντας να με πείσει, με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι ερωτικό απλά να συζητήσουμε. Ήξερε όμως πώς να μου μιλήσει και πώς να με ηρεμήσει και να με κάνει να ρίξω τις άμυνες μου. Και όταν αυτό έγινε, τότε άρχισε να ασελγεί εις βάρος μου. Προσπάθησε να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί. Του είπα όχι, του επανέλαβα ότι δεν θέλω να προχωρήσω και εκείνος με ψεύτικα γλυκόλογα έλεγε ότι δεν είναι τίποτα κάνοντας χιούμορ. Έλεγε ότι θα σταματήσει αν δεν το θέλω, όμως δε σταμάτησε ότι κι αν του έλεγα. Κλαμένη και ντροπιασμένη έφυγα από το δωμάτιο όταν αυτός ολοκλήρωσε και σηκώθηκε από πάνω μου.

οσο αφορα τα αλλα
ο βιασμος και η ηθικη δεν εξαρταται απο κομματα - ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!
και αν εχουν γινει μεσα στα ας πουμε 46 χρονια μετα την μεταπολιτευση 5 υποθεσεις η 10 η 20 μπροστα στους χιλιαδες πολιτευτες δεν δειχνει τιποτα
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ....για ολα τα αλλα που γραφεις ΔΕΝ εγραψα κατι......ΑΝ ειναι δυνατον να ποινικοποιηθει το φλερτ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΛΕΙΩΔΕΣ.....αλλα με κατι τετοιους μπινεδες υπερανω υποψιας και ηθικης ολα θα καταντησουν ενοχικα!...αυτο γραφω......ο βιασμος ειναι βιασμος ....δεν εχει παραγραφη!
δεν απαντησες αν βλεποντας αυτα που ειπε η μ εισαι απολυτα σιγουρος οτι προκειται για βιασμο οποτε θα ψηφιζες ενοχος σαν ενορκος ΑΝ γινοταν δικη η θα ειχες αφιβολιες οπως εγω οποτε επρεπε να ψηφισεις αθωος με μονο αποδεικτικο την αφηγηση της

υωρα ειδα και την αφηγση της μπεκατωρου που εβαλες ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ νομιζω επιτηδες οτι πριν την ειχε φιλησει και παρολα αυτα πηγ; ατο δωματιο του
τι πιστευε 21 ετων γυναικα .οτι θα παει και ο αλλος θα κατσει φρονιμα

μην ξεχνας οτι σε παλαιοτερες εποχες οι γυναικες λεγαν οχι εννοωντας ναι
παλια ο τροπς μια γυναικα να ερθει σπιτι σου ηταν ελα να δεις την συλλογη γραματοσημων μου
εμενα μακρια απο σχεση εξαρτησης πολλες φορες γυναικα που ειχε ερθει σπιτι μου η σε φιλου χωρις να ειναι αυτος στην αρχη ηταν αρνητικες
με χαδια με γλυκολογα χωρις καμμια βια ποτε ΕΧΑΝΑΝ τις αμυνεστου και πηδιομαστε
μια φορα μαλιστα μια που αρχιζαμε σταματαγαμε δεν θελω μετα δεκα λεπτα παλι λιγο πιο προχωρημενα κοκ
ποτε δεν μου ζητησε να φυγουμε
μετα 1,5 ωρα συνεχως αρχη στοπ πηδηχτηκαμε
σαφως βλεπεις δεν λεω την πηδηξα
μετα ηταν η μοναδικη γυναικα που εβαλε τα κλαμματα
τι εκανα πηδηχτηκα στο πρωτο ραντεβου
επι μιση ωρα προσπαθουσα να την ηρεμησω
αν ηξερα οτι θα ηταν αυτη η αντιδεαση της πριν το σεξ δεν θα το επεδιωκα αλλα ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που συνεβη
υγ αυριο που θα εισαι παλι θα σου πω μια αλλη ιστορια να δεις οτι δεν ειναι μαυρο ασπρο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• M3wmjjv.png
    M3wmjjv.png
    257,2 KB · Εμφανίσεις: 13

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86

Στην Αμερικη το Me Too εχει κανει τους ανδρες managers να αποφευγουν τις γυναικες στη δουλεια ... για να προστατευτουν

αυτά Στην Ρωσία δεν περνάνε καθίστε στην δύση που θα σας απαγορεύσει και η νέα τάξη πραγμάτων και τα πηδηχτηρια :headbang::headbang::2funny::2funny: όλο αυτό πρακτική είναι για να ξέρετε τι θα έρθει στο μέλλον ,εγώ και ο κλώνος μου καλά κάναμε που φύγαμε Ρωσία πριν πόσα χρόνια, κατηγορούσα τους μεσανατολιτες ότι της έχουν της γυναικες για πέταμα αλλά όμως αυτά εκεί δεν υπάρχουν που γίνονται στην δύση :jerking::jerking:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

αυτά Στην Ρωσία δεν περνάνε καθίστε στην δύση που θα σας απαγορεύσει και η νέα τάξη πραγμάτων και τα πηδηχτηρια :headbang::headbang::2funny::2funny: όλο αυτό πρακτική είναι για να ξέρετε τι θα έρθει στο μέλλον ,εγώ και ο κλώνος μου καλά κάναμε που φύγαμε Ρωσία πριν πόσα χρόνια, κατηγορούσα τους μεσανατολιτες ότι της έχουν της γυναικες για πέταμα αλλά όμως αυτά εκεί δεν υπάρχουν που γίνονται στην δύση :jerking::jerking:

Εσύ και ο κλώνος σου αξίζετε βραβείο που σας γκαστρωσανε την γκόμενα και μεγαλώσατε ξένο παιδί σαν δικό σας!
Τέτοιοι μαλακες είναι πραγματικά σπάνιοι...:2funny::2funny::2funny:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Παντως επειδη πολλοι λετε οτι αν χωρισεις γυναικα την πληρωνεις, υπαρχει λυση

Βρειτε γυναικα πλουσιοτερη απο εσας

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Δεν ειναι ετσι

Την πληρωνεις αν δεν δουλευει κ δεν εχει εισοδηματα,

Και για οτι αποκτηθηκε κατα την διαρκεια του γάμου.

Τουλαχιστον εγω αυτα ειδα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Δημητρακη η αφγεντινή κ η βραζιλια ειναι δύση ή οχι?

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Δεν ειναι ετσι

Ε ναι, αλλα αν αυτη ειναι πιο πετυχημενη, βγαζει πιο πολλα απο σενα , τοτε δεν εχεις προβλημα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η Σοφία δεν βρήκε ποτέ τον άνθρωπο – σταθερό σημείο αναφοράς στη ζωή της, που αναζητούσε από μικρή.

Στο πατρικό της έζησε την οικογενειακή βία, όπως εξομολογήθηκε το 2016 στο gazzetta.gr (Αργυρώ Γιαννουδάκη): «Δεν είχαμε καθόλου εύκολη οικογενειακή ζωή. Ούτε ήμασταν μία απλή οικογένεια. Αυτό το κατάλαβα στην πορεία των χρόνων, όταν διαπίστωσα ότι υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει χωρίς τρομερές ψυχικές πληγές. Οι γονείς μου δεν ήταν διαζευγμένοι, αλλά στο σπίτι υπήρχαν θέματα που έπρεπε να διαχειριστώ από πολύ μικρή ηλικία, και αυτό δεν ήταν εύκολο». Πηγή: Protagon.gr

Απωθημενα εχει μαλλον

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Δεν ειναι ετσι

Ε ναι, αλλα αν αυτη ειναι πιο πετυχημενη, βγαζει πιο πολλα απο σενα , τοτε δεν εχεις προβλημα
Αν βγαζει κι εσυ εισαι ανεργος σε πληρωνει κιολας

Θεωρητικα βεβαια γιατι οι αντρες θεωρουν υποτιμητικο να τις πληρωνει διατροφη η πρωην τους

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Άξιος ο αρχηγός στο μνμ αυτό.

Αυτό είναι το μνμ που θα θελα και πρέπει να περάσει στην κοινωνία απ'τους άνδρες.

Όποιες θεωρείται ότι μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι του εκβιασμού με έναν βισμοι, όπου δεν συνεβησε ποτέ, θα βρίσκετε τις πόρτες καθολικά κλειστές για να ξαναγυρίσετε στις κουζίνες σας.

Για να μην υπάρχει υπόνοια αγγιγματος στην εργασία, θα πρέπει να μην βρίσκετε εργασία.

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21

:thumbsup:

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Like
247
Πόντοι
21

Δεν ειναι ετσι

Αν βγαζει κι εσυ εισαι ανεργος σε πληρωνει κιολας

Θεωρητικα βεβαια γιατι οι αντρες θεωρουν υποτιμητικο να τις πληρωνει διατροφη η πρωην τους

Ολόκληρη η κοινωνία. Η γυναίκα που στα τρώει θεωρείται άξια. Ο άντρας πάλι άστα να πάνε.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τα διαβασα ολα...Τα στοματα ανοίγουν σιγα σιγα...
ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ
2000 Υπηρετω στο ΓΕΝ αλλα και σε ενα αλλο γραφειο του ΠΝ που εχει δικό του προυπολογισμό,ανεξαρτητο.
Ο Δευθυντης-πολιτης- με καλεί και μου λεει να προσλαβουμε μια κοπελα για γραμματειακη υποστηριξη και να την πληρωνουμε απο τα δικα μας λεφτα-του γραφειου,γυρω στα 400 χιλιαρικα δρχ.Βαλε μια αγγελία στς εφημεριδες για να ειμαστε αμερόληπτοι και περασε τις υποψηφιες από συνεντευξη.
Η αγγελια ελεγε "ζητούνται νεες με τιτλο ΑΕΙ και πολυ καλές γνωσεις Αγγλικών-Advance και ανω- μεχρι 30 χρονών για γραμματειακη υποστηριξη.
Παρουσιάστηκαν 8 κοριτσια από 23 εως 28 χρονών,με παρόμοια προσοντα, οι τρεις Τουμπανα!
Στις συνεντευξεις που τους επαιρνα στο Πενταγωνο οι απαντησεις τους ηταν περιπου οι ιδιες ,οι δυο όμως από τις τρεις παραπανω απαντούσαν με στυλ,"προσλαβετε με και από μενα ότι θελετε"!
Ελευθερος τότε, πηρα τη μια από τις 2 παραπανω,αν μη τι άλλο χαιροσουν να βλεπεις μια ομορφη παρουσία στο γραφειο καθε πρωι..
Η συγκεκριμένη ,αψογη στη δουλεια της,αρχισε το πρεσσινγκ,βγηκαμε για καφε,για ποτο, πηγαμε σε εκδηλώσεις μαζι,τη γυριζα σπίτι τα βραδια,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!!Ουτε ενα φιλι!
Οι κολλητοι μου με ελεγαν "καληνυχτακια" αλλα εγω ηξερα ότι "στη γειτονια σου δεν κατουρας"..
Θα μπορούσε να με ειχε "καψει" ναι η όχι???
Και τωρα να βγει να με καταγγειλει ποιος θα πιστεψει εμενα???
Επρεπε λοιπόν να την "καρφωσω"?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ
2000 Υπηρετω στο ΓΕΝ αλλα και σε ενα αλλο γραφειο του ΠΝ που εχει δικό του προυπολογισμό,ανεξαρτητο.
Ο Δευθυντης-πολιτης- με καλεί και μου λεει να προσλαβουμε μια κοπελα για γραμματειακη υποστηριξη και να την πληρωνουμε απο τα δικα μας λεφτα-του γραφειου,γυρω στα 400 χιλιαρικα δρχ.Βαλε μια αγγελία στς εφημεριδες για να ειμαστε αμερόληπτοι και περασε τις υποψηφιες από συνεντευξη.
Η αγγελια ελεγε "ζητούνται νεες με τιτλο ΑΕΙ και πολυ καλές γνωσεις Αγγλικών-Advance και ανω- μεχρι 30 χρονών για γραμματειακη υποστηριξη.
Παρουσιάστηκαν 8 κοριτσια από 23 εως 28 χρονών,με παρόμοια προσοντα, οι τρεις Τουμπανα!
Στις συνεντευξεις που τους επαιρνα στο Πενταγωνο οι απαντησεις τους ηταν περιπου οι ιδιες ,οι δυο όμως από τις τρεις παραπανω απαντούσαν με στυλ,"προσλαβετε με και από μενα ότι θελετε"!
Ελευθερος τότε, πηρα τη μια από τις 2 παραπανω,αν μη τι άλλο χαιροσουν να βλεπεις μια ομορφη παρουσία στο γραφειο καθε πρωι..
Η συγκεκριμένη ,αψογη στη δουλεια της,αρχισε το πρεσσινγκ,βγηκαμε για καφε,για ποτο, πηγαμε σε εκδηλώσεις μαζι,τη γυριζα σπίτι τα βραδια,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!!Ουτε ενα φιλι!
Οι κολλητοι μου με ελεγαν "καληνυχτακια" αλλα εγω ηξερα ότι "στη γειτονια σου δεν κατουρας"..

Δεν βαζεις το πουλι σου εκει που βγαζεις το ψωμι σου
Νομος:confused:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Όχι.
Να την απολύσεις έπρεπε :grin::grin::grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ

Εσενα μουτσε σου αρεσουν τα λολιτακια τι να σου κανουν τα 30αρικα

Εεε μουτσε;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom