Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ειναι μια θολη υποθεση ειναι αληθεια και με ελαχιστες πιθανοτητες να δουμε ποτε τι πραγματικα εγινε....
εγω λοιπον εμπειρικα λεω εχω εναν τυπο απο αυτους που ζουν ολη τους την ζωη σαν παρασιτο και ακουω για ενα γεγονος που το εχω δει να συμβαινει χιλιαδες φορες στην ζωη μου διπλα ακριβως απο εμενα....
απο την αλλη εχω ενα κοριτσι 20 χρονων....
προτιμω σε αυτη την φαση να σταθω διπλα στο κοριτσι
δεν ειμαι δικαστης αλλα αν ημουνα ενορκος θα ημουνα εχθρικος απεναντι στον κηφηνα γιατι η ιστορια της μπεκατωρου μου φαινετε πιο πιστευτη απο του σαλιαρη....
παρολα αυτα σε αυτην την φαση δεν θα τον καταδικαζα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.301
Πόντοι
5.006
τι να καταλαβω ειμαι στον χωρο απο τα 18μου....εχω δει και κανει οτι γουσταρεις....αλλα να ζορισω γυναικα για να σπρωξω ποτε,ποιος ο λογος...σας το εγραψα καθαρα.....αυτοι που ΒΙΑΖΟΥΝ και δεν ειναι ψυχοπαθεις σαλεμενοι (αυτο ειναι αλλο) πρωτιστως βιαζουν για να επιβεβαιωσουν την κυριαρχια τους ....εισαι τελειως μαλακας?ο γουανσταιν ας πουμε δεν μπορουσε να παρει 10 τανες να τον κανουν αλοιφη ???να γαμησει εψαχνε???
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ?

ξεκαθαρος μαλακας και θυμα ο γουανσταιν : για να ριξει εναν πουτσο εκανε την αλλη πρωταγωνιστρια, διασημη, πλουσια, ολη μερα διακοπες και παρτυ στο χολυγουντ και αμα λαχει τσιμπαγε και κανα οσκαρ....και τις εδινε ολα αυτα, με ανταλλαγμα εναν πουτσο...:confused:
δεν εχεις καταλαβει οτι αυτες οι περιπτωσεις δεν ειναι η ξεκαθαρη εικονα που εχεις για τον βιασμο στο μυαλο σου...οι περισσοτερες απο αυτες τις περιπτωσεις ειναι ανηθικες επαγγελματικες συναλλαγες...οποτε η μιση ντροπη του γουαινσταν και η αλλη μιση της σταρλετιτσας..δες εδω κατι ωραιες φωτογραφιες ολο χαμογελα με τον ταχα "βιαστη" τους :
45440B2600000578-4974238-image-m-18_1507819804716.jpg

4555370F00000578-4981232-image-m-61_1508019947624.jpg

δες την παμπλουτη και διασημη νικολ κιντμαν ποσο στοργικα κοιταει τον "βιαστη" της....απλα μετα απο 30 χρονια θυμηθηκε οτι την γαμησε....:confused:
και μιλαμε τωρα για τον ανωμαλο τον γουαισταιν που ειναι η πιο ακραια περιπτωση που βγηκε στην φορα και που πραγματι βιαζε και καποιες...που να πει κανεις κατι για την αλλη που φωτογραφιζοταν αγκαλια με τον γουαισταιν και μετα τον κατηγρουσε για βιασμο? θα πεσουν να τον φανε οι φεμιναζι...:confused:

υγ: καλα για περιπτωσεις οπως του κεβιν σπεισι που του κατεστρεψαν την καριερα επειδη ενας μπουστης ειπε οτι τον βιασε σε ενα παρτυ στο σπιτι του οταν ηταν 16 ετων και μετα οταν εγινε 19 ετων ξαναπηγε σε ενα παρτυ στο σπιτι του και τον ξαναβιασε, ειναι να γελαει κανεις....:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αλεξη οταν με το καλο σε βαλουν στην κυβερνηση και επιτελους βγεις στην τιβι θα λες τα ιδια?
απντα με το χερι στην καρδια
Στην τιβι θα πω "Πρόκειται για ενα πολυ σοβαρο ζητημα, το οποιο βρισκεται στα χέρια της Δικαιοσυνης. Μεχρι να αποφανθει η Δικαιοσυνη, πρεπει να αποφευχθούν οι αφορισμοί απο την μια ή την αλλη πλευρα. Οταν φωτισθούν όλες οι πλευρές του ζητηματος, η κυβερνηση θα αποδώσει ανενδοίαστα τις ευθυνες όπου πρέπει να αποδοθούν". Θεσμικος και σωστος, χωρις εξαλλοσυνες και υστεριες.

Υ.Γ. Εντελως απαραδεκτη η κινηση του Κουλη και της Σακελλαροπουλου να υιοθετησουν μια καταγγελια πριν αποδειχθει.

Εκτος αν πλεον ακομη και τα αυτονοητα, οτι πρεπει μια καταγγελια να αποδειχθει πριν κρεμασουμε τον καταγγελλομενο, τα εχουμε ξεχασει σε αυτη τη χωρα.
Αν εχει (που εχει) παραγραφεί η υπόθεση, αυτο φυσικα δεν ειναι ευθυνη του καταγγελλόμενου αλλά του καταγγέλλοντος.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.......Με αφορμη ενα καταπτυστο περιστατικο σηκωσατε σημαια αντρισμου και βλαχομαγκιας.....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.......ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΕΜΙΝΑΖΙ (αγαμητες νευρασθενικες ανοργασμικες κατσικες) ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥΣ.....
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΟΥΤΕ ΑΘΩΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ...ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!

Τι λες ρε τριμάλακα και συ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΗΤΑΝ;;; ΚΟΡΟΙΔΑ;;;
ποιες ειχε βιασει και αλλες?

Δεν ξέρουμε αλλά όσο έκλεινε το στόμα της επι 21 χρόνια δεν του έδινε την άνεση και την αυτοπεποίθηση να το ξανακάνει όποτε και όσο γούσταρε;
και βεβαια,αυτο ισχυει 1000% ,αλλα μπορεις να κατηγορησεις ενα θυμα βιασμου γιατι σωπασε ....???? εχεις δει τι μαλακιες γραφουν εδω μεσα,για σκεψου τοτε,.......Ξεκαθαρα τυπε περα απο τα μπινελικια .....την βιασε ,το καταπιε, αισθανθηκε ενοχη,ισως νομιζε οτι τον προκαλεσε, ξεφτιλα ντροπη,σιγα μη με πιστεψουν, ειπε θα το ξεχασει ,το κλεισε σε ενα κουτι ,προχωρησε τη ζωη και αυτο 23 στο μυαλο της ....ε τελικα ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ,ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.....ΗΘΕΛΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ....ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΗΔΗ....Κατι πονηροι ειπαν πως τον εκβιαζε κιολας...κανιβαλοι κανονικοι......ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΟΥΖΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ 1000ΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ.......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.....

Έλα όμως που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν υπήρξε βιασμός. Σίγουρα πάντως ξέρουμε οτι η τύπισσα αποκόμισε οφέλη από αυτή τη συνύπαρξη, σε συνδυασμό με το ταλέντο και τις δυνατότητές της.

Βιασμός ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ.
βασικα το μονο που μαθαμε ειναι οτι υπηρξε βιασμος.......

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
H πρόεδρος της Δημοκρατίας με ποιο σκεπτικό συνάντησε την κα Μπεκατωρου?
Αν αυριο αποδειχθεί οτι ελεγε ψεμματα και οτι ο άνθρωπος ειναι αθώος,θα εχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο Πανελλήνιο?θα πρέπει να παραιητηθεί?Ειναι και νομικός και έπρεπε να τα γνωρίζει αυτα.Με ποιο σκεπτικό πήρε θέση σε εν δυνάμει ανοιχτη δικαστική διαμάχη-αν και παραγεγραμμένη?Αυτός ειναι ο ρόλος της,
του κοινωνικου σχολιαστή?
Από την πρώτη στιγμη που την ειδα πέρσυ σε εκδήλωση στην Ξάνθη με....ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ κατ'αλαβα οτι μπάζει λιγο η γυναίκα..ελεος κυρά μου πρόεδρος εισαι,με φουσκωτο μπουφαν????
Ηταν και πρόεδρος του ΣτΕ τρομάρα της

Μάλλον έπαθε ελαφριά αμνησία σχετικά με το τεκμήριο της Αθωότητας
σωστο...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
ρε σεις πρωτη φορα δλδ ακουτε οτι οι γυναικες που εχουν βιαστει δεν μιλανε παρα μονο με υποστηριξη?
Ποιος βιασμος μωρε????
αν ξερεις οτι δεν ηταν να πας να καταθεσεις
Εγω ξερω ό,τι ειπε αυτη
Για βιασμο δεν ειπε
Οτι πηγε μονη στο δωματιο του ακουσα
α δλδ αν πας σε ενα δωματιο μπορουν να σε κακοποιησουν σεξουαλικα μετα ε?
δεν το ηξερα

Δε θα μάθουμε ποτέ ρε τρουμπ, τώρα πια είναι ο λόγος της εναντίον του λόγου του. Όλα τα άλλα είναι εικασίες.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΛΥΤΣΑ!

Στ αρχίδια μας, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ. Εσύ πες οτι την πιστεύεις και κόβεις τον πούτσο σου οτι λέει αλήθεια.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
@ Alex, @Makedonas @barou

Η εξουσια των εμπλεκομενων πηγαζει απο την κομματικη τους ιδιοτητα

Οταν τα κομματα τοποθετουν αχρηστους γλειφτες το αποτελεσμα θα ειναι αυτο που βλεπουμε

Εχουν ευθυνη πρωτιστως για την τοποθετηση τους με κριτηρια γλειψιματος και οχι ικανοτητων

Επαναλαμβανω το παραδειγμα των καθηγητων
Ενας σοβαρος επιστημονας αφοσιωμενος στο αντικειμενο του δεν θα ανταλλαξει βαθμους με τσιμπουκια

Ενα σκουπιδοδαπιτακι που διοριστηκε με βυσμα φυσικα θα εκμεταλευτει οτι του δινει η θεση του
Οπως ειχε γινει ο ιδιος πτυελοδοχειο για να διοριστει ετσι θα περιμενει να γινουν πτυελοδοχεια και οσοι θα βρεθουν υπο την "εξουσια" του
Όσο θα αναφέρεις στις τοποθετήσεις σου και στα επιχειρήματά σου την ΝΔ, τον τΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και λοιπά αποΚΟΜΑΤΑ, είσαι καταδικασμένος να βιώνεις όλα αυτά που συμβαίνουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Θα μας πει κανείς γαλάζιος ...

ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ;;;;;;

Γιατί υπάρχει μια καταγγελία ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ και πρέπει να αποφασίσουν τα δικαστήρια. ΒΛΑΚΑ.

Και γιατί ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ κάτι ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ θα έγραφαν τώρα, "ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ";

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΑ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε σεις πρωτη φορα δλδ ακουτε οτι οι γυναικες που εχουν βιαστει δεν μιλανε παρα μονο με υποστηριξη?
Ποιος βιασμος μωρε????
αν ξερεις οτι δεν ηταν να πας να καταθεσεις
Εγω ξερω ό,τι ειπε αυτη
Για βιασμο δεν ειπε
Οτι πηγε μονη στο δωματιο του ακουσα
ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ????? "Εκείνος προσπαθώντας να με πείσει, με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι ερωτικό απλά να συζητήσουμε. Ήξερε όμως πώς να μου μιλήσει και πώς να με ηρεμήσει και να με κάνει να ρίξω τις άμυνες μου. Και όταν αυτό έγινε, τότε άρχισε να ασελγεί εις βάρος μου. Προσπάθησα να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί.

Του είπα όχι, του επανέλαβα ότι δεν θέλω να προχωρήσω και εκείνος με ψεύτικα γλυκόλογα έλεγε ότι δεν είναι τίποτα κάνοντας χιούμορ. Έλεγε ότι θα σταματήσει αν δεν το θέλω, όμως δεν σταμάτησε ό,τι κι αν του έλεγα. Κλαμένη και ντροπιασμένη έφυγα από το δωμάτιο όταν αυτός ολοκλήρωσε και σηκώθηκε από πάνω μου.

Γύρισα στο δωμάτιο μου όπου η συναθλήτρια μου κοιμόταν ανυποψίαστη. Έκανα μπάνιο, ένιωθα βρώμικη, εξαντλημένη, ταπεινωμένη και ανίκανη να υπερασπιστώ τα δικαιώματα μου».

ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΟΠΕΛΑ?
Την φιλησε χωρις να το θελει και μετα της ειπε ελα στο δωματιο μου να συζητησουμε. Μετα αρχισε να την χαϊδολογαει, αλλά αυτη δεν εβαλε τις φωνες, δεν ζητησε βοηθεια, εκατσε κανονικα χωρις καν να της ασκησει σωματικη βια (δεν λεει ΠΟΥΘΕΝΑ για σωματικη βία).

Δεν υπαρχει λοιπον σωματικη βια, δεν υπαρχει ψυχολογικη βια, πηγε μονη της στο δωματιο ενω την ειχε φιλησει πριν, δεν φωναξε, δεν ουρλιαξε, δεν ζητησε βοηθεια, εφυγε και δεν ειπε τιποτα.

Αλλά υπαρχει βιασμος επειδή είπε γλυκολογα και την επεισε οτι "δεν ειναι τίποτα".
Οκ ενταξει. ειναι βεβαιο οτι θα καταδικαζοταν για βιασμο αυτος.

Υ.Γ. Με την λεξη "μπινέ" να αποκαλείς τους συγγενεις σου και τους κολλητους σου αν γουσταρεις. Εγω δεν σε εχω βρισει ποτέ και για να πω την αληθεια, αρχιζω να πιστευω αρκετα σε εχω ανεχθει. Και η πολλη ευγενεια μαλλον εκλαμβανεται ως αδυναμια. Δεν θελεις να με δεις απο την αναποδη. Καταλαβες ή εισαι εντελως ανικανος να συζητησεις σαν ανθρωπος?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
αλεξη οταν με το καλο σε βαλουν στην κυβερνηση και επιτελους βγεις στην τιβι θα λες τα ιδια?
Στην τιβι θα πω "Πρόκειται για ενα πολυ σοβαρο ζητημα, το οποιο βρισκεται στα χέρια της Δικαιοσυνης. Μεχρι να αποφανθει η Δικαιοσυνη, πρεπει να αποφευχθούν οι αφορισμοί απο την μια ή την αλλη πλευρα. Οταν φωτισθούν όλες οι πλευρές του ζητηματος, η κυβερνηση θα αποδώσει ανενδοίαστα τις ευθυνες όπου πρέπει να αποδοθούν". Θεσμικος και σωστος, χωρις εξαλλοσυνες και υστεριες.

Υ.Γ. Εντελως απαραδεκτη η κινηση του Κουλη και της Σακελλαροπουλου να υιοθετησουν μια καταγγελια πριν αποδειχθει.

Εκτος αν πλεον ακομη και τα αυτονοητα, οτι πρεπει μια καταγγελια να αποδειχθει πριν κρεμασουμε τον καταγγελλομενο, τα εχουμε ξεχασει σε αυτη τη χωρα.
Αν εχει (που εχει) παραγραφεί η υπόθεση, αυτο φυσικα δεν ειναι ευθυνη του καταγγελλόμενου αλλά του καταγγέλλοντος.
εκτος απο την υποκρισια που εχεις θλα τα αλλα ειναι πολυ σωστα που λες....
παντως ανθες την γνωμη μου...για να γινεις πολιτικος μην γινεσε υποκριτης σαν ολους τους αλλους,Πες αυτο που πιστευεις πραγματικα αυτο που γραφεις στα μπουρδελα....
γκωσαμε πια με της πιπες και τον εντυπωσιασμο :confused::confused::confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.......Με αφορμη ενα καταπτυστο περιστατικο σηκωσατε σημαια αντρισμου και βλαχομαγκιας.....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.......ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΕΜΙΝΑΖΙ (αγαμητες νευρασθενικες ανοργασμικες κατσικες) ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥΣ.....
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΟΥΤΕ ΑΘΩΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ...ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!

Τι λες ρε τριμάλακα και συ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΗΤΑΝ;;; ΚΟΡΟΙΔΑ;;;
ποιες ειχε βιασει και αλλες?

Δεν ξέρουμε αλλά όσο έκλεινε το στόμα της επι 21 χρόνια δεν του έδινε την άνεση και την αυτοπεποίθηση να το ξανακάνει όποτε και όσο γούσταρε;
και βεβαια,αυτο ισχυει 1000% ,αλλα μπορεις να κατηγορησεις ενα θυμα βιασμου γιατι σωπασε ....???? εχεις δει τι μαλακιες γραφουν εδω μεσα,για σκεψου τοτε,.......Ξεκαθαρα τυπε περα απο τα μπινελικια .....την βιασε ,το καταπιε, αισθανθηκε ενοχη,ισως νομιζε οτι τον προκαλεσε, ξεφτιλα ντροπη,σιγα μη με πιστεψουν, ειπε θα το ξεχασει ,το κλεισε σε ενα κουτι ,προχωρησε τη ζωη και αυτο 23 στο μυαλο της ....ε τελικα ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ,ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.....ΗΘΕΛΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ....ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΗΔΗ....Κατι πονηροι ειπαν πως τον εκβιαζε κιολας...κανιβαλοι κανονικοι......ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΟΥΖΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ 1000ΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ.......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.....

Έλα όμως που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν υπήρξε βιασμός. Σίγουρα πάντως ξέρουμε οτι η τύπισσα αποκόμισε οφέλη από αυτή τη συνύπαρξη, σε συνδυασμό με το ταλέντο και τις δυνατότητές της.

Βιασμός ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ.
βασικα το μονο που μαθαμε ειναι οτι υπηρξε βιασμος.......

Πάμε ξανά. Κατά τα ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Εν τω μεταξυ πλεον θα μπορει να σε εκβιασει η εργαζομενη για να μην σε καταγγειλει για σεξουαλικη παρενοχληση.ΙΜΟ στο μελλον οι εταιρειες θα παψουν να προσλαμβανουν γυναικες για να αποφυγουν τετοιες καταστασεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εν τω μεταξυ πλεον θα μπορει να σε εκβιασει η εργαζομενη για να μην σε καταγγειλει για σεξουαλικη παρενοχληση.ΙΜΟ στο μελλον οι εταιρειες θα παψουν να προσλαμβανουν γυναικες για να αποφυγουν τετοιες καταστασεις.
Α μπραβο. Εγω αν ειχα επιχειρηση, δεν θα προσλαμβανα ξανά ποτέ γυναίκα. Ασε ρε. Εδω βλεπεις υπαρχουν αντρες που ειναι ετοιμοι να σε φανε μολις μυξοκλαψει η γυναικα. Μακριααααααααα

Το ποσο κακο εκανε η Μπεκατωρου στο γυναικειο φύλο, δεν θα αργησει να φανεί.
Αλλά οι ολιγονοϊκοί στα καναλια και στα σοσιαλ μίντια του κωλου βλεπουν οτι "θα σπασει το αποστημα".
Καλα, ενταξει.
Βαλτε το και λιγο να δουλεψει. Ευτυχως βλεπω αρκετα φωτεινα παραδειγματα εδω μεσα ανθρωπων που δεν ξεχασαν να σκεφτονται και δεν ασχολουνται μονο με το τι κομμα ηταν ο καταγγελλομενος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

παντως ανθες την γνωμη μου...για να γινεις πολιτικος μην γινεσε υποκριτης σαν ολους τους αλλους,Πες αυτο που πιστευεις πραγματικα αυτο που γραφεις στα μπουρδελα....
Αν στην πολιτικη μιλαω οπως πραγματικα σκεφτομαι, η πολιτικη θα με κρατησει καπου τριαμισι λεπτα της ωρας

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506

Αν στην πολιτικη μιλαω οπως πραγματικα σκεφτομαι, η πολιτικη θα με κρατησει καπου τριαμισι λεπτα της ωρας
αυτο τωρα για καλο το ειπες? :confused::confused::confused:

εσυ δεν εισαι που κατηγορεις τον τσιπρα?
χμμμμμ οκ
ευτυχως ο κουλης λεει αληθεια γιατι δεν ειχα αλλη ελπιδα....τα πατε τελεια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506

ολη η πολιτικη ζωη της χωρας μας σε ποστ τυποι....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

αυτο τωρα για καλο το ειπες? :confused::confused::confused:

εσυ δεν εισαι που κατηγορεις τον τσιπρα?
χμμμμμ οκ
ευτυχως ο κουλης λεει αληθεια γιατι δεν ειχα αλλη ελπιδα....τα πατε τελεια
Κάτσε ρε φιλε γιατι θα με τρελανεις.
Πού μιλαμε ακριβως οπως σκεφτομαστε?
Στη σχεση μας? Στους φιλους μας? Σε ολους δεν περναμε τα παντα μεσα απο ενα φιλτρο?
Το να λεμε ό,τι σκεφτομαστε ειναι ωραιο δηλαδη?
Ας πουμε αν εγω πω σε εναν κολλητο μου οτι πρεπει να κανει μπανιο συχνοτερα ή οτι πολυ θα γουσταρα να γαμησω την 19χρονη κορη του, ποσα λεπτα της ωρας θα κρατησει η φιλία μας?
Αν πώ στη γυναικα μου ό,τι σκεφτομαι για τη μανα της, ποσα λεπτα θα κρατησει ο γαμος μου?
Αν πω στην βίζιτα οτι η μυτη της ειναι σαν μπουγατσομαχαιρο, ποσα λεπτα θα κρατησει το ραντεβου?

Αν πω στον πελατη μου οτι μου εχει πρηξει τ αρχιδια, σε ποσα λεπτα θα με απολυσει?

Δεν καταλαβα λοιπον, στην πολιτικη υπαρχει καποιος λογος να λεμε ο,τι σκεφτομαστε?
Το θεμα ειναι να εισαι χρησιμος, οχι να εκτονωνεσαι απλως. Πολιτισμος λεγεται.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
που μιλαμε οπως σκεφτομαστε?????????
σορυ αλεξ :confused::confused::confused:
παντου ισως οχι με την ενταση που το σκεφτομαστε αλλα παντου...
αστο
αστο
αστο
το κανεις ολο και χειροτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom