alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Οταν κοψεις την φεμιναζί υστερια, θα αντιληφθεις οτι πολυ περισσοτερο κωλοτριβονται οι γυναικες στην εξουσια/αφεντικο/προισταμενο για να εξελιχθούν παρά το αντιθετοτι να καταλαβω ειμαι στον χωρο απο τα 18μου....εχω δει και κανει οτι γουσταρεις....αλλα να ζορισω γυναικα για να σπρωξω ποτε,ποιος ο λογος...σας το εγραψα καθαρα.....αυτοι που ΒΙΑΖΟΥΝ και δεν ειναι ψυχοπαθεις σαλεμενοι (αυτο ειναι αλλο) πρωτιστως βιαζουν για να επιβεβαιωσουν την κυριαρχια τους ....εισαι τελειως μαλακας?ο γουανσταιν ας πουμε δεν μπορουσε να παρει 10 τανες να τον κανουν αλοιφη ???να γαμησει εψαχνε???Αφου δεν καταλαβαινεις, δεν υπαρχει λογος να συζηταμε. Οσοι μπορουν, καταλαβαν. Οσοι δεν μπορουν, δεν θα καταλαβουν οσο κι αν εξηγησω.για πες ρε μαγκα τι θεση εξουσιας εχει ο καφετεριας δηλαδη,δεν μπορει η αλλη να του τριψει τα μουτρα και να φυγει?Επισης εχω βαρεθει να διαβαζω για την "θεση εξουσιας" που ειχε ο καταγγελλομενος.
Σιγα την θεση εξουσιας ρε.
Θεση εξουσιας εχει ο ιδιοκτητης της καφετεριας, που θα να παρει η σερβιτορα 600 ευρω το μηνα για να ζησει, πρεπει να δεχεται να της πιανει τον κωλο.
Η αλλη "πιεστηκε" για να γινει ολυμπιονικης, οχι για να βρει ενα μισθο.
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ?
Ο αφεντικος/προισταμενος/εξουσίας θα βρει να γαμησει, ακομη κι αν δεν του καθισει η υφισταμενη.
Η υφισταμενη ομως πολυ πιο ευκολα θα μπει στον πειρασμο να ανοιξει τα ποδια σε καποιον για να εξελιχθεί, και αν δεχθεί προταση, θα πεταξει την σκουφια της.
Βεβαια μπορει μετα απο 25 χρονια να σου την φερει για τον οποιονδηποτε λογο, και ο καθε closer να σπευδει να σκιζει τις ζαρτιερες του για να την στηριξει.