Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επισης εχω βαρεθει να διαβαζω για την "θεση εξουσιας" που ειχε ο καταγγελλομενος.
Σιγα την θεση εξουσιας ρε.
Θεση εξουσιας εχει ο ιδιοκτητης της καφετεριας, που θα να παρει η σερβιτορα 600 ευρω το μηνα για να ζησει, πρεπει να δεχεται να της πιανει τον κωλο.

Η αλλη "πιεστηκε" για να γινει ολυμπιονικης, οχι για να βρει ενα μισθο.
για πες ρε μαγκα τι θεση εξουσιας εχει ο καφετεριας δηλαδη,δεν μπορει η αλλη να του τριψει τα μουτρα και να φυγει?
Αφου δεν καταλαβαινεις, δεν υπαρχει λογος να συζηταμε. Οσοι μπορουν, καταλαβαν. Οσοι δεν μπορουν, δεν θα καταλαβουν οσο κι αν εξηγησω.
τι να καταλαβω ειμαι στον χωρο απο τα 18μου....εχω δει και κανει οτι γουσταρεις....αλλα να ζορισω γυναικα για να σπρωξω ποτε,ποιος ο λογος...σας το εγραψα καθαρα.....αυτοι που ΒΙΑΖΟΥΝ και δεν ειναι ψυχοπαθεις σαλεμενοι (αυτο ειναι αλλο) πρωτιστως βιαζουν για να επιβεβαιωσουν την κυριαρχια τους ....εισαι τελειως μαλακας?ο γουανσταιν ας πουμε δεν μπορουσε να παρει 10 τανες να τον κανουν αλοιφη ???να γαμησει εψαχνε???
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ?
Οταν κοψεις την φεμιναζί υστερια, θα αντιληφθεις οτι πολυ περισσοτερο κωλοτριβονται οι γυναικες στην εξουσια/αφεντικο/προισταμενο για να εξελιχθούν παρά το αντιθετο
Ο αφεντικος/προισταμενος/εξουσίας θα βρει να γαμησει, ακομη κι αν δεν του καθισει η υφισταμενη.
Η υφισταμενη ομως πολυ πιο ευκολα θα μπει στον πειρασμο να ανοιξει τα ποδια σε καποιον για να εξελιχθεί, και αν δεχθεί προταση, θα πεταξει την σκουφια της.
Βεβαια μπορει μετα απο 25 χρονια να σου την φερει για τον οποιονδηποτε λογο, και ο καθε closer να σπευδει να σκιζει τις ζαρτιερες του για να την στηριξει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οτι το μεγαλυτερο ποσοστο δεν μιλαει ειτε απο ντροπη ειτε απο τον φοβο του στιγματισμου?
Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας μού φαινεται.
Δεν μιλαμε για ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣΜΟΥ που ειναι αξιοσεβαστα 100%.

Μιλαμε για τις γυναικες που υποκυπτουν σε προτασεις για να εχουν οφέλη.
Δεν ειναι βιασμος αυτο.
Ειναι συναλλαγη.
Και αμφοτεροι ειναι συμμετεχοντες στη συναλλαγη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
αλεξη οταν με το καλο σε βαλουν στην κυβερνηση και επιτελους βγεις στην τιβι θα λες τα ιδια?
απντα με το χερι στην καρδια

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.......Με αφορμη ενα καταπτυστο περιστατικο σηκωσατε σημαια αντρισμου και βλαχομαγκιας.....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.......ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΕΜΙΝΑΖΙ (αγαμητες νευρασθενικες ανοργασμικες κατσικες) ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥΣ.....
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΟΥΤΕ ΑΘΩΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ...ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!

Τι λες ρε τριμάλακα και συ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΗΤΑΝ;;; ΚΟΡΟΙΔΑ;;;
ποιες ειχε βιασει και αλλες?

Δεν ξέρουμε αλλά όσο έκλεινε το στόμα της επι 21 χρόνια δεν του έδινε την άνεση και την αυτοπεποίθηση να το ξανακάνει όποτε και όσο γούσταρε;
και βεβαια,αυτο ισχυει 1000% ,αλλα μπορεις να κατηγορησεις ενα θυμα βιασμου γιατι σωπασε ....???? εχεις δει τι μαλακιες γραφουν εδω μεσα,για σκεψου τοτε,.......Ξεκαθαρα τυπε περα απο τα μπινελικια .....την βιασε ,το καταπιε, αισθανθηκε ενοχη,ισως νομιζε οτι τον προκαλεσε, ξεφτιλα ντροπη,σιγα μη με πιστεψουν, ειπε θα το ξεχασει ,το κλεισε σε ενα κουτι ,προχωρησε τη ζωη και αυτο 23 στο μυαλο της ....ε τελικα ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ,ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.....ΗΘΕΛΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ....ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΗΔΗ....Κατι πονηροι ειπαν πως τον εκβιαζε κιολας...κανιβαλοι κανονικοι......ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΟΥΖΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ 1000ΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ.......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ρε σεις πρωτη φορα δλδ ακουτε οτι οι γυναικες που εχουν βιαστει δεν μιλανε παρα μονο με υποστηριξη?
Ποιος βιασμος μωρε????
αν ξερεις οτι δεν ηταν να πας να καταθεσεις
Εγω ξερω ό,τι ειπε αυτη
Για βιασμο δεν ειπε
Οτι πηγε μονη στο δωματιο του ακουσα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Άλεξ αυτά που λες καθορίζονται απόλυτα από το ότι είναι στέλεχος της ΝΔ.
Φαντάσου τι θα έλεγες, αν το ίδιο ακριβώς συμβάν ... το έκανε κάποιος άλλου κόμματος !!!!!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ρε σεις πρωτη φορα δλδ ακουτε οτι οι γυναικες που εχουν βιαστει δεν μιλανε παρα μονο με υποστηριξη?
Ποιος βιασμος μωρε????
Εγω ξερω ό,τι ειπε αυτη
Για βιασμο δεν ειπε
α δλδ αν πας σε ενα δωματιο μπορουν να σε κακοποιησουν σεξουαλικα μετα ε?
δεν το ηξερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άλεξ αυτά που λες καθορίζονται απόλυτα από το ότι είναι στέλεχος της ΝΔ.
Φαντάσου τι θα έλεγες, αν το ίδιο ακριβώς συμβάν ... το έκανε κάποιος άλλου κόμματος !!!!!!!
Αυτη ειναι η γνωμη σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ποιος βιασμος μωρε????
Εγω ξερω ό,τι ειπε αυτη
Για βιασμο δεν ειπε
δεν το ηξερα
Οκ τύπε ενταξει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Επισης εχω βαρεθει να διαβαζω για την "θεση εξουσιας" που ειχε ο καταγγελλομενος.
Σιγα την θεση εξουσιας ρε.
Θεση εξουσιας εχει ο ιδιοκτητης της καφετεριας, που θα να παρει η σερβιτορα 600 ευρω το μηνα για να ζησει, πρεπει να δεχεται να της πιανει τον κωλο.

Η αλλη "πιεστηκε" για να γινει ολυμπιονικης, οχι για να βρει ενα μισθο.
Όλα σχετικά είναι. Γιατί από την άλλη η σερβιτόρα μπορεί να πάει σε άλλο καφέ να πιάσει δουλειά ενώ η αθλήτρια που τα όνειρα της όλα είναι να πετύχει στον αθλητισμό τι θα κάνει? θα πάει σε άλλο όμιλο να γίνει ολυμπιονίκης?
Συγνωμη που αδυνατω να συγκρινω το ψωμι με το παντεσπανι
Δηλαδή η εκμετάλλευση είναι πιο ανεκτή εαν συμβαίνει στα σαλόνια και όχι στα αλώνια?
Ακριβως το αντιθετο λεω, συγκεντρωσου
Από τα γραφόμενα σου διαπιστώνω ότι δεν θεωρείς ότι ο τύπος ήταν σε θέση εξουσίας επειδή αυτή ήθελε να γίνει αθλητής και όχι να βγάλει ένα μεροκάμματο. Και διαφωνώ και σου λέω ότι σε θέση εξουσίας θεωρείται ο οποιοσδήποτε καθορίζει κάτι που εσύ είσαι διατεθημένος να φτάσεις στα άκρα για να το αποκτήσεις (γνώμη μου πάντα). Διότι αν ο χοντρός αυτός δε ήταν στη θέση που ήταν δεν θα του έλεγε ούτε καλημέρα αυτή.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.......Με αφορμη ενα καταπτυστο περιστατικο σηκωσατε σημαια αντρισμου και βλαχομαγκιας.....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.......ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΕΜΙΝΑΖΙ (αγαμητες νευρασθενικες ανοργασμικες κατσικες) ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥΣ.....
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΟΥΤΕ ΑΘΩΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ...ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!

Τι λες ρε τριμάλακα και συ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΗΤΑΝ;;; ΚΟΡΟΙΔΑ;;;
ποιες ειχε βιασει και αλλες?

Δεν ξέρουμε αλλά όσο έκλεινε το στόμα της επι 21 χρόνια δεν του έδινε την άνεση και την αυτοπεποίθηση να το ξανακάνει όποτε και όσο γούσταρε;
και βεβαια,αυτο ισχυει 1000% ,αλλα μπορεις να κατηγορησεις ενα θυμα βιασμου γιατι σωπασε ....???? εχεις δει τι μαλακιες γραφουν εδω μεσα,για σκεψου τοτε,.......Ξεκαθαρα τυπε περα απο τα μπινελικια .....την βιασε ,το καταπιε, αισθανθηκε ενοχη,ισως νομιζε οτι τον προκαλεσε, ξεφτιλα ντροπη,σιγα μη με πιστεψουν, ειπε θα το ξεχασει ,το κλεισε σε ενα κουτι ,προχωρησε τη ζωη και αυτο 23 στο μυαλο της ....ε τελικα ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ,ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.....ΗΘΕΛΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ....ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΗΔΗ....Κατι πονηροι ειπαν πως τον εκβιαζε κιολας...κανιβαλοι κανονικοι......ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΟΥΖΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ 1000ΦΟΡΕΣ ΤΩΡΑ.......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.....

Έλα όμως που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν υπήρξε βιασμός. Σίγουρα πάντως ξέρουμε οτι η τύπισσα αποκόμισε οφέλη από αυτή τη συνύπαρξη, σε συνδυασμό με το ταλέντο και τις δυνατότητές της.

Βιασμός ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Ποιος βιασμος μωρε????
Εγω ξερω ό,τι ειπε αυτη
Για βιασμο δεν ειπε
ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ????? "Εκείνος προσπαθώντας να με πείσει, με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι ερωτικό απλά να συζητήσουμε. Ήξερε όμως πώς να μου μιλήσει και πώς να με ηρεμήσει και να με κάνει να ρίξω τις άμυνες μου. Και όταν αυτό έγινε, τότε άρχισε να ασελγεί εις βάρος μου. Προσπάθησα να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί.

Του είπα όχι, του επανέλαβα ότι δεν θέλω να προχωρήσω και εκείνος με ψεύτικα γλυκόλογα έλεγε ότι δεν είναι τίποτα κάνοντας χιούμορ. Έλεγε ότι θα σταματήσει αν δεν το θέλω, όμως δεν σταμάτησε ό,τι κι αν του έλεγα. Κλαμένη και ντροπιασμένη έφυγα από το δωμάτιο όταν αυτός ολοκλήρωσε και σηκώθηκε από πάνω μου.

Γύρισα στο δωμάτιο μου όπου η συναθλήτρια μου κοιμόταν ανυποψίαστη. Έκανα μπάνιο, ένιωθα βρώμικη, εξαντλημένη, ταπεινωμένη και ανίκανη να υπερασπιστώ τα δικαιώματα μου».

ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΟΠΕΛΑ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Αγαπητοί αγαμητοι γειά σας
Να πω μια γνώμη
1.η χώρα είναι γεμάτη σαλιγκαριοθς
2 όλες επαναστατουν κατόπιν εορτής και βολεμενες
3 καλά εκανε η ψόφια
Αχωνευτος ο γλιτσας
Οριγκιναλ κοματοσκυλο
4.Η χώρα είναι ΜΠΑΝΆΝΙΑ
5.Αυτη θα βγει βουλευτής με τον Κουλις

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ποιος βιασμος μωρε????
Εγω ξερω ό,τι ειπε αυτη
Για βιασμο δεν ειπε
δεν το ηξερα

Δε θα μάθουμε ποτέ ρε τρουμπ, τώρα πια είναι ο λόγος της εναντίον του λόγου του. Όλα τα άλλα είναι εικασίες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Ποιος βιασμος μωρε????
Εγω ξερω ό,τι ειπε αυτη
Για βιασμο δεν ειπε
δεν το ηξερα

Δε θα μάθουμε ποτέ ρε τρουμπ, τώρα πια είναι ο λόγος της εναντίον του λόγου του. Όλα τα άλλα είναι εικασίες.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΛΥΤΣΑ!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Θα μας πει κανείς γαλάζιος ...

ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ;;;;;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
H πρόεδρος της Δημοκρατίας με ποιο σκεπτικό συνάντησε την κα Μπεκατωρου?
Αν αυριο αποδειχθεί οτι ελεγε ψεμματα και οτι ο άνθρωπος ειναι αθώος,θα εχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο Πανελλήνιο?θα πρέπει να παραιητηθεί?Ειναι και νομικός και έπρεπε να τα γνωρίζει αυτα.Με ποιο σκεπτικό πήρε θέση σε εν δυνάμει ανοιχτη δικαστική διαμάχη-αν και παραγεγραμμένη?Αυτός ειναι ο ρόλος της,
του κοινωνικου σχολιαστή?
Από την πρώτη στιγμη που την ειδα πέρσυ σε εκδήλωση στην Ξάνθη με....ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ κατ'αλαβα οτι μπάζει λιγο η γυναίκα..ελεος κυρά μου πρόεδρος εισαι,με φουσκωτο μπουφαν????
Ηταν και πρόεδρος του ΣτΕ τρομάρα της

Μάλλον έπαθε ελαφριά αμνησία σχετικά με το τεκμήριο της Αθωότητας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Εγώ έχω την εντύπωση ότι ψάξει κανείς τα άπλυτα τους πολιτικού-επιχειρηματικού-αθλητικού κόσμου ο τόπος βρομάει από εκμετάλλευση και κοπέλες που πέρασαν από το κρεβάτι του κάθε χοντρού μπάρμπα για να μην πάρουν πούλο από το ''industry''. Το θέμα ζέχνει από την ρίζα του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom