Κανετε λες και δεν τα βλεπετε αυτα παντου σε ολες τις πτυχες της ζωης......ποσοι απο σας ρε μπαγλαμαδες δεν εχετε κανει μουγγα για να μην μπλεξετε και εχετε πει αστο να πα να γαμηθει ξεχασε το.......ε αυτη ετυχε να το ξεχναει για 22 23 χρονια μεχρι που βρηκε το θαρρος και το ειπε ......ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!
ναι μονο που αυτη του εκατσε τελικα...σε αντιθεση με την αλλη την κοπελιτσα απο τα γρεβενα ή την λαμια που ειπε οχι στον μπαρμπα και δεν εγινε ποτε ιστιοπλοος...
Η περιγραφη δεν ειναι του εκατσα......ειναι με γαμησε παρα την αρνηση μου και απο την ντροπη το κρατησα κρυφο 23 χρονια......αυτο ειπε!
και ολως τυχαιως η ντροπη κρατησε ΑΚΡΙΒΩΣ οσο και η καριερα της στην ιστιοπλοια.... Οταν τελειωσε με το αθλημα τελειωσε και η ντροπη της...... Εχασε ολα τα δικια που ειχε... Οταν κατι γινεται τον δινεις τον παπαρα εκεινη την ωρα...οχι μετα απο 25 χρονια.... Σ αρεσει,δεν σ αρεσει, η σιωπη της ηταν ωφελεια για αυτην.... Και ποιος μου λεει εμενα οτι ολα αυτα τα χρονια δεν εκβιαζε τον παπαρα..."βαλε εμενα μεσα,γιατι θα πω για εκεινο το βραδυ τοτε"...ποιος μου λεει οτι δεν τον ειχε του χεριου της 25 χρονια τωρα?? Ποιος μου λεει οτι δεν τον εκβιαζε να διωξει αθλητριες που αξιζαν για να μην της φανε την θεση??? Βλεπεις??? ΤΩΡΑ η Μπεκατ. μου εχει δωσει το δικαιωμα να κανω ολες αυτες τις σκεψεις....ενω αν τον εδινε τοτε???
Ολη μερα με πρηξανε τα @@ στο ραδιοφωνο και εβαλα να ακουσω Μετροπολις(που δεν ακουω)....Εκει ο Ραπ εθεσε την πιο ωραια απορια...."Αν την βιαζε,οχι ο αντιπροεδρος,αλλα ενας τυχαιος φροντιστης,ενας υπαλληλος.....θα τον εδινε κατευθειαν""?????