Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
τη μπεκατορου για βουλευτη την βλεπω στις επομενες εκλογες
ετσι δουλευει το συστημα
Περιπτωση στρος καν.

Υποψηφιος βουλευτης ή προεδρειο στην ομοσπονδια
Δλδ βεζυρης στην θεση του βεζυρη.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Πρώτα ¨τώρα θυμήθηκε να το πει?¨, στην συνέχεια ¨λέει ψέμματα¨, μετά ¨θα κατέβει στις εκλογές έχει σχέδιο¨..τώρα ¨απαγορέυεται να την πέσουν οι έχοντες εξουσία?¨...καλά το πάτε, μην ξεχάσετε στο επόμενο ¨πέσιμό¨ σας να ρίξετε και έναν πούτσο στην άλλη χωρίς να το θέλει...έτσι δεν γίνονται τα πεσίματα?? Επίσης όταν το αφεντικό της κόρης σας της ζητήσει να τον τσιμπουκώσει στο γραφείο για να μην την απολύσει να του πείτε μπράβο μάγκα ωραίο ¨πέσιμο¨.

τυπε οταν το αφεντικο της κορης μου ζητησει να τον τσιμπουκωσει, η κορη μου εχει 2 επιλογες :
ή να τον τσιμπουκωσει και να το βουλωσει για παντα
ή να αρνηθει και να τον καταγγειλει (οτι ειναι ανηθικος απλα, γιατι το να ζητησω απο καποια τσιμπουκι δεν ειναι ποινικο αδικημα)

και τσιμπουκι και καταγγελια δεν πανε μαζι...

οταν ο αλλος σε φιλαει στον δρομο, οπως εκανε στην μπεκατωρου, μετα δεν πηγαινεις στο δωματιο του!!!!!!!

Το αφεντικο απλα προσφερει μια δουλεια
Αν ενας κομματικος κολαουζος ελεγε στην κορη σου..
Αν θες να γινεις ιστιοπλοος/δικηγορινα/καθηγητρια/αστροναυτης...
Κατσε να σε γαμησω διαφορετικα βρες κατι αλλο να ασχοληθεις, τι θα εκανες?
Εγω παντως θα φροντιζα να υποφερει
ΟΥΤΕ ΚΑΝ....Αυτο ειναι απλα ανηθικο.....ΕΔΩ η φαση ειναι αυτη-
-ΑΝ ΕΝΑς ΚΩΜΜΑΤΙΚΟς ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ αφου πρωτα κερδιζε την εμπιστοσυνη της κορης σου και μετα ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ παρα την θεληση της και της ελεγε
Αν θες να γινεις ιστιοπλοος δικηγορινα καθηγητρια αστροναυτης
μην μιλησεις οτι σε γαμησα,αλλιως βρες κατι αλλο να ασχοληθεις,τι θα εκανες......?
ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ....ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.......Με αφορμη ενα καταπτυστο περιστατικο σηκωσατε σημαια αντρισμου και βλαχομαγκιας.....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.......ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΕΜΙΝΑΖΙ (αγαμητες νευρασθενικες ανοργασμικες κατσικες) ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥΣ.....
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΟΥΤΕ ΑΘΩΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ...ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!

Μια απορία , τόσα χρόνια μετά αν ο τύπος στο μεταξύ είχε πεθάνει τι είδους καταγγελία θα γινόταν ; :think:

Μήπως κάτι σαν το παρακάτω φανταστικό σενάριο γνωστου δικηγόρου ;

Ο χρήστης Θάνος Καρατσιώλης αισθάνεται αποφασισμένος με το χρήστη Θάνος Καρατσιώλης στην τοποθεσία Ποντιακος Συλλογος Πτολεμαϊδας.
Χθες στις 1:46 μ.μ. · Πτολεμαΐδα, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ·
Μόλις πριν λίγο η γιαγιά μου, που αισίως κλείνει φέτος τα 96 χρόνια της, μου αποκάλυψε τηλεφωνικά, μετά τη δύναμη που πήρε από τις καταγγελίες γνωστής πρωταθλήτριας, ότι την είχε κουντουπώσει ένας υπερήλικας παράγοντας στο τμήμα ποντιακών χορών που πήγαινε σε ηλικία 22 χρόνων το έτος 1947, κατά τη διάρκεια μιας χοροεσπερίδας...
Πήγε στο σπίτι του μετά το πέρας της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης για να γιορτάσουν και αφού είχαν πιει και 2-3 μπουκάλια κρασί, έγινε ό,τι έγινε αλλά μετά από κάποιες ώρες η γιαγιά μου το μετάνιωσε...
Τότε δεν μίλησε, γιατί το ποντιακό σωματείο του χωριού της διακρίνονταν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και δεν ήθελε και να χαλάσει το κλίμα, συν το ότι ο παράγοντας ήταν πολύ ισχυρός, ούτε τα επόμενα 50-60 χρόνια μίλησε, γιατί δεν το είχε ξεπεράσει ακόμα αλλά τώρα μετά από 74 χρόνια βρήκε τη δύναμη, χάρη στο κουράγιο που πήρε από τις καταγγελίες της πρωταθλήτριας, να το αποκαλύψει σε εμένα για να προβούμε άμεσα σε καταγγελία στον εισαγγελέα...
Τα κακό είναι ότι τόσα χρόνια μετά έχει πεθάνει και ο ίδιος ο σάτυρος αλλά και τα παιδιά του, οπότε θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε νομικά τα εγγόνια του, που τώρα θα πρέπει να είναι στην ηλικία της γιαγιάς μου περίπου...
Ποτέ δεν είναι αργά, γιατί μετά θα είναι αργότερα...

Σωστός ο δικηγόρος!!!!

Αυτός δεν ειναι που ειχε γνωστός σε κατι μεσημεριανες εκπομπές που ειχε πει κατι για τις χοντρές γυναίκες????

Ναι αυτός είναι , είχε βγει τότε στην Καινούργιου αν θυμάμαι καλά , και ίσως και σε άλλες εκπομπες.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
23 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΣΕΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ.....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,να σκεφτει πως αυτη φταιει ,πως του εδωσε λαθος μνμτα,πως τον προκαλεσε...πως αφου δε μιλησε καλυτερα να σκασει,πως αν μιλησει θα τα κανει πουτανα ολα....ελα ρε κανετε πως ξερετε χτεσινοι .Ε ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΝΕΙ και να σκεφτεται αν εφταιξε καπου ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΚΟΜΑ....ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.....100 ΑΛΛΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ 1000ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ Η ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πουτσα και ξυλο σε οποιον μαλακα προσπαθει να εκμεταλευτει την θεση - αξιωμα π εχει για να γαμησει.

Ειναι οπως ενας ιδιοκτητης καφετεριας να γαμησει την σερβιτορα π χει στο μαγαζι.Πιθανοτατα του ρχεται πουτσα...Γι αυτο γαμανε πελατισσες κ ειναι ησυχοι κ αφηνουν τις σερβιτορες για τους Dj's και τα σερβιτορια.

Τοσο δυσκολο ειναι;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Κανετε λες και δεν τα βλεπετε αυτα παντου σε ολες τις πτυχες της ζωης......ποσοι απο σας ρε μπαγλαμαδες δεν εχετε κανει μουγγα για να μην μπλεξετε και εχετε πει αστο να πα να γαμηθει ξεχασε το.......ε αυτη ετυχε να το ξεχναει για 22 23 χρονια μεχρι που βρηκε το θαρρος και το ειπε ......ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!

ναι μονο που αυτη του εκατσε τελικα...σε αντιθεση με την αλλη την κοπελιτσα απο τα γρεβενα ή την λαμια που ειπε οχι στον μπαρμπα και δεν εγινε ποτε ιστιοπλοος...:confused:
Η περιγραφη δεν ειναι του εκατσα......ειναι με γαμησε παρα την αρνηση μου και απο την ντροπη το κρατησα κρυφο 23 χρονια......αυτο ειπε!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Πουτσα και ξυλο σε οποιον μαλακα προσπαθει να εκμεταλευτει την θεση - αξιωμα π εχει για να γαμησει.

Ειναι οπως ενας ιδιοκτητης καφετεριας να γαμησει την σερβιτορα π χει στο μαγαζι.Πιθανοτατα του ρχεται πουτσα...Γι αυτο γαμανε πελατισσες κ ειναι ησυχοι κ αφηνουν τις σερβιτορες για τους Dj's και τα σερβιτορια.

Τοσο δυσκολο ειναι;

σαν γκομενα κανεις...τροχονομος στην πουτσα μας εισαι?:confused::confused:
αλλοι εκμεταλλευονται την θεση τους, αλλοι τα λεφτα τους, αλλοι την ομορφια τους.....και ο χοντρομπαλας γιος του εφοπλιστη χρησιμοποιει τα φραγκα του για να κυλοφορει την διμετρη μουναρα...τι να κανουμε τωρα, ετσι ειναι η ζωη...
παντως ετσι οπως κανετε την κοινωνια, δεν θα αργησει ο καιρος που θα δουμε και την σπυροπουλου να καταγγελει τον κοντομηνα οτι την βιασε...
γενικα πρεπει να φυλαγομαστε πολυ απο ολους εσας....
:confused::confused::confused::confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ας ελπιζω πως το κερδος στην υποθεση θα ειναι η παυση της μονιμοτητας σε θεσεις του δημοσιου πχ ομοσπονδιες, συλλογους, σωματεια, οργανισμους, συνεταιρισμους, προεδρεια, καθηγητιλικια ιατριλικια οπως γινετε σε καθε σοβαρο κρατος,

Κ οτι ειναι με εκλογες, να μην μπορουν να συμετασχουν τα ίδια ατομα απο καμμια αλλη θεση. . Μια πενταετια μονο κ μετα Σπιτι τους

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

Τοσο δυσκολο ειναι;
ρε συ χαλαστη,μην τα κανεις τωρα ισιωμα ολα ...κακο ειναι να γαμησει ενας την σερβιτορα στο μαγαζι του,η η σερβιτορα να γαμηθει μαζι του??????? ανηθικο θα ειναι να πει στην σερβιτορα πιπα η φυγε.....ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ θα ειναι αυτος που εχει την καφετερια να γαμησει με την χρηση βιας την σερβιτορα στο μαγαζι του....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

Τοσο δυσκολο ειναι;

αλλοι εκμεταλλευονται την θεση τους, αλλοι τα λεφτα τους, αλλοι την ομορφια τους.....και ο χοντρομπαλας γιος του εφοπλιστη χρησιμοποιει τα φραγκα του για να κυλοφορει την διμετρη μουναρα...τι να κανουμε τωρα, ετσι ειναι η ζωη...
παντως ετσι οπως κανετε την κοινωνια, δεν θα αργησει ο καιρος που θα δουμε και την σπυροπουλου να καταγγελει τον κοντομηνα οτι την βιασε...
Καλα χαλαρωσε....

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Τοσο δυσκολο ειναι;

Αμην κ ποτε

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.783
Πόντοι
1.756
Κανετε λες και δεν τα βλεπετε αυτα παντου σε ολες τις πτυχες της ζωης......ποσοι απο σας ρε μπαγλαμαδες δεν εχετε κανει μουγγα για να μην μπλεξετε και εχετε πει αστο να πα να γαμηθει ξεχασε το.......ε αυτη ετυχε να το ξεχναει για 22 23 χρονια μεχρι που βρηκε το θαρρος και το ειπε ......ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!

ναι μονο που αυτη του εκατσε τελικα...σε αντιθεση με την αλλη την κοπελιτσα απο τα γρεβενα ή την λαμια που ειπε οχι στον μπαρμπα και δεν εγινε ποτε ιστιοπλοος...:confused:
Η περιγραφη δεν ειναι του εκατσα......ειναι με γαμησε παρα την αρνηση μου και απο την ντροπη το κρατησα κρυφο 23 χρονια......αυτο ειπε!
και ολως τυχαιως η ντροπη κρατησε ΑΚΡΙΒΩΣ οσο και η καριερα της στην ιστιοπλοια.... Οταν τελειωσε με το αθλημα τελειωσε και η ντροπη της...... Εχασε ολα τα δικια που ειχε... Οταν κατι γινεται τον δινεις τον παπαρα εκεινη την ωρα...οχι μετα απο 25 χρονια.... Σ αρεσει,δεν σ αρεσει, η σιωπη της ηταν ωφελεια για αυτην.... Και ποιος μου λεει εμενα οτι ολα αυτα τα χρονια δεν εκβιαζε τον παπαρα..."βαλε εμενα μεσα,γιατι θα πω για εκεινο το βραδυ τοτε"...ποιος μου λεει οτι δεν τον ειχε του χεριου της 25 χρονια τωρα?? Ποιος μου λεει οτι δεν τον εκβιαζε να διωξει αθλητριες που αξιζαν για να μην της φανε την θεση??? Βλεπεις??? ΤΩΡΑ η Μπεκατ. μου εχει δωσει το δικαιωμα να κανω ολες αυτες τις σκεψεις....ενω αν τον εδινε τοτε???
Ολη μερα με πρηξανε τα @@ στο ραδιοφωνο και εβαλα να ακουσω Μετροπολις(που δεν ακουω)....Εκει ο Ραπ εθεσε την πιο ωραια απορια...."Αν την βιαζε,οχι ο αντιπροεδρος,αλλα ενας τυχαιος φροντιστης,ενας υπαλληλος.....θα τον εδινε κατευθειαν""?????

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
και ολως τυχαιως η ντροπη κρατησε ΑΚΡΙΒΩΣ οσο και η καριερα της στην ιστιοπλοια.... Οταν τελειωσε με το αθλημα τελειωσε και η ντροπη της...... Εχασε ολα τα δικια που ειχε... Οταν κατι γινεται τον δινεις τον παπαρα εκεινη την ωρα...οχι μετα απο 25 χρονια.... Σ αρεσει,δεν σ αρεσει, η σιωπη της ηταν ωφελεια για αυτην.... Και ποιος μου λεει εμενα οτι ολα αυτα τα χρονια δεν εκβιαζε τον παπαρα..."βαλε εμενα μεσα,γιατι θα πω για εκεινο το βραδυ τοτε"...ποιος μου λεει οτι δεν τον ειχε του χεριου της 25 χρονια τωρα?? Ποιος μου λεει οτι δεν τον εκβιαζε να διωξει αθλητριες που αξιζαν για να μην της φανε την θεση??? Βλεπεις??? ΤΩΡΑ η Μπεκατ. μου εχει δωσει το δικαιωμα να κανω ολες αυτες τις σκεψεις....ενω αν τον εδινε τοτε???
Ολη μερα με πρηξανε τα @@ στο ραδιοφωνο και εβαλα να ακουσω Μετροπολις(που δεν ακουω)....Εκει ο Ραπ εθεσε την πιο ωραια απορια...."Αν την βιαζε,οχι ο αντιπροεδρος,αλλα ενας τυχαιος φροντιστης,ενας υπαλληλος.....θα τον εδινε κατευθειαν""?????

αυτο ακριβως...δεν καταλαβαινουν οτι τα ψευτοκινηματα τυπου metoo και κατι καταγγελιες 20 χρονια μετα ειναι αυτα που δημιουργουν το προβλημα και ουσιαστικα αθωωνουν τους βιαστες...
ο βιασμος και η κακοποιηση ειναι κατι παρα πολυ σοβαρο...υπαρχουν γυναικες στην ινδια, στο ιραν, στη νιγηρια και αλλου που εκει που περπατανε στο δρομο τις βιαζουν...αυτες πανε και το καταγγελουν στην αστυνομια και εκει τους βιαζει και ο αστυνομικος..και μετα πανε στο σπιτι οπου τις βιαζει και τις σκοτωνει ο πατερας του επειδη ντροπιασαν το ονομα της οικογενειας...:confused:
αλλα οι μπουστηδες του μετοο δεν ασχολουνται με αυτα...ασχολουνται μονο με εκατομμυριουζες βιζιτοηθοποιους του χολιγουντ που θυμηθηκαν μετα απο 40 χρονια οτι τις βιασε ο σκηνοθετης που κανανε 10 ταινιες μαζι μετα τον βιασμο....:confused:
η μπεκατωρου, αν ηθελε να ηταν σωστη και να μην της ελεγε κανεις τιποτα θα επρεπε να βγει και να πει το εξης :
"εκανα μια μαλακια στην ζωη μου, το μετανιωσα...οσα κοριτσια ειστε στη θεση μου, να μην ενδωσετε αλλα να το καταγγειλετε κατευθειαν"
απλα, λιτα και ομορφα ναπουμε...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Τοσο δυσκολο ειναι;
Τα ισοπεδωνεις ολα κ εχεις ξεφυγει.

Ξερω περιπτωση εδω στην γερμανια ,που ηρθε η αλλη για εργαζομενη στο χοτελ-ρεστοραν κ σε μια εβδομαδα τα ειχε φτιαξει με το αφεντικο.
Γιατι??
Πολυ απλα επειδη ειναι αφεντικο.

Δλδ κατα την γνωμη σου εχει μονο η γυναικα το δικαιωμα να επιλεξει?
Αν εκανε αυτος την πρωτη κινηση ειναι βιασμος και κακοποιηση ενω εαν εκανε αυτη την πρωτη κινηση ειναι σχεση?

Και θα κρινουμε εμεις πόσο θα διαρκεσει η σχεση ? 1 ωρα? Μια βδομαδα? 3 μηνες?
Το ονειρο απο πολλες γραμματεις ειναι να τα φτιαξουν με το αφεντικο τους.
Παρομοιως σερβιτορες με τον ιδιοκτητη του μπαρ κ να νοιωθουν αφεντικινες
Ψητοπωλισες το αφεντικο του ψητοπωλειου
Νοσοκομες τους γιατρους
Καντηλαναφτισες τους παπαδες
Πωλητριες τον καταστηματαρχη
Κτλ κτλ

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.240
Πόντοι
20.686
Πριν δυο χρονια καθηγητης ΤΕΙ Σερρων συνεληφθη γιατι επαιρνε χρηματα για να περνανε το μαθημα του φοιτητες,
Επισης ζητουσε απο φοιτητριες να συναψουν σεξουαλικες σχεσεις μαζι του για να τις περασει το μαθημα επισης. Καταγγελθηκε απο καποιες.
Ομως κανεις πρωθυπουργος δεν τις εκθειασε, ουτε τις καλεσε η προεδρος της Δημοκρατιας.
Ισως αν γαμιοντουσαν (θα περναγαν και το μαθημα) και το καταγγελαν μετα απο 23 χρονια να τυγχαναν αλλης αναγνωρισης.
Και φυσικα αν ειχαν και αλλο επωνυμο...

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Πρώτα ¨τώρα θυμήθηκε να το πει?¨, στην συνέχεια ¨λέει ψέμματα¨, μετά ¨θα κατέβει στις εκλογές έχει σχέδιο¨..τώρα ¨απαγορέυεται να την πέσουν οι έχοντες εξουσία?¨...καλά το πάτε, μην ξεχάσετε στο επόμενο ¨πέσιμό¨ σας να ρίξετε και έναν πούτσο στην άλλη χωρίς να το θέλει...έτσι δεν γίνονται τα πεσίματα?? Επίσης όταν το αφεντικό της κόρης σας της ζητήσει να τον τσιμπουκώσει στο γραφείο για να μην την απολύσει να του πείτε μπράβο μάγκα ωραίο ¨πέσιμο¨.

τυπε οταν το αφεντικο της κορης μου ζητησει να τον τσιμπουκωσει, η κορη μου εχει 2 επιλογες :
ή να αρνηθει και να τον καταγγειλει (οτι ειναι ανηθικος απλα, γιατι το να ζητησω απο καποια τσιμπουκι δεν ειναι ποινικο αδικημα)

οταν ο αλλος σε φιλαει στον δρομο, οπως εκανε στην μπεκατωρου, μετα δεν πηγαινεις στο δωματιο του!!!!!!!

-ΑΝ ΕΝΑς ΚΩΜΜΑΤΙΚΟς ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ αφου πρωτα κερδιζε την εμπιστοσυνη της κορης σου και μετα ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ παρα την θεληση της και της ελεγε
μην μιλησεις οτι σε γαμησα,αλλιως βρες κατι αλλο να ασχοληθεις,τι θα εκανες......?
αν ειναι βιασμος ναι
για κυτταξε την περιγραφη της μπεκατωρου
πρωτα την φιλησε
μετα δεχθηκε εστω με δυσκολια να παει στο δωματιο του
πιστευεις οτι μι κοπελλα 21 χρονων δεν θα μπορουσε να βρει μια δικαιολογια του τυπου ασε ειμαι κουρασμενη να μην παει η μετα το φιλι δεν ειχε καταλαβει

μετα
ηξερε με τον τροπο του ηξερε να με ηρεμησει και να ριξει τις αμυνες μου

δεν ειμαι σιγουρος πως ακριβως εγινε
αν ησουν ενορκος θα ελεγες οτι ειναι ενοχος χωρις καμμια αμφιβολια στο ποινικο μερος

Στο δρόμο για το ξενοδοχείο συζητάγαμε για τους αγώνες και τις δυσκολίες. Για μένα θα ήταν η πρώτη ολυμπιακή συμμετοχή και καθώς ήμουν η μικρότερη της ομάδας (21), η χαρά μου ήταν ανείπωτη. Κάποια στιγμή όπως μιλάγαμε με τον Χ γύρισα και με φίλησε. Εγώ πάγωσα, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, δεν περίμενα ποτέ να κάνει μία τέτοια κίνηση. Για μένα ο Χ αντιπροσώπευε το πατρικό πρότυπο, ήταν ένας άνθρωπος που επιτέλους δε μας πολεμούσε μέσα στην ομοσπονδία και ήθελε το καλό μας, σκέφτηκα. Συνέχισα να προχωράω τώρα με ταχύτερο ρυθμό κάνοντας πως δεν κατάλαβα ότι συνέβη, αν και του το ανέφερα λέγοντας του ότι δεν περίμενα ποτέ μία τέτοια κίνηση του. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο μας στο ασανσέρ πριν πάει στο δωμάτιο του μου ζήτησε να τον ακολουθήσω. Εγώ αρνήθηκα και πήγα να κλείσω την πόρτα.

Εκείνος πάντα ευγενικά και με χαμόγελο με ρώτησε αν τον φοβάμαι και τότε του απάντησα πως όχι, αλλά ότι δεν υπήρχε λόγος να πάω μαζί στο δωμάτιο του. Εκείνος προσπαθώντας να με πείσει, με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι ερωτικό απλά να συζητήσουμε. Ήξερε όμως πώς να μου μιλήσει και πώς να με ηρεμήσει και να με κάνει να ρίξω τις άμυνες μου. Και όταν αυτό έγινε, τότε άρχισε να ασελγεί εις βάρος μου. Προσπάθησε να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί. Του είπα όχι, του επανέλαβα ότι δεν θέλω να προχωρήσω και εκείνος με ψεύτικα γλυκόλογα έλεγε ότι δεν είναι τίποτα κάνοντας χιούμορ. Έλεγε ότι θα σταματήσει αν δεν το θέλω, όμως δε σταμάτησε ότι κι αν του έλεγα. Κλαμένη και ντροπιασμένη έφυγα από το δωμάτιο όταν αυτός ολοκλήρωσε και σηκώθηκε από πάνω μου.

οσο αφορα τα αλλα
ο βιασμος και η ηθικη δεν εξαρταται απο κομματα
και αν εχουν γινει μεσα στα ας πουμε 46 χρονια μετα την μεταπολιτευση 5 υποθεσεις η 10 η 20 μπροστα στους χιλιαδες πολιτευτες δεν δειχνει τιποτα

οσο αφορα αυτο που λες οτι θα αντιδρουσες βιαια αν καποιοσ ας πουμε δικηγορος ελεγε στην κορη σου ασκουμενη για να τα παμε καλα πρεπει να μου κατσεις δεν γινεαι ετσι ακριβως
ο δικηγορος λεει στην κορη
θελεις να παμε να φαμε
αν η κορη αρνηθει 2 3 φορες θα απολυθει απο το γραφειο μετα 1 μηνα σαν κακη υπαλληλος
και καταλαβαινω οτι ηθικα δεν ειναι σωστο
ανηθικο ειναι και οτι η επομενη ασκουμενη θα το δεχτει
γιατι ο εκασοτε δικηγορος αν ηξερε οτι η συντριπτικη πλειοψηφια δεν το δεχεται δεν θα προχωρουσε

να σου πω ενα προσωπικο παραδειγμα χωρις σεξ
με ειχαν παρει καποτε σε ενα εργαστηριο που εκανε μικροβιολογικες αναλυσεις και πουλαγε και τετοια προιοντα
στις αναλυσεις πηγαινα καλα στις πωλησεις μετα 1,5 μηνα 0
ρωτησα ενα φυλλο ιατρικο επισκεπτη
δινετε
φυσικα
δεν εδινα μετα 2 μηνες απολυθηκα
η αντικαταστατρια μου που ειδα σε μια συνελευση του σωματειου μας
πως τα πας καλα
δινεις
βεβαια

αλλοτε πριν να βρω δουλεια μου ειχαν πει να υπογραφω σαν υπευθυνος επι χρημασι χωρις να ελεγχω τιποτα
δεν δεχτηκα αλλοι δεχτηκαν

σε ολες τις περιτωσεις οικονομικες η σεξ αυτος που προτεινει ξερει οτι στο 1 οχι θα υπαρχουν και αρκετα ναι

επισης εκ των υστερων ειναι ευκολη η κριτικη
ειχα μια γεωργιανη γκομενα που της εκαναν προταση να δουλεψει στην μετεπειτα συζυγο καταδικασθεντος πολιτικου
καθε μερα εβγαινε εξω και ψωνιζε εκατονταδες χιλιαδες δραχμες εσωρουχα κλπ
τις ειπα να μου φερει καποιες αποδειξεις που τις εχω κρατησει χωρις το ονομα της αγοραστριας
ειχα πει αυτα και σε μεγαλα στελεχη πασοκ νδ κκε χωρις αποτελεσμα λογω προφανως οτι κανενας δεν τα εβαζε με ενα τοσο σημαντικο πολιτικο προσωπο

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.783
Πόντοι
1.756

αυτο ακριβως...δεν καταλαβαινουν οτι τα ψευτοκινηματα τυπου metoo και κατι καταγγελιες 20 χρονια μετα ειναι αυτα που δημιουργουν το προβλημα και ουσιαστικα αθωωνουν τους βιαστες...
ο βιασμος και η κακοποιηση ειναι κατι παρα πολυ σοβαρο...υπαρχουν γυναικες στην ινδια, στο ιραν, στη νιγηρια και αλλου που εκει που περπατανε στο δρομο τις βιαζουν...αυτες πανε και το καταγγελουν στην αστυνομια και εκει τους βιαζει και ο αστυνομικος..και μετα πανε στο σπιτι οπου τις βιαζει και τις σκοτωνει ο πατερας του επειδη ντροπιασαν το ονομα της οικογενειας...:confused:
αλλα οι μπουστηδες του μετοο δεν ασχολουνται με αυτα...ασχολουνται μονο με εκατομμυριουζες βιζιτοηθοποιους του χολιγουντ που θυμηθηκαν μετα απο 40 χρονια οτι τις βιασε ο σκηνοθετης που κανανε 10 ταινιες μαζι μετα τον βιασμο....:confused:
η μπεκατωρου, αν ηθελε να ηταν σωστη και να μην της ελεγε κανεις τιποτα θα επρεπε να βγει και να πει το εξης :
"εκανα μια μαλακια στην ζωη μου, το μετανιωσα...οσα κοριτσια ειστε στη θεση μου, να μην ενδωσετε αλλα να το καταγγειλετε κατευθειαν"

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.783
Πόντοι
1.756

Στο περιστατικο στην Κυπρο,που μια Αγγλιδα παρτουζωθηκε με 12 φοιτητες απο το Ισραηλ και μετα τους κατηγγειλε για βιασμο?? Ενας ομως τσακαλακος την τραβουσε βιντεο κ δεν το ειχε παρει χαμπαρι η λεγαμενη...και οταν βγηκε το βιντεο να αρπαζει τις πουτσες,και πηγε αυτη κατηγορουμενη,μαζευτηκαν ενα σωρο οργανωσεις να "υποστηριξουν τον καημενο το κοριτσι,θυμα των κακων φοιτητων"....κανενα μελλον..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

αν ειναι βιασμος ναι
για κυτταξε την περιγραφη της μπεκατωρου
πρωτα την φιλησε
μετα δεχθηκε εστω με δυσκολια να παει στο δωματιο του
πιστευεις οτι μι κοπελλα 21 χρονων δεν θα μπορουσε να βρει μια δικαιολογια του τυπου ασε ειμαι κουρασμενη να μην παει η μετα το φιλι δεν ειχε καταλαβει

μετα
ηξερε με τον τροπο του ηξερε να με ηρεμησει και να ριξει τις αμυνες μου

δεν ειμαι σιγουρος πως ακριβως εγινε
αν ησουν ενορκος θα ελεγες οτι ειναι ενοχος χωρις καμμια αμφιβολια στο ποινικο μερος

Στο δρόμο για το ξενοδοχείο συζητάγαμε για τους αγώνες και τις δυσκολίες. Για μένα θα ήταν η πρώτη ολυμπιακή συμμετοχή και καθώς ήμουν η μικρότερη της ομάδας (21), η χαρά μου ήταν ανείπωτη. Κάποια στιγμή όπως μιλάγαμε με τον Χ γύρισα και με φίλησε. Εγώ πάγωσα, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, δεν περίμενα ποτέ να κάνει μία τέτοια κίνηση. Για μένα ο Χ αντιπροσώπευε το πατρικό πρότυπο, ήταν ένας άνθρωπος που επιτέλους δε μας πολεμούσε μέσα στην ομοσπονδία και ήθελε το καλό μας, σκέφτηκα. Συνέχισα να προχωράω τώρα με ταχύτερο ρυθμό κάνοντας πως δεν κατάλαβα ότι συνέβη, αν και του το ανέφερα λέγοντας του ότι δεν περίμενα ποτέ μία τέτοια κίνηση του. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο μας στο ασανσέρ πριν πάει στο δωμάτιο του μου ζήτησε να τον ακολουθήσω. Εγώ αρνήθηκα και πήγα να κλείσω την πόρτα.

Εκείνος πάντα ευγενικά και με χαμόγελο με ρώτησε αν τον φοβάμαι και τότε του απάντησα πως όχι, αλλά ότι δεν υπήρχε λόγος να πάω μαζί στο δωμάτιο του. Εκείνος προσπαθώντας να με πείσει, με διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι ερωτικό απλά να συζητήσουμε. Ήξερε όμως πώς να μου μιλήσει και πώς να με ηρεμήσει και να με κάνει να ρίξω τις άμυνες μου. Και όταν αυτό έγινε, τότε άρχισε να ασελγεί εις βάρος μου. Προσπάθησε να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί. Του είπα όχι, του επανέλαβα ότι δεν θέλω να προχωρήσω και εκείνος με ψεύτικα γλυκόλογα έλεγε ότι δεν είναι τίποτα κάνοντας χιούμορ. Έλεγε ότι θα σταματήσει αν δεν το θέλω, όμως δε σταμάτησε ότι κι αν του έλεγα. Κλαμένη και ντροπιασμένη έφυγα από το δωμάτιο όταν αυτός ολοκλήρωσε και σηκώθηκε από πάνω μου.

οσο αφορα τα αλλα
ο βιασμος και η ηθικη δεν εξαρταται απο κομματα - ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!
και αν εχουν γινει μεσα στα ας πουμε 46 χρονια μετα την μεταπολιτευση 5 υποθεσεις η 10 η 20 μπροστα στους χιλιαδες πολιτευτες δεν δειχνει τιποτα
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ....για ολα τα αλλα που γραφεις ΔΕΝ εγραψα κατι......ΑΝ ειναι δυνατον να ποινικοποιηθει το φλερτ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΛΕΙΩΔΕΣ.....αλλα με κατι τετοιους μπινεδες υπερανω υποψιας και ηθικης ολα θα καταντησουν ενοχικα!...αυτο γραφω......ο βιασμος ειναι βιασμος ....δεν εχει παραγραφη!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.104
Πόντοι
6.515
H πρόεδρος της Δημοκρατίας με ποιο σκεπτικό συνάντησε την κα Μπεκατωρου?

Ηταν και πρόεδρος του ΣτΕ τρομάρα της

Με το σκεπτικό του ότι πουλαει στη Κολομβία των Βαλκανίων :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom