ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.......Με αφορμη ενα καταπτυστο περιστατικο σηκωσατε σημαια αντρισμου και βλαχομαγκιας.....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.......ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΕΜΙΝΑΖΙ (αγαμητες νευρασθενικες ανοργασμικες κατσικες) ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥΣ.....
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΟΥΤΕ ΑΘΩΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ...ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!
Μια απορία , τόσα χρόνια μετά αν ο τύπος στο μεταξύ είχε πεθάνει τι είδους καταγγελία θα γινόταν ;
Μήπως κάτι σαν το παρακάτω φανταστικό σενάριο γνωστου δικηγόρου ;
Ο χρήστης Θάνος Καρατσιώλης αισθάνεται αποφασισμένος με το χρήστη Θάνος Καρατσιώλης στην τοποθεσία Ποντιακος Συλλογος Πτολεμαϊδας.
Χθες στις 1:46 μ.μ. · Πτολεμαΐδα, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ·
Μόλις πριν λίγο η γιαγιά μου, που αισίως κλείνει φέτος τα 96 χρόνια της, μου αποκάλυψε τηλεφωνικά, μετά τη δύναμη που πήρε από τις καταγγελίες γνωστής πρωταθλήτριας, ότι την είχε κουντουπώσει ένας υπερήλικας παράγοντας στο τμήμα ποντιακών χορών που πήγαινε σε ηλικία 22 χρόνων το έτος 1947, κατά τη διάρκεια μιας χοροεσπερίδας...
Πήγε στο σπίτι του μετά το πέρας της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης για να γιορτάσουν και αφού είχαν πιει και 2-3 μπουκάλια κρασί, έγινε ό,τι έγινε αλλά μετά από κάποιες ώρες η γιαγιά μου το μετάνιωσε...
Τότε δεν μίλησε, γιατί το ποντιακό σωματείο του χωριού της διακρίνονταν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και δεν ήθελε και να χαλάσει το κλίμα, συν το ότι ο παράγοντας ήταν πολύ ισχυρός, ούτε τα επόμενα 50-60 χρόνια μίλησε, γιατί δεν το είχε ξεπεράσει ακόμα αλλά τώρα μετά από 74 χρόνια βρήκε τη δύναμη, χάρη στο κουράγιο που πήρε από τις καταγγελίες της πρωταθλήτριας, να το αποκαλύψει σε εμένα για να προβούμε άμεσα σε καταγγελία στον εισαγγελέα...
Τα κακό είναι ότι τόσα χρόνια μετά έχει πεθάνει και ο ίδιος ο σάτυρος αλλά και τα παιδιά του, οπότε θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε νομικά τα εγγόνια του, που τώρα θα πρέπει να είναι στην ηλικία της γιαγιάς μου περίπου...
Ποτέ δεν είναι αργά, γιατί μετά θα είναι αργότερα...