Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
τυπε οταν το αφεντικο της κορης μου ζητησει να τον τσιμπουκωσει

Κατσε ρε τυπε;Γιατι να ζητησει το αφεντικο τσιμπουκι ;Ακυρο και τελειωνει εδω!

ρε μεγαλε ο καθενας μπορει να ζητησει ο,τι θελει...δεν ειναι ποινικο αδικημα αυτο!!!!!
ποινικο αδικημα ειναι αν την πιασει απο τα μαλλια και τον τσιμπουκωσει με το ζορι...
εχετε μπερδεψει την βουρτσα με την πουτσα εδω μεσα...
αν εγω εχω δικηγορικο γραφειο και ερθει η αλλη να περασει συνεντευξη για δουλεια, αν της πω οτι απαραιτητη προϋποθεση για να παρει την δουλεια ειναι να με τσιμπουκωνει μερα παρα μερα, δεν κανω καποιο ποινικο αδικημα...απλα ειμαι ανηθικος...οκ μην με κανεις παρεα....θα μπορει η κοπελα να μου πει "οχι δεν γουσταρω" και εγω να την απαντησω "ευχαριστω, να πατε στο καλο, θα βρω αλλη"....

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Οπως εγω δεν κανω φλερτ με γκομενα φιλου ή γυναικα φιλου,ετσι ειναι κ οταν κατεχεις ενα "αξιωμα" οφειλεις να εισαι δυο φορες προσεκτικος με πορνιδια για να εισαι απο "πανω" για να μην φοβασαι ποτε διασυρμους
Οταν το πορνιδιο σε προκαλει γιατι γοητευετε απο την εξουσια (το εχουμε δει πολλες φορες, μου ελεγε πρωην μου φοιτητρια πως συμφοιτητριες της τσιμπουκωναν οικιοθελως καθηγητες για να περασουν το μαθημα) .
Αλλιως το πορνιδιο να παει να καταγγειλει αμεσως τον πορνογερο κοιλαρά κ οχι μετα απο 500 χρονια που θα εχει στερησει μια επαγγελματικη θεση απο καποιον αλλο

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

ρε μεγαλε ο καθενας μπορει να ζητησει ο,τι θελει...δεν ειναι ποινικο αδικημα αυτο!!!!!
ποινικο αδικημα ειναι αν την πιασει απο τα μαλλια και τον τσιμπουκωσει με το ζορι...
αν εγω εχω δικηγορικο γραφειο και ερθει η αλλη να περασει συνεντευξη για δουλεια, αν της πω οτι απαραιτητη προϋποθεση για να παρει την δουλεια ειναι να με τσιμπουκωνει μερα παρα μερα, δεν κανω καποιο ποινικο αδικημα...απλα ειμαι ανηθικος...οκ μην με κανεις παρεα....θα μπορει η κοπελα να μου πει "οχι δεν γουσταρω" και εγω να την απαντησω "ευχαριστω, να πατε στο καλο, θα βρω αλλη"....

Τυπε σορυ αλλα εχεις χασει καπου την μπαλα!

Τα πραγματα ολοι παρακολουθουμε οτι αλλαζουν κ εσυ επιμενεις να γραφεις ανοησιες.

Στο παραδειγμα σ εισαι λαθος κ δεν ειναι μονο ανηθικο αλλα κ αδικημα,θα τανε ομως διαφορετικο εαν η αγγελια του εγραφε "ζητειται γραμματεας σε δικηγορικο γραφειο π να ξερει γραφομηχανη κ περιτεχνα τσιμπουκια!Διαθετω γραφομηχανη Τομσον ξερω γω και ενα παλαμαρι 22 εκατοστων"

Αυτο θα τανε μια ολοκληρωμενη προσφορα εργασιας,ναι

• Like
Αντιδράσεις: ave.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.......Με αφορμη ενα καταπτυστο περιστατικο σηκωσατε σημαια αντρισμου και βλαχομαγκιας.....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.......ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΕΜΙΝΑΖΙ (αγαμητες νευρασθενικες ανοργασμικες κατσικες) ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥΣ.....
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΟΥΤΕ ΑΘΩΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ...ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.895
Πόντοι
46.423
Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας ...

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο άντρας είναι το ανίσχυρο φύλο.

Κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να κατηγορηθούμε για σεξουαλική παρενόχληση ...

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Τι λετε ρε συναγωνιστες ... αν της των εχεις χωσει με την συνενεση της ...

Και στη μεση του sex φωναξει οχι ...

ειναι σεξουαλικη παρενοχληση και καταναγκασμος ...?

Τα μουνια δεν εχουν την ευθυνηνη των επιλογων τους ...?

Αν οχι ... κοψτε τους την καλημερα γιατι και αυτο ειναι παρενοχληση...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606

Δηλαδη αυτο διαβασες εσυ στην περιγραφη της μπεκατωρου????θα σε γαμαω καθε παρασκευη αλλα θα σε αφηνω να κανεις κουπι μπας και παρεις μεταλλια?τι σχεση εχει η φαση με αυτα που γραφεις?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Πρώτα ¨τώρα θυμήθηκε να το πει?¨, στην συνέχεια ¨λέει ψέμματα¨, μετά ¨θα κατέβει στις εκλογές έχει σχέδιο¨..τώρα ¨απαγορέυεται να την πέσουν οι έχοντες εξουσία?¨...καλά το πάτε, μην ξεχάσετε στο επόμενο ¨πέσιμό¨ σας να ρίξετε και έναν πούτσο στην άλλη χωρίς να το θέλει...έτσι δεν γίνονται τα πεσίματα?? Επίσης όταν το αφεντικό της κόρης σας της ζητήσει να τον τσιμπουκώσει στο γραφείο για να μην την απολύσει να του πείτε μπράβο μάγκα ωραίο ¨πέσιμο¨.

Η κοινωνια κ η ζωή ειναι σκληρή.
Τα παιδια μας οφείλουμε να τα μαθουμε τι ειναι η αξιοπρεπεια κ πως τετοια περιστατικα πρεπει να τα καταγγελουν αμεσα πριν ειναι αργα για ενα σωρό αλλα κοριτσια κ αγορια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Τυπε σορυ αλλα εχεις χασει καπου την μπαλα!

Τα πραγματα ολοι παρακολουθουμε οτι αλλαζουν κ εσυ επιμενεις να γραφεις ανοησιες.

Στο παραδειγμα σ εισαι λαθος κ δεν ειναι μονο ανηθικο αλλα κ αδικημα,θα τανε ομως διαφορετικο εαν η αγγελια του εγραφε "ζητειται γραμματεας σε δικηγορικο γραφειο π να ξερει γραφομηχανη κ περιτεχνα τσιμπουκια!Διαθετω γραφομηχανη Τομσον ξερω γω και ενα παλαμαρι 22 εκατοστων"

Αυτο θα τανε μια ολοκληρωμενη προσφορα εργασιας,ναι

ποιο ακριβως ειναι το αδικημα στο παραδειγμα μου?
πες μου να μαθω και γω...
:confused::confused::confused:

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.928
Πόντοι
25.186
H πρόεδρος της Δημοκρατίας με ποιο σκεπτικό συνάντησε την κα Μπεκατωρου?

Αν αυριο αποδειχθεί οτι ελεγε ψεμματα και οτι ο άνθρωπος ειναι αθώος,θα εχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο Πανελλήνιο?θα πρέπει να παραιητηθεί?Ειναι και νομικός και έπρεπε να τα γνωρίζει αυτα.Με ποιο σκεπτικό πήρε θέση σε εν δυνάμει ανοιχτη δικαστική διαμάχη-αν και παραγεγραμμένη?Αυτός ειναι ο ρόλος της,
του κοινωνικου σχολιαστή?

Από την πρώτη στιγμη που την ειδα πέρσυ σε εκδήλωση στην Ξάνθη με....ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ κατ'αλαβα οτι μπάζει λιγο η γυναίκα..ελεος κυρά μου πρόεδρος εισαι,με φουσκωτο μπουφαν????

Ηταν και πρόεδρος του ΣτΕ τρομάρα της

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006

Δηλαδη αυτο διαβασες εσυ στην περιγραφη της μπεκατωρου????θα σε γαμαω καθε παρασκευη αλλα θα σε αφηνω να κανεις κουπι μπας και παρεις μεταλλια?τι σχεση εχει η φαση με αυτα που γραφεις?

ειπα εγω οτι εχει σχεση με την μπεκατωρου?
ο αλλος με ρωτησε τι θα εκανα αν το αφεντικο της κορης μου ζητουσε τσιμπουκι απο αυτην και του απαντησα σε αυτο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Κανετε λες και δεν τα βλεπετε αυτα παντου σε ολες τις πτυχες της ζωης......ποσοι απο σας ρε μπαγλαμαδες δεν εχετε κανει μουγγα για να μην μπλεξετε και εχετε πει αστο να πα να γαμηθει ξεχασε το.......ε αυτη ετυχε να το ξεχναει για 22 23 χρονια μεχρι που βρηκε το θαρρος και το ειπε ......ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
H πρόεδρος της Δημοκρατίας με ποιο σκεπτικό συνάντησε την κα Μπεκατωρου?

Αν αυριο αποδειχθεί οτι ελεγε ψεμματα και οτι ο άνθρωπος ειναι αθώος,θα εχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στο Πανελλήνιο?θα πρέπει να παραιητηθεί?Ειναι και νομικός και έπρεπε να τα γνωρίζει αυτα.Με ποιο σκεπτικό πήρε θέση σε εν δυνάμει ανοιχτη δικαστική διαμάχη-αν και παραγεγραμμένη?Αυτός ειναι ο ρόλος της,
του κοινωνικου σχολιαστή?

Από την πρώτη στιγμη που την ειδα πέρσυ σε εκδήλωση στην Ξάνθη με....ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ κατ'αλαβα οτι μπάζει λιγο η γυναίκα..ελεος κυρά μου πρόεδρος εισαι,με φουσκωτο μπουφαν????

Ηταν και πρόεδρος του ΣτΕ τρομάρα της
ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Κανετε λες και δεν τα βλεπετε αυτα παντου σε ολες τις πτυχες της ζωης......ποσοι απο σας ρε μπαγλαμαδες δεν εχετε κανει μουγγα για να μην μπλεξετε και εχετε πει αστο να πα να γαμηθει ξεχασε το.......ε αυτη ετυχε να το ξεχναει για 22 23 χρονια μεχρι που βρηκε το θαρρος και το ειπε ......ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!

ναι μονο που αυτη του εκατσε τελικα...σε αντιθεση με την αλλη την κοπελιτσα απο τα γρεβενα ή την λαμια που ειπε οχι στον μπαρμπα και δεν εγινε ποτε ιστιοπλοος...:confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.......Με αφορμη ενα καταπτυστο περιστατικο σηκωσατε σημαια αντρισμου και βλαχομαγκιας.....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ.....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.......ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΕΜΙΝΑΖΙ (αγαμητες νευρασθενικες ανοργασμικες κατσικες) ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥΣ.....
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΟΥΤΕ ΑΘΩΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ...ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΣΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ!

Μια απορία , τόσα χρόνια μετά αν ο τύπος στο μεταξύ είχε πεθάνει τι είδους καταγγελία θα γινόταν ; :think:

Μήπως κάτι σαν το παρακάτω φανταστικό σενάριο γνωστου δικηγόρου ;

Ο χρήστης Θάνος Καρατσιώλης αισθάνεται αποφασισμένος με το χρήστη Θάνος Καρατσιώλης στην τοποθεσία Ποντιακος Συλλογος Πτολεμαϊδας.
Χθες στις 1:46 μ.μ. · Πτολεμαΐδα, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ·
Μόλις πριν λίγο η γιαγιά μου, που αισίως κλείνει φέτος τα 96 χρόνια της, μου αποκάλυψε τηλεφωνικά, μετά τη δύναμη που πήρε από τις καταγγελίες γνωστής πρωταθλήτριας, ότι την είχε κουντουπώσει ένας υπερήλικας παράγοντας στο τμήμα ποντιακών χορών που πήγαινε σε ηλικία 22 χρόνων το έτος 1947, κατά τη διάρκεια μιας χοροεσπερίδας...
Πήγε στο σπίτι του μετά το πέρας της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης για να γιορτάσουν και αφού είχαν πιει και 2-3 μπουκάλια κρασί, έγινε ό,τι έγινε αλλά μετά από κάποιες ώρες η γιαγιά μου το μετάνιωσε...
Τότε δεν μίλησε, γιατί το ποντιακό σωματείο του χωριού της διακρίνονταν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και δεν ήθελε και να χαλάσει το κλίμα, συν το ότι ο παράγοντας ήταν πολύ ισχυρός, ούτε τα επόμενα 50-60 χρόνια μίλησε, γιατί δεν το είχε ξεπεράσει ακόμα αλλά τώρα μετά από 74 χρόνια βρήκε τη δύναμη, χάρη στο κουράγιο που πήρε από τις καταγγελίες της πρωταθλήτριας, να το αποκαλύψει σε εμένα για να προβούμε άμεσα σε καταγγελία στον εισαγγελέα...
Τα κακό είναι ότι τόσα χρόνια μετά έχει πεθάνει και ο ίδιος ο σάτυρος αλλά και τα παιδιά του, οπότε θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε νομικά τα εγγόνια του, που τώρα θα πρέπει να είναι στην ηλικία της γιαγιάς μου περίπου...
Ποτέ δεν είναι αργά, γιατί μετά θα είναι αργότερα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ....ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΟΥ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ ....

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Και στο μεταξύ περασαν δεκαδες κοριτσια απο το κρεβατι του γιατι αυτη συγκαλυπτε το γεγονος επι 23 χρονια για να μην χασει την καριερα της.
Ανηθικοτητα τερμα.

*τυπε σταματάς να προσβαλεις με εκφρασεις σου τους υπολοιπους αν θελεις να σε παρουμε στα σοβαρά

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.928
Πόντοι
25.186

Μια απορία , τόσα χρόνια μετά αν ο τύπος στο μεταξύ είχε πεθάνει τι είδους καταγγελία θα γινόταν ; :think:

Μήπως κάτι σαν το παρακάτω φανταστικό σενάριο γνωστου δικηγόρου ;

Ο χρήστης Θάνος Καρατσιώλης αισθάνεται αποφασισμένος με το χρήστη Θάνος Καρατσιώλης στην τοποθεσία Ποντιακος Συλλογος Πτολεμαϊδας.
Χθες στις 1:46 μ.μ. · Πτολεμαΐδα, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ·
Μόλις πριν λίγο η γιαγιά μου, που αισίως κλείνει φέτος τα 96 χρόνια της, μου αποκάλυψε τηλεφωνικά, μετά τη δύναμη που πήρε από τις καταγγελίες γνωστής πρωταθλήτριας, ότι την είχε κουντουπώσει ένας υπερήλικας παράγοντας στο τμήμα ποντιακών χορών που πήγαινε σε ηλικία 22 χρόνων το έτος 1947, κατά τη διάρκεια μιας χοροεσπερίδας...
Πήγε στο σπίτι του μετά το πέρας της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης για να γιορτάσουν και αφού είχαν πιει και 2-3 μπουκάλια κρασί, έγινε ό,τι έγινε αλλά μετά από κάποιες ώρες η γιαγιά μου το μετάνιωσε...
Τότε δεν μίλησε, γιατί το ποντιακό σωματείο του χωριού της διακρίνονταν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς και δεν ήθελε και να χαλάσει το κλίμα, συν το ότι ο παράγοντας ήταν πολύ ισχυρός, ούτε τα επόμενα 50-60 χρόνια μίλησε, γιατί δεν το είχε ξεπεράσει ακόμα αλλά τώρα μετά από 74 χρόνια βρήκε τη δύναμη, χάρη στο κουράγιο που πήρε από τις καταγγελίες της πρωταθλήτριας, να το αποκαλύψει σε εμένα για να προβούμε άμεσα σε καταγγελία στον εισαγγελέα...
Τα κακό είναι ότι τόσα χρόνια μετά έχει πεθάνει και ο ίδιος ο σάτυρος αλλά και τα παιδιά του, οπότε θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε νομικά τα εγγόνια του, που τώρα θα πρέπει να είναι στην ηλικία της γιαγιάς μου περίπου...
Ποτέ δεν είναι αργά, γιατί μετά θα είναι αργότερα...

Σωστός ο δικηγόρος!!!!

Αυτός δεν ειναι που ειχε γνωστός σε κατι μεσημεριανες εκπομπές που ειχε πει κατι για τις χοντρές γυναίκες????

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Πρώτα ¨τώρα θυμήθηκε να το πει?¨, στην συνέχεια ¨λέει ψέμματα¨, μετά ¨θα κατέβει στις εκλογές έχει σχέδιο¨..τώρα ¨απαγορέυεται να την πέσουν οι έχοντες εξουσία?¨...καλά το πάτε, μην ξεχάσετε στο επόμενο ¨πέσιμό¨ σας να ρίξετε και έναν πούτσο στην άλλη χωρίς να το θέλει...έτσι δεν γίνονται τα πεσίματα?? Επίσης όταν το αφεντικό της κόρης σας της ζητήσει να τον τσιμπουκώσει στο γραφείο για να μην την απολύσει να του πείτε μπράβο μάγκα ωραίο ¨πέσιμο¨.

τυπε οταν το αφεντικο της κορης μου ζητησει να τον τσιμπουκωσει, η κορη μου εχει 2 επιλογες :
ή να τον τσιμπουκωσει και να το βουλωσει για παντα
ή να αρνηθει και να τον καταγγειλει (οτι ειναι ανηθικος απλα, γιατι το να ζητησω απο καποια τσιμπουκι δεν ειναι ποινικο αδικημα)

και τσιμπουκι και καταγγελια δεν πανε μαζι...

οταν ο αλλος σε φιλαει στον δρομο, οπως εκανε στην μπεκατωρου, μετα δεν πηγαινεις στο δωματιο του!!!!!!!

Το αφεντικο απλα προσφερει μια δουλεια
Αν ενας κομματικος κολαουζος ελεγε στην κορη σου..
Αν θες να γινεις ιστιοπλοος/δικηγορινα/καθηγητρια/αστροναυτης...
Κατσε να σε γαμησω διαφορετικα βρες κατι αλλο να ασχοληθεις, τι θα εκανες?
Εγω παντως θα φροντιζα να υποφερει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom