Την φιλησε χωρις να το θελει και μετα της ειπε ελα στο δωματιο μου να συζητησουμε. Μετα αρχισε να την χαϊδολογαει, αλλά αυτη δεν εβαλε τις φωνες, δεν ζητησε βοηθεια, εκατσε κανονικα χωρις καν να της ασκησει σωματικη βια (δεν λεει ΠΟΥΘΕΝΑ για σωματικη βία).
Δεν υπαρχει λοιπον σωματικη βια, δεν υπαρχει ψυχολογικη βια, πηγε μονη της στο δωματιο ενω την ειχε φιλησει πριν, δεν φωναξε, δεν ουρλιαξε, δεν ζητησε βοηθεια, εφυγε και δεν ειπε τιποτα.
Αλλά υπαρχει βιασμος επειδή είπε γλυκολογα και την επεισε οτι "δεν ειναι τίποτα".
Οκ ενταξει. ειναι βεβαιο οτι θα καταδικαζοταν για βιασμο αυτος.
Υ.Γ. Με την λεξη "μπινέ" να αποκαλείς τους συγγενεις σου και τους κολλητους σου αν γουσταρεις. Εγω δεν σε εχω βρισει ποτέ και για να πω την αληθεια, αρχιζω να πιστευω αρκετα σε εχω ανεχθει. Και η πολλη ευγενεια μαλλον εκλαμβανεται ως αδυναμια. Δεν θελεις να με δεις απο την αναποδη. Καταλαβες ή εισαι εντελως ανικανος να συζητησεις σαν ανθρωπος? [/quote]
Ο Άλεξ παρουσίασε τα στοιχεία, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως θα έπρεπε να κάνει ένας Δικηγόρος. Αν αποδείχτηκε κάτι όμως ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ μέσα στην πανδημία, είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κάνουν μια συζήτηση με λογικά επιχειρήματα και στοιχεία. Σχεδόν όλοι βάζουν μέσα συναισθήματα (αν ήταν η κόρη σου, τι θα έκανες). Ναι, θα ήθελα να πιστέψω την κόρη μου. Δεν θα ήθελα να πιστέψω πως η κόρη μου λέει ψέματα. Ο Πατέρας των δύο τύπων που τσάκισαν τον Σταθμάρχη στο ξύλο είπε πως είναι καλά παιδιά, αφού έχουν και Προφίσιενσυ. Τι να πει ο δόλιος, γονιός είναι. Μου κάνει πάντως τεράστια εντύπωση που ακόμα και εδώ οι περισσότεροι άνθρωποι χαρακτηρίζουν Βιασμό μια υπόθεση στην οποία το θύμα, αφού είχε φιληθεί από ένα ώριμο άντρα, τον ακολούθησε στο δωμάτιό του, άρχισε να τη χαιδολογάει, έκατσε και δεν είπε τίποτα. Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι μια γυναίκα η οποία στέφθηκε δύο φορές Χρυσή Ολυμπιονίκης έχει ασθενικό χαρακτήρα και σωματική δύναμη, δεν μπορώ να συζητήσω μαζί του. Αν τον κατάγγελνε όταν είχε πάρει το 2ο μετάλλιο, με την τόση φήμη που είχε σαν Ολυμπιονίκης, δεν θα τον ξέπλενε ούτε ο Νιαγάρας. Δεν το έκανε. Και τώρα ανοίγει άλλη φάμπρικα. Θα μπορεί οποιαδήποτε να πει πως πριν δέκα χρόνια στην Ίο που την είχες καμακώσει σε ένα μπαρ και ήρθε στο δωμάτιό σου, είχε πιει και στη συνέχεια τη ζάλισες με γλυκόλογα και φοβήθηκε να σου πει όχι, αλλά τελικά της έκανες σεξουαλική επίθεση και το σκέφτεται κάθε μέρα αυτά τα δέκα χρόνια που πέρασαν