Νέα

H κακοποίηση της Μπεκατώρου και η Κολομβιανή «δημοκρατία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
που μιλαμε οπως σκεφτομαστε?????????
σορυ αλεξ :confused::confused::confused:
παντου ισως οχι με την ενταση που το σκεφτομαστε αλλα παντου...
αστο
αστο
αστο
το κανεις ολο και χειροτερο
Κι ομως...αν το καλοσκεφθεις θα δεις οτι εχω δικιο.
Η πολιτικη δεν με χρειαζεται για να λεω ό,τι σκεφτομαι.
Με χρειαζεται για να κανω πεντε πραγματα που θα ωφελησουν τον κοσμο.

Το να βγω για παραδειγμα και να πω το κυριοτερο που σκεφτομαι, οτι "ο ελληνικος λαος ειναι τερμα ανωριμος και με τις επιλογες του στο παρελθον εχει καταστρεψει τη χωρα" δεν ωφελεί σε τιποτα. Καλυτερα να πω "ο ελληνικος λαος πρεπει να ενημερωνεται για να κανει σωστες επιλογες" που δεν ενοχλει τοσο αλλά λεει ουσιαστικα το ιδιο, και να μπορω να δουλεψω προς οφελος ολων.
Αλλιως δεν θα εχω καν την ευκαιρια.
Καλυτερα τωρα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Την φιλησε χωρις να το θελει και μετα της ειπε ελα στο δωματιο μου να συζητησουμε. Μετα αρχισε να την χαϊδολογαει, αλλά αυτη δεν εβαλε τις φωνες, δεν ζητησε βοηθεια, εκατσε κανονικα χωρις καν να της ασκησει σωματικη βια (δεν λεει ΠΟΥΘΕΝΑ για σωματικη βία).
Δεν υπαρχει λοιπον σωματικη βια, δεν υπαρχει ψυχολογικη βια, πηγε μονη της στο δωματιο ενω την ειχε φιλησει πριν, δεν φωναξε, δεν ουρλιαξε, δεν ζητησε βοηθεια, εφυγε και δεν ειπε τιποτα.
Αλλά υπαρχει βιασμος επειδή είπε γλυκολογα και την επεισε οτι "δεν ειναι τίποτα".
Οκ ενταξει. ειναι βεβαιο οτι θα καταδικαζοταν για βιασμο αυτος.
Υ.Γ. Με την λεξη "μπινέ" να αποκαλείς τους συγγενεις σου και τους κολλητους σου αν γουσταρεις. Εγω δεν σε εχω βρισει ποτέ και για να πω την αληθεια, αρχιζω να πιστευω αρκετα σε εχω ανεχθει. Και η πολλη ευγενεια μαλλον εκλαμβανεται ως αδυναμια. Δεν θελεις να με δεις απο την αναποδη. Καταλαβες ή εισαι εντελως ανικανος να συζητησεις σαν ανθρωπος? [/quote]

Ο Άλεξ παρουσίασε τα στοιχεία, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως θα έπρεπε να κάνει ένας Δικηγόρος. Αν αποδείχτηκε κάτι όμως ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ μέσα στην πανδημία, είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κάνουν μια συζήτηση με λογικά επιχειρήματα και στοιχεία. Σχεδόν όλοι βάζουν μέσα συναισθήματα (αν ήταν η κόρη σου, τι θα έκανες). Ναι, θα ήθελα να πιστέψω την κόρη μου. Δεν θα ήθελα να πιστέψω πως η κόρη μου λέει ψέματα. Ο Πατέρας των δύο τύπων που τσάκισαν τον Σταθμάρχη στο ξύλο είπε πως είναι καλά παιδιά, αφού έχουν και Προφίσιενσυ. Τι να πει ο δόλιος, γονιός είναι. Μου κάνει πάντως τεράστια εντύπωση που ακόμα και εδώ οι περισσότεροι άνθρωποι χαρακτηρίζουν Βιασμό μια υπόθεση στην οποία το θύμα, αφού είχε φιληθεί από ένα ώριμο άντρα, τον ακολούθησε στο δωμάτιό του, άρχισε να τη χαιδολογάει, έκατσε και δεν είπε τίποτα. Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι μια γυναίκα η οποία στέφθηκε δύο φορές Χρυσή Ολυμπιονίκης έχει ασθενικό χαρακτήρα και σωματική δύναμη, δεν μπορώ να συζητήσω μαζί του. Αν τον κατάγγελνε όταν είχε πάρει το 2ο μετάλλιο, με την τόση φήμη που είχε σαν Ολυμπιονίκης, δεν θα τον ξέπλενε ούτε ο Νιαγάρας. Δεν το έκανε. Και τώρα ανοίγει άλλη φάμπρικα. Θα μπορεί οποιαδήποτε να πει πως πριν δέκα χρόνια στην Ίο που την είχες καμακώσει σε ένα μπαρ και ήρθε στο δωμάτιό σου, είχε πιει και στη συνέχεια τη ζάλισες με γλυκόλογα και φοβήθηκε να σου πει όχι, αλλά τελικά της έκανες σεξουαλική επίθεση και το σκέφτεται κάθε μέρα αυτά τα δέκα χρόνια που πέρασαν

• Like
Αντιδράσεις: obi1

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
αστο
αστο
αστο

Το να βγω για παραδειγμα και να πω το κυριοτερο που σκεφτομαι, οτι "ο ελληνικος λαος ειναι τερμα ανωριμος και με τις επιλογες του στο παρελθον εχει καταστρεψει τη χωρα" δεν ωφελεί σε τιποτα. Καλυτερα να πω "ο ελληνικος λαος πρεπει να ενημερωνεται για να κανει σωστες επιλογες" που δεν ενοχλει τοσο αλλά λεει ουσιαστικα το ιδιο, και να μπορω να δουλεψω προς οφελος ολων.
Καλυτερα τωρα?
οχι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αστο
αστο
αστο

Καλυτερα τωρα?
οχι
Οκ, δεν πειραζει

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
τι εγινε ρε?απαντησα σε ποσταρισμα του 71 και αυτο σβηστηκε?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
τι φαση ρε 71 ? πατησες κανα κουμπακι?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
λοιπον την ξαναγραφω την απαντηση.....προσπαθω πραγματικα να συζητησω και πιστευω πως ειμαι αρκετα ηρεμος,αλλα μην εχεις αυταπατες πως και εμεις δεν σε ανεχομαστε .....εισαι ανυποφορος με υφος προφεσορου,αλλα κανουμε υπομονη ...χαιρω πολυ τα ξερουμε αυτα που γραφεις ,αλλα εδω δεν θελει κολαουζο το θεμα .....θελει ταχυτητα και αμεση ανταποκριση-ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ....δεν θα μας κανεις το ασπρο μαυρο και το θυμα θυτη επειδη 20 χρονων αντεδρασε φοβικα και λανθασμενα σε ενα τυπο που την κουτουπωσαι ενω του ελεγε με καθε τροπο οχι...
υγ..στα παπαρια μου και αν με βρισεις ,κυριολεκτικα ....
υγ2...δεν εχεις γραψει μεγαλυτερα τερατα απο κατι αλλους ,αλλα μου την βιδωνεις πολυ γιατι τα δικα σου τα διανθιζεις με μια αστικη ευγενεια και τα πουλας για επιπεδο...σου χω νεα τα σκατα και να τα αρωματισεις και να τα βαλεις χρυσο τυλιγμα σκατα μενουν!
υγ3,δεν ειμαι σιγουρος οτι θες εσυ να με δεις στραβωμενο,απειλες αλλου ,ανυπομονω ομως.....οποτε θες!
υγ4 συγκεντρωσου!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Εν τω μεταξυ πλεον θα μπορει να σε εκβιασει η εργαζομενη για να μην σε καταγγειλει για σεξουαλικη παρενοχληση.ΙΜΟ στο μελλον οι εταιρειες θα παψουν να προσλαμβανουν γυναικες για να αποφυγουν τετοιες καταστασεις.
Σε πρωτη φάση θα γινει ποσοστωση υπέρ των γυναικων, δλδ με τον νόμο θα υποχρεουτε μια εταιρεια να προσλαμβανει γυναικες (με το ετσι θελω δλδ)
Και μελλοντικα παλι ποσοστωση για LGBT και πρόσφυγες.

Ξεχαστε τον κόσμο που ξερατε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
λοιπον την ξαναγραφω την απαντηση.....προσπαθω πραγματικα να συζητησω και πιστευω πως ειμαι αρκετα ηρεμος,αλλα μην εχεις αυταπατες πως και εμεις δεν σε ανεχομαστε .....εισαι ανυποφορος με υφος προφεσορου,αλλα κανουμε υπομονη ...χαιρω πολυ τα ξερουμε αυτα που γραφεις ,αλλα εδω δεν θελει κολαουζο το θεμα .....θελει ταχυτητα και αμεση ανταποκριση-ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ....δεν θα μας κανεις το ασπρο μαυρο και το θυμα θυτη επειδη 20 χρονων αντεδρασε φοβικα και λανθασμενα σε ενα τυπο που την κουτουπωσαι ενω του ελεγε με καθε τροπο οχι...
υγ2...δεν εχεις γραψει μεγαλυτερα τερατα απο κατι αλλους ,αλλα μου την βιδωνεις πολυ γιατι τα δικα σου τα διανθιζεις με μια αστικη ευγενεια και τα πουλας για επιπεδο...σου χω νεα τα σκατα και να τα αρωματισεις και να τα βαλεις χρυσο τυλιγμα σκατα μενουν!
υγ3,δεν ειμαι σιγουρος οτι θες εσυ να με δεις στραβωμενο,απειλες αλλου ,ανυπομονω ομως.....οποτε θες!
υγ4 συγκεντρωσου!
Αν σε εκνευριζει η ευγενεια μου, μαλλον δεν φταιω εγω. Παντως τωρα τα πηγες αρκετα καλυτερα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Που να φανταζόμουν ότι οι SJWs του Ελλάντα είναι πιο φανατικοί από τους Αμέρικα μεριά :confused:

Ρε σεις ... πείτε και για την πατριαρχία τίποτα ... όχι μόνο οτι ήταν χοντρός ο πρώην ΝΔ παράγων ο κακός αυτός αλήτης που "κατέστρεψε" τη ζωή της ταλαίπωρης Μπεκατ.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το θεμα δεν ειναι νομικο καθως εχει παραγραφει ακομα και να μπορουσε να το αποδειξει
Προφανως το γνωριζει και η Μπεκατωρου

Το μονο κινητρο που βλεπω ειναι να κανει και αλλες να μιλησουν

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Το θεμα δεν ειναι νομικο καθως εχει παραγραφει ακομα και να μπορουσε να το αποδειξει

ακριβως και επιπλεον κατι μπασταρδια να το σκεφτουν τριπλα πριν ζορισουν καμια κοπελιτσα ...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Και τώρα ανοίγει άλλη φάμπρικα. Θα μπορεί οποιαδήποτε να πει πως πριν δέκα χρόνια στην Ίο που την είχες καμακώσει σε ένα μπαρ και ήρθε στο δωμάτιό σου, είχε πιει και στη συνέχεια τη ζάλισες με γλυκόλογα και φοβήθηκε να σου πει όχι, αλλά τελικά της έκανες σεξουαλική επίθεση και το σκέφτεται κάθε μέρα αυτά τα δέκα χρόνια που πέρασαν

Σωστό και τρομακτικό. Ας πει καποιος απ τους νομικους του φορουμ τι θα γινοταν σε μια τετοια περιπτωση υπο την προυποθεση οτι δεν εχει παραγραφει το υποτθεμενο αδικημα. Στοιχειοθετειται κατηγορια χωρις κανενα αποδεικτικο στοιχειο ; Πάει σε δίκη ή μπαινει αρχειο ; Και σε περιπτωση "δολοφονιας προσωπικοτητας" σαν αυτη που βλεπουμε με οικονομικες, κοινωνικες και επαγγελματικες συνεπειες για τον κατηγορουμενο τι ρεαλιστικα περιθωρια υπαρχουν να βρει καποιος το δικιο του και να αποζημιωθει ; Υπαρχει δεδικασμενο ; Ειδαλλως μιλαμε για κολομβιανο καρτελ των social justice warriors και προφανως καταλυεται καθε εννοια Κρατους Δικαιου (που εχει καταλυθει ηδη δηλαδη, δεν ειδα κανεναν εισαγγελεα να ασχολειται με το μιντιακο λιντσαρισμα του κατηγορουμενου σε αντιθεση με κατι Ηριαννες που ουτε το ονομα τους δε μαθαμε).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Που να φανταζόμουν ότι οι SJWs του Ελλάντα είναι πιο φανατικοί από τους Αμέρικα μεριά :confused:

Ρε σεις ... πείτε και για την πατριαρχία τίποτα ... όχι μόνο οτι ήταν χοντρός ο πρώην ΝΔ παράγων ο κακός αυτός αλήτης που "κατέστρεψε" τη ζωή της ταλαίπωρης Μπεκατ.
Τύπε νομιζω οτι δεν ειναι πολλοί τελικα. Απο ό,τι βλεπω στα σχολια στα διαφορα ειδησεογραφικα, υπαρχει ελπιδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Αν μου επιτρεπεις, το κινητρο ισως δεν το εχουμε μαθει ακομη

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας.

Το μόνο ευχάριστο είναι πως ΑΝ ποτέ είναι αναγκαία η κυκλοφορία Άρλεκιν και Βίπερ θα γραφτούν νέοι τόμοι.
Μην ανατρέχουμε στις παλιές ιστορίες, φρεσκαδούρα.
Το νου σας ορισμένοι, έχετε φαντασία.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
υγ4 συγκεντρωσου!
Αν σε εκνευριζει η ευγενεια μου, μαλλον δεν φταιω εγω. Παντως τωρα τα πηγες αρκετα καλυτερα
μη ξερασω ,δεν εισαι ευγενικος,υποκριτης εισαι και αλλοπροσαλος...η ευγενεια δεν εχει να κανει με την χρηση του γραπτου λογου....εχει να κανει με τις προθεσεις πισω απο τα λογια...αυτο ειναι το ταλεντο μου...βλεπω πολυ πισω απο τις λεξεις των αλλων να ξες!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.050
Πόντοι
456
αλεξη οταν με το καλο σε βαλουν στην κυβερνηση και επιτελους βγεις στην τιβι θα λες τα ιδια?
απντα με το χερι στην καρδια
Στην τιβι θα πω "Πρόκειται για ενα πολυ σοβαρο ζητημα, το οποιο βρισκεται στα χέρια της Δικαιοσυνης. Μεχρι να αποφανθει η Δικαιοσυνη, πρεπει να αποφευχθούν οι αφορισμοί απο την μια ή την αλλη πλευρα. Οταν φωτισθούν όλες οι πλευρές του ζητηματος, η κυβερνηση θα αποδώσει ανενδοίαστα τις ευθυνες όπου πρέπει να αποδοθούν". Θεσμικος και σωστος, χωρις εξαλλοσυνες και υστεριες.

Υ.Γ. Εντελως απαραδεκτη η κινηση του Κουλη και της Σακελλαροπουλου να υιοθετησουν μια καταγγελια πριν αποδειχθει.

Εκτος αν πλεον ακομη και τα αυτονοητα, οτι πρεπει μια καταγγελια να αποδειχθει πριν κρεμασουμε τον καταγγελλομενο, τα εχουμε ξεχασει σε αυτη τη χωρα.
Αν εχει (που εχει) παραγραφεί η υπόθεση, αυτο φυσικα δεν ειναι ευθυνη του καταγγελλόμενου αλλά του καταγγέλλοντος.
τυπε δηλώνω εθελοντής να κολλάω αφίσες σου σε όλη τη φυλής και το μετάξι .... Άλεξ φορ πρεζιντεντ...ξεροχυνω ουά ουα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom