giannis146
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ναι αν μπορείς στείλε μου pmΝαι την Καφανταρη. Να σου κανω κονε ?
Ναι αν μπορείς στείλε μου pmΝαι την Καφανταρη. Να σου κανω κονε ?
Ενημέρωσε μαςΤην κανόνισα ήδη για Σάββατο ?
Συγχαρητήρια αδερφέ, μόλις αποκάλυψες άλλον έναν προμοτορα!αυτη η ιδια δηλαδη
Emily Grey Having Fun
Zishy is a unique photo site that features attractive girls in edgy non-nude images. The aim is to excite and entertain through an innocent and playful means.www.perfectnaked.com
Καλησπερα φιλε. Ειναι ευκολο να στειλεις p. MΣυνάντηση πριν λίγες μέρες με την Νικόλ. Την γνωστή από τις φίλες της μελαχρινής σβετλάνας.
Δεν την είχα ξανα συναντήσει οπότε δεν μπορώ να πω αν έχει χαλάσει η έχει φτιάξει από πλευράς εμφάνισης. Μια μιλφ γυναίκα στη πένα ντυμένη, καθαρή, συμπαθητική στο πρόσωπο με ωραία μάτια, νόρμαλ κανόνικο σώμα για την ηλικία της. Με πολύ έντονη την ρώσικη προφορά. gfe φάση, 2 γύροι με 80 ευρω, πολύ δοτική, ευγενική. ωράιο μασάζ ενδιάμεσα. Μια νορμάλ συνάντηση που ούτε έκλαψα τα λεφτά αλλά ούτε ήταν κάτι ιδιαίτερο. Δεν έχει αγγελία. Οι παλιοί που έχουν το τηλέφωνο της να ξέρετε ότι δεν το έχει αλλάξει.
θα πεις και σε μενα?Ναι την Καφανταρη. Να σου κανω κονε ?
τυπε κατι μ λεει πως το τρολ ειναι κατι αγνωστο στη ζωη σουθα πεις και σε μενα?
ισωςτυπε κατι μ λεει πως το τρολ ειναι κατι αγνωστο στη ζωη σου
το τρώει το φαί της πάντως. Τα έχει τα κιλάκια της..https://www.prosopikesaggelies.gr/aggelies-gia-poutanes/στο-κρεβατι-μου/
Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες?
Πρόγραμμα, περιοχή, τιμη
παιδια εχει κανεις το τηλ της μαρινας 60? διαβαζω καλες κριτικες
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μου μοιάζει με την Εμμυ (Σπύρου Πάτση)https://www.prosopikesaggelies.gr/aggelies-gia-poutanes/στο-κρεβατι-μου/
Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες?
Πρόγραμμα, περιοχή, τιμη
μπορεις να μου στειλεις μια το λινκ της ρωσιδας ?δεν με αφηνει να στειλω ΠΜ. βοηθηστε οποιος μπορει. δεν εχει λινκ
Αυτή είναιΜπορεί να κάνω λάθος, αλλά μου μοιάζει με την Εμμυ (Σπύρου Πάτση)
Αφού είναι ίδιες οι φώτο της από το στούντιο.Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μου μοιάζει με την Εμμυ (Σπύρου Πάτση)
Ναι ξερω εγω μολης ειδα ανθουλα καβλοσα και εκλεισα ραντεβου ?μου ρθε μια περιπου ανθουλα ?σιτεμενη ακολη με εχτεξιον βλαχε και την ειχε δει γκομενα ?ενοειτε την σουταρα,,,,Καλησπέρα σας! Έχω μια απορία.. Έχει κάποιος εμπειρία με κοπέλα από την παρέα της "Ειρήνη Δημοπούλου" (προφίλ στο φβ , λέει για μασαζ αλλά είναι ξεκάθαρα υπηρεσίες σεξ).. οι φώτο είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές..
και εγω την ανθουλα ηθελα ελληνιδα ξανθια λεει γυρω στα 26Ναι ξερω εγω μολης ειδα ανθουλα καβλοσα και εκλεισα ραντεβου ?μου ρθε μια περιπου ανθουλα ?σιτεμενη ακολη με εχτεξιον βλαχε και την ειχε δει γκομενα ?ενοειτε την σουταρα,,,,
Ε ναι σιγα μην κραταγα το βρομομπαζο Ειχα περιεργια να δω τη μουναρα ειναι αυτη η ανθουλα και η φιλες της κυριαs?και καλα ?γραφειο το κοψα?γραφειο ειναι παιδια με +20
οι φωτο πρεπει να ειναι καραφεικ του κερατα
μακρυαααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εγω την ανθουλα ηθελα ελληνιδα ξανθια λεει γυρω στα 26
χαχα καλα εκανες και εδωσες ποδι
καλα εκανες μαυρο στα λαμογια και ψευτεςΕ ναι σιγα μην κραταγα το βρομομπαζο Ειχα περιεργια να δω τη μουναρα ειναι αυτη η ανθουλα και η φιλες της κυρια ?και καλα γραφειο το κοψα?