quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Πες μου εδώ ή σε πμ σχόλια φίλεΤην κανόνισα ήδη για Σάββατο ?
Πες μου εδώ ή σε πμ σχόλια φίλεΤην κανόνισα ήδη για Σάββατο ?
Γιατι να ειναι μούφα ? Αφού ειναι τόσο χοντρή....Εγώ την κανόνισα αλλά πολύ φοβάμαι ότι δν είναι αυτή στις φώτο..τι να πω δν ξέρω το ίδιο τηλ βγάζει κ άλλο νήμα στο μπου..με φεικ προφ πάλι σαν μαρινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε πρέπει να ναι φεικ μακάρι να πέσουμε εξω
Και επειδή είναι χοντρή (μακάρι οι χοντρές να είναι έτσι) είναι αληθινό;Γιατι να ειναι μούφα ? Αφού ειναι τόσο χοντρή....
Και επειδή είναι χοντρή (μακάρι οι χοντρές να είναι έτσι) είναι αληθινό;
Έχει κ άλλο νήμα εδώ με ψεύτικο προφίλ κ ίδια αγγελία..δες τι βυζάρες έχει εγώ λέω είναι γραφείο..αλλά θα πάω Σάββατο να δωΓιατι να ειναι μούφα ? Αφού ειναι τόσο χοντρή....
ειναι μία άποψη και αυτήΚαι επειδή είναι χοντρή (μακάρι οι χοντρές να είναι έτσι) είναι αληθινό;
Μία λάθος άποψηειναι μία άποψη και αυτή
Περίμενε τις στην ρεσεψιόνΠως θα μάθουμε αν είναι αληθινές?εγώ πάω αύριο κ δν θέλω να πληρώσω τσάμπα χοτελ για άλλη γκόμενα
Ήταν σε studio παλιά;η κάνω λάθοςΣε εμενα δεν το ακυρωσε..αλλα... πολλα κυβικα ρε γμτ... αν κ ειναι γαμω τα κοριτσια...νεαρη... ευγενικη.. με ωραιο προσωπο... κ το προσπαθει το θεμα... αλλα εχει πολλα παραπανησια κιλα ρε γμτ...
Κροκεών Βριλησσού 60 στην αλυσίδα νομίζω και Βουλιαγμένης έχει ένα .ξερουμε κατι?Καυλιαρα σιλβυ 6982289182
Με λένε σιλβυ μωρακλα μου 27 χρονών ελληνίδα καυλιαρα κάλεσε με στο 6982289182kanesex.com
Ναι τα φιλιά είναι 20 eyro
Και για σου πει καλημερα θελει αλλα 5 ευρω ? Ρε με τι μαλακες εχουμε μπλεξει !Ναι τα φιλιά είναι 20 eyro
Ωωωω το κοίταγμα;κάνα εικοσαρι...
συμφωνω φιλε τα ιδια και σε μενα ... βαριοταν να απαντησει ...Για αυτό δν έχει κανονικές φώτο να φαίνονται..κ χρεώνει μόνο 70 ενώ είναι νέα κ όμορφη..απλά τραγική η επικοινωνία της κ αγενής απότομη στο τηλέφωνο..λέει θα σ στείλω..η πάρε μετά..η στείλε..κ 3 μέρες δν έβγαζα άκρη κ με γράφε..ε έφαγε ένα κράξιμο καλό κ αντίο..
εχει αναφερθει παλιοτερα οτι ειναι ψιλομπαζο,σχετικα χοντρη και οτι βαριεται που ζει....αυτα..Μαλακες έχω γίνει κάγκελο τώρα!!!! Ξέρει κανείς τίποτα;
KaneSex - Δωρεάν Σελίδα Γνωριμιών και Αγγελίες
KANESEX, Η μεγαλύτερη δωρεάν Σελίδα γνωριμιών στην Ελλάδα, φτιάξε το προφίλ σου και ανέβασε μια αγγελία για να γνωρίσεις κόσμοkanesex.com
Η μαρίνα είναι μια τσιγγάνα βαρέων βαρών. Αλλά πολύ καλό τσιμπουκι!! Αυτό μόνο αξίζει.Εγώ την κανόνισα αλλά πολύ φοβάμαι ότι δν είναι αυτή στις φώτο..τι να πω δν ξέρω το ίδιο τηλ βγάζει κ άλλο νήμα στο μπου..με φεικ προφ πάλι σαν μαρινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε πρέπει να ναι φεικ μακάρι να πέσουμε εξω
Που μπορώ να διαβάσω αυτό που γράφεις;εχει αναφερθει παλιοτερα οτι ειναι ψιλομπαζο,σχετικα χοντρη και οτι βαριεται που ζει....αυτα..