pesimistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
εγω εστειλα μηνυμα στ ρωσσακι που ελεγε ο φιλος και δεν απαντησε ποτε..δεν μας τα λεει καλα ο φιλος..
και εγω το ιδιο επαθα
κατι βρωμαει στην ολη φαση
εγω εστειλα μηνυμα στ ρωσσακι που ελεγε ο φιλος και δεν απαντησε ποτε..δεν μας τα λεει καλα ο φιλος..
1 σελιδα πισω νομιζω οτι ενας συναγωνιστης ειπε οτι εστειλε και του απαντησε οτι δεν ανηκει στον χωρο εδω..ρε μπας και παιζει κανας πρωην και θελει να ξεφτιλησει την κοπελα η παιζει τιποτε αλλο??Και σε μενα τα ιδια, δεν απαντα στο viber! :-( :thubsdown:
1 σελιδα πισω νομιζω οτι ενας συναγωνιστης ειπε οτι εστειλε και του απαντησε οτι δεν ανηκει στον χωρο εδω..ρε μπας και παιζει κανας πρωην και θελει να ξεφτιλησει την κοπελα η παιζει τιποτε αλλο??
συμφωνώ απολύτωςΟ ΦΙΛΟς μάλλον μας δουλεύει….δεν είναι του επαγγέλματος το κορίτσι και τώρα την έκατσε άσχημα μάλλον ….Φιλε τα παντελόνια είναι για τα φοράνε αντρες που κουβαλάνε μπάλες όχι φουστα κλαρωτή
καλησπερα, γνωριζει κανεις τπτ για την συγκεκριμενη,φαινεται δυνατο
Το ξαναλέω ...μην πάρετε τζάμπα τηλέφωνο ...η Γιάννα δεν είναι του επαγγέλματος....Ρε φιλε ποσό αδελφή μπορεί να είσαιΣε όσους απάντησα, απάντησα.....
Έχουμε και δουλειές να βγάλουμε να ζήσουμε....
καλά να περάσουν οι "φίλοι" που τους απάντησα...
Οι υπόλοιποι, σε κάποια προσεχή μέρα....
Το ξαναλέω ...μην πάρετε τζάμπα τηλέφωνο ...η Γιάννα δεν είναι του επαγγέλματος....Ρε φιλε ποσό αδελφή μπορεί να είσαι
Έτσι ακριβως φιλε….Τώρα όμως να δω τι θα κανει όταν του κανει καταγγελία η ΓιάνναΗ κοπελα δουλευει σε πρακτορειο ΠροΠο απ'οτι μου ειπε και ο reaper την γουσταρε αλλα αυτη οχι, και ο reaper αποφασισε να της κανει αυτη την πουστιτσα.
ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ ;
εντάξει μωρέ με τις νέες διατάξεις του νόμου μπορεί μια 5ετια να κάνει διακοπές στους κορυδαλλιους νήσους τελικά ο μλκ είναι πάντα μλκΈτσι ακριβως φιλε….Τώρα όμως να δω τι θα κανει όταν του κανει καταγγελία η Γιάννα
εντάξει μωρέ με τις νέες διατάξεις του νόμου μπορεί μια 5ετια να κάνει διακοπές στους κορυδαλλιους νήσους τελικά ο μλκ είναι πάντα μλκ
κακός δεν έχει κάνει μπανάκι από το φόρουμ το έπαιζε κιόλας ότι βοηθάει και δίνει πληροφορίες για αματερ ο μην πωΞεφτιλισμενος να δίνει τηλέφωνο ανυποψίαστης κοπέλας. Βρε ουστ ρε χλεχλε...
Δωστου μια Κaripidicard.κακός δεν έχει κάνει μπανάκι από το φόρουμ το έπαιζε κιόλας ότι βοηθάει και δίνει πληροφορίες για αματερ ο μην πω
τίποτα φαπες πολύ ευχαρίστως .... Κανονικά αυτό πρέπει να κάνει η κοπέλα μετά τον Μουσταφά να του τρεσσαρει κάνα δυο μπας και σοβαρευτεί αυτός και πολλοί άλλοιΔωστου μια Κaripidicard.
και το ΡΙΝ και το ΡΙΝ γρηγορα.
τίποτα φαπες πολύ ευχαρίστως .... Κανονικά αυτό πρέπει να κάνει η κοπέλα μετά τον Μουσταφά να του τρεσσαρει κάνα δυο μπας και σοβαρευτεί αυτός και πολλοί άλλοι
Παιδια δεν googlάρε κανεις το τηλ που εστειλε ο τύπος; Για δοκιμάστε το.