the reaper
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2020
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Πολλά μνμτα .
Στο προφίλ μου, θα βρείτε πληροφορίες.
Πολλά μνμτα .
Πολλά μνμτα .
Πολλά μνμτα .
[/quote}
εγω δεν θελω πληροφοριες. Ασπιρινη θελω γιατι 4 σελιδες μου εχουν σπασει τ αρχιδια επιδοξοι γαμπροι
εμένα να δεις που έχω 150+ μνμ και κάποιοι ξερόλες λένε τη μλκια τους στο νήμαΠολλά μνμτα .
[/quote}
εγω δεν θελω πληροφοριες. Ασπιρινη θελω γιατι 4 σελιδες μου εχουν σπασει τ αρχιδια επιδοξοι γαμπροι
Σε όσους απάντησα, απάντησα.....
Έχουμε και δουλειές να βγάλουμε να ζήσουμε....
καλά να περάσουν οι "φίλοι" που τους απάντησα...
Οι υπόλοιποι, σε κάποια προσεχή μέρα....
μίλησες με την κοπελιά δηλαδή, σου έδωσε τηλ ο reaper? και σου είπε τι; ότι δεν έχει σχεση με συνδους κλπ;Η κοπελια ειπε οτι δεν ειναι του χωρου και οτι λεει ψεμματα ο κυριος reaper...αναμενουμε επισημη τοποθετηση
εντάξει μόνο 4 σελίδες είναι και στο τέλος είναι μάπα το καρπούζι απ'ότι βλέπωΠολλά μνμτα .
[/quote}
ακριβωςμίλησες με την κοπελιά δηλαδή, σου έδωσε τηλ ο reaper? και σου είπε τι; ότι δεν έχει σχεση με συνδους κλπ;
ξεφτίλαακριβως
Δεν ξεχωρίζουν τα ξενοδοχεία σε ημιδιαμονης και κανονικά. Τα ημιδιαμονης κατατασονται σε αυτά τα 12μηνης διάρκειας. Οπότε 1 Ιουνίου.παιδια μια ερώτηση... πότε ανοίγουν τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής ? εχει ανακοινωθεί ??
Άσε, παρά λίγο να γίνουμε ρεζίλι. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα, ή θέλει σύνθημα.παιδια μια ερώτηση... πότε ανοίγουν τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής ? εχει ανακοινωθεί ??