αυτά περί αλλαγής υδραυλικού συστήματος της Αννας ακούγονται από την αρχή της < καριέρα > της ... και αυτο οφείλεται στην αρκετά αγριεμένη φάτσα της. Πριν αρκετά χρόνια όταν την δοκίμασα και εγώ στην αρχή πήγαινα τοίχο τοίχο ... αλλά μετά την δακτυλική περιπολία ... θυμάμαι ότι η επίμαχη περιοχή της είχε αυτόνομο σύστημα λίπανσης και το σημαντικότερο ήταν απροστάτευτη ...
Πράγματι είναι γνωστό πως υπάρχουν αρκετές γυναίκες από χώρες Ανατολικής Ευρώπης με αγριεμένη φάτσα.
Παρόλα αυτά, είναι διαφορετικό να έχει κάποια αγριεμένη φάτσα διατηρώντας παράλληλα θηλυκότητα(δηλαδή να μην δημιουργεί την παραμικρή αμφιβολία ότι δεν ήταν πάντα γυναίκα) και άλλο να έχει ανδρικό πρόσωπο.
Το ύψος της, τα χαρακτηριστικά σώματος(φαρδιές πλάτες,μεγάλα άκρα κτλ.) και ιδιαίτερα του προσώπου(υπερβολικά μεγάλο κεφάλι,σαγόνι κτλ.)είναι τα κύρια που παίζουν ρόλο στην αναγνώριση.Τώρα το αιδοίο που λες ένας καλός χειρούργος κάνει παππάδες,αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι μια πραγματική γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ανδρικό μόριο το οποίο ορθώνεται με κανονική στύση.
Παραθέτω κριτική από τις 26 που επανειλλημένα αναφερόταν ο hyuiop λες και ήμουν ο μόνος με τις αμφιβολίες μου.....
''μεγάλα άκρα, μικρές λεπτές γαμπούλες μηρούς και τετρακέφαλα , μέση παλαιστή και από εκεί και πάνω επικρατεί η τεστοστερόνη. Κοιλιά , ευρύ στέρνο , κρανίο oversize.''
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι αφαίρεσε όλες τις φωτογραφίες από το profile όχι μόνο αυτές που έδειχναν το πρόσωπο της, αμέσως μετά το ποστ μου, με ότι αυτό συνεπάγεται..........όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Εγώ απλώς στο αρχικό ποστ διατύπωσα την άποψη μου ότι ακόμα και 100% γυναίκα να είναι/ήταν, με τέτοιο πρόσωπο ούτε για καφέ δεν θα πήγαινα.
και ενημέρωσα είτε νέους στον χώρο είτε νέους ηλικιακά συναγωνιστές(γιατί κατά τα ψέμματα διαβάζουν και 17,18ρηδες χωρίς καμία εμπειρία καλό θα ήταν να γνωρίζουν πως δυστυχώς στον αγοραίο υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις και θα πρέπει να προσέχουν) καθώς από την στιγμή που πληρώνουμε να ξέρουμε και που τα δίνουμε.