giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Της μίλησα στο Viber και σκιαχτηκα λίγο, έχει κάτι περίεργα τατουάζ με λύκους, κάτι σκουλαρίκια στη μύτη είναι κ μαγκάκι..εγώ δεν
Της μίλησα στο Viber και σκιαχτηκα λίγο, έχει κάτι περίεργα τατουάζ με λύκους, κάτι σκουλαρίκια στη μύτη είναι κ μαγκάκι..εγώ δεν
η απαντηση της
ποοοοοοολυ καλη κ η φιλη της αλλα δυστυχως η τιμη τσιμπημενη
Ειναι καλη τυπε αυτη η Meriel ?? Στειλε μου ενα πμ αν θεςποοοοοοολυ καλη κ η φιλη της αλλα δυστυχως η τιμη τσιμπημενη
δλδ το σκεφτεσαι για 170 για το μπαζακι?
Τις έχεις πάρει μαζί; Φαίνονται ωραίο δίδυμο!ποοοοοοολυ καλη κ η φιλη της αλλα δυστυχως η τιμη τσιμπημενη
Έχει πάρει κανείς; Πραγματικές αγγελίες; Οποιαδήποτε λεπτομέρεια ευπρόσδεκτη!
Κ χωρίς να τις ψάξεις καθόλουΘα στοιχηματιζα ευκολα οτι οι φωτος ειναι fake
100 μονο hotel κεντρο.οχι κωλαρακι.Της μίλησα στο Viber και σκιαχτηκα λίγο, έχει κάτι περίεργα τατουάζ με λύκους, κάτι σκουλαρίκια στη μύτη
είναι κ μαγκάκι..εγώ δεν
100?
Συντομη κριτικη για την κοπελα. Επειδη με καυλωσε το βιντεο της ειπα να δοκιμασω! Συναντηση χθες βραδυ, η κοπελα εμφανίστηκε με ενα μαυρο ωραιο φορεμα και γοβες. Πιτσιρικα, φοιτητρια μου ειπε, οτι βλεπετε στις φωτος και στο βιντεο. Γλυκια, συμπαθητικη, σεξουλιαρα προθυμη να σε ικανοποιηση. Πολυ καλη συμμετοχη, ωραια γλωσσοφιλα, γουσταρει πολυ το σεχ και αντεχει δυνατο σφυροκοπημα, δινει και κωλο !! πιπα ικανοποιητικη τα πηρε στο στομα στο τελος!!
Συντομη κριτικη για την κοπελα. Επειδη με καυλωσε το βιντεο της ειπα να δοκιμασω! Συναντηση χθες βραδυ, η κοπελα εμφανίστηκε με ενα μαυρο ωραιο φορεμα και γοβες. Πιτσιρικα, φοιτητρια μου ειπε, οτι βλεπετε στις φωτος και στο βιντεο. Γλυκια, συμπαθητικη, σεξουλιαρα προθυμη να σε ικανοποιηση. Πολυ καλη συμμετοχη, ωραια γλωσσοφιλα, γουσταρει πολυ το σεχ και αντεχει δυνατο σφυροκοπημα, δινει και κωλο !! πιπα ικανοποιητικη τα πηρε στο στομα στο τελος!!
Nαι 100 ... ειδες βυζια και θες να πας?? και να θυμασαι ... αυτή βγαζει τα εσώρουχα της, δεν είναι σαν την άλλη που τα φοραει και κατω από την πετσετα....