MILFHUNDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 149
- Πόντοι
- 1
οχι δεν την εχω δοκιμασει
ωραιοοο μουνι 80 ευρω λιρα εκατο
κανει καλη πιπα?απο φατσα καλη φιλε??αξιζει 1000% ειναι vfm και δεν διαμαρτυρεται καθολου...οπως τνη πας παει
αυτη τη πλαφονιερα δυσκολο να την εχει παρει καποιοςΈχει πάρει κανεις ;
Milf είναι ανεξάρτητη αυτή;Κασκαντέρ νο1969 με έτρωγε να το δοκιμάσω γιατι οι φωτο με ειχαν φτιάξει,κλεισιμο ραντεβου και μας σκαει το πιπίνι και μένω κάγκελο.με ενα χαμόγελο λες και εβλεπε εναν παλιο γνωστό της μπηκε με αγκαλιασε φιλια για γνωριμια και οι 2 εναλλαξ για φρεσκάρισμα.αν αφαιρέσεις το υψος γυρο στο 1.65 που απαραίτητα δεν είναι κακό,βυζάρες θεωρώ 3άρες,πάτος για πολλα χαστούκια και σχετικα σφηχτος τον οποίο τον δίνει και με μεγάλη της ευχαρίστιση κορμί οχι στεγνο αλλα με πιασίματα εκει που πρέπει.Για 2 γύρους και με άναλ στο 100αρικο και ξεπεράσαμε και την ωρα χωρις να κοιταζει ρολοι για ενα πιπίνι ειναι καλά και θα την ξανασυναντήσω
και ειναι μαγγακια.αρκει να παρεις ενα τηλεφωνακι.πηρα και γελαγα.μου ειπε 70 συν 20 δευτερο συν 20 ακαποτο στοματικο συν 20 κωλο συν και δεν ξερω τι αλλο.παντως το κατοσταρικο δεν βγαινει.η 90 η 110.ποιος δουλευει ποιον.τελος παντων ,εγω δεν θα επαιρνα ουτως η αλλως.Milf είναι ανεξάρτητη αυτή;
Η αγγελία μου θυμίζει γραφείο κρυφό
Milf είναι ανεξάρτητη αυτή;
Η αγγελία μου θυμίζει γραφείο κρυφό
και ειναι μαγγακια.αρκει να παρεις ενα τηλεφωνακι.πηρα και γελαγα.μου ειπε 70 συν 20 δευτερο συν 20 ακαποτο στοματικο συν 20 κωλο συν και δεν ξερω τι αλλο.παντως το κατοσταρικο δεν βγαινει.η 90 η 110.ποιος δουλευει ποιον.τελος παντων ,εγω δεν θα επαιρνα ουτως η αλλως.
αυτη τη πλαφονιερα δυσκολο να την εχει παρει καποιος
δες και τι γραφει και πως το γραφει συννεχωςκαι ειναι μαγγακια.αρκει να παρεις ενα τηλεφωνακι.πηρα και γελαγα.μου ειπε 70 συν 20 δευτερο συν 20 ακαποτο στοματικο συν 20 κωλο συν και δεν ξερω τι αλλο.παντως το κατοσταρικο δεν βγαινει.η 90 η 110.ποιος δουλευει ποιον.τελος παντων ,εγω δεν θα επαιρνα ουτως η αλλως.
Και ψεύτικες φώτο
Επίσης αυτο με τα +20 ισχύει και για άλλη προτεινόμενη.......
δεν σε επιασα ρε τασσο.δες και τι γραφει και πως το γραφει συννεχως
αρα μουφα αυτα που λέει ο συναγωνιστής? προμότορας?Και ψεύτικες φώτο
Επίσης αυτο με τα +20 ισχύει και για άλλη προτεινόμενη.......
δες και τι γραφει και πως το γραφει συννεχως
αποκλειεται με τιποτα το ειπα και πιο πανω τα γραφομενα του καθενος μαρτυρουν πολλααρα μουφα αυτα που λέει ο συναγωνιστής? προμότορας?