Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οσο αφορα την παολα τον κασκαντερ τον εκανα εγω .....φωτο και το εκανα και πασα......εδω και μια εβδομαδα......κανεις δεν πηγε μαζι της? Τι κρατατε την κριτική? Για να μην σας γαμησουν την παρθενα? Εχω ραντεβου για την σουφρα αυτη τη φορα θα το σκισω και θα ανεβασω ποιο διεξοδικες φωτο.......αυτα απο εμενα .....εχω κανει οτι μπορωΌλοι βλέπω περιμένετε ποιος θα κάνει πρώτος τον κασκαντέρ ε!
Εδω κ πολλους μηνες εχει σταματησει.Καλημέρα ρε μάγκες ξέρει κανείς αν παίζει ακόμα η Aggeliki24;
Τυπε αν θελεις στειλε τηλ σ εμενα και γραφω (οπως παντα) δυο λογια για την κυριαοσο αφορα την παολα τον κασκαντερ τον εκανα εγω .....φωτο και το εκανα και πασα......εδω και μια εβδομαδα......κανεις δεν πηγε μαζι της? Τι κρατατε την κριτική? Για να μην σας γαμησουν την παρθενα? Εχω ραντεβου για την σουφρα αυτη τη φορα θα το σκισω και θα ανεβασω ποιο διεξοδικες φωτο.......αυτα απο εμενα .....εχω κανει οτι μπορω
Δεν εκανα τυπε καμια δοκιμη Γιατι μολις την ειδα σκιαχτηκα.Εμφανιση τι να περιγραψω γυφτοφακλανα αλλα δεν ειναι χοντρη εχει κοιλια προσωπο με βαθμολογια 3 με 4 σαν γυφτισσα μου φανηκε δεν δοκιμασα λογω εμφανισης Τωρα επειδη ο φιλος μου μου τα ειπε τα πραγματα πως ειναι αλλα η εμφανιση ειναι κατι υποκειμενικο και γι αυτο πηγα στο ραντεβου.Οποιος ειναι μερακλης και δεν εχει θεμα με την εμφανιση θα περασει καλα ενταξει με το καλα ειναι και αυτο υποκειμενικο γιατι ειναι θεμα χημειας Με το ενα και το αλλο απ εμενα χ λογω εμφανισης Για κανενα Μεταξι με ενα δεκαπενταρι μια χαρα ειναι για αυτο που υποτιθεται οτι κανει μακριαΤην έκανες την δοκιμή τελικά?
φιλε εμενα μου ειπε 10 για μιαμιση ωρα και χτες που την πηρα τηλ το μεσημερι μου ειπε με υφακι μην μου στελνεις μηνυματα στ κιητο ο χρονος ειναι χρημα και της έω οκ ποτε μπορεις και μου λεει στις 2 το βραδυ...βαιμπερ εχεις της λεω οχι μου λεει και φωτο???γιατι μου λεει δεν ανεβασε ο patos στο foroum???χμμμμμ....δε ξερω τι να πω...Λοιπόν ευχαριστώ τον Πάτο για το τηλ της Παολας αλλά δεν θα πάρω. Τιμή στα 100 και μόλις είπα για μιάμιση ώρα μου είπε 200. Σπασμένα ελληνικά, σίγουρα όχι Ελληνίδα, αν ήταν αυτή στο τηλέφωνο. Τουλάχιστον περίεργο που δεν έχει ούτε viber ούτε whatsapp. Δουλεύει δηλαδή μόνο με τηλέφωνα; Ποια το κάνει αυτό σήμερα; Με τα πολλά, 100 + ξενοδοχείο για κάποια που έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες που λένε ότι είναι αυτή.
Λυπάμαι αλλά σίγουρα θα προτιμούσα κάποιο από τα γνωστά γραφεία που ξέρεις περίπου τι παίρνεις από το να κάνω τον κασκαντέρ. Η εμπειρία μου πάντως θα έλεγε γραφείο
Λοιπόν ευχαριστώ τον Πάτο για το τηλ της Παολας αλλά δεν θα πάρω. Τιμή στα 100 και μόλις είπα για μιάμιση ώρα μου είπε 200. Σπασμένα ελληνικά, σίγουρα όχι Ελληνίδα, αν ήταν αυτή στο τηλέφωνο. Τουλάχιστον περίεργο που δεν έχει ούτε viber ούτε whatsapp. Δουλεύει δηλαδή μόνο με τηλέφωνα; Ποια το κάνει αυτό σήμερα; Με τα πολλά, 100 + ξενοδοχείο για κάποια που έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες που λένε ότι είναι αυτή.
Λυπάμαι αλλά σίγουρα θα προτιμούσα κάποιο από τα γνωστά γραφεία που ξέρεις περίπου τι παίρνεις από το να κάνω τον κασκαντέρ. Η εμπειρία μου πάντως θα έλεγε γραφείο
φιλε εμενα μου ειπε 10 για μιαμιση ωρα και χτες που την πηρα τηλ το μεσημερι μου ειπε με υφακι μην μου στελνεις μηνυματα στ κιητο ο χρονος ειναι χρημα και της έω οκ ποτε μπορεις και μου λεει στις 2 το βραδυ...βαιμπερ εχεις της λεω οχι μου λεει και φωτο???γιατι μου λεει δεν ανεβασε ο patos στο foroum???χμμμμμ....δε ξερω τι να πω...
για δωσε ινφο για τα διαμαντια σουαπο ανεξαρτητες δυο μου βγηκανε διαμαντια (βερονικα και μια αλλη που βιζιταρε στο σπιτι του γκομενου της καπου στο κερατσινι)
οι υπολοιπες ηταν πεταμενα λεφτα
τοσο χαλια ρε φίλε? και στις φωτο και τα λεγομενα του συναγωνιστη φαινεται τουμπανογια παολα
μακρυα ρεεεεεε
ηρθε ειδα και απηλθε
δεν εδινα το 100ρικο για αυτη ουτε με σφαιρες ρε οπως τα λεει ο φιλος πιο πανω μελαχροινη με περιεργο προσωπο κιτρινα δοντια μετριο προς λιγο πιο μεγαλο στηθος ατσουμπαλο σωμα πιασιματακια γενικα ΔΕΝ
διεγραψα και το τηλ αι στο διαολο ξενερα μεγαλη
μη ζητησει κανας μαλακας τηλ το πεταξα και ειπαμε δεν αξιζει
καλη συνεχεια μαγκες
μαλλον κατι παιζει φιλε αυτο ειπα και εγω..οταν μιλησα μαζι της ειχε υφακι...μακρυα και αλαργα..ευχαριστουμε παιδια..τοσο χαλια ρε φίλε? και στις φωτο και τα λεγομενα του συναγωνιστη φαινεται τουμπανο
τοσο χαλια ρε φίλε? και στις φωτο και τα λεγομενα του συναγωνιστη φαινεται τουμπανο
μαλλον κατι παιζει φιλε αυτο ειπα και εγω..οταν μιλησα μαζι της ειχε υφακι...μακρυα και αλαργα..ευχαριστουμε παιδια..
Εδω ο αλλος την εκανε θεο το κολπο παλιο η τεχνητη ελειψη δημιουργει μεγαλυτερη ζητηση ευτυχως που καποιοι εδωσαν τα φωτα τους μην την πατησουν καποιοι απο εδωσε αυτο το σαιτ ειμαστε παλιοι και τα κολπα τα ξερουμε
ολοι ειναι ελευθεροι να προτεινουν μια κοπελα και ολοι ειναι ελευθεροι να πουν τη γνωμη τους
αν λοιπον η γνωμη καποιων με μερικες εμπειριες παραπανω που εχουν δει κοπελες ππολλες μετραει τοτε η κοπελα ΔΕΝ κανει