james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.323
- Πόντοι
- 2.356
Η "παλιά σέξι Ελβιρα"...
Η φωτο απο τον τιτλο κ μονο φαινονται real.Είναι επιβεβαιωμένη; ξέρει κανεις;
πρώην στουντιοκόριτσο (Queen Girls)Είναι επιβεβαιωμένη; ξέρει κανεις;
θυμασαι ονομα? να ρικω μια καλυτερη ματια στις εκει φωτος της
Έλα ρε αυτή δεν είναι που είχε καβάτζα ένα μαγαζί και μάζευε εκεί τους πελάτες;λοιπον αυτη εχει πολλη πλακα
σε ρωταει αν πας με πουτανες και σου λεει εγω απευθυνομαι σε αυτους που πανε περιστασιακα μονο και οχι σε αυτους που πανε συχνα
αν γκουγκλαρεις το τηλ θα σου βγαλει και αλλα διαφορα
καπου φιξ θελει να βρεθειτε εχει ξαναβαλει αγγελια παντως πριν λιγο καιρο
πρεπει να βγαινει τωρα στη βιζιτα δειλα δειλα και δεν ξερει πως να το χειριστει
αρχη ειναι ακομα και το σκεφτεται
Έλα ρε αυτή δεν είναι που είχε καβάτζα ένα μαγαζί και μάζευε εκεί τους πελάτες;
Ήταν πριν κάτι μήνες μια που έπαιρνε μόνο πίπα 25 ευρώ όχι σεξ περιοχή Κουκάκι. Είχε ένα μαγαζί για καβάτζα. Μια αποθήκη που κράταγε τα κλειδιά. Ψήθηκα να πάω κάποια στιγμή αλλά άρχισε τα τρέλα του τύπου πάω γυμναστήριο, ξέρω πολεμικές τέχνες κτλπ.αληθεια ?? δεν το ξερω αυτο παντως ψιλοπροχειροτητα και ερασιτεχνισμο καθως και βλακεια μου εβγαλε
μα ειναι δυνατον να λεει δεν απευθυνομαι σε αυτους π πανε με πουτανες??? ελεος τα εχω ακουσει ολα
Ήταν πριν κάτι μήνες μια που έπαιρνε μόνο πίπα 25 ευρώ όχι σεξ περιοχή Κουκάκι. Είχε ένα μαγαζί για καβάτζα. Μια αποθήκη που κράταγε τα κλειδιά. Ψήθηκα να πάω κάποια στιγμή αλλά άρχισε τα τρέλα του τύπου πάω γυμναστήριο, ξέρω πολεμικές τέχνες κτλπ.
10000% είναι αυτηπαιζει να ειναι αυτη τοτε , τσεκ μια πμ
και περσι ειχε μονο πιπα κανει η τζολοιπον αυτη εχει πολλη πλακα
σε ρωταει αν πας με πουτανες και σου λεει εγω απευθυνομαι σε αυτους που πανε περιστασιακα μονο και οχι σε αυτους που πανε συχνα
αν γκουγκλαρεις το τηλ θα σου βγαλει και αλλα διαφορα
καπου φιξ θελει να βρεθειτε εχει ξαναβαλει αγγελια παντως πριν λιγο καιρο
πρεπει να βγαινει τωρα στη βιζιτα δειλα δειλα και δεν ξερει πως να το χειριστει
αρχη ειναι ακομα και το σκεφτεται
Ήταν πριν κάτι μήνες μια που έπαιρνε μόνο πίπα 25 ευρώ όχι σεξ περιοχή Κουκάκι. Είχε ένα μαγαζί για καβάτζα. Μια αποθήκη που κράταγε τα κλειδιά. Ψήθηκα να πάω κάποια στιγμή αλλά άρχισε τα τρέλα του τύπου πάω γυμναστήριο, ξέρω πολεμικές τέχνες κτλπ.
Και μου απανταει τι με περασες για καμια πουτανα ??
χαχααχαχαχ πέθανα!
Χαχαχα..κ εμένα το ίδιοΕπιβεβαιωνω αυτην ειναι,της ειχα στειλει πριν απο μηνες,μπορει και χρονο και μου ειπε για ραντεβου σε μαγαζι και μονο πιπα,της λεω τι μονο πιπα ?? Και μου απανταει τι με περασες για καμια πουτανα ?? Να πας σε πουτανα αν θες γαμησεις και μετα με μπλοκαρε.
Πρεπει να ειναι θεομουρλη η πρεζακι,γενικα προβληματικο ατομο. Απο εμφανιση εχει λεσβιακο στυλ.
Οι πουτανες τα φτυνουν ενω αυτην τα καταπινει αρα δεν ειναι πουτανα