dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 529
- Πόντοι
- 96
κρατα τα λεφτα σου στελλα...πως θα τα βγαλεις περα μετα το ατυχημα;έλα εσύ
θα σε πληρώσω εγώ
:-*
κρατα τα λεφτα σου στελλα...πως θα τα βγαλεις περα μετα το ατυχημα;έλα εσύ
θα σε πληρώσω εγώ
:-*
κρατα τα λεφτα σου στελλα...πως θα τα βγαλεις περα μετα το ατυχημα;
και αγαπουληδες,οποτε δε χρειαζεται να κλαις επειδη ειχες ενα ατυχημα και δεν ξερειις πως θα τα βγαλεις περα.έχω σπονσορους
καιαγαπουληδες,οποτε δε χρειαζεται να κλαις επειδη ειχες ενα ατυχημα και δεν ξερειις πως θα τα βγαλεις περα.
μονη σου τα γραφεις,μονη σου τα αναιρεις.αν δεν εχεις φυγει απο το αιγαλεω,πηγαινε σε μια σταση στη θηβων και παρε το 804.θα σε βγαλει εκει που πρεπει.
δεν εκλαιγα ποτέ στην ζωή μου
καλύτερα να πινάω
και εσύ να πας :-*
μονη σου τα γραφεις,μονη σου τα αναιρεις.αν δεν εχεις φυγει απο το αιγαλεω,πηγαινε σε μια σταση στη θηβων και παρε το 804.θα σε βγαλει εκει που πρεπει.
εγω θα παω να γαμηθω,αλλα δε θα γαμηθω μαζι σου για 2 λογους.
1ος λογος,ειμαι ακριβος και δε θελω να σε βαλω μεσα.
2ος λογος,δεν ειμαι σαβουρογαμης
εγω δεν την εχω πηδηξει ποτε τυπε,ακομη κι οταν εκανε πιπες στα καφενεια του αιγαλεω αλλα με εκνευριζει που απαξιωνει αυτους που την πληρωνουν.πρεπει να αισθανομαι γυναικα;Ρε τυποι προσωπικα η τελευταια γυναικα που θα πληρωνα για να γαμησω ειναι η Στελλα
Καποιοι απο σας ομως το κανατε οποτε τωρα τι της την πεφτετε;
Κι αν δεν την πηδουσατε οπως εγω τοτε τι σας ενδιαφερει, το βρισκετε πολυ αντρικιο να τα βαζετε με μια γυναικα?
Αν οντως απαξιωνει αυτους που την πληρωνουν ειναι δικο τους προβλημα θεωρωεγω δεν την εχω πηδηξει ποτε τυπε,ακομη κι οταν εκανε πιπες στα καφενεια του αιγαλεω αλλα με εκνευριζει που απαξιωνει αυτους που την πληρωνουν.πρεπει να αισθανομαι γυναικα;
εγω δεν την εχω πηδηξει ποτε τυπε,ακομη κι οταν εκανε πιπες στα καφενεια του αιγαλεω αλλα με εκνευριζει που απαξιωνει αυτους που την πληρωνουν.πρεπει να αισθανομαι γυναικα;
τοτε ειναι προβλημα δικο της αν την απαξιωνουμε οι υπολοιποι τυπε.δε χρειαζεται να το συζητησουμε περισσοτερο.Αν οντως απαξιωνει αυτους που την πληρωνουν ειναι δικο τους προβλημα θεωρω
Δεν παρακολουθησα ολη τη συζητηση απο την αρχη να δω πως ξεκινησε αλλα κατι απο αυτα που της γραφετε δεν μου αρεσαν ομολογω
δηλαδη,αν σε παρω τηλεφωνο θα ειμαι μπροστα σου;εχεις τηλεφωνο απο το σταρ τρεκ;ούτε δούλευα στα καφενεια στο αιγάλεω, ούτε έκανα πίπες εκεί ποτέ! ούτε στα μπορδέλα έχω δουλέψει ποτέ! άρχισα να ζητάω λεφτά από τότε που κατάλαβα ότι θέλετε μόνο σεξ και τίποτα άλλο! σταματά να λες βλακιες! άλιος πάρε μου τηλέφωνο και πες μπροστά μου! αν φοράς πανταλόνια! γιατί μόνο πίσω απ τα οθόνη εύκολα να λες ψέματα και αυτά που δεν ξέρεις! και είδα τη γαμάς εσύ!
τοτε ειναι προβλημα δικο της αν την απαξιωνουμε οι υπολοιποι τυπε.δε χρειαζεται να το συζητησουμε περισσοτερο.
σου ειπα οτι δε σε πηδαω ρε,τι δεν καταλαβαινεις;μη μου την πεφτεις.όποιος έχει βρεθεί μαζί μου με ξέρει πολύ καλά, με σεβούντε και τους σέβομαι!
για πες σε πιο καφενείο έκανα πίπες εγώ;;;;
η απλώς δε σου έκατσα και μιλάς έτσι!
σου ειπα οτι δε σε πηδαω ρε,τι δεν καταλαβαινεις;μη μου την πεφτεις.
απλα στειλε ενα μηνυμαααα....Mη με ξεφωνίσετε αδέρφια, αλλά πώς βρίσκω το τηλ Στέλλας;
μη λες βλακειες για της ψευτικες εξετάσεις, λάθος φίλο είχαν βάλει, ποτέ δεν έχω βάλει τίποτα ψευτικα, και δεν κατέβηκε η νήμα μου για αυτό το λόγω, τα ψέματα και κακείς μόνο δικό σου ιδικότητα
και αν κάνω από χόμπι είναι εντελώς δικό μου θέμα
εσείς να πάτε εκεί που είναι φθηνά και περνάνε χιλιάδες άτομα και ούτε προλαβαίνουν καν να κάνουν εξετάσεις