Εδώ τι παίζει ρε μάγκες...???
Έχει κανείς εικόνα...???
Έχει κανείς εικόνα...???
Εδώ τι παίζει ρε μάγκες...???
Έχει κανείς εικόνα...???
για να τσιμπησουμε μαλλον με αυτο κορμι ;;;;Μούφα δηλαδή...???
Κ γιατί λέει 60 ευρω...??
Α είναι κ αυτό...για να τσιμπησουμε μαλλον με αυτο κορμι ;;;;
Ανυπομοινω μανταμ να διαβασω την πρωτη σας κριτικη γιατι εδω γραφουμε ολοι κριτικες για τις κυριες που εχουμε συνευρεθει. Και καλη σταδιοδρομια
Ρε τυπε ουτε το τηλεφωνο που εχει το λινκ ειναι σωστο!Αν και έχω κλείσει για σήμερα την βαλέρια που κανε ντουέτο με κατερίνα, έχει δοκιμάσει κανείς αυτή?
Στις φωτο φαίνεται καλό και στο viber μου πε 100 για μια ώρα
Ανυπομοινω μανταμ να διαβασω την πρωτη σας κριτικη γιατι εδω γραφουμε ολοι κριτικες για τις κυριες που εχουμε συνευρεθει. Και καλη σταδιοδρομια
αμα δεν στροφαρεις εσυ ή δεν εχεις διαβασει το νημα καλα για να κατανοησεις με ποιο πνευμα γραφει οτι γραφει ο κατα τ αλλα κονιορδος πυρφορος,πεφτεις στην λουμπα να εκτιθεσαι εσυ τελικα κ ο αλλος να γελαει..Οταν ο ανθρωπος ειναι βλακας περιμενει την πρωτη κριτικη για μια κοπελα που εχει 10 χρονια στη δουλεια και την ξερουν κι οι πετρες, 52 κριτικες εδω σαν κωλ γκερλ κι ακομα περισσοτερες σαν στουντιοκοριτσο...
καλα ο αλλος κ εσυ καταλαβες την ιδια μαλακια???
για να σπαει η μονοτονια ρε μην ειμαστε ολοι εξυπνοικαλα ο αλλος κ εσυ καταλαβες την ιδια μαλακια???
ΕΙΣΑΣΤΕ Ή ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ???
Πλε εισαι νηφαλιος η εχεις παρει πολυ πραμα?αμα δεν στροφαρεις εσυ ή δεν εχεις διαβασει το νημα καλα για να κατανοησεις με ποιο πνευμα γραφει οτι γραφει ο κατα τ αλλα κονιορδος πυρφορος,πεφτεις στην λουμπα να εκτιθεσαι εσυ τελικα κ ο αλλος να γελαει..
ΤΡΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΖΩΑ..
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΘΡΕΝΤ,ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ,ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ Κ ΟΤΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΑΡΑΜΑ..
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΡΕΝΤΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΤΑ PM..
ΡΟΥΦΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ Κ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ..
Τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα ποσο μαλλον για ενα γιουσουφακι απο το Αυνανιστανκαλα ο αλλος κ εσυ καταλαβες την ιδια μαλακια???
ΕΙΣΑΣΤΕ Ή ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ???
Θειο πως σε κραξανε 2-3 σαν πυρφορο πουταναγαπαπουλη μαλλον δεν το προσεξες!Τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα ποσο μαλλον για ενα γιουσουφακι απο το Αυνανισταν
Ωραία, πάμε λοιπόν να δούμε τι επιλογές έχεις.
Μαρία Μολδαβή
Νομίζω στην πρότεινε κάποιος φίλος. Ωραίο σώμα το οποίο είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες εδώ στο σάιτ. Δυνατό σημείο το στοματικό της και ο καλός χαρακτήρας της.
Κατερίνα 20
Ηλικιακά είναι στα πλαίσια που ζητάς, αρκετά GFE θα τη χαρακτήριζα. Δυνατό σημείο το πρόσωπό της στην εμφάνιση και στάση ντογκι στον αγώνα.
Μαριαλένα
Ίσως το κοντινότερο στην περιγραφή σώματος που ψάχνεις.
Το στήθος το έχει φτιάξει, εμένα μου αρέσει αρκετά το αποτέλεσμα και η περιφέρειά της είναι επίσης πληθωρική.
Δυνατό σημείο θεωρώ το ότι είναι ακούραστη στο κρεβάτι, καθώς και η υπέροχη αίσθηση στο anal.
Liza vip
Δεν ταιριάζει σε αυτό που λες ότι ψάχνεις, αν όμως η Λίζα σου στείλει το τηλέφωνό της και δεχτεί να τη δεις, τότε πηγαινε. Δύο σερί χρονιές βγαίνει το καλύτερο CG στο μπου, τόσοι μπουρδελιάρηδες δεν μπορεί να κάνουν λάθος.
Δυνατό σημείο, μα φυσικά το πίσω σύστημα.
Αρετουλα 19
Ψηλή μελαχροινή κοπέλα, φυσικό ωραίο στήθος και γαμάτος κώλος. Δυνατό σημείο οι κραυγές της στον αγώνα και το στήσιμο στα τέσσερα.
Δανάη
Πρώην κορίτσι από AD που ξεκίνησε πρόσφατα σαν ανεξάρτητη. Αυτές τις μέρες είναι εκτός Αθηνών, θα πρέπει να μιλήσεις μαζί της όταν γυρίσει.
Δυνατό σημείο το πρόσωπό της και το κωλαράκι της. Προσοχή! Η μικρή είναι ερωτεύσιμη.
Κάποια από τα παραπάνω κορίτσια έχουν τα τηλέφωνά τους στα προφίλ τους, κάποια θα πρέπει να στείλεις pm και να το ζητήσεις.
με το ανάλογο χαρτονόμισμα όλες έρχονται. απλά λόγο εμπειρίας πρώτα θα έχεις πάρει ραντεβού 1-2 ωρών πριν προχωρήσεις σε ταξίδι γιατί θα την φας στη μάπα.Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά..!
Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη ανοιχτό θέμα, αν ναί τότε παρακαλώ να μου δώσει κάποιοσ το λινκ, αλλιώς να ανοίξω ένα εγώ..
Θα ήθελα να μάθω για διαθέσιμα call girls για ταξίδια
ευχαριστώ
Φιλε εχουν γρσφτει για πολλες ριξε μια ματια σε καποια που γουσταρειςΝαι αυτό είναι σίγουρο, αλλά θα ήθελα πρώτα να μάθω αν έχει να προτίνει κανείς κάποια, εμπειρίες κτλ