Nikostu
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2016
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
υπάρχουν κριτικέςναι το ξερω αλλα δεν ξερω ποια. Ευχαριστω παντως
υπάρχουν κριτικέςναι το ξερω αλλα δεν ξερω ποια. Ευχαριστω παντως
δεν έχεις πρόβλημα Μελινάκι :-*, είσαι και πανέμορφη κοπέλα και δυναμίτης στο σεξ και περισσότερο από όλα εκτιμάς και σέβεσαι τον πελάτη.
Υ.Γ. αν δεις στο προφίλ μου εσένα και άλλα δυο κορίτσια έχω φίλες. τώρα πιστεύω να κατάλαβες ότι είσαι μια από τις αδυναμίες μου και το στανταράκι μου.... ;)
τι να κάνω δεν μπορώ να το κρύψω ότι έχω αδυναμία στις Σλάβες... :-* :-* :-*
αν δε κάνω λάθος ο τίτλος του νήματος λέει "ανεξάρτητες call girls " οπότε θεωρητικά ο καθένας απευθύνεται για όποιο η σε όποιο call girl θελήσει...να ρωτησω ποτε θα τελειωσει η κουβεντα με την κα μελινα για να ασχοληθουμε με τα τρεχοντα και μελλοντικα κοριτσια. Αν η κα θελέι ας ανοιξει ενα δικο της νημα αποκλειστικο
Όχι φαίνεται αληθινή όμωςΕυγενική εμφανισιμη ώριμη ελληνίδα
Απολαυστικό ερωτικό μασάζ από έμπειρα χέρια σέξυ 50αρας .μόνο σοβαροί εχεμυθοι κύριοι .επικοινωνία με τηλ κ μέιλkanesex.com
Ξερεις καποιος τηλ. ή πληροφοριες για την κυρια?
Σίγουρα έχεις δικαίωμα να γράφεις στο συγκεκριμένο νήμα .Αλλά δεν θα ήταν άσχημα να άνοιγες και ένα δικό σου νήμα!!αν δε κάνω λάθος ο τίτλος του νήματος λέει "ανεξάρτητες call girls " οπότε θεωρητικά ο καθένας απευθύνεται για όποιο η σε όποιο call girl θελήσει...
Μπορείτε απλά να προσπερνάτε τα μηνύματα μας κύριε! Δε σας αναγκάζει κανείς να τα διαβάζετε. Ευχαριστώ
Όχι φαίνεται αληθινή όμως
Τηλέφωνο υπάρχει η τρόπος επικοινωνίας?
Παιδιά κάποια πρόταση για κάποιον που επιδιώκει την πρώτη του εμπειρία με call girl? Ποια κοπέλα κατα τη γνώμη σας συνδυάζει το ιδανικό πακέτο εμφάνισης και υπηρεσιών?
Εγώ έχω..της έστειλα θα ενημερώσω σαν απαντήσειεεμ κι εγω αυτο ψαχνω γιατι δεν εχω λογαριασμοστο site να της στειλω μνμ
Κάτι μου θυμίζει η κυρία αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ...
Έχει εργαστεί στην Αθήνα και σε κάποιο γραφείο;;;
Μήπως σου θυμίζει την μελίνα?
Δεν είναι η ίδια κοπέλα να ξέρεις.
Μαρία από Μολδαβία στα 80 χωρίς ανάλ.
Έχει σχετικό προφίλ εδώ με κάμποσες κριτικές.
Μουναρος κ οικονομικό φίλε.
Ανυπομοινω μανταμ να διαβασω την πρωτη σας κριτικη γιατι εδω γραφουμε ολοι κριτικες για τις κυριες που εχουμε συνευρεθει. Και καλη σταδιοδρομιααν δε κάνω λάθος ο τίτλος του νήματος λέει "ανεξάρτητες call girls " οπότε θεωρητικά ο καθένας απευθύνεται για όποιο η σε όποιο call girl θελήσει...
Μπορείτε απλά να προσπερνάτε τα μηνύματα μας κύριε! Δε σας αναγκάζει κανείς να τα διαβάζετε. Ευχαριστώ
Και ποιοs νομιζειs οτι εχει προβλημα φιλε μου ? κανειs.... και κατι αλλο αυτο το Σλαβεs μην το δενειs και πολυ κομπο ....τουλαχιστον κατα 50% ετσι τουλαχιστον μου ειχε αναφερει εμενα οταν ηταν ακομα "αγουρο λουλουδακι " στο Κ3 πανω ;) ;)....για να καταλαβειs απο ποτε την εχω γνωρισει (αν καταλαβεs)...και φυσικα οχι μονο εκει ...Αυτα και γεια σαs ....!!!!!
Εγώ έχω..της έστειλα θα ενημερώσω σαν απαντήσει