Καλησπέρα,
Εχεις δίκιο περί υποκειμενικών κριτηρίων στο ερώτημα που έθεσα για το ιδανικό call girl, γι'αυτό κι εγώ θα γίνω λίγο πιο σαφής όσον αφορά τα γούστα μου.
Κατ'αρχάς δε με ενδιαφέρει η καταγωγή της κοπέλας, αρκεί να μιλάει ελληνικά ή αγγλικά για να μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Ηλικιακά θα την προτιμούσα γύρω στα 20-25 αλλα δεν θα είχα θέμα και με μεγαλύτερη, φάση early 30s, εφόσον εμφανισακά θα μου κάνει το κλικ.
Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση, γενικά γουστάρω ψηλές (1.70-1.75) και με σώμα κλεψύδρα(90-60-90),στο πρόσωπο μου αρκεί να μην είναι γαρίδα.
Anal δε μ'ενδιαφέρει.
P.S. Κι επειδή ξέρω οτι μπορεί να πέσει δούλεμα με τις αναλογίες σώματος που ανέφερα πιο πάνω, προφανώς δεν θα βγάλω τη μεζούρα να την μετρήσω την κοπέλα μόλις μου'ρθει, ενδεικτικά τις ανέφερα για να καταλάβετε πως περίπου την θέλω.
Ωραία, πάμε λοιπόν να δούμε τι επιλογές έχεις.
Μαρία Μολδαβή
Νομίζω στην πρότεινε κάποιος φίλος. Ωραίο σώμα το οποίο είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες εδώ στο σάιτ. Δυνατό σημείο το στοματικό της και ο καλός χαρακτήρας της.
Κατερίνα 20
Ηλικιακά είναι στα πλαίσια που ζητάς, αρκετά GFE θα τη χαρακτήριζα. Δυνατό σημείο το πρόσωπό της στην εμφάνιση και στάση ντογκι στον αγώνα.
Μαριαλένα
Ίσως το κοντινότερο στην περιγραφή σώματος που ψάχνεις.
Το στήθος το έχει φτιάξει, εμένα μου αρέσει αρκετά το αποτέλεσμα και η περιφέρειά της είναι επίσης πληθωρική.
Δυνατό σημείο θεωρώ το ότι είναι ακούραστη στο κρεβάτι, καθώς και η υπέροχη αίσθηση στο anal.
Liza vip
Δεν ταιριάζει σε αυτό που λες ότι ψάχνεις, αν όμως η Λίζα σου στείλει το τηλέφωνό της και δεχτεί να τη δεις, τότε πηγαινε. Δύο σερί χρονιές βγαίνει το καλύτερο CG στο μπου, τόσοι μπουρδελιάρηδες δεν μπορεί να κάνουν λάθος.
Δυνατό σημείο, μα φυσικά το πίσω σύστημα.
Αρετουλα 19
Ψηλή μελαχροινή κοπέλα, φυσικό ωραίο στήθος και γαμάτος κώλος. Δυνατό σημείο οι κραυγές της στον αγώνα και το στήσιμο στα τέσσερα.
Δανάη
Πρώην κορίτσι από AD που ξεκίνησε πρόσφατα σαν ανεξάρτητη. Αυτές τις μέρες είναι εκτός Αθηνών, θα πρέπει να μιλήσεις μαζί της όταν γυρίσει.
Δυνατό σημείο το πρόσωπό της και το κωλαράκι της. Προσοχή! Η μικρή είναι ερωτεύσιμη.
Κάποια από τα παραπάνω κορίτσια έχουν τα τηλέφωνά τους στα προφίλ τους, κάποια θα πρέπει να στείλεις pm και να το ζητήσεις.