Είπα να γράψω εδώ την πρόσφατη εμπειρία μου με την Εμμανουέλα, για ενημέρωση περισσότερο αυτών που τη ξέρουν. Η κοπέλα είναι αυτή:
(οπου *** m o d e l e s c o r t. g r), έχει δουλέψει σαν ανεξάρτητη, σε στούντιο και τελευταία σε γραφείο. Πριν λίγες μέρες την ξανασυνάντησα μετά από αρκετό καιρό, αφού πρόσφατα έμαθα ότι η μικρή ξαναγύρισε στα ραντεβού με το γραφείο Models. Πέρασα τέλεια μαζί της γιατί είναι μια όμορφη κοπέλα, με πολύ καλό σώμα όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της, αλλά και με διάθεση, συμμετοχή και πάθος στον αγώνα και κυρίως χωρίς να κοιτά ρολόι. Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά σε αυτούς που τη ξέρουν αλλά και από τις κρητικές και τα σχόλια που έχουν γραφτεί στους δίπλα και σε κάποιες αναφορές παλαιότερα εδώ. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι αν κανονίσεις κατευθείαν με την ίδια σαν δικός της πελάτης, το δωράκι της είναι στα 100 ευρώ, οτι δηλαδή έδινε κάποιος όταν την έπαιρνε σαν ανεξάρτητη. Αυτή άλλωστε ήταν και η συμφωνία που είχε κάνει με το γραφείο. Το παλιό της τηλέφωνο ισχύει ακόμα, εκεί πήρα και εγώ για καλή μου τύχη, μιας και δεν είχα πρόχειρο το τηλέφωνο του γραφείου. Η κοπέλα στα 100 ευρώ είναι VFM γιατί συνδυάζει πολλά καλά στοιχεία, με μόνο αρνητικό ότι δεν κάνει anal και αξίζει σίγουρα μέχρι και το τελευταίο ευρώ που δίνεις. Να περνάτε καλά…..