wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
μετρησα δυο +15 και ενα +20.
μου ξεφυγε κατι?
+1 και από μένα peter
μου ξεφυγε κατι?
μου ξεφυγε κατι?
Οχι φιλος...απλα για εμενα ειναι ενα +15 και ενα +20...γιαυτο το λογο ρωταω κιολας...αν ξερει καποιος κατι παραπανω..
αυτο που ξερω ειναι οτι τα πολλα +++++ ειναι τακτικη γραφειων,με τα γνωστα αποτελεσματα σε φωτο συνηθως και μπορει και στο σερβις.
Στον αγώνα είναι καλή; Το ΄χει για PSE;Η έλενα είναι ξεκίνησε ;απο athensgirls meta gde , και με πέρασμα απο την γερμανική αλυσίδα στα στουντιο.
Οτι βλέπεις πέρνεις.
αυτο που ξερω ειναι οτι τα πολλα +++++ ειναι τακτικη γραφειων,με τα γνωστα αποτελεσματα σε φωτο συνηθως και μπορει και στο σερβις.
Τετοια νηματα σαν της Ελισαβετ καλο θα ειναι να κλεινουν αμεσα γιατι υποτιμουν πολυ την νοημοσυνη μας ,αν βεβαια ηταν ελισαβετ και οχι κανενας μητσος πισω απο αυτην την αγγελιαΑνοίγουν και κλείνουν νήματα με ταχύτητα φωτός, πάει και η Ελισάβετ;
Ειτε ήταν μητσος είτε η κοπέλα βρήκε τους 20 λίγους και καλούς πελατες και την έκανε!Τετοια νηματα σαν της Ελισαβετ καλο θα ειναι να κλεινουν αμεσα γιατι υποτιμουν πολυ την νοημοσυνη μας ,αν βεβαια ηταν ελισαβετ και οχι κανενας μητσος πισω απο αυτην την αγγελια
Μου εστειλε πμ 250 η ωρα λεει 450 οι δυο που νομιζει οτι ζει στο Μονακο;Τετοια νηματα σαν της Ελισαβετ καλο θα ειναι να κλεινουν αμεσα γιατι υποτιμουν πολυ την νοημοσυνη μας ,αν βεβαια ηταν ελισαβετ και οχι κανενας μητσος πισω απο αυτην την αγγελια
Οχι φιλος...απλα για εμενα ειναι ενα +15 και ενα +20...γιαυτο το λογο ρωταω κιολας...αν ξερει καποιος κατι παραπανω..
Ειναι σιγουρα γραφειο γιατι ολα τα συν τα περνει η κοπελα 20 η κοπελα 20 ο οδηγος και 40 το γραφειο! Που και που φερνουν και καλα κομματιαγια τις τυπικες υπηρεσιες,δηλαδη 2 φορες σε μια ωρα και ελευθερο στοματικο (οχι πρωκτικο δηλαδη),ζηταει 115 ευρω.Αν οι φωτος ειναι αληθινες δεν ειναι πολλα,αν σκεφτει κανεις οτι κατι "θειτσες" για τα ιδια ζητανε 80.Θα συμφωνησω ομως οτι μαλλον πρεπει να ειναι γραφειο,οποτε μαλλον πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι,οχι για το αν ειναι αληθινες οι φωτος,αλλα αν στη συναντηση θα ερθει η ιδια.
Την έχω πάρει τη Βιολέτα, δεν ήταν καθόλου κακή.. μεγαλύτερη όμως κοντά στα 40+, εάν κ δεν είμαι καλός με τις ηλικίες.
Ειναι μηπως απο Λευκορωσσια ? Αδυνατουλα ?Την έχω πάρει τη Βιολέτα, δεν ήταν καθόλου κακή.. μεγαλύτερη όμως κοντά στα 40+, εάν κ δεν είμαι καλός με τις ηλικίες.
Οι φωτό δεν είναι δικές της, έχει όμως ωραίο σωματακι κ καλές υπηρεσίες
Ειτε ήταν μητσος είτε η κοπέλα βρήκε τους 20 λίγους και καλούς πελατες και την έκανε!
Θα ξαναμπει μ αλλο ονομα πχ. Μπετυ , θα βρει αλλους εικοσι κ.ο.κκι ετσι να ναι, λες να νομιζει οτι θα τους εχει και τους 20 και 2η φορα?
20x250=5000 βαλε και 2-3 6ωρα=3000 στην σουμα περιπου στα 8-10.000 μπαμ μπαμ. Αλλωστε μπορει να επανελθει με αλλο ονομα οπως πολλες αλλες.....κι ετσι να ναι, λες να νομιζει οτι θα τους εχει και τους 20 και 2η φορα?