Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
kyaa jugtain chakkar tait u saann..ειναι το σωστο ..μαλαγιαλαμ..πουτοβρες αυτο...kyaayyjuutainhcakarr tait u saann
kyaa jugtain chakkar tait u saann..ειναι το σωστο ..μαλαγιαλαμ..πουτοβρες αυτο...kyaayyjuutainhcakarr tait u saann
Ωπα το εριξε? Εγω μια φορα που ειχα μιλησει ειχε πει η 80 η 90 και δεν τολμησα.Περασμένα μεγαλεία το Έλενα 110 ....τωρα πια Έλενα 70 ....
σουαχιλι,αραμαικα..αχαχχαχχαχχα...kyaa jugtain chakkar tait u saann..ειναι το σωστο ..μαλαγιαλαμ..πουτοβρες αυτο...
δεν το εριξε.αναφερει στο νημα της,οτι 80 ειναι στον χωρο της,και 70 σε χοτελ.Ωπα το εριξε? Εγω μια φορα που ειχα μιλησει ειχε πει η 80 η 90 και δεν τολμησα.
Εχω χασει επεισόδια. Δεν ηξερα καν οτι εχει νημα. Οκδεν το εριξε.αναφερει στο νημα της,οτι 80 ειναι στον χωρο της,και 70 σε χοτελ.
Κλωστη ειναι. Ο Θεος να το κανει νημα !!!!!!!!Εχω χασει επεισόδια. Δεν ηξερα καν οτι εχει νημα. Οκ
Ποσα δινει για να παει καποιος μαζι της?Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
Γνωρίζει κάποιος για την κυρία Λίζα??
Αν έχει κάποιος εμπειρία θα ήμουν ευγνώμων αν την παρέθετε.
Ευχαριστώ
Θα συμφωνησω μαζι σου αυτη την φορα.Κλωστη ειναι. Ο Θεος να το κανει νημα !!!!!!!!
Ειμαι η "ωρα της αληθειας ". χαχαχαχαΘα συμφωνησω μαζι σου αυτη την φορα.
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
Γνωρίζει κάποιος για την κυρία Λίζα??
Αν έχει κάποιος εμπειρία θα ήμουν ευγνώμων αν την παρέθετε.
Ευχαριστώ
Κάντε και ένα Google search στον τηλεφωνικό αριθμό της αγγελίας!Για την παρακάτω υπάρχει κάποια γνώμη ;
Κάντε και ένα Google search στον τηλεφωνικό αριθμό της αγγελίας!
ΚαΛΟ φανετε..γνωριζει κανεις?
Ρε μανκες παιζει αυτη εδω να ειναι ανεξαρτητη;
Και αν ναι εχει εδω κανα προφιλ/κριτικη γιατι αν περιμενουμε απο τις κριτικες του εσκορτνιουζ κτλ κλαφτα χαραλαμπε.
Φαινεται δυνατο μουνοσκυλο παντως αν και ακριβο αρκετα.
tineye δεν βγαζει κατι στις φωτο
και το τηλ βγαζει μονο παρομοια ad
Εχει καποιος αποψη για την εν λογω κυρια;;;