Παίζει όντως φίλε η φάση!Και γίνεται χρόνια το ίδιο παραμύθι...και καλά μια κοπέλα που είχες πάρει παλιότερα της έδωσε το τηλέφωνο σου!Κι εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές...μόνο μια θυμάμαι είχα εκνευριστεί και την έκραξα να το σβήσει και αυτή και ''αυτός'' που της το έδωσε...γιατί το είχε τερματίσει με τα ψέματα για το που το βρήκε!
Συνήθως είναι κάποιος ''όμιλος'' που μετά από καιρό αλλάζει ρόστερ και προωθείται και καλά έτσι...ανεξάρτητα η κοπέλα!
Κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα!!!
Κατά διαολεμένη σύμπτωση...και σε μένα έσκασε σήμερα μήνυμα στο viber από μια μικρή νέα στο χώρο που το τηλέφωνο μου της το έδωσε κάποια που είχα πάρει παλιότερα!Εννοείτε πως το όνομα που μου είπε δεν έπαιζε με τίποτα...ούτε οι φωτό που της ζήτησα να μου στείλει μπας και θυμηθώ!Και όταν την ρώτησα αν παίζει ακόμα η φίλη της..κατα διαολεμένη σύμπτωση πάλι...έχει σταματήσει!!!χαχαχαχα
Επειδή όμως το ''έπαιζε'' καλά η μικρή το συνέχισα και της είπα να προχωρήσει στο παρασύνθημα..οπότε έχουμε 20 χρονών,νέα στον χώρο,φοιτήτρια,δουλεύει και Part time κάπου και θέλει λίγους και καλούς πελάτες...με 160 την ώρα χωρίς ανάλ,που φαίνεται όμως πολύ ''δυνατό'' κορίτσι στις φωτό που μου έστειλε!!!
όταν συνήλθα από το παρολίγο εγκεφαλικό της απάντησα πως τώρα σιγουρεύτηκα πως έχει κάνει λάθος η φίλη της που της έδωσε το δικό μου τηλέφωνο γιατί εγώ δεν παίζω με τίποτα τόσο ψηλά!!!!χαχαχαχαχαχα
ήταν πολύ ευγενική η μικρή ζήτησε συγγνώμη και το αφήσαμε εκεί!
Επειδή σίγουρα διαβάζει εδώ μέσα η ''φίλη'' της που της έδωσε το τηλέφωνο μου ''της'' λέω ΞΑΝΑ πως δεν παίζω σε τέτοια ποσά και μην κουράζεται άδικα και φτιάχνει σενάρια!!!
χαχαχαχαχα