ALIITALIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Αν εισαι ενταξει με το κοστος θα περασεις πολυ καλα ;)Εχει παει καποιος με αυτην -->
Αν εισαι ενταξει με το κοστος θα περασεις πολυ καλα ;)Εχει παει καποιος με αυτην -->
Βρισκεις πολυ καλες και πολλες εχουν και προφιλ εδωλοιπον παιδια δεν ειχα ξανακαλεσει call girl μεχρι τωρα κ ειπα ν παρω μια γ πρωτη φορα γ την εμπειρια κ ηθελα μια amateur λεπτη μικρη σ ηλικια. Ηθελα ομως ν ρωτησω λεπτομερειες γ τις εκτονωσεις
Παιρνω μια κ μου απανταει ολα καλα 80+ 20 η δευτερη εκτονωση
μετα παιρνω αλλες δυο μ το κλεινουν. λεω οκ, δεν μπορουν, παιρνω μια τριτη π το σηκωνει κ λεει
"αφου δεν καταλαβαινεις π στο κλεινω;"
κ απαντω "εμ δεν ημουν εγω ισως καποιος αλλος;"
παιρνω μια τεταρτη π μου το κλεινει. Παιρνω μια 5η που το σηκωνει κ λεει
"φιλε τι δε καταλαβαινεις π στο κλεινω;"
κ απαντω "αφου 5 διαφορετικους αριθμους πηρα, οι ιδιες ειστε;"
λεει "ναι οι ιδιες ειμαστε"
απαντω "ε που θες ν το ξερω οτι ειστε ολες μαζι; καλα θα παρω πιο μετα"
τεσπα μην τα πολυλογω ξενερωσα μ τον χαρακτηρα αυτο που δε θα ξαναπαρω γτ καταλαβαινεις πως θα περασεις κιολας μ αυτες..
σκεφτομουν ν επαιρνα πρακτορειο αλλα ειναι 30 ευρω πανω οι τιμες αλλα φανταζομαι ειναι πολυ πιο επαγγελματιες
Ναι οτι δεν απανταει
Μακρια
Μάγκες έχει πάρει κανείς? Πήρα τηλ και μου είπε 60 εβραιοι οι δυο πιστολιές. Λεπτομέρειες δεν έδωσε
Εμενα δεν μου απαντησε καθολου βεβαια της εστειλα πριν δυο βδομαδες κι αν λες οτι σταματησε να απανταει τοτε λογικοΤης είχα στείλει email πριν από μερικές εβδομάδες, μου είπε θέλει 150 για "μια, μιάμιση ώρα" σε ξενοδοχείο. Από όσο κατάλαβα τα κάνει όλα και μου τόνισε ότι της αρέσει να κάνει υποτακτικό. Ψήθηκα να κανονίσω κάτι μαζί της εκείνες τις μέρες, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε να απαντάει όποτε δεν ασχολήθηκα άλλο.
Εμενα δεν μου απαντησε καθολου βεβαια της εστειλα πριν δυο βδομαδες κι αν λες οτι σταματησε να απανταει τοτε λογικο
Μπορει να εχει παει να ξεκουραστει και να υποταχθει μετα αλλα μπορει να εκανε και την πλακα της πολλες το κανουν εκειΑπό την ανταλλαγή email κατάλαβα ότι δεν είναι "επαγγελματίας", οπότε πιθανότατα κάνει την πλάκα της (ή έχει πάει διακοπές).
γραφειο αλλη στη φωτο και αλλη σου στελνουνΚαλημέρα! Νομίζω πως θα χρειαστώ τη βοήθεια του κοινού... (Για όποιον τυχόν γνωρίζει κάτι για τις παρακάτω, είτε κόστος, είτε κυρίως πρόγραμμα και απόδοση...
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!
1 Ειναι η Τζενη που εχει προφιλ και κριτικες κι εδωΚαλημέρα! Νομίζω πως θα χρειαστώ τη βοήθεια του κοινού... (Για όποιον τυχόν γνωρίζει κάτι για τις παρακάτω, είτε κόστος, είτε κυρίως πρόγραμμα και απόδοση...
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!
Γραφειο και δεν θα σου ερθει η Κινεζα θα σου ερθει καποια που θα μοιαζει με Κινεζα
ΕτσιΘα μοιάζει με κινέζα, αλλά δε θα είναι
Γέροντας Παίσιος
1 Ειναι η Τζενη που εχει προφιλ και κριτικες κι εδω
2 Ειναι καλουτσικη αλλα ποτε λειπει ποτε ειναι εδω και που και που απανταει και στο Viber
3 Απο service δεν τρελενεσαι το προσπαθει ομως και χαλαρο σωμα
4 Γραφειο οποτε λογικα να μην ειναι καν η ιδια
Για τις υπολοιπες δεν ξερω
Την πήρα τηλέφωνο και μου είπε φυσιολογικό 100 την ώρα και συν 20 κάθε extraαδερφέ δεν ανοίγει το λινκ
το λινκ,μια χαρα ανοιγει,αλλα εχει πολλα +++++ η τιμη,οποτε.....
Υ.Γ.το κινητο,βγαινει και ψητοπωλειο.πληροφοριακα τελειως.