sersegas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 248
- Πόντοι
- 2.277
Εχει και τετοιο? Δεν θα μπορουσα να το φανταστωαπό ότι ξέρω σε κανένα μήνα ;) σε λιγες ημερες θα ενημερωσει ο εκπρόσωπος τυπου
οκ , ευχαριστω αδερφε
Εχει και τετοιο? Δεν θα μπορουσα να το φανταστωαπό ότι ξέρω σε κανένα μήνα ;) σε λιγες ημερες θα ενημερωσει ο εκπρόσωπος τυπου
Καλημερα και καλη εβδομαδα παιχτες.Ξερει κανεις τι εγινε η Αφροδιτη27 (ή 28)
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=171316]https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=171316[/url]
Συναγωνιστη ειχε γραψει οτι θα λειπει ή οτι σταματαει μεχρι τον Οκτωβριο
ΑντριάνναΚαλησπερα διαβασα κριτικες και για τις 2 και δειχνουν καλες.μια τελευταια αποψη αν εχει κανεις για τη τελικη επιλογη ? Αναφερομαι σε Adrianna και Χριστινα. ευχαριστω
Ναι το εμαθα , βεβαια μου κανει εντυπωση ο χρονος απουσιας και ιδιαιτερα η ακριβεια.Φανταζομαι θα υπηρχαν λογοι που μπορουσαν να μετρηθουν ημερολογιακα.Θενκς παντως
αντριανναρα αδερφέΚαλησπερα διαβασα κριτικες και για τις 2 και δειχνουν καλες.μια τελευταια αποψη αν εχει κανεις για τη τελικη επιλογη ? Αναφερομαι σε Adrianna και Χριστινα. ευχαριστω
σεζόν σε νησάκι η στα ελληνικά αρπαχτή δυνατήΝαι το εμαθα , βεβαια μου κανει εντυπωση ο χρονος απουσιας και ιδιαιτερα η ακριβεια.Φανταζομαι θα υπηρχαν λογοι που μπορουσαν να μετρηθουν ημερολογιακα.Θενκς παντως
Για αυτο ξερει κανεις κατι? Πηρα τηλ αλλα δεν...
Εχει πολλες ερμηνιες το πανω κατω. Γινε ποιο συγκεκριμενος.Την έχει φάει το πάνω-κάτω!
Αφού είναι αρραβωνιασμένη κοπέλα εσύ γιατί την ενοχλείς. > Θέλεις να δημιουργήσεις προβλήματα στην σχέση τους??Για αυτο ξερει κανεις κατι? Πηρα τηλ αλλα δεν...
Για αυτο ξερει κανεις κατι? Πηρα τηλ αλλα δεν...
πολύ δυνατό..δύσκολο να είναι αληθινό!!Για αυτο ξερει κανεις κατι? Πηρα τηλ αλλα δεν...
Ξέρουμε κάτι για αυτό φαίνεται καλό κομμάτι...