DoctorWh?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 291
- Πόντοι
- 291
Το καταλαβα. Την του κλαψα δεν καταλαβα...!Πίσω εννοούσε προφανώς!
πατρα ναι.κ εσυ?Πάτρα μένεις;
πατρα ναι.κ εσυ?
Και μονο ο τιτλος με ξενερωσε. Μα καλα καμια απο αυτες δεν εχει λιγο φαντασια? Clopy & paste ειναι ολες
βιάζεσαι φίλε...
καλησπέρα,
Υπαρχει κανεις που να δοκίμασε?
Καλημέρα Invisible Man ειχα δει μια παλαιοτερη αναρτηση σου για μια κοπελα την Ελλη, τοτε γνωριζα και εγω ότι εκανε ραντευου σημερα γνωρίζουμε αν δουλευει είναι η αναρτηση μου σε άλλο θρεντ, αν γνωρίζεις κατι βοηθησε με ευχαριστωΗ αγγελια ειναι πατρα γι αυτο σε ρωτησα.
Εδω μιλαμε για Αθηνα
Καλημέρα Invisible Man ειχα δει μια παλαιοτερη αναρτηση σου για μια κοπελα την Ελλη, τοτε γνωριζα και εγω ότι εκανε ραντευου σημερα γνωρίζουμε αν δουλευει είναι η αναρτηση μου σε άλλο θρεντ, αν γνωρίζεις κατι βοηθησε με ευχαριστω
Κάνεις ερωτήσεις χωρίς να εισαι βέβαιος για το τι ακριβώς θες. Ξεκαθάρισε ποια ειναι η κοπέλα και εδώ τα μέλη θα βοηθήσουν, πάντως ωραία Μιλφαρα η έλλη...Σε μια αναρτηση σου του 2013 αρκετα παλια, για μια ελλη 29 τωρα δεν είμαι αρκετα βέβαιος αν είναι αυτή αλλα ειχα κανει 2 ραντευου και μετα από 2 χρονια που την εψαξα δεν την ξανα βρηκα
είναι η γνωστή βουλγαρα τυπε,,δεν ξέρω αν κάνει ακόμα ραντεβού,, και δεν είναι 29 αυτάhttps: // www. bourdela. com / call-girls/ girls / ellh29 / αυτό είναι το λινγκ που εχει η κοπελα εδώ για σχολια υπαρχει και θρεντ ακομη για την κοπελα ΕΛΛΗ29
βιάζεσαι φίλε...
Φυσικά για ασιατικό call girls στο ελλάντα ούτε λόγος
Ανύπαρκτο είδος.
Φτού μας.