Idrag
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
γραφειο 10 αγγελιες 1 τηλεφωνο
αν κάνεις αναζήτηση βάσει τηλ θα βρεις επίσης
Mαν οχι 50. 70 1 ωρα 2 φορες ειχα δωσει τελευταια φορα χωρις κωλο( Δεν το ζητησα)η σοφια ηταν 50 +20 κωλος
οκ εγω ειχα δωσει 50 πριν 4 χρονιαMαν οχι 50. 70 1 ωρα 2 φορες ειχα δωσει τελευταια φορα χωρις κωλο( Δεν το ζητησα)
Πριν 4 χρονια ειχαμε Σαμαρα. Τωρα εχουμε Τσιπρα.οκ εγω ειχα δωσει 50 πριν 4 χρονια
το οπου σε πιασει το εχει παντως ;) ηθελε και εμενα να μου κανει μαθηματικα αλλα δεν ειχε μπαταριες το κομπιουτερακιΠριν 4 χρονια ειχαμε Σαμαρα. Τωρα εχουμε Τσιπρα.
Απλα σε ρωτησα μηπως αλλαξε κατι στις τιμες η ηταν οπου σε πιασει η Κυρα Σοφι.
Το χω μαζι της μπορω και την χειριζομαι. Επειδη την βλεπω συχνα κατα καιρους με εξυπηρετει καλα τις κανω ενα PSI καμια φορα και το δεχεται.το οπου σε πιασει το εχει παντως ;) ηθελε και εμενα να μου κανει μαθηματικα αλλα δεν ειχε μπαταριες το κομπιουτερακι
εχει δοκιμασει κανεις την κοπελα απο εδω? διοτη με ενδιαφερει αλλα θαθελα να ξερω κανα 2 γνωμες..ευαχριστω εκ των πρωτερων
Πολλα κιλα...παρα πολλα...Γαβριελλα ρουμανα,ουτε το photoshop δεν μπορει να τα κοψει...Την αγγελία πάντως σίγουρα Ελληνίδα την έγραψε...
Την ηξερα απο την πατησίων με 10 πιππα με σκουφί.στο mamba τωρα αναβαθμιση? προσεχετε τα ακαποτα μαγκες?ακάποτη???????τι εννοείς?
απο ανεξαρτητες το ξεχνας.εκτος αν πετυχεις κανενα παρταλι,και σου πει ναι.πρεπει να εχεις κανει καποια ραντεβου,ετσι ωστε η αλλη να σε ξερει.καλυτερα ψαξε σε γραφεια.Καλημέρα συναγωνιστές μια βοήθεια ψαχνω και δεν μπορω να βρω γυναίκα για 3 με 4 ωρες και οσες μιλαω στο τηλέφωνο μου ζηταν τεράστια ποσα ειναι δυνατον αυτές τις εποχές τέτοια ποσα έλεος δηλαδή προκαταβολικά ευχαριστώ πολυ αδερφια
μέχρι τι ηλικία...?Καλημέρα συναγωνιστές μια βοήθεια ψαχνω και δεν μπορω να βρω γυναίκα για 3 με 4 ωρες και οσες μιλαω στο τηλέφωνο μου ζηταν τεράστια ποσα ειναι δυνατον αυτές τις εποχές τέτοια ποσα έλεος δηλαδή προκαταβολικά ευχαριστώ πολυ αδερφια
Tι ποσα δλδ σου ζητησαν απο περιεργεια?Καλημέρα συναγωνιστές μια βοήθεια ψαχνω και δεν μπορω να βρω γυναίκα για 3 με 4 ωρες και οσες μιλαω στο τηλέφωνο μου ζηταν τεράστια ποσα ειναι δυνατον αυτές τις εποχές τέτοια ποσα έλεος δηλαδή προκαταβολικά ευχαριστώ πολυ αδερφια
ναι δεν νομιζω οτι καταλαβε καποιος τι ζηταςΚαλημέρα συναγωνιστές.σας εύχομαι ένα παρασκεύασμα βατόμουρο ακόμη γεμάτο τρέλλας γαμησια.εχει κανένας να που πρώτη είναι καμιά ανεξάρτητη μικρούλα για την βδομάδα που έχετε για πρωινό ραντεβού κατά τις 10:00 .με πμ
καλό Παρασκευό Σάββατο κυριακο ήθελα να πω.το κινητό φταίει συγνωμηναι δεν νομιζω οτι καταλαβε καποιος τι ζητας